nikostzach Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ωραίο review. να καταλαβαίναμε και τι λέει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Αύριο ή μεθαύριο με το καλό θα το έχω στα χέρια μου από expansys... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Αύριο ή μεθαύριο με το καλό θα το έχω στα χέρια μου από expansys... Εκτός του ότι περιμένουμε αναλυτικό review, πως γίνεται (αν επιτρέπεται) να το πάρεις αύριο, από την ώρα που το καφέ κυκλοφορεί σε5-6 μέρες; :confused: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Εκτός του ότι περιμένουμε αναλυτικό review, πως γίνεται (αν επιτρέπεται) να το πάρεις αύριο, από την ώρα που το καφέ κυκλοφορεί σε5-6 μέρες; :confused: Με ενημέρωσαν πως ή σήμερα ή αύριο θα το έχουν στις αποθήκες τους;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Ξερουμε περιπου ποσο θα κανει?γυρω στο 300αρι ή μπορει και πιο κατω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 270 ευρω θα το φερει η βονταφον ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Ξερουμε ποτε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Παιδιά, μην ξεχνιόμαστε: Ό,τι δίνεις, παίρνεις (τις περισσότερες φορές). Αν είχε την ανάλυση του Legend, θα είχε και την τιμή του! Κρίνουμε πάντοτε τα κινητά με βάση το κόστος κτήσης τους. (Εκτός και αν δεν μας ενδιαφέρει, οπότε πάμε σε αυτά που κάνουν >500 ευρώ ούτως ή άλλως.) Λοιπόν, ας περιμένουμε να έρθει, να το πιάσουμε στα χέρια μας, και μετά...αποφασίζουμε. Σαφως οτι δινεις παιρνεις τις περισσοτερες φορες. Δεν ειπαμε να εχει την αναλυση του desire αλλα θα μπορουσε να ηταν ενα κλικ επανω με μια μικρη αυξηση της τιμης. Εχει την ιδια αναλυση με το κ800i που εχω το οποιο ειναι 4 χρονων...:p Αλλα μετα τα "θα" δεν γινεται δουλεια οποτε σιγουρα θα πρεπει να το δουμε και απο κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Dimitriossara κράτησέ μας ενήμερους... Άντε να παίρνουμε σειρά... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 το επεξεργαστηκα χθες το τηλεφωνο.Απογοητευση η οθονη.Μου θυμιζει αλλες εποχες η αναλυση της.Ωρες ωρες μου θυμιζε τα παλια τα κινητα με 4096 χρωματα.Υπερβολικος ισως αλλα οταν το δειτε θα μου πειτε.Κριμα γιατι κατα τα αλλα κατασκευαστικα ηταν τελειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shmmy Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Καλησπέρα παίδες!! το expansys το έχει πλέον διαθέσιμο στις αποθήκες του :ninja: όποιος το πάρει ας μας πει εντυπώσεις... γιατί δεν ακούμε και τα καλύτερα τώρα τελευταία!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Η ανάλυση της οθόνης είναι μεγάλο θέμα. Ειδικά για όσους (όπως εγώ) 'μεταφερθούν' από μεγαλύτερη ανάλυση, στην παλαιολιθική 240*320. Όμως το κινητάκι είναι μονόδρομος, για όσους θέλουν ένα πλήρες smartphone, με τα μισά χρήματα από όσα στοιχίζει το νέο iPhone. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 270 ευρω θα το φερει η βονταφον ! :) :D:D Σίγουρο;; που το διάβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 :D:D Σίγουρο;; που το διάβασες; Σιγουρο :) μου το εδειξε μεσα στο συστημα της voda τοπικος αντιπροσωπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Σιγουρο :) μου το εδειξε μεσα στο συστημα της voda τοπικος αντιπροσωπος Τέλεια νέα!! :D ελπίζω να μην είναι τιμή με σύνδεση!!!:lol: Μπορείς να τον ρωτήσεις και πότε θα το φέρουν στην Ελλάδα;:innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Μου ειπε οτι το εχουν στην αποθηκη αλλα δεν ηξερε ποτε θα φτασει στα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το αποκλείω η βόντα να το φέρει πιο φθηνά από το expansys... Στα 350 ευρώ το υπολογίζω εγώ....θα δείξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shmmy Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 για την voda το κόβω μάλλον 270+23%(ΦΠΑ)=332 euros... δεν νομίζω να είναι τελική το 270! αλλά θα δείξει και στην συνέχεια...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Είναι σχεδόν ίδιο με το X10 mini, πως να κάνει 40-50 ευρώ πιο πάνω;!; ;) --------- Βρε παιδιά μια ερώτηση, έχει zoom στην κάμερα; το x10 mini διάβασα στο φὀρουμ πως δεν έχει και ανησυχώ μήπως δεν έχει και αυτό!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Review http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-wildfire-690067/review?artc_pg=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MalFUNct10N Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Και εγώ ρώτησα σε κατάστημα Vodafone Θεσσαλονίκης και μου είπαν 269€ χωρίς σύνδεση. Ακόμα, μου έδωσαν ένα χαρτί που λέει ότι θα είναι διαθέσιμο απο 15 Ιουλίου και θα διατίθεται δωρεάν στο πρόγραμμα 'Απεριόριστα με Internet' 70 :). [off topic] στην ίδια αφίσα είναι και το samsung wave, το οποίο θα κοστίζει 389€ και αναμένεται λίγες μέρες αργότερα/νωρίτερα απο το Wildfire. [/off topic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Και εγώ ρώτησα σε κατάστημα Vodafone Θεσσαλονίκης και μου είπαν 269€ χωρίς σύνδεση. Ακόμα, μου έδωσαν ένα χαρτί που λέει ότι θα είναι διαθέσιμο απο 15 Ιουλίου και θα διατίθεται δωρεάν στο πρόγραμμα 'Απεριόριστα με Internet' 70 :). [off topic] στην ίδια αφίσα είναι και το samsung wave, το οποίο θα κοστίζει 389€ και αναμένεται λίγες μέρες αργότερα/νωρίτερα απο το Wildfire. [/off topic] Μακάρι να βγεί σε αυτή την τιμή και να κάνει θραύση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Βρε παιδιά μια ερώτηση, έχει zoom στην κάμερα; το x10 mini διάβασα στο φὀρουμ πως δεν έχει και ανησυχώ μήπως δεν έχει και αυτό!!:X Απ'οτι διάβασα σε ένα review, αναφέρει πως έχει ζουμ η κάμερα Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MalFUNct10N Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 @dimitriossara : Ναι μου το έδειξε από τον υπολογιστή ;) http://i420.photobucket.com/albums/pp287/MalFUNct10N/100_1115.jpg :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 @dimitriossara : Ναι μου το έδειξε από τον υπολογιστή ;) :D Απλώς μου κάνει εντύπωση διότι κατα 99% το expansys είναι πάντα κάνα 50ρικο φθηνότερο:worry: Εγώ παραλαμβάνω δευτέρα πρωί το δεματάκι μου με το wildfire που λόγο ΣΚ βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Γερμανίας:) Ελπίζω λοιπόν σύντομα να γίνουμε πολλοί:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts