Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ανοιξε τα default μηνύματα, πάτα μενού, ρυθμίσεις, και βρες αυτό που λέει Ληφθέντα Μηνύματα και ξετίκαρε το Ληφθείσα ειδοποίηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ενδέχεται όταν πας να ανοιξεις τα default μηνύματα να σου ανοίξει το handcent, πάτα back μέχρι να πας στα κανονικά.

οκ το έκανα και δούλεψε κανονικά ευχαριστώ και πάλι

Απ'ότι είδα πάντως φαίνεται ότι είμαι ο μοναδικός που αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα εδώ.

το αντιμετωπισα κι εγω. Το πηγα στην εταιρια που το αγορασα και μου εκαναν αυτοι την αναβαθμιση σε 2-2 με την μεθοδο του box (ενα ειδικο μηχανακι που φλασαρει το κινητο και το ξαναφορτωνει).

Μου ειπαν οτι ειναι η μονη λυση

Παντως τωρα πεταει με 2-2

Όταν λες 2.2, τί εννοείς; Γιατί δεν έχει βγεί επίσημη 2.2. Μήπως εννοείς απλά πιο καινούρια έκδοση της 2.1; Ή μήπως σου έβαλαν την κινέζικη 2.2;
Τhe end of an era...

Και το hero μου ειχε τον ιδιο επεξεργαστη με 1.5 και πηγαινε μια χαρα . Γενικα το λογισμικο της γοογλε δεν εχει πολλες απαιτησεις για να τρεχει ομαλα . Τωρα οσον αφορα για τα high end μοντελα απλα ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο .

Btw αν ειχε hardware πληκτρολογιο qwerty θα το τσιμπαγα χωρις δευτερη σκεψη ως δευτερη συσκεη

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,τωρα αγορασα το Htc wildfire μολις εκανα update σταματησε να μου λειτουργει το wi fi ουτε ανοιγει ουτε τιποτα....

καλησπερα παιδια!!!κι εγω προχτες το αγορασα αλλα εχω ενα προβληματακι. μηπως καποιος απο δω εχει συνδεση cyta στο σπιτι του, γιατι εχω προβλημα με το να συνδεθει το κινητο με το wi-fi μηπως εχει καποια ρυθμισει που ξερει κανεις; ευχαριστω!!!

Δύο σύντομες ερωτήσεις...

1) Πόσο κρατά η μπαταρία της συσκευής? Ρωτώ γιατί ενώ είχα διαβάσει ότι αντέχει μέρες, την πρώτη μέρα (μετά από 12ωρη φόρτιση) έπεσε γρήγορα μετά από την ενασχόληση με κάποιες εφαρμογές. Αυτό πρέπει να οφείλεται στο ότι πατάω το "πίσω" ή το "home" για να βγω από την εφαρμογή οπότε έχω την υποψία ότι αυτές δεν κλείνουν. Οπότε...

2) Πως κλείνουν οι εφαρμογές στο android? !!! Διάβασα ότι δεν κλείνουν (!) αλλά δεν μπορεί... πρέπει να έχετε βρει μία λύση... ;)

Σήμερα πήρα και γω το κινητάκι σε κόκκινο! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, αν και έχω χάσει τη μπάλα σε μερικά θέματα!

1) τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα μηνύματα τα βάζει όλα μαζί? δεν είναι όπως όλα σε διαφορερικούς φακέλους?

2) Ο καιρός τελικά είναι δωρεάν που εμφανίζει?

3) μου βγάζει πάνω στην γραμμή κάτι "Η" "Ε" "G" τα οποία είδα τι είναι, δε κατάλαβα όμως τι κάνουν- το βασικότερο.... χρεώνομαι μέσω της cosmote? ή είναι δωρεάν?

Ευχαριστώ πολύ!!!:)

@ vasilik Αν δεν κανεις 4-5 κυκλους φορτισης-αποφορτισης δεν προκειται να δεις την μεγιστη αποδοση μπαταριας. Οποτε ειναι νωρις ακομα. Και λογικο ειναι οταν το πειραζεις επειδη ειναι καινουριο θα αδειαζει πιο γρηγορα.

Οταν κανεις "πισω" η εφαρμογη κλεινει, οταν πατας "home" την αφηνει στο background για να φορτωσει γρηγορα αν την χρειαστεις. Αλλα το android δεν εχει αναγκη, αν η εφαρμογη μεινει ωρα αχρησιμοποιητη αναλαμβανει μονο του να την κλεισει και να ελευθερωσει πορους.

Συμπερασμα, μην ασχολεισαι, το λειτουργικο ασχολειται για σενα.

@ mrlinatsa

1) Ναι ετσι τα βγαζει τα μηνυματα σε μορφη διαλογου. Θα το συνηθισεις, βολικο ειναι.

2) Ο καιρος ειναι widget της HTC για να κανει update τραβαει data αρα χρεωνεσαι.

3) "HSDPA" "EDGE" "GPRS" αναλογα που εισαι σου δειχνει τι δικτυο πιανεις. Αν δεν εχεις πακετο data και διπλα στα H,E,G βλεπεις κατι βελακια σημαινει οτι ανεβοκατεβαζει δεδομενα και χρεωνεσαι.

Edited by Osiris2000

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Για ακουστε και αυτο μπας και το κανει και σε καποιον αλλον

Το ακουστικο του τηλ. ειναι παρα μα παρα πολυ δυνατο-θα πει καποιος-και αυτο ειναι το προβλημα

ΝΑΙ γιατι οταν ειναι στο max ειναι σαν ανοιχτη ακροαση και στο min πολυ δυνατο για το αυτι

Ακουω γνωμες λυσεις κλπ

:)

Παιδια καλημέρα! Είμαι και εγώ καινούργιος χρήστης του wildfire!! Μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορούμε να δούμε το συνολικό χρόνο εξερχόμενων κλήσεων; Το έψαξα αρκετά αλλά δεν το βρήκα..

Όταν μιλώ με το handsfree και πάω να τερματίσω την κλήση με το κουμπί των ακουστικών,ξεκινάει η αναπαραγωγή της μουσικής.Ξέρει κανείς πως το απενεργοποιούμε?

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,τωρα αγορασα το Htc wildfire μολις εκανα update σταματησε να μου λειτουργει το wi fi ουτε ανοιγει ουτε τιποτα....

Λίγα μηνύματα πιο πάνω αν έβλεπες, ένας φίλος αναφέρει το ίδιο πρόβλημα. Του προτείναμε να κάνει ένα hard-reset και αν δε δουλέψει, να δοκιμάσει να ξαναπεράσει τη ρομ. Γενικότερα έχει αναφερθεί και σε ξένα fora, αλλά δεν έχει βρεθεί κάποια λύση...

καλησπερα παιδια!!!κι εγω προχτες το αγορασα αλλα εχω ενα προβληματακι. μηπως καποιος απο δω εχει συνδεση cyta στο σπιτι του, γιατι εχω προβλημα με το να συνδεθει το κινητο με το wi-fi μηπως εχει καποια ρυθμισει που ξερει κανεις; ευχαριστω!!!

Ποιό ακριβώς πρόβλημα έχεις; Βάζεις το wep key και δε συνδέεται; Εντοπίζεις το δίκτυο από το κινητό σου;

Δύο σύντομες ερωτήσεις...

1) Πόσο κρατά η μπαταρία της συσκευής? Ρωτώ γιατί ενώ είχα διαβάσει ότι αντέχει μέρες, την πρώτη μέρα (μετά από 12ωρη φόρτιση) έπεσε γρήγορα μετά από την ενασχόληση με κάποιες εφαρμογές. Αυτό πρέπει να οφείλεται στο ότι πατάω το "πίσω" ή το "home" για να βγω από την εφαρμογή οπότε έχω την υποψία ότι αυτές δεν κλείνουν. Οπότε...

2) Πως κλείνουν οι εφαρμογές στο android? !!! Διάβασα ότι δεν κλείνουν (!) αλλά δεν μπορεί... πρέπει να έχετε βρει μία λύση... ;)

1) Δεν είναι το ίδιο σε όλους και επίσης εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Πχ γενικά μου κρατούσε γύρω στις 2 μέρες (πότε λίγο παραπάνω και πότε λίγο λιγότερο). Αυτές τις μέρες που λόγω φόρτου εργασίας δεν ασχολήθηκα πολύ με το κινητό, κράτησε 92 ώρες από 60% μέχρι τέλους. Ένας μέσος όρος που έχω δεί είναι γύρω στις 1,5-2 μέρες πάντως. Και επίσης αν σκαλίζεις όλη μέρα το κινητό, μην περιμένεις να κρατάει και αιώνες... Και αυτό με το κλείσιμο των εφαρμογών, ξέχνα το. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Έχουμε μείνει στη νοοτροπία των windows mobile ;)

2) Υπάρχουν προγράμματα (task killers/managers λέγονται), τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται η χρήση τους!

Σήμερα πήρα και γω το κινητάκι σε κόκκινο! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, αν και έχω χάσει τη μπάλα σε μερικά θέματα!

1) τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα μηνύματα τα βάζει όλα μαζί? δεν είναι όπως όλα σε διαφορερικούς φακέλους?

2) Ο καιρός τελικά είναι δωρεάν που εμφανίζει?

3) μου βγάζει πάνω στην γραμμή κάτι "Η" "Ε" "G" τα οποία είδα τι είναι, δε κατάλαβα όμως τι κάνουν- το βασικότερο.... χρεώνομαι μέσω της cosmote? ή είναι δωρεάν?

Ευχαριστώ πολύ!!!:)

1) Σου απαντήθηκε ήδη...

2) Ο καιρός είναι γενικά δωρεάν. Αυτό που χρεώνεται είναι η χρήση των δεδομένων που απαιτούνται.

3) Χρεώνεσαι. Κοίτα στο πρώτο μήνυμα στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος, για το πως να σβήσεις τα δεδομένα ;)

Για ακουστε και αυτο μπας και το κανει και σε καποιον αλλον

Το ακουστικο του τηλ. ειναι παρα μα παρα πολυ δυνατο-θα πει καποιος-και αυτο ειναι το προβλημα

ΝΑΙ γιατι οταν ειναι στο max ειναι σαν ανοιχτη ακροαση και στο min πολυ δυνατο για το αυτι

Ακουω γνωμες λυσεις κλπ

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μήπως όντως βάζεις ανοιχτή ακρόαση; Το έχω στη μέση και ακούγεται πολύ καλά και σε θορυβώδη περιβάλλοντα αλλά δεν μπορώ να πω ότι κουφαίνομαι!

Παιδια καλημέρα! Είμαι και εγώ καινούργιος χρήστης του wildfire!! Μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορούμε να δούμε το συνολικό χρόνο εξερχόμενων κλήσεων; Το έψαξα αρκετά αλλά δεν το βρήκα..

Δε φαίνεται από κάπου. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εγώ χρησιμοποιώ το droidstats, το οποίο εκτός της διάρκειας των κλήσεων, έχει και μετρητές κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων (του ρυθμίζεις πόσα λεπτά και προς ποιούς έχεις, όπως και για μηνμύματα όπως και για mb δεδομένων και έχει και widget)! Yπάρχει και το callmeter ng...

Τhe end of an era...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Κάνω όπως λέει εδώ:

Πώς να μπλοκάρετε τη χρήση Internet (data) μέσω κινητής τηλεφωνίας

1ος τρόπος: Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (απενεργοποίηση).

αλλά το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" είναι αχνό και δε μου επιτρέπει να το απενεργοποιήσω!

Mήπως έχεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης; Δε σου επιτρέπει να πατήσεις πάνω;
Τhe end of an era...

Τώρα το κατάφερα! Πριν πάντως δε μπορούσα! δε ξέρω μήπως κατέβαζε κάτι εκείνη την ώρα και δε με άφηνε! ;)

Όταν λέμε σε χρεώνει στο πολύ περίπου για τι ποσό μιλάμε? διότι χτες πρέπει να κατέβασε διάφορα!

Και κάτι ακόμα! Οταν παω να ορίσω ταπετσαρία αρχικής μου βγάζει το πράσινο πλαισιο για να την κόψω λίγο! Μετά όμως δεν την εμφανίζει όλη σωστα και κόβει μεγάλο μέρος της! Αντί δηλαδή να βγάλει το πλάισιο όρθιο όπως είναι και η οθόνη, το βγάζει οριζόντιο!!!

Edited by mrlinatsa69

Βάλε κάποιο πρόγραμμα, το οποίο μετράει τα δεδομένα που κατεβάζεις... Ένα γνωστό ειναι το 3g watchdog. Γενικότερα είναι αρκετά ακριβό, αλλά από την άλλη δεν κατεβάζεις πάρα πολλά δεδομένα νομιζω. Δηλαδή κοίτα και στο site της cosmote ν α δεις τιμές για να μη σου λέω ότι να'ναι, αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί δε νομίζω πια να κατέβασες πάρα πολά ;)
Τhe end of an era...

Παιδες ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τον Opera πηγα σε μια σελιδα κ ζητουσε flash player κ ετσι λιγο μεσα απο το κινητο προσπαθησα να δω και Αν ειδα καλα νομιζω για το κινητο μας δεν εχει βγει ακομα???.

O flash player είναι μόνο για το android 2.2. Λένε ότι και γενικά δε θα το υποστηρίξει το κινητό μας, λόγω επεξεργαστή. Πάντως δε μου έχει τύχει ποτέ να έχω πρόβλημα... Ενεργοποίησες το flashlite από τις ρυθμίσεις του browser;
Τhe end of an era...

O flash player είναι μόνο για το android 2.2. Λένε ότι και γενικά δε θα το υποστηρίξει το κινητό μας, λόγω επεξεργαστή. Πάντως δε μου έχει τύχει ποτέ να έχω πρόβλημα... Ενεργοποίησες το flashlite από τις ρυθμίσεις του browser;

Ο Οpera απ'οσο ειδα δεν εχει κατι τετοιο ο browser ο default του κινητου εχει αυτη την επιλογη που αναφερεις.

καλησπερα παιδια...σχεδιαζω να παρω το πρωτο μου android κινητο και λεω να παρω το wildfire???μπορειτε να μου πειτε τα αρνητικα του και τα θετικα του?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Χθες φόρτισα το κινητό στις 8 το βράδυ και στις 12 το μεσημέρι σήμερα είχε μείνει το 20% απο την μπαταρία ενώ από τις 2 το βράδυ μέχρι τις 12 το είχα και σε airplane mode . Κάποια εφαρμογή έτρεχε λοιπόν και λειτουργούσε συνέχεια η cpu...Δεν το είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου αυτές τις ώρες..Είχε αναφερθεί ένα προγραμμα που δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας με γράφημα με τις ώρες τι μέρας ..Ποιο είναι αυτό ;;

Επίσης αν έχω έναν task killer απλά για να βλέπω ποια προγράμματα τρέχουν δημιουργείται πρόβλημα ;; Όταν δεν το χρησιμοποιώ απλά θα τον κάνω kill απο το menu του...

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Χθες φόρτισα το κινητό στις 8 το βράδυ και στις 12 το μεσημέρι σήμερα είχε μείνει το 20% απο την μπαταρία ενώ από τις 2 το βράδυ μέχρι τις 12 το είχα και σε airplane mode . Κάποια εφαρμογή έτρεχε λοιπόν και λειτουργούσε συνέχεια η cpu...Δεν το είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου αυτές τις ώρες..Είχε αναφερθεί ένα προγραμμα που δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας με γράφημα με τις ώρες τι μέρας ..Ποιο είναι αυτό ;;

Επίσης αν έχω έναν task killer απλά για να βλέπω ποια προγράμματα τρέχουν δημιουργείται πρόβλημα ;; Όταν δεν το χρησιμοποιώ απλά θα τον κάνω kill απο το menu του...

Για μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία βγάλε :

1.Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί & ->Δεδομένα φόντου

2.Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Wifi,blutooth,Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(Σύνδεση στο internet)

3.Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας(Ορισμός επιλογών ...)->Λειτουργεία δικτύου->Βάλε μόνο GSM

4.Καιρός->menu->Αυτόματη ενημέρωση

5.Γενικότερα τις αυτόματες ενημερώσεις (Αν θες να δεις κάτι ενημέρωσε το εκείνη την ώρα.Όχι να είναι μόνιμα ενεργό)