Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αύριο ή μεθαύριο με το καλό θα το έχω στα χέρια μου από expansys...

Εκτός του ότι περιμένουμε αναλυτικό review, πως γίνεται (αν επιτρέπεται) να το πάρεις αύριο, από την ώρα που το καφέ κυκλοφορεί σε5-6 μέρες; :confused:

Τhe end of an era...

Εκτός του ότι περιμένουμε αναλυτικό review, πως γίνεται (αν επιτρέπεται) να το πάρεις αύριο, από την ώρα που το καφέ κυκλοφορεί σε5-6 μέρες; :confused:

Με ενημέρωσαν πως ή σήμερα ή αύριο θα το έχουν στις αποθήκες τους;)

Παιδιά, μην ξεχνιόμαστε: Ό,τι δίνεις, παίρνεις (τις περισσότερες φορές). Αν είχε την ανάλυση του Legend, θα είχε και την τιμή του!

Κρίνουμε πάντοτε τα κινητά με βάση το κόστος κτήσης τους. (Εκτός και αν δεν μας ενδιαφέρει, οπότε πάμε σε αυτά που κάνουν >500 ευρώ ούτως ή άλλως.)

Λοιπόν, ας περιμένουμε να έρθει, να το πιάσουμε στα χέρια μας, και μετά...αποφασίζουμε.

Σαφως οτι δινεις παιρνεις τις περισσοτερες φορες. Δεν ειπαμε να εχει την αναλυση του desire αλλα θα μπορουσε να ηταν ενα κλικ επανω με μια μικρη αυξηση της τιμης. Εχει την ιδια αναλυση με το κ800i που εχω το οποιο ειναι 4 χρονων...:p

Αλλα μετα τα "θα" δεν γινεται δουλεια οποτε σιγουρα θα πρεπει να το δουμε και απο κοντα

το επεξεργαστηκα χθες το τηλεφωνο.Απογοητευση η οθονη.Μου θυμιζει αλλες εποχες η αναλυση της.Ωρες ωρες μου θυμιζε τα παλια τα κινητα με 4096 χρωματα.Υπερβολικος ισως αλλα οταν το δειτε θα μου πειτε.Κριμα γιατι κατα τα αλλα κατασκευαστικα ηταν τελειο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παίδες!!

το expansys το έχει πλέον διαθέσιμο στις αποθήκες του :ninja:

όποιος το πάρει ας μας πει εντυπώσεις... γιατί δεν ακούμε και τα καλύτερα τώρα τελευταία!! :worry:

Η ανάλυση της οθόνης είναι μεγάλο θέμα.

Ειδικά για όσους (όπως εγώ)

'μεταφερθούν' από μεγαλύτερη ανάλυση,

στην παλαιολιθική 240*320.

Όμως το κινητάκι είναι μονόδρομος,

για όσους θέλουν ένα πλήρες smartphone,

με τα μισά χρήματα από όσα στοιχίζει το νέο iPhone.

Redmi Note 8T

:D:D

Σίγουρο;; που το διάβασες;

Σιγουρο :) μου το εδειξε μεσα στο συστημα της voda τοπικος αντιπροσωπος

Σιγουρο :) μου το εδειξε μεσα στο συστημα της voda τοπικος αντιπροσωπος

Τέλεια νέα!! :D ελπίζω να μην είναι τιμή με σύνδεση!!!:lol:

Μπορείς να τον ρωτήσεις και πότε θα το φέρουν στην Ελλάδα;:innocent:

Το αποκλείω η βόντα να το φέρει πιο φθηνά από το expansys...

Στα 350 ευρώ το υπολογίζω εγώ....θα δείξει!!!

Είναι σχεδόν ίδιο με το X10 mini, πως να κάνει 40-50 ευρώ πιο πάνω;!; ;)

---------

Βρε παιδιά μια ερώτηση, έχει zoom στην κάμερα; το x10 mini διάβασα στο φὀρουμ πως δεν έχει και ανησυχώ μήπως δεν έχει και αυτό!!:X

Και εγώ ρώτησα σε κατάστημα Vodafone Θεσσαλονίκης και μου είπαν 269€ χωρίς σύνδεση. Ακόμα, μου έδωσαν ένα χαρτί που λέει ότι θα είναι διαθέσιμο απο 15 Ιουλίου και θα διατίθεται δωρεάν στο πρόγραμμα 'Απεριόριστα με Internet' 70 :).

[off topic]

στην ίδια αφίσα είναι και το samsung wave, το οποίο θα κοστίζει 389€ και αναμένεται λίγες μέρες αργότερα/νωρίτερα απο το Wildfire.

[/off topic]

Και εγώ ρώτησα σε κατάστημα Vodafone Θεσσαλονίκης και μου είπαν 269€ χωρίς σύνδεση. Ακόμα, μου έδωσαν ένα χαρτί που λέει ότι θα είναι διαθέσιμο απο 15 Ιουλίου και θα διατίθεται δωρεάν στο πρόγραμμα 'Απεριόριστα με Internet' 70 :).

[off topic]

στην ίδια αφίσα είναι και το samsung wave, το οποίο θα κοστίζει 389€ και αναμένεται λίγες μέρες αργότερα/νωρίτερα απο το Wildfire.

[/off topic]

Μακάρι να βγεί σε αυτή την τιμή και να κάνει θραύση:)

Βρε παιδιά μια ερώτηση, έχει zoom στην κάμερα; το x10 mini διάβασα στο φὀρουμ πως δεν έχει και ανησυχώ μήπως δεν έχει και αυτό!!:X

Απ'οτι διάβασα σε ένα review, αναφέρει πως έχει ζουμ η κάμερα

Τhe end of an era...

@dimitriossara : Ναι μου το έδειξε από τον υπολογιστή ;)

:D

Απλώς μου κάνει εντύπωση διότι κατα 99% το expansys είναι πάντα κάνα 50ρικο φθηνότερο:worry:

Εγώ παραλαμβάνω δευτέρα πρωί το δεματάκι μου με το wildfire που λόγο ΣΚ βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Γερμανίας:)

Ελπίζω λοιπόν σύντομα να γίνουμε πολλοί:p