Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά,

Γνωρίζει κανείς αν ο επεξεργαστής του κινητού είναι αρκετά δυνατός ώστε να "τρέχει" προγράμματα όπως το Skype ή παρόμοια προγράμματα?

Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια το VOIPwise απο τον υπολογιστή μου και θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω και απο το κινητό για δωρεάν κλήσεις :D

Έχει κανείς ιδέα?

Μαρία

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω τι επεξεργαστή & τι ram 'φοράει' το iPhone μου (3G),

νομίζω όμως ότι δεν είναι ισχυρότερο του Wildfire.

& το Skype δουλεύει κανονικότατα!

Redmi Note 8T

Καλησπέρα σε όλους,

Δυστυχώς οι εταιρείες που ρώτησα δεν ξέρουν πότε και Αν θα έχουν το συγκεκριμένο κινητό... :( Δεν γνωρίζουν αν θα έρθει Ολλανδία η συσκευή...

Ρώτησα σχεδόν παντού και έλαβα την ίδια απάντηση...

Τελικά μάλλον θα πάρω το Desire

Ελπίζω να βγεί καλό....

Να είστε όλοι καλά.

Μαρία

Ας ελπίσουμε ότι θα κυκλοφορήσει εδώ βέβαια... Από που μπορούμε να μάθουμε. Σιγα μην ξέρουν οι εταιρίες...
Τhe end of an era...

Our biggest problem with the Wildfire is the resolution of its display. While at 3.2-inches it’s the same size as the HTC Legend’s panel, that handset uses an HVGA display; in contrast, the Wildfire’s QVGA is significantly shorter on pixels, and the end result is significantly blocky text. It’s most noticeable in the photo gallery and the browser, the latter being a less pleasant place to review your images than normal – despite HTC’s multitouch controls – and the latter requiring significant zooming and panning in order to deal with smaller website text. Pages that, on the Legend, can be read with minimal zooming require more effort on the Wildfire, and the end result is a less pleasant browsing experience.

Οπως το περιμεναμε δυστυχως...

Μεγαλο μειον η αναλυση....

Κριμα ρε γμτ γιατι μολις το ειχα ειδα πρωτη φορα ειπα "αυτο ειναι το επομενο κινητο μου". Αλλα τωρα...

Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δε μιλάει κανένας για την μπαταρία.....Διαβάζω κάτι τρελά για 1 ημέρα με ήπια χρήση και τρελαίνομαι.....

Δίνουν και μπαλαντέζα δώρο μέσα;

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Δεν εχω δει κάτι... Δε νομίζω ότι θα βγάζει μια μέρα με 1300 mAh. Πού ακριβώς το είδες αυτό φίλε μου;
Τhe end of an era...

Μεγαλο μειον η αναλυση....

Κριμα ρε γμτ γιατι μολις το ειχα ειδα πρωτη φορα ειπα "αυτο ειναι το επομενο κινητο μου". Αλλα τωρα...

Παιδιά, μην ξεχνιόμαστε: Ό,τι δίνεις, παίρνεις (τις περισσότερες φορές). Αν είχε την ανάλυση του Legend, θα είχε και την τιμή του!

Κρίνουμε πάντοτε τα κινητά με βάση το κόστος κτήσης τους. (Εκτός και αν δεν μας ενδιαφέρει, οπότε πάμε σε αυτά που κάνουν >500 ευρώ ούτως ή άλλως.)

Λοιπόν, ας περιμένουμε να έρθει, να το πιάσουμε στα χέρια μας, και μετά...αποφασίζουμε.

For our battery tests, we followed a similar routine as we did with the Legend -- occasional web browsing on 3G connection, took some photos and videos, almost continuous music playback (with the occasional FM radio), Twitter auto-updating, Gmail push notifications and no live wallpaper. This way we managed to squeeze six hours out of the battery, which is coincidentally what we got from the Legend and the Nexus One as well. We also did tests based on a more realistic usage -- same background apps, occasional web browsing on WiFi and no or little music playback -- and this got us two more hours. Needless to say, it's best to keep the charging cable handy throughout the day.

Από το review του engadget για το desire...

Με δεδομένο ότι η μπαταρία του desire είναι 1400άρα, η οθόνη amoled και πιο μεγάλη, πόσο να δίνει το wildfire με normal χρήση;

Emperistatomenos' Blog

Φαντάζομαι αρκετά παραπάνω-λόγω πολύ μικρότερης ανάλυσης και χαμηλότερα χρονισμένου επεξεργαστή- και φαντάζομαι πως αν δεις και στο θέμα του desire, δε νομίζω να κρατάει 6 ώρες. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με κάποιους που κολλούσε κάτι απο το sense αν δεν κανω λαθος και κρατούσε λίγο... Μακάρι πάντως όχι να κρατάει και λιγότερο από μέρα..

Όσο για την οθόνη, συμφωνώ με τον Manchester. Σίγουρα δε θα είναι και ότι καλύτερο έχουμε δει και σίγουρα δε θα με χαλούσε μια καλύτερη, αλλά η τιμή αυτή απαιτεί και θυσίες. Πάντως εμένα με καλύπτει αυτό το κινητάκι. Έχει τα πάντα απ'όσα χρειάζομαι και περιμένω να έρθει. Ξέρουμε αν όντως θα έρθει στη χώρα μας;

edit: Βγήκε review από το engadget εδώ: http://www.engadget.com/2010/06/28/htc-wildfire-review/

Πάω για διάβασμα

Edited by Villis
Τhe end of an era...

edit: Βγήκε review από το engadget εδώ: http://www.engadget.com/2010/06/28/htc-wildfire-review/

Πάω για διάβασμα

Δεν ξετρελάθηκαν......

Emperistatomenos' Blog

καθόλου θα έλεγα.....

μάλλον για αποτυχία το κόβω...

αλλά από την άλλη για τόσα λεφτά δεν νομίζω να παίρνει κανείς και τίποτα καλύτερο (σε smartphone)

Κριμα...ημουν ετοιμος να συμβιβαστω με την οθονη αλλα δυστυχως αποδεικνυεται αργο & στο browsing...για να δουμε τι θα πει και ο κωστας (techblog) στο δικο του review που αναμενεται αυτη την εβδομαδα.

Κι εγώ μια από τα ίδια με τον sakiss. Δεν περίμενα τόσο χάλια να είναι το review. Βεβαια φαντάζομαι ότι στα περισσότερα το συγκρίνει με το desire, γι'αυτό βρίσκεται πίσω, αλλά πραγματικά ότι review και ότι video είδα μέχρι τώρα, φαινόταν πολύ γρήγορο το κινητό. Άντε να βγεί και κανένα άλλο review για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη γνώμη. Αλλιώς πού πάμε; Μόνο το x10 mini μένει;
Τhe end of an era...

Κι εγώ μια από τα ίδια με τον sakiss. Δεν περίμενα τόσο χάλια να είναι το review. Βεβαια φαντάζομαι ότι στα περισσότερα το συγκρίνει με το desire, γι'αυτό βρίσκεται πίσω, αλλά πραγματικά ότι review και ότι video είδα μέχρι τώρα, φαινόταν πολύ γρήγορο το κινητό. Άντε να βγεί και κανένα άλλο review για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη γνώμη. Αλλιώς πού πάμε; Μόνο το x10 mini μένει;
Kατσε να δουμε και αλλα review (στο global forum του android που διαβαζω περα απο το θεμα αναλυσης της οθονης δεν αναφερουν καποιο αλλο ψεγαδι)...στο review του engadget η αποδοση του browser ηταν χειροτερη και απο προπολεμικα κινητα με symbian os...δεν μπορει να ειναι τοσο τραγικα αργο...σε μια φαση λεει several minutes later εκει που αργουσε να παιξει ενα βιντεο...xaxaxa Edited by sakiss

http://techblog.gr/mobile/htc-desire-legend-wildfire-android-2-2-froyo-8654/

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της HTC που επικαλείται η ιστοσελίδα Pocket-lint, έως τον ερχόμενο Οκτώβριο σχεδιάζεται η σταδιακή αναβάθμιση των HTC Desire, HTC Legend και HTC Wildfire στην έκδοση Android 2.2 Froyo

Εκλεισε. Ελα να βλεπω ημερομηνια κυκλοφοριας:D

Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να κάνω μια υποχώρηση στην οθόνη, αν βοηθάει λίγο την μπαταρία....Οκ, όχι 3,5 μέρες που έχω τώρα με το Ε72, αλλά να κρατάει ένα 2ημερο....

Emperistatomenos' Blog

Με αυτη την οθονη, με 528 CPU και 1300αρα μπαταρια δεν μπορει να κραταει μονο μια μερα. Εκτος και εχεις ανοιχτο συνεχεια το WIFI, κανεις ολη μερα browsing κτλ.

Εδω το Diamond με 900αρα μπαταρια και καλυτερη οθονη βγαζει μια μερα με νορμαλ χρηση.

Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να κάνω μια υποχώρηση στην οθόνη, αν βοηθάει λίγο την μπαταρία....Οκ, όχι 3,5 μέρες που έχω τώρα με το Ε72, αλλά να κρατάει ένα 2ημερο....

Ακριβώς. Είπαμε να κάνουμε έναν συμβιβασμό με την οθόνη αλλά και η μπαταρία είναι ένα θέμα. Ευτυχώς φίλε μου το πόσταρες χθές γιατί δεν το ειχα προσέξει... Πάντως κι εγώ ελπίζω πως με κανονική χρήση, θα βγάζει 1,5-2 μέρες...

Τώρα ήμουν έτοιμος να ποστάρω κι εγώ αυτό που πόσταρε ο φίλος Viper-σχετικά με την αναβάθμιση σε Froyo. Ακούγεται πολύ καλό, ας ελπίσουμε να είναι και αλήθεια!

Τhe end of an era...

Συμφωνα με το expansys αναμενεται σε 7 μερες περιπου (το καφε χρωμα). Και συμφωνα με αυτο, καποιοι στο εξωτερικο το εχουν ηδη στα χερια τους.

Συμφωνα με το expansys αναμενεται σε 7 μερες περιπου (το καφε χρωμα). Και συμφωνα με αυτο, καποιοι στο εξωτερικο το εχουν ηδη στα χερια τους.

Το amazon.co.uk πάντως σε email σήμερα το πρωί μιλάει για 26 του Ιουλίου

Τωρα τυχαια περασα απο ενα καταστημα vodafone και το ειχαν σε αφισα στην βιτρινα τους.Προφανως θα το φερει/εχει η vodafone .
Unbox Your Phone