gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 einai 54 MB twra to katebazw !!!!! Over the Air με wifi; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μου έβγαλε και εμένα την ενημέρωση FROYO και μου έκανε και εντύπωση που στη περιγραφή της ενημέρωσης αναφέρει ότι δεν θα διαγράψει τα υπάρχοντα δεδομένα...Προχωράμε δηλαδή χωρίς backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μου έβγαλε και εμένα την ενημέρωση FROYO και μου έκανε και εντύπωση που στη περιγραφή της ενημέρωσης αναφέρει ότι δεν θα διαγράψει τα υπάρχοντα δεδομένα...Προχωράμε δηλαδή χωρίς backup; Εγώ πάντως έκανα καλού κακού... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 nai ! twra kanw egkatastash! Ξεκίνησα και εγώ!! ps.. Το ξέρω οτι ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος, αλλά προσπάθησε να μην γράφεις greeklish!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoleras1986 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) den ekana,.,,, les na balw ta klamata se ligo ???????? μολις τιν εκανα και εγω!!!δεν χανεις τιποτα απο οσα εχεις μεσα!!!! αλλα live wallpapers δεν υποστηριζει ουτε με την froyo!!! Edited December 20, 2010 by xoleras1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Τελικά τι γίνεται με τα live wallpapers; Εμένα έχει κολλήσει εδώ και 5 λεπτά στο "HTC quietly brilliant" Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ηρθε και σε μενα τελικα η ενημερωση. Εγω λεω να του κανω ενα backup, ενα format/reset να σβηστουν ολα και να το περασω με καθαρο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Μαύρη οθόνη έχω μετα το logo... δε μου λέτε.... τι να κανουμε για να δουμε τις διαφορες? το ιντερνετ... οπως και πριν τρεχει παντως. app2sd, live wallpapers για αρχή και μετά βλέπουμε... Edited December 20, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoleras1986 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 app2sd, live wallpapers για αρχή και μετά βλέπουμε...σου βγαζει live wallpapers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 σου βγαζει live wallpapers? ΟΧΙ!! δυστυχως Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Πρώτες ορατές αλλαγές: Νέες apps: Adobe Reader, WiFi Hotspot H ταχύτητα download μου φαίνεται η ίδια (μη σας πω και χαμηλότερη) Δεν βλέπω πουθενά live wallpapers... {update} Από το xda forum σχετικά με τα live wallpapers στο wildfire... You must delete HTC Sense and use other Luncher (ADW.Launcher / LauncherPRO etc.). Η απόκριση του συστήματος ίδια και απαράλλαχτη... App2sd λειτουργεί κανονικά... Δεν μου κανει ενημέρωση στους χάρτες της google (όπως και πριν) Το market το βλέπω πάλι με το παλιό interface (οχι αυτο το πράσινο με το carousel) To όνομα της πόλης στο widget για τον καιρό μου το βγάζει στα Αγγλικά... Edited December 20, 2010 by gkagg Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 σε όσους σας έχει έρθει το update για 2.2 τις συσκευές τις έχετε πάρει από Ελλάδα η από εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 σε όσους σας έχει έρθει το update για 2.2 τις συσκευές τις έχετε πάρει από Ελλάδα η από εξωτερικό? Ελλάδα... Πλαίσιο Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoixi Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 σε όσους σας έχει έρθει το update για 2.2 τις συσκευές τις έχετε πάρει από Ελλάδα η από εξωτερικό? Ελλάδα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeeoN Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ελλάδα. Κωτσόβολο. Το κατέβασα αλλα περιμένω να φορτίσει για να το περάσω. Είδατε διαφορές στην απόδωση της συσκευής; Παράθεση Nokia N-gage Wasn't a bad phone... it was a good console.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 @gkagg Το market το βλέπω πάλι με το παλιό interface (οχι αυτο το πράσινο με το carousel) Καινούριο Μarket To όνομα της πόλης στο widget για τον καιρό μου το βγάζει στα Αγγλικά... Κανονικά στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Το market το βλέπω πάλι με το παλιό interface (οχι αυτο το πράσινο με το carousel) Καινούριο Μarket To όνομα της πόλης στο widget για τον καιρό μου το βγάζει στα Αγγλικά... Κανονικά στα ελληνικά Νάτα τα καλα... Τι πήγε λάθος ρε γμτ... κατά τα άλλα πουθενά live wallpapers ούτε με το LauncherPro... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoixi Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ελλάδα. Κωτσόβολο. Το κατέβασα αλλα περιμένω να φορτίσει για να το περάσω. Είδατε διαφορές στην απόδωση της συσκευής; Προς το παρόν όχι, καμία διαφορά σε ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenderix Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ελληνικοτατο. new market ελληνικός καιρος αλλα περιμένω ΤΗΝ διαφορα.... δεν κατάλαβα οτι αλλαξα σε froyo.... δεν την άκουσα ρε αδερφε ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoixi Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Στις εφαρμογές νέες οι εξής: Πλοήγηση, μέρη και νέος φακός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 οπότε το κάνουμε update και στη συνέχεια κάνουμε unistall τις εφαρμογές και τις κάνουμε install στην κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Στις εφαρμογές νέες οι εξής: Πλοήγηση, μέρη και νέος φακός. Εμένα αυτά είχαν μπει με την 2.1... μα καλά τι γίνεται ρε παίδες... Μικροδιαφορές ακούω και βλέπω....Live Wallpapers όμως δεν βλέπω!! οπότε το κάνουμε update και στη συνέχεια κάνουμε unistall τις εφαρμογές και τις κάνουμε install στην κάρτα? όχι. κατέβασε το app2sd απο το market... Edited December 20, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 @gkagg Μήπως το είχες κάνει root το τηλέφωνο ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Market την πρωτη φορα που μπηκα ειχε το παλιο αλλα με την δευτερη φορα εμφανιστηκε παλι το καινουργιο. Καιρος στα Ελληνικα. Αλλα εχω θεμα με την θεση εντοπισμου μεσω wifi. Ουτε στα Google maps αλλα ουτε και σε αλλο προγραμμα δεν μου βρισκει την θεση μου μεσω Wifi. Εχει δοκιμασει αλλος να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoleras1986 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αν εξαιρεσεις το οτι μπορουμε να περναμε τις εφαρμογες στην καρτα μνημης θα ελεγα οτι ολη αυτη η προσμονη για την froyo δεν αξιζε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts