Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως το προσπέρασες αυτό;

Απλά το κόλλησα από πάνω με μονωτική.Το κακό είναι ότι το ξαναάνοιξα και όταν το ξανακόλλησα δεν έπιασε και τώρα που μιλάμε τα κουμπιά της έντασης είναι νεκρά.Αύριο αν βρω χρόνο θα το φτιάξω.Αγόρασα νέα οθόνη μόνο και μόνο επειδή το κινητό δεν το χάρηκα και επειδή χάλασε με υπαιτιότητα άλλου. Έχω ήδη και το blade (που ποιοτικά υστερεί από το wildfire άλλα σε όλα τα άλλα είναι πιο ψηλά) οπότε για το μ@μώτο το προσπάθησα.Ο τολμών νικά.

ΥΓ.Την 1η φορά που το άνοιξα ήταν παρούσα και η κοπέλα μου.Με έβλεπε να το αποσυναρμολογώ και μου έλεγε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψει :lol:.

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παίδες χαίρεται,

θέλω βοήθεια στο εξής, αγόρασα μια θήκη και ένα προστατευτικό οθόνης για το wildfire. Το θέμα είναι ότι όταν κάνω κλήση μετά από λίγο χρονικό διαστημα σβήνει η οθόνη και δεν μπορώ να πατήσω το end call button. Θεώρησα ότι ήταν ο g sensor δεν είναι αυτός καθώς τον έκανα calibrate και δεν άλλαξε κάτι. Βγάζωντας το τηλ από την θήκη το feat παίζει κανονικά.

Σαν ύποπτος λοιπόν ειναι ο ambient light sensor αλλά που είναι το ρημάδι???? (μήπως και τον καλύπτει η θήκη που έχω)

ευχαρίστώ!

LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw

Καλημέρα!

Έχει ξανααναφερθεί εδώ μέσα πρόβλημα με θήκες σιλικόνης. Καλύπτουν τον proximity sensor και νομίζει το κινητό ότι είναι ακουμπισμένο στ' αυτί σου και συνεπώς σβήνει την οθόνη... Η λύση; Αντικατάσταση της θήκης ή τροποποίησή της (εγώ έκανα μια τρυπούλα στη θήκη μου) :p

Τhe end of an era...

ναι την φαντάστηκα την λύση αυτή αλλά με βάση το σήμα πάνω στην οθόνη (το htc logo) που είναι αυτός ο σένσορας να ανοιξώ και γώ την τρύπα ρε αδερφέ???? :mad: :blink:

χα!! το βρήκα που είναι μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής Z-devicetest...η οποία παρεπιπτόντως είναι πολύ καλή εφαρμογή για troubleshooting. πληροφοριακά βρίσκεται δεξιά του htc logo

τα λέμε!

Edited by Villis

Καλησπέρα παίδες.Τελικά το wildfire θα αναβαθμιστεί σε 2.3;
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

ναι την φαντάστηκα την λύση αυτή αλλά με βάση το σήμα πάνω στην οθόνη (το htc logo) που είναι αυτός ο σένσορας να ανοιξώ και γώ την τρύπα ρε αδερφέ???? :mad: :blink:

χα!! το βρήκα που είναι μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής Z-devicetest...η οποία παρεπιπτόντως είναι πολύ καλή εφαρμογή για troubleshooting. πληροφοριακά βρίσκεται δεξιά του htc logo

τα λέμε!

Τωρα θα σε πίξω. Που ακριβώς είναι αυτό το σημείο?

Μπορείς να βάλεις ένα Image? Ξέρω ζητάω πολλά αλλα νομίζω πως θα είναι χρήσιμο για όλους μας.

Αλλιώς δώσε πιο ακριβή περιγραφή πρίν κάνω τη θήκη μου ελβετικό τυρί :O

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Καλησπέρα παίδες.Τελικά το wildfire θα αναβαθμιστεί σε 2.3;

Επίσημα είναι σχεδόν αδύνατο. Ήδη υπάρχει όμως custom rom με 2.3 ;)

Τωρα θα σε πίξω. Που ακριβώς είναι αυτό το σημείο?

Μπορείς να βάλεις ένα Image? Ξέρω ζητάω πολλά αλλα νομίζω πως θα είναι χρήσιμο για όλους μας.

Αλλιώς δώσε πιο ακριβή περιγραφή πρίν κάνω τη θήκη μου ελβετικό τυρί :O

Αν δεις το κινητό σου πλάγια στο φως, δεξιά από το htc που γράφει στο ακουστικό, φαίνεται κάτι σαν μπλέ τρυπούλα. Είναι ουσιαστικά στην ίδια θέση με το led που ανάβει για την ειδοποίηση κλήσεων ή χαμηλής μπαταρίας, αλλά από την άλλη μεριά...

Για να το δοκιμάσεις σίγουρα, πάρε τηλέφωνο στο κινητό σου και πίεζε με το δάχτυλο εκεί κοντά-όταν σβήσει ο οθόνη, θα πέτυχες διάνα! :)

Τhe end of an era...

Επίσημα είναι σχεδόν αδύνατο. Ήδη υπάρχει όμως custom rom με 2.3 ;)

Αν δεις το κινητό σου πλάγια στο φως, δεξιά από το htc που γράφει στο ακουστικό, φαίνεται κάτι σαν μπλέ τρυπούλα. Είναι ουσιαστικά στην ίδια θέση με το led που ανάβει για την ειδοποίηση κλήσεων ή χαμηλής μπαταρίας, αλλά από την άλλη μεριά...

Για να το δοκιμάσεις σίγουρα, πάρε τηλέφωνο στο κινητό σου και πίεζε με το δάχτυλο εκεί κοντά-όταν σβήσει ο οθόνη, θα πέτυχες διάνα! :)

ααα απο μπροστα μιλάς. Ναι αλλα εγω εκει δεν έχω θήκη. Μόνο την προστασία οθόνης

Κ τώρα HTC U24pro

Καλησπερα παιδια,

Ποιον τροπο προτεινετε για να κανω Root το κινητο μου?

εχω βρει αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788776

και αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

αν έχεις την τελευταία έκδοση δεν μπορείς να το κάνεις root (την 2.2). Άμα αγόρασες πρόσφατα το κινητό και έχει ακόμα την 2.1 έκδοση μέσα μπορείς. Αλλιώς μόνο με ξεκλείδωμα του κινητού μέσω ειδικής συσκευής που λέγεται xtc clip

τότε είσαι τυχερός. Διάβασε το πρώτο ποστ και άμα δεν καταλάβεις ξαναπόσταρε (κανόνισε όμως να τα διαβάσεις καλά αυτά περί rooting καθώς και τα links που δίνονται γιατί θέλει ψάξιμο)

ααα απο μπροστα μιλάς. Ναι αλλα εγω εκει δεν έχω θήκη. Μόνο την προστασία οθόνης

Nαι μπροστά είναι ο αισθητήρας. Η προστασία οθόνης είναι διάφανη και δεν μπορεί να καλύψει τον αισθητήρα :)

Καλησπερα παιδια,

Ποιον τροπο προτεινετε για να κανω Root το κινητο μου?

εχω βρει αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788776

και αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Καλησπέρα φίλε μου! Όπως σου είπε κι ο φίλος παραπάνω, κοίταξε το πρώτο post κι αν δεν καταλάβεις κάτι, εδώ είμαστε :)

Πληροφοριακά πάντως, η εφαρμογή που προτείνεις (το δεύτερο link) δε δουλεύει για το wildfire ;)

Τhe end of an era...

• Administrators
Nαι μπροστά είναι ο αισθητήρας. Η προστασία οθόνης είναι διάφανη και δεν μπορεί να καλύψει τον αισθητήρα :)

Ανάλογα με την ποιότητα και τον τύπο του screen protector έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις που λύθηκαν προβλήματα αφαιρώντας το screen protector.

Modpic.gif

πάντως για να βρω εγώ ακριβώς που ήταν ο proximity sensor χρησιμοποίησα το application Που αναφέρω και πιο πάνω Z-DeviceTest (είναι free). Οπότε με ένα κομμάτι χαρτόνι βρήκα σε πιο σημείο αντιδράει o sensoras.

Ο δικός μου screen protector πάντως είναι china made και καλύπτει όλο πλαστικό κομμάτι της οθόνης και δεν μου δημιουργεί πρόβλημα. Κόβωντας όμως την σιλικονοθήκη το πρόβλημα λύθηκε! Γιούπι!!

Γεια σας!!! Το κινητό το έχω μήνες, αλλά επειδή τώρα θα πάω για 1 βδομάδα στην Αγγλία ήθελα να βρω χάρτες για Αγγλία, αλλά και navigator.Είμαι ψιλοάσχετος με αυτά κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη....Πείτε μου αν υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα...και αν είναι χωρίς χρέωση ακόμη καλύτερα...Ευχαριστώ

Γεια σας!!! Το κινητό το έχω μήνες, αλλά επειδή τώρα θα πάω για 1 βδομάδα στην Αγγλία ήθελα να βρω χάρτες για Αγγλία, αλλά και navigator.Είμαι ψιλοάσχετος με αυτά κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη....Πείτε μου αν υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα...και αν είναι χωρίς χρέωση ακόμη καλύτερα...Ευχαριστώ

Kαλησπέρα!

Καλύτερα να απευθυνθείς σε αυτό το θέμα, που είναι και το κατάλληλο! Εντούτοις να ξέρεις ότι συζήτηση ή ζήτηση για παράνομο λογισμικό (σπασμένο) δεν επιτρέπεται δημόσια στο forum :)

Edit: Δεν έκανα refresh και με πρόλαβαν!

Τhe end of an era...

Eτσι λέω κ εγώ σβήνει.

Κ μου τη δίνει που σβίνει όταν μιλάω με το hands free, σβήνει κ για να τερματίσω την κλήση πρέπει να το ανοίξω πάλι............ Ελεος.

Ξέρω, πρέπει να πάρω αλλο hands free θα μου πείτε που να συνεργάζετε με το wild fire και να κλίνει απο εκεί, αλλα δε το έκανα.

Κ τώρα HTC U24pro

Διάβασα τα περισσότερα.

Και έχω να πω ότι μόνο η χαμηλή ανάλυση της οθόνης με προβληματίζει.

Αλλά στην τιμή που προσφέρεται είναι μια χαρά αγορά.

παιδια εχω τρελο προβλημα με την μπαταρια δηλ μου αντεχει το πολυ 14 ωρες χωρις βαρια χρηση δηλ μηνυματα κ κλησεις κ παλι με μετρο κ αυτα

λετε να εχει προβλημα η μπαταρια δεν το εχω πανω απο 6 ημνες παιζει αντικατασταση της μπαταριας ειναι εντος εγγυησης υπαρχει μπαταρια μεγαλυτερης χωριτικοτητας ??

• Administrators

Μήπως τρέχει κάτι στο background και "τρώει" την μπαταρία;

Καλό θα ήταν να έκανες ένα hard reset και να δεις αν θα βελτιωθεί το πρόβλημα.

Modpic.gif

Δοκίμασε πρώτα μια απλή επανεκκίνηση σε περίπτωση που δεν έκανες τον τελευταίο καιρό, αλλιώς για το hard reset κοίταξε στο πρώτο μήνυμα αυτου του θέματος...

Sent from my HTC Wildfire

Τhe end of an era...

• Administrators
πως γινεται το hard reset εχει επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις ?

Hard reset είναι η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ναι, γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις.

Modpic.gif