Jump to content

xoleras1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xoleras1986

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

xoleras1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. VIBEUI_V2.0_1432_ST_A806 ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην αρχη ξεκινησε να μου πεταει διαφημισεις σε οτι εφαρμογη και αν ανοιγα. Μετα εφυγαν οι διαφημισεις και γινεται αυτο το πραγμα. Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα.
  2. Το τελευαιο διαστημα οταν μπαινω σε οποιαδηποτε εφαρμογη η οθονη κολλαει και πρεπει να βγω και να ξαναμπω για να μπορεσω να πατησω κατι πανω στην οθονη. Το home button και η κουρτινα δουλευουν κανονικα. Ξερεις κανεις κατι για αυτο;
  3. εχω το nexus s με 2.3.3. πως θα το κανω αναβαθμιση σε 2.3.6 για να το αναβαθμισω μετα σε ics?
  4. καλησπερα! εχω περασει την cm7 και οταν πας να κατεβασω απο το μαρκετ μου βγαζει οτι υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας anfroid.process.media. ενω στην αρχη κατεβασα κανονικα το titanium backup. ξερει κανεις μηπως τι μπορει να φταιει?
  5. τελικα τα καταφερα με custom recovery!!!!ευχαριστω πολυ!!!!
  6. παιδια εχω ενα προβλημα!!!! καταφερα εβαλα την cm7 αλλα μετα πατησα το κουμπι απενεργοποιησης και μετα πατησα boot η reboot(δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε).τωρα παω να το ανοιξω βγαζει το σημα της cm αλλα δεν ανοιγει!!τι μπορω να κανω για να το φτιαξω?
  7. και εμενα εκει κολλαει και δεν μπορω να γινω s-off...προσπαθησα αρκετες φορες!!!! τι κανω λαθος??
  8. φυσικα και δεν το θεωρω λιγο!!ειναι μεγαλη υποθεση!!! εννοω σχετικα με τα οσα ειχαν ακουστει οτι θα προσφερει!!!!!
  9. αν εξαιρεσεις το οτι μπορουμε να περναμε τις εφαρμογες στην καρτα μνημης θα ελεγα οτι ολη αυτη η προσμονη για την froyo δεν αξιζε!!!!
  10. μολις τιν εκανα και εγω!!!δεν χανεις τιποτα απο οσα εχεις μεσα!!!! αλλα live wallpapers δεν υποστηριζει ουτε με την froyo!!!
  11. τελικα ξερει κανεις ποτε θα ερθει η froyo 2.2?
  12. μου ηρθε και εμενα!!αλλα δεν ξερω αν διορθωνει τιποτε!!!δεν παρατηρησα καμια αλλαγη!!!
×
×
  • Create New...