relios Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) Παράξενο, με το δικό μου το Wildfire δεν είναι συμβατό... :X :p Ναι αυτό σας λέω δεν είναι διαθέσιμο στο Market!!!! Στο κινητό υπήρχε!!!!! Και δούλευε κανονικά πριν αλλάξω rom!!!!!! Έκανα βλακεία που δεν κράτησα τον αριθμό της έκδοσης!! Edited October 9, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) Καλημέρα, Το 1ο που έχεις να κάνεις είναι FULL WIPE και να περάσεις την RC :ninja: Το 2ο, ειναι να ξεχάσεις το flash, δεν υποστηρίζεται απο το μικρούλι το wildfire :X Μάλλον σε απογοήτευσα πρωί πρωί... Φίλε πέρασα την update-cm-7.1.0-RC1-buzz-signed αλλά και πάλι μου βγάζει αυτό το σφάλμα!! " Σφάλμα λήψης "Όνομα Εφαρμογής". Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. " Τι να κάνω;;;; Για τον flash player βρήκα την έκδοση ARMv6 αλλά μου κολλάει ο internet και με τον Skyfire αναγνωρίζει ότι υπάρχει flash βίντεο αλλά μόλις το φορτώνω κολλάει πάλι... Τέλος πάντων δεν με νοιάζει για τον flash player το άλλο είναι το μεγάλο πρόβλημα!! Ξέρει κάποιος κάτι;;; Ή κάποια καλή rom χωρίς προβλήματα;; Σας ευχαριστώ και συγνώμη που σας πρήζω!!! Edited October 8, 2011 by relios Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Πρώτα όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή από το Market πάνω απο 5MB μου βγάζει το εξής σφάλμα " Σφάλμα λήψης "Όνομα Εφαρμογής". Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. " Αυτό ισχύει ακόμα; - Δηλαδή 2mb εφαρμογή κατεβάζεις κανονικά; - Εχεις χώρο στην internal; Δοκίμασες να περάσεις τις εφαρμογές σου με το Apps2SD στην κάρτα για να έχεις περισσότερο χώρο στην internal memory? - Κατά το wipe, έσβησες την Dalvik cache? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Μέχρι 5MB κατεβάζω κανονικά από το Market!! Από 5MB και πάνω μου εμφανίζει αυτό " Σφάλμα λήψης "Όνομα Εφαρμογής". Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. " Είναι παράλογο!! Στο τηλέφωνο έχω 95ΜΒ ελεύθερο χώρο και στην SD 12GB και προσπάθησα να βάλω και αμέσως μετά την εγκατάσταση της rom που ήταν τελείως άδειο και πάλι το ίδιο!!! Έχω κάνει τα εξής βήματα: 1) Menu->Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση εφαρμογών->Όλα->Market->Εκκαθάριση δεδομένων 2) Rom Manager->Flash ClockworkMod Recovery->Του δίνω όνομα HTC Buzz (Wildfire)->OK->Reboot into Recovery->OK->wipe cache partition-> Yes - Wipe Cache->advanced->Wipe Delvik Cache-> Yes - Wipe Delvik Cache και τέλος reboot system now Κάνω κάτι λάθος μήπως δεν πρέπει να το κάνω με τον Rom Manager;;; Μήπως έχω πρόβλημα με τον super user ή με το AWD.Launcher;; Κατεβάζω από το ίντερνετ εφαρμογές μεγαλύτερες από 5ΜΒ και κάνουν κανονικά εγκατάσταση.. Τις έχω βάλει όλες σχεδόν στην SD! Ευχαριστώ! Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 δοκίμασε να διαγράψεις το smdl2tmp1.asec από την sd, που είναι μέσα στον φάκελο .android_secure κράτα ενα backup πρώτα και αν δεν δεις αλλαγη το επαναφέρεις... (πρέπει να συνδέσεις το κιν στο pc για να το δεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Είχα flash palyer με την αναβάθμιση που μου είχε κάνει σε 2.2 από 2.1 απλά μερικές φορές κολλούσε αφού έβλεπα ΑΝΤ1 live και το από το Μega έβλεπα επεισόδια.. θυμάμαι είχε μπλε σήμα στην διαχείριση εφαρμογών και ήταν κλειδωμένο από την HTC δεν μπορούσα να κάνω update. Ξέρει κανείς κάτι;;; Παράξενο, με το δικό μου το Wildfire δεν είναι συμβατό... :X :p Κανένα wildfire δεν είναι συμβατό με τον flash player. Κανένα. Αυτό που είχες στο κινητό σου relios ήταν το flashlite και όχι ο flashplayer ;) Για παρόμοια αποτελέσματα δοκίμασε να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του browser την javascript! Επίσης για το άλλο θέμα... Έχεις πειράξει τίποτα σχετικό με mtd partitions? Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) δοκίμασε να διαγράψεις το smdl2tmp1.asec από την sd, που είναι μέσα στον φάκελο .android_secure κράτα ενα backup πρώτα και αν δεν δεις αλλαγη το επαναφέρεις... (πρέπει να συνδέσεις το κιν στο pc για να το δεις) Τα έχω σβήσει όλα!! έχω κάνει και φορματ στην SD και ξαναπέρασα αυτά που ήθελα και τίποτα!! Κανένα wildfire δεν είναι συμβατό με τον flash player. Κανένα. Αυτό που είχες στο κινητό σου relios ήταν το flashlite και όχι ο flashplayer ;) Για παρόμοια αποτελέσματα δοκίμασε να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του browser την javascript! Επίσης για το άλλο θέμα... Έχεις πειράξει τίποτα σχετικό με mtd partitions? Τί είναι το mtd partitions;; Μήπως έχετε κάποια άλλη rom να μου προτείνετε;;; Edited October 10, 2011 by Villis Συνένωση συνεχόμενων post! Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Μήπως έχετε κάποια άλλη rom να μου προτείνετε;;; αυτή την στιγμή ειναι η πληρέστερη κaι πιο καινουργια ρομ η cyanogen7.απλα μπορεις να βαλεις τις nightly οι περισσότεροι devs έχουν παρατήσει το κινητό μας σαν παλιό μοντέλο που είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Καλημέρα παιδιά!! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων την βρήκα την λύση στο πρόβλημα μου το οποίο είχα όταν πήγαινα να κατεβάσω εφαρμογή από το Market πάνω απο 5MB μου έβγαζε το εξής σφάλμα " Σφάλμα λήψης "Όνομα Εφαρμογής". Υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. " Λοιπόν το πρόβλημα μου ήταν στην Download Cache και όχι στις rom δεν το μετάνιωσα καθόλου που έκανα root το κινητό μου!! Δεν κολλάει πλέον και του πέρασα την 2.3.7 παίζω angry birds ενώ παλιά έκανε 100 ώρες να ανταποκριθεί.. Η λύση του είναι αυτή: 1. Κάνουμε Backup την SD Card 2. Κάνουμε Partition την SD Card με τον Rom Manager ( Εγώ χρησιμοποίησα αυτές τις τιμές 512mb/256mb swap) 3. Εγκαθιστούμε την εφαρμογή Simple2Ext (Μπορούμε να την βρούμε στο Market) 4. Ανοίγουμε την εφαρμογή Simple2Ext και επιλέγουμε 'Download Cache'. 5. Τέλος, κάνουμε reboot το Wildfire μας και πλέον μπορούμε να κατεβάσουμε ότι εφαρμογή θέλουμε όσο μέγεθος και να έχει!! ( π.χ Angry Birds/Skype κ.α) Κανένα wildfire δεν είναι συμβατό με τον flash player. Κανένα. Αυτό που είχες στο κινητό σου relios ήταν το flashlite και όχι ο flashplayer ;) Για παρόμοια αποτελέσματα δοκίμασε να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις του browser την javascript! Επίσης για το άλλο θέμα... Έχεις πειράξει τίποτα σχετικό με mtd partitions? Σ' ευχαριστώ Villi είχα μπερδευτεί!! Το flashlite ξέρεις που θα το βρώ;;; Διάβασα ότι το παίρνουμε κάνοντας unzip την custum rom.. Ξέρεις κάτι περισότερο εσύ;; Edited October 10, 2011 by relios Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 σήμερα κυκλοφόρησε η cyanogen 7.1 stable την πέρασα πάνω από την 217 nightly που είχα και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Τί είναι το mtd partitions;; Έχει να κάνει με το πως κατανέμεται ο χώρος σε cache, μνήμη που είναι η rom και διαθέσιμη μνήμη για εφαρμογές. Το πρόβλημά σου ήταν στην cache αν είναι σχετικά σπάνιο. Θα μπορούσε να τροποποιήσεις τα partitions αλλά η λύση που βρήκες είναι καλύτερη και κατά πολύ απλούστερη! Σ' ευχαριστώ Villi είχα μπερδευτεί!! Το flashlite ξέρεις που θα το βρώ;;; Διάβασα ότι το παίρνουμε κάνοντας unzip την custum rom.. Ξέρεις κάτι περισότερο εσύ;; Κάνοντας unzip την κανονική rom και όχι την custom rom θα το βρείς. Ή κάνοντας unzip κάποια sense rom και όχι τη cm7. Θα βρίσκεται στο φάκελο /system/apps αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί στη cm. Ενεργοποίησες τη javascript από τις ρυθμίσεις του browser; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) σήμερα κυκλοφόρησε η cyanogen 7.1 stable την πέρασα πάνω από την 217 nightly που είχα και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα! Αντε να δούμε :) παω να την χώσω και εγώ ;) Εμένα όπως και σε πολλούς άλλους βγάζει πρόβλημα (δεν μπορεί να εκτελέσει την status bar) Γυρνάω σε nightly, μέχρι να βγεί κανένα fix... Edited October 10, 2011 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δημήτρη η 219 διορθώνει το πρόβλημα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δημήτρη η 219 διορθώνει το πρόβλημα ;) nightly 219? Εχει πέσει ο server τους με τα downloads, επανέφερα nandroid για την ώρα... :( Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Nαι nightly! Koίτα κι εδώ. Προσωπικά πάντως περιμένω repackage της stable, μιας και θα προτιμούσα να έχει το tag stable, ώστε να μου βγάζει και ειδοποιήσεις από το rom manager! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Nαι nightly! Koίτα κι εδώ. Προσωπικά πάντως περιμένω repackage της stable, μιας και θα προτιμούσα να έχει το tag stable, ώστε να μου βγάζει και ειδοποιήσεις από το rom manager! Δουλειά δεν έχει ο διάολος.... φίλε Βασίλη :lol: Την έστησα, και όταν με το καλό έρθει η νέα stable θα την στήσουμε και αυτή! :p Ανυπομονώ να ψάξω τα καλούδια :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Κάνοντας unzip την κανονική rom και όχι την custom rom θα το βρείς. Ή κάνοντας unzip κάποια sense rom και όχι τη cm7. Θα βρίσκεται στο φάκελο /system/apps αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί στη cm. Ενεργοποίησες τη javascript από τις ρυθμίσεις του browser; Ναι ήταν ενεργοποιημένα τα Javascript... Έβαλα το flashlite και το plugin του, τουλάχιστον τώρα βλέπουμε και κάνα banneraki!! Δόκιμασα και έβαλα τον flash-player-armv6.apk αλλά μου κολούσε!! Στο site του ant1 αν έχει δει στον player πριν το βίντεο έχουν μια διαφήμηση.. αυτήν μου έπαιξε και κόλλησε τον έβγαλα μετά γιατί μου κράσαρε ο Internet!! Δεν πειράζει μια χαρά είναι το κινητό μας και χωρίς flash player! Ευτυχώς υπάρχει και ο Skyfire... Πάντως με την αναβάθμιση γλίτωσα πολλά κολλήματα πολύ καλή η 219! τελικά το HTC sense είναι κατάρα στο Wildfire!!! Ευχαριστώ πολύ θα παρακολουθώ και εγώ το Forum και αν ξέρω κάτι θα βοηθάω!!! Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δημήτρη μια γρήγορη ερώτηση! Μιας κι έβαλες τη nightly... Την έχει γραμμένη σα σταθερή ή σαν nightly στην about screen; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Δημήτρη μια γρήγορη ερώτηση! Μιας κι έβαλες τη nightly... Την έχει γραμμένη σα σταθερή ή σαν nightly στην about screen; CyanogenMod-7-10102011-NIGHTLY-buzz Υπάρχει πατσάκι για να δουλέψει η stable πάντως: Edited October 10, 2011 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ευχαριστώ πολύ! :) Ουσιαστικά είναι το "προβληματικό" αρχείο, που το έκαναν extract από τη nightly και μπορούμε να το βάλουμε, αλλά μιας και το πρόβλημα είναι γενικότερο (και σε άλλα κινητά), αναμένω αναβάθμιση. Έτσι κι αλλιώς τη 208 (νομίζω) έχω, οπότε δε θα δω και μεγάλη διαφορά φαντάζομαι :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 όντως είχε πρόβλημα.το παρατήρησα μετά που πήγα στην δουλειά αλλά δεν είχα ώρα για να γράψω!!! ξανά έβαλα την 219 nightly. είναι πιο σταθερή και γενικά οι τελευταίες nightly που δοκίμασα ήταν πολύ σταθερές. η stable πως έχει τόσα bugs απορώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 7.1.0.1 is up and running! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 7.1.0.1 is up and running! :) την κατεβάζω τώρα.θα την βρείτε στο φόρουμ του cyanogen στο θέμα για την συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Καλησπέρα παίδες. Υπάρχει κάποιος με xtc clip; Δυστυχώς δεν μπορώ να rootάρω το τηλ μου. Εχει την 2.2.1 πάνω και δεν γίνεται root με τον σύνηθη τρόπο. Edited October 11, 2011 by Sam_GR Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εβαλα την νεα stable και μου κανει force close το systemui και δεν εχω μπαρα ειδοποιησεων. Εχει συναντησει κανεις αυτο το προβλημα; Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts