Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή τα βρίσκεις στο internet και μετά τα κάνεις εγκατάσταση στο wildfire ? Δεν ήξερα ότι γίνεται κι αυτό..Για ποιό λόγο δεν μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές απο android store ? Φαντάζομαι πιο μετά θα γίνεται κ αυτό...

Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η υπηρεσία για Paid Apps από την Google για την χώρα μας. Εν καιρώ πιθανώς..

--- Sony Xperia 5 II ---

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες,

Η αναλυση του τελικα ειναι προβλημα? εχει περιορισμο σε εφαρμογες και παιχνιδια???? το multitouch ισχυει ?

Ευχαριστω..

Φιλε μου κανε ενα κοπο να διαβασεις μερικες προηγουμενες σελιδες. Εχουμε αναφερθει πολλες φορες και για την οθονη και για τις εφαρμογες (σε αυτη την σελιδα μαλιστα).

Multitouch ναι εχει.

δυστυχως ειμαι στην δουλεια και αυτην την στιγμη μπαινω στα κλεφτα και το βλεπω....ξερω. ειναι μονο 30 σελιδες εχω διαβασει και 50 και 60. τελοσπαντων, ευχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273448&page=20

Ξεκινα απο δω (posts 299+300) για την οθονη και συνεχισε. Στις τελευταιες 2-3 σελιδες αναφερομαστε και στις εφαρμογες:)

Βάζω μια κάρτα μνήμης 4 GB αλλά λέει πως είναι μόνο 200 MB!

Έκανα διαμόρφωση και από τον Η/Υ και από το κινητό αλλά δεν φτιάχνει! :( Τι να κάνω;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273448&page=20

Ξεκινα απο δω (posts 299+300) για την οθονη και συνεχισε. Στις τελευταιες 2-3 σελιδες αναφερομαστε και στις εφαρμογες:)

ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου. Να σαι καλα φιλε μου :)

Για Cosmote, δες στο Πλαίσιο & στο e-shop

(για το 2ο μου είπαν οτι θα το έχουν από βδομάδα).

Χαζή η ερώτηση αλλά ... μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μου στο e shop

The city never sleeps...

Εδω & πολλά-πολλά χρόνια παίρνω την επιδότησή μου

& κάνω συνδέσεις από το Πλαίσιο (Vodafone & Cosmote).

Αν & δεν εχω πάρει ποτέ κινητό από το e-shop, πιστεύω οτι ισχύει το ίδιο.

Redmi Note 8T

Γειά σας φίλοι μου......Πριν απο λίγο έκανα ηλεκτρονική αγορά απο το site της voda και όπως καταλαβαίνετε.......ανυπομονώ να μου το στείλουν.Να ρωτήσω κάτι διότι παρ'όλο που έχω περάσει απο symbian και windows mobile και δηλώνω εντελώς αδαής απο android-τι σημαίνει να είναι η συσκευή root????Σορυ για το εαν είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά ........θέλω να μαθαίνω..Ευχαριστώ παιδιά,θα επανέλθω κι εγώ με εντυπώσεις άμα αφίξεως τησ συσκευής :O:O:O

Καλημέρα σε όλους!!

Λοιπόν η μπαταρία με συνετή-κανονική χρήση με έβγαλε 4 ολόκληρες μέρες!!! Μια χαρά νομίζω!!!

που θα βρούμε τα εξής απαραίτητα αξεσουάρ? τα έχει βρει κανείς?

1. HTC Wildfire Screen Protector SP P380 (2 Pieces, Retail Pack)

http://i.expansys.com/i/b/b200195.jpg

2. HTC Wildfire Slip Pouch PO S530

http://i.expansys.com/i/b/b200723.jpg

3. HTC Wildfire 2-Slot USB Car Charger w/h microUSB Cable (5V/ 2x1A, CC C300)

http://i.expansys.com/i/b/b202038.jpg

nokia 6150>nokia 6610>nokia 6610i>panasonic vs3>samsung d600>HTC Wildfire

Για την θηκη:

http://www.htcaccessorystore.com/gr/p_htc_item.aspx?i=200723

https://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=200723

Την εψαχνα και εγω αλλα επειδη δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη, πηρα μια απλη με 9 ευρω απο τον Γερμανο.

Καλησπέρα παιδία να ρωτήσω υπάρχει εφαρμογή η οποία να δουλεύει όπως η εφαρμογή magi Call για WM?

Δηλαδή να φιλτράρει SMS και κλήσεις??

Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!!

Xiaomi Pocophone f1

MIUI 11.0.5.0

Android 9 (Pie)

καλημερα παιδια επειδη ενδιαφερονε για το κινητακι εχω μερικες ερωτησουλες ,εχει βιντεοκλησης?chat στο facebook?και αν υποστιριζει Flash Player? γιατι ασχολουμε πολυ με τις εφαρμογες του facebook.

καλημερα παιδια επειδη ενδιαφερονε για το κινητακι εχω μερικες ερωτησουλες ,εχει βιντεοκλησης?chat στο facebook?και αν υποστιριζει Flash Player? γιατι ασχολουμε πολυ με τις εφαρμογες του facebook.

Βίντεο-κλήσεις όχι. Oύτε chat στο Facebook μπορείς αλλά αν βγει αναβάθμιση στην εφαρμογή του Facebook για Android τότε θα μπορέσεις. Ναι υποστηρίζει Flash στο προ-εγκατεστημένο broswer.

Το android δεν υποστηρίζει ακόμη βιντεοκλήση.

Για Facebook chat υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο market που μπορούν να σε ικανοποιήσουν, εγω χρησιμοποιώ το ebuddy.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Χρειάστηκε να περάσω μια επαφή από το κινητό και δεν κατάφερα να βρω πώς μπαίνουν τόνοι στα ελληνικά. Έχω το εργοστασιακό πληκτρολόγιο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Χρειάστηκε να περάσω μια επαφή από το κινητό και δεν κατάφερα να βρω πώς μπαίνουν τόνοι στα ελληνικά. Έχω το εργοστασιακό πληκτρολόγιο...

Αν εχεις το γραμμα που θες να μπει ο τονος πατημενο σου το βγαζει .

Βρε παιδιά πρέπει να ζητήσουμε από την htc να φτιάξει επιτέλους το πρόβλημα με τα sms. Δεν πρέπει να βάζει καθόλου τόνους ώστε να γράφουμε απροβληματιστα επιτέλους με 160 χαρακτήρες. Το htc ime mod δεν υπάρχει για το wildfire (εκτός κ αν γίνει root για να σηκώσουμε τα απαραίτητα αρχεία σου χρειάζεται ο developer) για να λύσει το πρόβλημα. Ειναι όντος πολυ μεγάλο πρόβλημα για μένα. Για να σας προλάβω εχω ενεργή την κωδικοποίηση 7bit για μη unicode χαρακτήρες, αλλα στα sms μου βγάζει τα κεφαλαία φωνήεντα με τόνους στο t9 με αποτέλεσμα το sms να γράφει μόνο 70 χαρακτήρες και να ειναι αντιαισθητικό.

Το android δεν υποστηρίζει ακόμη βιντεοκλήση.

:O:O:lol:

Sent from my HTC Wildfire

Edited by demolition22

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Καλησπερα!! Ενδιαφερομαι πολυ να αγορασω το κινητο...πιστευω πως αξιζει(ελπιζω να μην κανω λαθος:p)....μου αρεσει ομως στο λευκο του χρωμα..αλλα το βλεπω μονο σε κουρο χρωμα!! Ξερετε τι γινεται?? Αν θα κυκλοφορησει στη Ελλαδα και το λευκο και αν εχετε καποιες πληροφοριες..για περιπου ποτε αναμενεται??? γιατι θα ηθελα να το αγορασω οσο το δυνατο συντομοτερα!!

Καλησπερα!! Ενδιαφερομαι πολυ να αγορασω το κινητο...πιστευω πως αξιζει(ελπιζω να μην κανω λαθος:p)....μου αρεσει ομως στο λευκο του χρωμα..αλλα το βλεπω μονο σε κουρο χρωμα!! Ξερετε τι γινεται?? Αν θα κυκλοφορησει στη Ελλαδα και το λευκο και αν εχετε καποιες πληροφοριες..για περιπου ποτε αναμενεται??? γιατι θα ηθελα να το αγορασω οσο το δυνατο συντομοτερα!!

Πριν μια βδομάδα που ρώτησα στο Πλαίσιο είπαν πως δεν γνωρίζουν πότε θα κυκλοφορήσουν τα υπόλοιπα χρώματα.