Villis Δημ. August 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 H αλήθεια είναι ότι δεν το είδα καθόλου τότε. Πάντως με το froyo θα διορθωθεί ελπίζω η κατάσταση. Ήδη βλέπω ότι οι περισσότερες εφαρμογές έχουν κάνει update για support για froyo και φαντάζομαι ότι όλο και περισσότερες θα το κάνουν αυτό. Μακάρι να διορθωθεί, γιατί δεν καταλαβαίνω τη βλακεία να μην μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές στη micro sd μας... :wacko: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις full backup ενός μη πειραγμένου HTC Wildfire, όπως έκανεσ λχ με τη nokia pc suite? Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 εμεις ποτε θα παρουμε το froyo...:cry: :cry: :cry: στο desire βγηκε ενημερωση!!!:cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Αν κάποιος δει σε ελληνικό κατάστημα, θήκη σιλικόνης σε μαύρο χρώμα, ας βάλει μια φωνή.. & γνωρίζει κανείς αν το HTC Sync μπορεί να συγχρονίσει τις playlist που υπάρχουν στο iTunes? Edited August 1, 2010 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Mπορεις να δουλεψεις χωρις το sense, εγω απο την πρωτη στιγμη χρησιμοποιω τον launcher pro. Φίλε μου χωρίς το Sense η συσκευή είναι πιο γρήγορη? Τι διαφορές έχει? Μπορεί να διαγραφεί εντελώς, ή απλά το απενεργοποιείς? Ο Launcher Pro είναι το "native Android"? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ξέρει κανείς αν το έχουν live στο Plaisio Φοίνικα Θεσ/νίκη? Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapetanc Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Με γεια φίλε μου :happy: Μπορείς να δείς εδώ, όπου έχει αρκετές χρήσιμες συμβουλές για την μπαταρία :) Μια χαρά τα λέει παραπάνω!!! πολύ χρήσιμες όλες οι ρυθμίσεις!!! Έκανα ακριβώς ότι λέει και έχω φορτίσει από Παρασκευή βράδυ (2 μέρες και 13 ώρες έως τώρα) και σήμερα είμαι στο 60% ακόμα, ενώ πριν όπως θα δείτε σε άλλο ποστ με το 3G ανοιχτό έβγαζα 2 μέρες!!! Παράθεση nokia 6150>nokia 6610>nokia 6610i>panasonic vs3>samsung d600>HTC Wildfire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Αν κάποιος δει σε ελληνικό κατάστημα, θήκη σιλικόνης σε μαύρο χρώμα, ας βάλει μια φωνή.. & γνωρίζει κανείς αν το HTC Sync μπορεί να συγχρονίσει τις playlist που υπάρχουν στο iTunes? Όσον αφορά τη θήκη, βρήκα μόνο αυτό, αλλά είναι άσπρο. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, έχω βρεί αυτό, χωρίς βέβαια να το ξέρω ή να το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapetanc Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 εγώ χρησιμοποιώ το Media monkey και τα καταφέρνει μια χαρά αφού "βλέπει" το τηλ. ως εξωτερικό σκληρό.... οπότε έφτιαξα ειδικά playlists για το τηλ. και τα μεταφέρω πολύ εύκολα στο τηλ. τα οποία τα τοποθετεί σε φακέλους ως εξής: artist>album>songs Παράθεση nokia 6150>nokia 6610>nokia 6610i>panasonic vs3>samsung d600>HTC Wildfire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Eχετε να προτεινεται καποιο nav? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιδιά το πήρα!!!:D Είναι φοβερό!!! Δυστυχώς το Πλαίσιο δεν το είχε και το πήρα από τη Vodafone. Επιτέλους θα αλλάξω αυτό το άθλιο άβαταρ! :) Ποια προγράμματα μου προτείνετε; έτσι για την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctzellos Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Υπαρχει κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που ξέρετε ότι υπάρχει διαθέσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ποιο task killer μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Όσον αφορά τη θήκη, βρήκα μόνο αυτό, αλλά είναι άσπρο. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, έχω βρεί αυτό, χωρίς βέβαια να το ξέρω ή να το έχω δοκιμάσει... Ναι το htc sync μπορει να κανει sync tis playlist απο to itunes. Το εχω κανει .. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ποιο task killer μου προτείνετε; Κανενα. Το Android κανει πολυ καλη διαχειρηση και δεν χρειαζεται task killer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παίδες ξέρουμε αν και πότε θα το φέρει η cosmote??? ΜΦΧ ΑΤ Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παίδες ξέρουμε αν και πότε θα το φέρει η cosmote? Για Cosmote, δες στο Πλαίσιο & στο e-shop (για το 2ο μου είπαν οτι θα το έχουν από βδομάδα). Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ποιο task killer μου προτείνετε; Γενικώς στο Android δεν απαιτείται η χρήση κάποιου task manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Επειδή έχει γίνει πολύ θέμα με τις εφαρμογές που υποστηρίζει το wildfire λόγω της μικρότερης ανάλυσης όσοι το έχετε ποιες εφαρμογές δεν μπορείτε να βρείτε που είναι όμως διαθέσιμες για άλλα κινητά; Γιατί αν είναι απλά εφαρμογές για να βλέπεις τις φωτό τότε δεν υπάρχει πρόβλημα φαντάζομαι για κάποιον άν όμως δεν λείτουργουν τα διάφορα προγράμματα navigation τότε είναι διαφορετικά .. Λοιπον;:D Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Οταν θελω να παρω τηλεφωνο και να ψαξω μια επαφη, μου βγαινουν Αγγλικα γραμματα. Πως το γυριζω σε Ελληνικα? (θα ειναι απλη η απαντηση αλλα οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα καποια επιλογη:happy:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Επειδή έχει γίνει πολύ θέμα με τις εφαρμογές που υποστηρίζει το wildfire λόγω της μικρότερης ανάλυσης όσοι το έχετε ποιες εφαρμογές δεν μπορείτε να βρείτε που είναι όμως διαθέσιμες για άλλα κινητά; Γιατί αν είναι απλά εφαρμογές για να βλέπεις τις φωτό τότε δεν υπάρχει πρόβλημα φαντάζομαι για κάποιον άν όμως δεν λείτουργουν τα διάφορα προγράμματα navigation τότε είναι διαφορετικά... Λοιπον;:D Δε θυμάμαι ακριβώς εφαρμογή, αλλά αρκετές δεν εμφανίζονται δυστυχώς. Η αλήθεια είναι βέβαια πως μέσω υπολογιστή & ίντερνετ έχω βρει τα πάντα και χωρίς τελικά να υπάρχει ασυμβατότητα με την ανάλυση, αλλά επειδή στα χαρτιά δεν υποστηρίζουν την ανάλυση κάποιες εφαρμογές, δεν εμφανίζονται. Νavigators μπορείς να βρείς μόνο trials. Σε κανένα κινητό δεν εμφανίζονται paid εφαρμογές εκτός αν κάνεις ρουτ... Οταν θελω να παρω τηλεφωνο και να ψαξω μια επαφη, μου βγαινουν Αγγλικα γραμματα. Πως το γυριζω σε Ελληνικα? (θα ειναι απλη η απαντηση αλλα οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα καποια επιλογη:happy:) Στο πληκτρολόγιο κάτω αριστερά έχει επιλογή γλώσσας. Θα γράφει "En" λογικά, οπότε πάτα πάνω και θα σ βάλει να διαλέξεις :) Edited August 3, 2010 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Στο πληκτρολόγιο κάτω αριστερά έχει επιλογή γλώσσας. Θα γράφει "En" λογικά, οπότε πάτα πάνω και θα σ βάλει να διαλέξεις :) Αυτο μου το βγαζει στο μηνυμα. Στο μενου ομως των κλησεων (κουμπι τηλεφωνο στην αρχικη οθονη) δεν εχει τετοια επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Δε θυμάμαι ακριβώς εφαρμογή, αλλά αρκετές δεν εμφανίζονται δυστυχώς. Η αλήθεια είναι βέβαια πως μέσω υπολογιστή & ίντερνετ έχω βρει τα πάντα και χωρίς τελικά να υπάρχει ασυμβατότητα με την ανάλυση, αλλά επειδή στα χαρτιά δεν υποστηρίζουν την ανάλυση κάποιες εφαρμογές, δεν εμφανίζονται. Νavigators μπορείς να βρείς μόνο trials. Σε κανένα κινητό δεν εμφανίζονται paid εφαρμογές εκτός αν κάνεις ρουτ... Δηλαδή τα βρίσκεις στο internet και μετά τα κάνεις εγκατάσταση στο wildfire ? Δεν ήξερα ότι γίνεται κι αυτό..Για ποιό λόγο δεν μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές απο android store ? Φαντάζομαι πιο μετά θα γίνεται κ αυτό... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Αυτο μου το βγαζει στο μηνυμα. Στο μενου ομως των κλησεων (κουμπι τηλεφωνο στην αρχικη οθονη) δεν εχει τετοια επιλογη. Α συγγνώμη. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Αν στα μηνύματα έχεις επιλέξει ελληνικά και πας μετά στις επαφές, πάλι το ίδιο κάνει; Εγώ ποτέ δεν το πρόσεξα, γιατί έχω επαφές και στα αγγλικά και στα ελληνικά κι όμως μου κάνει αναζήτηση σε όλες, αν και η αλήθεια είναι πως κάνω scrolling Δηλαδή τα βρίσκεις στο internet και μετά τα κάνεις εγκατάσταση στο wildfire ? Δεν ήξερα ότι γίνεται κι αυτό..Για ποιό λόγο δεν μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές απο android store ? Φαντάζομαι πιο μετά θα γίνεται κ αυτό... Ναι γίνεται κανονικά. Οι εφαρμογές του android, έχουν κατάληξη αρχείου *.apk. Κατεβάζω τα .apk στον υπολογιστή και τα περνάω στο κινητό (την κάρτα μνημης) με σύνδεση σαν μονάδα δίσκου (2η επιλογή μόλις το συνδέω στο usb). Μετά κλείνω τη σύνδεση σα μονάδα δίσκου, και με τη χρήση κάποιου file manager (υπάρχουν πολλοί free στο market-εγώ χρησιμοποιώ τον astro file manager) το κάνω εγκατάσταση, κάνοντας κλίκ πάνω στο αρχείο και μετά επιλέγοντας open app manager (ή κάπως έτσι). Όσο για το android store. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν νομικά προβλήματα στην Ελλάδα (και σε πολλές άλλες χώρες) οπότε διατίθενται προς το παρόν μόνο οι δωρεάν εφαρμογές. Για το μέλλον δεν ξέρω τι γίνεται... Υπάρχουν τρόποι για να παρακαμφθεί αυτό α'όσο ξέρω, αλλά για το wildfire δεν ισχύουν ακόμα, γιατί δεν έχει γίνει root. Edited August 3, 2010 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Οχι δεν αλλαζει καθολου. Προβλημα ουτε εγω εχω στην αναζητηση απλα ρωταω γιατι μου φαινεται περιεργο να μην εχει επιλογη γλωσσας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts