Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:help: Αν μπορείτε να μου πειτε διότι μου έχει σπάσει τα νευρα :w00t: η κοπέλα μου. :chair:

Εχει το wildfire και θέλει να βάλει κάποια άλλη ROM για να πηγαίνει πιο γρήγορα :kill: γιατί της κολλάει και ζηλεύει :p

ταυτόχρονα την ταχύτητα του δικού μου Sensation. Απλά θέλει να έχει το Sense!!!!! Δεν θέλει την κλασική μορφή του Android.

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα χαρώ ιδιαιτέρως!!!!!

LENOVO VIBE S1

Official Stock Rom (S1a40_S143_151222_ROW)

XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO

Greek Stable 7.2.1.0 Rom

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:help: Αν μπορείτε να μου πειτε διότι μου έχει σπάσει τα νευρα :w00t: η κοπέλα μου. :chair:

Εχει το wildfire και θέλει να βάλει κάποια άλλη ROM για να πηγαίνει πιο γρήγορα :kill: γιατί της κολλάει και ζηλεύει :p

ταυτόχρονα την ταχύτητα του δικού μου Sensation. Απλά θέλει να έχει το Sense!!!!! Δεν θέλει την κλασική μορφή του Android.

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα χαρώ ιδιαιτέρως!!!!!

Wildfire + HTC software = τρελά κολλήματα!

Αν η κοπελια σου θέλει sense, ας κάνει ένα hard reset μπας και ξελαμπικάρει το κινητό...

Διαφορετικά εγώ προτείνω: CM7 + Go Launcher + Fancy Widget Pro

και το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα! (και θα μοιάζει και με το sense λόγο του FW ρολογιού)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για επιδόσεις sensation ας το ξεχάσει, εκτός αν θέλει να πάρει κάποιο ακριβότερο κινητό. Από άποψη ταχύτητας συμφωνώ με το Δημήτρη από πάνω. Γενικότερα σε sense rom (την official 2.2 έχει; ) δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά. Δοκίμασε και καμία custom (sense) rom με overclocking λίγο παραπάνω, ώστε να κερδίσει λίγο σε ταχύτητα ;)
Τhe end of an era...

@giotria3

μια αλλη λυση ειναι και η SenseOnFire, μπορεις να την βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1269485

Ειχα δοκιμασει την v0.2b αλλα ηθελε αρκετη δουλεια τοσο στα γραφικα οσο και στις βασικες λειτουργιες.

Αυτη τη στιγμη εχει φτασει στην v0.4b τσεκαρε την ειναι πολλα υποσχομενη :)

Tη senseonfire προσωπικά δεν τη συνιστώ δυστυχώς (ακόμα) μιας και κάποια πράγματα δε λειτουργούν ενώ άλλα θέλουν resize. Σε λίγο καιρό, ίσως ;)
Τhe end of an era...

καλημερα φιλοι...εχω μια ερωτηση ..απο τοτε που πηρα το wildfire 1 χρονο περιπου, μου περασε φιλος το navigon (2.5.1) με χαρτη Ελλαδας, ξερει καποιος αν υπαρχει και που μπορω να κατεβασω καποιον ισως πιο ανανεωμενο χαρτη? ισως και αλλης χωρας θα με βοηθουσε..

καταρχήν είσαι σε λάθος section, γτ μιλάμε μόνο για wildfire και όχι εφαρμογές. Συγκεκριμένα δες και στο thread της πλοήγησης. Anyway μπορείς να κάνεις update τους χάρτες σου με το navigon fresh. Ψαξ' το όμως γιατί αν ο φίλος σου σου πέρασε μη αυθεντικό πλοηγό (που και αυτό απαγορεύεται εδώ) θα χρειαστεί ψάξιμο. Θα είναι πιο δύσκολο δηλαδή να στο ανανεώσει αυτόματα και γρήγορα.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση και συγγνωμη για το λαθος post..(αν και ειμαι ης αποψης οτι οντως μπορει να μην εχω την αυθεντικη εφαρμογη του navi αλλα βαρεθηκα και να πληρωνω συνεχεια για ολα....) εχω και μια ερωτηση ακομα γιατι την τελευταια φορα δεν μου επιλυθηκε η απορια ..προσπαθωντας να εγκαταστησω το ggogle maps, με το νεο android market το οποιο εδω και 1 μηνα μου βγαζει αυτοματη ενημερωση δεν μπορει νατην κανει γιατι λεει δεν ειναι για τη χωρα μας...καποιος φιλος γραφει στην κριτικη να απεγκαταστησω το android market και να περασω την παλια εκδοση,μηπως μπορειτε να μου πειτε πως γινεται αυτο???

Δεν εχω κανει update τους χαρτες μεχρι τωρα με το νεο μαρκετ αλλα και με το προηγουμενο, σου εβγαζε το ιδιο μυνημα αλλα αν πατουσες το κουμπι της ετοιμης ενημερωσης (ολων δλδ) στο ενημερωνε κανονικα. Δοκιμασε το

Sent from my HTC Wildfire

Δεν εχω κανει update τους χαρτες μεχρι τωρα με το νεο μαρκετ αλλα και με το προηγουμενο, σου εβγαζε το ιδιο μυνημα αλλα αν πατουσες το κουμπι της ετοιμης ενημερωσης (ολων δλδ) στο ενημερωνε κανονικα. Δοκιμασε το

δεν γινεται τιποτα ...μου βγαζει οτι εχει ενημερωση...και μετα δεν μπορω να επιλεξω κατι για να μου κανει την ενημερωση..τελος παντων πως μπορω να εγκαταστησω το παλιο μαρκετ αυτο το καινουργιο πολυ βαρυ ρε παιδι μου δε φορτωνει με τιποτα...

Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1231358 για το παλιο market. (μετα απο προηγουμενη υποδειξη του villi απο προηγουμενο post)

Διαφορετικά μπορείτε να βρείτε τους χάρτες σαν apk αρχείο και να τους εγκαταστήσετε ;)
Τhe end of an era...

Το wildfire ενώ υποστηρίζει το youtube δεν υποστηρίζει τις κινούμενες εικόνες.

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι flash γι αυτή τη δουλειά;

καλημερα σε ολους. την τελευταια εβδομαδα οταν ενεργοποιω το internet δεν μπορω να μπω μεσα,μπαινω μονο μεσα απο

wifi. τι μπορει να φταιει?

Το wildfire ενώ υποστηρίζει το youtube δεν υποστηρίζει τις κινούμενες εικόνες.

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι flash γι αυτή τη δουλειά;

To κινητό δεν υποστηρίζει flash λόγω αδύναμου επεξεργαστή!

Αν με "κινούμενες εικόνες" εννοείς gif, υποστηρίζει νομίζω. Αν δεν το κάνει με την έκθεση, σίγουρα γίνεται με το quickpic ;)

καλημερα σε ολους. την τελευταια εβδομαδα οταν ενεργοποιω το internet δεν μπορω να μπω μεσα,μπαινω μονο μεσα απο

wifi. τι μπορει να φταιει?

Μήπως πείραξες τις ρυθμίσεις; Μήπως εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα-διακόπτη για να ανοιγοκλείνεις το ίντερνετ; Δώσε μας μερικές πληροφορίες για το τί έκανες και σταμάτησε να δουλεύει το ίντερνετ. Επανεκκίνηση έκανες;

Τhe end of an era...

εχω cmd7.01 και εχω για launcher ton LauncherPro Plus αλλα συχνα πυκνά κανει νουμερα-κολληματα.

εσεις ποιον χρησιμοποιειτε???

Μήπως πείραξες τις ρυθμίσεις; Μήπως εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα-διακόπτη για να ανοιγοκλείνεις το ίντερνετ; Δώσε μας μερικές πληροφορίες για το τί έκανες και σταμάτησε να δουλεύει το ίντερνετ. Επανεκκίνηση έκανες;

Oxι δεν πειραξα τιποτα αυτο ειναι το περιεργο. Εκανα επανεκινηση,δεν εγκατεστησα τιποτα καινουργιο,καθαρισα το ιστορικο απο τον explorer αλλα

δυστυχως συνεχιζει να μην μπαινει

Oxι δεν πειραξα τιποτα αυτο ειναι το περιεργο. Εκανα επανεκινηση,δεν εγκατεστησα τιποτα καινουργιο,καθαρισα το ιστορικο απο τον explorer αλλα

απο εχτες το βραδυ ο launcher pro plus εχει αρχισει και μου κανει κολπα του στυλ αναγκαστικο κλεισιμο και τετοια στο χαλαρο χωρις να κανω τιποτα μολις το ξεκλειδωνο μου το βγαζει αμεσως....γυρισα στον adw τον stock εχω την 7.01.1...

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Oι ρυθμίσεις υπάρχουν στο κινητό κανονικά ακόμα; Επίσης δοκίμασες με άλλη sim; Διαφορετικά θα πρότεινα backup και πέρασμα της rom και πάλι ;)

απο εχτες το βραδυ ο launcher pro plus εχει αρχισει και μου κανει κολπα του στυλ αναγκαστικο κλεισιμο και τετοια στο χαλαρο χωρις να κανω τιποτα μολις το ξεκλειδωνο μου το βγαζει αμεσως....γυρισα στον adw τον stock εχω την 7.01.1...

Κολλήματα είχα (κι έχω) κι εγώ με τον lpp ενίοτε (κυρίως κατά το scrolling στον app drawer) αλλά προβλήματα με fc δεν έχω... Καθάρισε αν θες τα δεδομένα και ξαναδοκίμασε. Διαφορετικά βάλε κάποιον άλλον καλύτερα, μιας και ο adw μου φαίνεται πολύ αργός στο κινητό μας ;)

Τhe end of an era...

Δες τις ρυθμίσεις του παρόχου σου... Μπορεί κάποιο πρόγραμμα (πχ για switch on off) να σου τις έχει αλλάξει και να σου μπλοκάρουν το ιντερνέτι ;)

Go launcher φίλε... καλός και γρήγορος ο Zeam αλλά θυμίζει προχειροδουλειά και τον αποφεύγω...

Ο Go πετάει στο wildfire με τις κατάλληλες ρυθμίσεις (disable animations, disable moving wallpapers κτλ κτλ)

Επίσης (άσχετο) o Dialer One με απενεργοποιημένες εικόνες στις λίστες του είναι αστραπή!

Δες τις ρυθμίσεις του παρόχου σου... Μπορεί κάποιο πρόγραμμα (πχ για switch on off) να σου τις έχει αλλάξει και να σου μπλοκάρουν το ιντερνέτι ;)

Go launcher φίλε... καλός και γρήγορος ο Zeam αλλά θυμίζει προχειροδουλειά και τον αποφεύγω...

Ο Go πετάει στο wildfire με τις κατάλληλες ρυθμίσεις (disable animations, disable moving wallpapers κτλ κτλ)

Επίσης (άσχετο) o Dialer One με απενεργοποιημένες εικόνες στις λίστες του είναι αστραπή!

παιδια να ρωτησο κατι αλλο?εμεις θα παρουμε 2.4??γιατι βλεπω οι nightlyes προχωρανε...παιζει ρολο η οχι??:confused:

επεισης πως μπορω να κανω το πληκτρολογιο μου να γραφει μονο κεφαλαια??στον default messenger?εχω το HTC IME

Edited by Shinig

παιδια να ρωτησο κατι αλλο?εμεις θα παρουμε 2.4??γιατι βλεπω οι nightlyes προχωρανε...παιζει ρολο η οχι??:confused:

επεισης πως μπορω να κανω το πληκτρολογιο μου να γραφει μονο κεφαλαια??στον default messenger?εχω το HTC IME

Εμείς θα πάρουμε ότι μας δώσει o Cyanogen... Αλλά πολύ φοβάμαι ότι παραπαλιώνει το wildfire και δεν θα κάνει τον κόπο για πολύ ακόμα να το υποστηρίζει...

Για κεφαλαία στο HTC IME αν θυμάμαι καλά όταν το είχα (το μανίσιο της HTC) έγραφε μόνιμα κεφαλαία πατώντας παρατεταμένα το Caps (το πατούσες παρατεταμένα και φωτιζόταν). Αν πάλι κάνω λάθος σχώρα με, έχω πολύυυ καιρό μακρυά του :rolleyes:

Για το πληκτρολόγιο δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο που σε κάνει να γράψεις κεφαλαία!

2.4 δεν υπάρχει, αλλά φαντάζομαι εννοείς την ice cream sandwich (4.0). Δυστυχώς το βλέπω λίγο δύσκολο, αν και ακόμα ελπίζουμε... Έχει ακουστεί ότι είναι compiled μόνο για armv7 επεξεργαστές ενώ το δικό μας έχει arm v6. Επίσης αν αληθεύει ότι θέλει πολύ χώρο, δύσκολο να τη δούμε πάλι λόγω μεγέθους rom ;) Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να βγει ο κώδικας της 4 και μετά να μας πουν σίγουρα οι developers...

Εdit: Με πρόλαβε κι ο Δημήτρης!

Τhe end of an era...

Για το πληκτρολόγιο δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο που σε κάνει να γράψεις κεφαλαία!

2.4 δεν υπάρχει, αλλά φαντάζομαι εννοείς την ice cream sandwich (4.0). Δυστυχώς το βλέπω λίγο δύσκολο, αν και ακόμα ελπίζουμε... Έχει ακουστεί ότι είναι compiled μόνο για armv7 επεξεργαστές ενώ το δικό μας έχει arm v6. Επίσης αν αληθεύει ότι θέλει πολύ χώρο, δύσκολο να τη δούμε πάλι λόγω μεγέθους rom ;) Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να βγει ο κώδικας της 4 και μετά να μας πουν σίγουρα οι developers...

Εdit: Με πρόλαβε κι ο Δημήτρης!

λοιπον εντοπισα το προβλημα με τον launcher pro..ηταν to launcher unlocker και τ widjets messaging,facebook μολις εγινε απεγκατασταση σταματισε να μου βγαζει αναγκαστηκο κλεισιμο!!:D