Jump to content

Έφηβοι και προβλήματα με τους γονείς!

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kukulaki exeis paidia? tespa .

den sigrinete me tipota na thisiaseis ligous mhnes sto diabasma me auta pou tha exeis meta . an den sou aresei to diabasma teliose to lukeio kai phgene na kaneis auto pou sou aresei . den tha ginoume oloi episthmones se auton ton kosmo ! mporh na exei kapoia allh klisei allou !

an kai den exo paidia nomizo oti stous goneis sou aresei auth h antidrash ! pantos an exei agori tha protimousa to paidi mou na to ekane auto para na htan floraki etsi ? nomizo oti kata bathos tous aresei oi antidrash ! MHN TO PARAKANEIS OMOS ! PAN METRON ARISTON .

o ksaderfos ...!

Giv3 mE a b3aT !

• Απαντήσεις 305
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac ( 3 Μάρ. 2004 , 18:08)

ontos, alla yparxoun kai oi kales stigmes pou, siga siga, svhnoun tis kakes...

pisteuo pos prepei na thn apeileiseis ligo ! pesths an me ksanabriseis tha fugo kai den tha ksanaguriso ! kai to bradi arghse mexri poli arga na deis pou tha trelathoun sta thlefona ! kati na thn tarakounisei ! mono me ton fobo oti tha kaneis tipota trelo den tha se ksanabrisei ! :blink:

bebea mporeis na katseis kai na ths milhseis prin ftaseis ekei ! an kai pali den katalabenei ... ksereis ..... etoimase kamia balitsa kai tetoia !

;)

Giv3 mE a b3aT !

Τί απειλές και βλακείες λέτε?

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρξει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς και αυτό δεν είναι κάτι που γίνετε μέσα σε μια μέρα.

Ακούστε τη δικιά μου ιστορία. Είμαι 1η Λυκείου και πάω ιδιωτικό. Κάθε μήνα περίπου έχουν ενημέρωση οι γονείς μου. Στο δεύτερο τετράμηνο οι καθηγητές είπαν του πάτέρα μου ότι έχω χαλάσει και δε διαβάζω. Συν όλα αυτά ο π*****ς ο χημικός μας, που πραγματικά είναι πολύ ηλίθιος, είπε του πατέρα μου να προσέχω τις κακές παρέες, και συγκεκριμένα για παιδιά που καπνίζουν κλπ. (του' γραψα του βλάκα και ένα 20 στο πρόχειρο και το ευχαριστήθηκα)

Στο πρώτο θέμα τους είπα εντάξει, δεν το έιχα καταλάβει αλλά θα προσπαθήσω να βελτιωθώ. Και βελτιώθηκα. Αποτέλεσμα αυτού είναι σήμερα να κρατώ στα χέρια μου το πολυπόθητο ΣΧ1.

Όσον αφορά το άλλο με τις παρέες δεν ήξερα τί να κάνω. Τους έλεγα ότι δεν κάνω παρέα με αυτά τα παιδιά (εγώ έκανα όμως).Πραγματικά όμως δεν κάπνιζα και τέτοιες βλακείες. Έτσι για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους άρχισα να υπακούω σε ό,τι μου λέγανε. Και μέχρι τώρα τουλάχιστον αυτό έχει δουλέψει.

Γι'αυτό μην τους πάτε κόντρα και θα δείτε στο τέλος ότι αυτό το κάνουν για το καλό σας. Σκεφτείτε ότι αυτό θα κάνετε και εσείς στα δικά σας παιδιά χωρίς αμφιβολία. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 3 Μάρ. 2004 , 00:55)

Αφού σε βρίζει χωρίς λόγο, να την βρίσεις και εσύ για να καταλάβει πως νιώθεις ( αν το καταλάβει ) όταν σε βρίζει.

Μηπως εχει το εκ διαμετρου αντιθετο αποτελεσμα?Αιωνια τιμωρια?

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

Jeamca

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jeamca ( 4 Μάρ. 2004 , 21:29)

Μηπως εχει το εκ διαμετρου αντιθετο αποτελεσμα?Αιωνια τιμωρια?

kala einai teleios anais8hth...oso gia tis vrisies to exw hdh dokimasei, alla panata katalhgoume na ginetai ths p.....s

Watch When You Stray My Friend...

Έτσι για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους άρχισα να υπακούω σε ό,τι μου λέγανε.

και εισαι χαρουμενος για αυτο???Τραβα το δικο σου δρομο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 4 Μάρ. 2004 , 22:20)

και εισαι χαρουμενος για αυτο???Τραβα το δικο σου δρομο...

Logo enos a egoismou den mporw na tous ypakouw se ola....

Watch When You Stray My Friend...

Χαιρετώ σας :)

Ακούστε και την δική μου ιστορία. Μαζί με εσάς και εγώ είμαι πορομένος με τον Η/Υ. Ταυτόχρονα όμως είμαι και πολύ καλός σε κάποια μαθήματα (κυρίως μαθηματικά και φυσικές/πληροφορικές), όχι γιατί διαβάζω, αλλά γιατί μου αρέσουν. Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποια άλλα μαθήματα (ειδικά στην ιστορία) έχω πρόβλημα. Γενικά, ενώ έχω καταλλάβει πως 2.5 μήνες είναι μέχρι τις εξετάσεις, απλά δεν κάθομαι να διαβάσω. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Όταν κάτσω στο γραφείο θα ανοίξω το PC και θα κάνω ανούσια πράγματα όπως surfing σε ηλίθιες σελίδες κλπ κλπ

Γνωρίζω πως όσο καλός και αν είμαι, στην τωρινή μου κατάσταση δεν θα πετύχω εκεί που θέλω στις πανελλήνιες.

Παρ'όλα αυτά συνεχίζω να μην στρώνομαι να διαβάσω.

Ένα άλλο θέμα είναι τα ψέματα που λέω στους γονείς μου. Με ζαλίζουν συνέχεια "Διάβασε...διάβασε..." και εγώ προσποιούμαι πως διαβάζω ενώ στην πραγματικότητα παίζω Η/Υ.

Και μία συμβουλή. Μην αποκλείζεστε από τους γονείς σας. Το έκανα εγώ (δεν συζητάω σχεδόν ποτέ μαζί τους) και πραγματικά κάποιες στιγμές νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να τους μιλήσω.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac ( 4 Μάρ. 2004 , 22:26)

Logo enos a egoismou den mporw na tous ypakouw se ola....

Να κανεις αυτο που σου αρεσει.Εγω ετσι πιστευω.Οχι αυτο που σου λενε.Οτι θεωρεις εσυ καλο.

Θα πω κ γω την δικη μου αποψη μιας και ειμαι κ γω τελειοφοιτος φετος..

Εγω τα τελευταια χρονια στο σχολιο δεν εκανα τπτ, κ ο γενικος μου ητανε καπου στο 15-16...Ειχα συνεχεια τσακωμους με τους γονεις μου, κυριως για θεματα pc και διαβασματος, επειδη για εξοδους ητανε πολυ ανοιχτοι. Εγω ομως ειμουν κλειστος κ μεχρι την 3η γυμνασιου με παρακαλουσανε να βγω εξω!

Anw, απο την πρωτη λυκειου και μετα τα πραγματα καλυτερεψαν, αλλαξα παρεες κ τετοια..Οι καβγαδες συνεχιζονταν...

Φετος ομως, αποφασισα να στρωθω και αφου διαβαζω αρκετα, εβγαλα ενα γενικο 19+ και ολα πανε καλα...Κανω ο,τι θελω χωρις να τους ρωταω και γενικα τα παω πολυ καλα μαζι τους!

Εχουν αυτοι την επιδοση που επιθυμουν απο εμενα, αν κ εγω νιωθω ευχαριστημενος με την επιδοση μου τωρα και εχω κ εγω οτι θελω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 4 Μάρ. 2004 , 23:02)

Γνωρίζω πως όσο καλός και αν είμαι, στην τωρινή μου κατάσταση δεν θα πετύχω εκεί που θέλω στις πανελλήνιες.

Kρίμα δεν είναι αυτό; Να ξέρεις ότι μπορείς και να μην κάθεσαι; Και για φαντάσου όταν θα πας στο σχολείο σου να δεις τα αποτελέσματα,να δεις να έχουν περάσει στη σχολή που ήθελές,συμμαθητές σου, χειρότεροι;

Εγώ από προσωπική εμπειρία ,σου λέω να διαβάσεις και λίγο ιστορία,δε δαγκώνει,δε χρειάζεται να τη μάθεις και όλη! Και γω έκατσα και διάβασα φυσική πχ (μπλιαχ!) αλλά όταν θα έρθει ο σεπτέμβρης όλα αυτά που λες τώρα θα σου φαίνονται αστεία :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 5 Μάρ. 2004 , 00:23)

Kρίμα δεν είναι αυτό; Να ξέρεις ότι μπορείς και να μην κάθεσαι; Και για φαντάσου όταν θα πας στο σχολείο σου να δεις τα αποτελέσματα,να δεις να έχουν περάσει στη σχολή που ήθελές,συμμαθητές σου, χειρότεροι;

Εγώ από προσωπική εμπειρία ,σου λέω να διαβάσεις και λίγο ιστορία,δε δαγκώνει,δε χρειάζεται να τη μάθεις και όλη! Και γω έκατσα και διάβασα φυσική πχ (μπλιαχ!) αλλά όταν θα έρθει ο σεπτέμβρης όλα αυτά που λες τώρα θα σου φαίνονται αστεία :)

To ξέρω βρε...αλλά απλά προσπαθώ και δεν μου βγαίνει...

Φιλε μου,και εγω ακριβως ετσι ειμαι.Διαβαζω τοσο οσο πρεπει για να μην ειμαι αδιαβαστος.Αλλα τιποτα παραπανω.Δηλαδη,διαβαζω επιφανειακα.Διαβαζω ιστορια μιαμιση ωριτσα,παω και γραφω 17-18 (χωρις παπαγαλια,το αντιθετο μαλιστα) και την επομενη μερα δε θυμαμαι τιποτα.Μονο μαθηματικα κατευθυνσης κανω ωραιο διαβασμα.Ενταξει,εβγαλα 18,6 αλλα για πανελληνιες ανησυχω..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 2 Μάρ. 2004 , 23:15)

Και εγώ με κάποια πράγματα έτσι ήμουν. Πάντα εγώ δεν είχα ότι είχαν τουλάχιστον οι μισοί συμμαθητές μου... Το ίδιο και ο αδερφός μου ( πάει δευτέρα γυμνασίου ) αλλά εκείνος τουλάχιστον έβλεπε και εμένα πως αντιδρούσα και δεν κάθεται σαν μ@λ@κ@ς... Έλεγε στον πατέρα μου π.χ. ότι θα πάει να πάρει skate και του έλεγε ο πατέρας μου "Έτσι και δω τέτοιο πράγμα μέσα στο σπίτι θα το σπάσω". Ε ο μικρός πήγε την επόμενη και το αγόρασε και τον παραδέχομαι για αυτό... Και φυσικά ο πατέρας μου δεν μίλησε... Άλλη τρέλα με τον πατέρα μου: ορισμένες φορές γουστάρω να κλειδώνω την πόρτα του δωματίου μου. Με είδε μια μέρα και μου λέει "Ξεκλείδωσε την πόρτα". Ξεκλειδώνω και μου λέει "Εάν τολμήσεις να ξανακλειδώσεις θα την σπάσω". Απαντάω "Εδώ είναι το δωμάτιό μου και θα κάνω ότι γουστάρω εγώ". Μετά βριστήκαμε, διαολόστειλε ο ένας τον άλλο και πήγε μέσα και ξανακλείδωσα. Άλλο: "Αν τολμήσεις να ξαναφέρεις οτιδήποτε μέσα στο σπίτι χωρίς την έγκρισή μου θα το σπάσω". Απάντησα "Στο δωμάτιό μου θα φέρνω ότι μου αρέσει". Πάλι βριστήκαμε. Προτού αρχίσουν και οι δύο να με πρίζουν κάθε μέρα τα νεύρα μου ήταν φυσιολογικά. Τώρα με το που θα μου πει κάποιος οτιδήποτε με ενοχλήσει ( ακόμα και το λιγότερο ) νευριάζω αμέσως πάρα πολύ και αν συνεχίσει χάνω τον έλεγχο και κοπανάω ότι βρω μπροστά μου και βρίζω. Φυσικά θα ήθελα πολύ να σπάσω στο ξύλο εκείνον που μου λέει αηδίες αλλά δεν το κάνω γιατί θα κάνω καμιά ζημιά... Στην περίπτωση που αυτός είναι ο πατέρας μου ή η μάνα μου δεν βαράω για ευνόητους λόγους.Βρίζω όμως... Η μάνα σου πρέπει να είναι πάρα πολύ καλή :p Η δικιά μου μόλις πάω να κάνω κάτι, αμέσως παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα μου :mad: Για τους φίλους που λένε μ@λ@κίες, αν διαβάσεις το topic από την αρχή, θα καταλάβεις ότι γίνεται χαμός μόλις πουν κάτι. Όμως, παρόλο που τους κράζω, συνεχίζουν και με γράφουν... Θα καταλάβουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σε μερικούς μήνες. Το καλοκαίρι; Ούτε θα λέω ότι φεύγω... Όταν κλείσω τα 18; Μπορεί να λείπω και 2 μέρες από το σπίτι. Ας μην μου έκαναν ότι έκαναν τόσα χρόνια για να είχα και εγώ διαφορετικη στάση...

Ναι,αυτο με την πορτα το ειχα και εγω...Ξερεις δεν ειναι καλυτερη η μανα μου.Ο πατερας μου ειναι.Ειναι γονεις μου,τους αγαπαω,αλλα τα λαθη τους τα αναγνωριζω.Βλεπεις ο πατερας μου ειναι αυτος που ειναι.Υπερασπιζεται την γνωμη του,προσπαθει να φερεται οσο πιο σωστα γινεται και φυσικα ( για μενα τουλαχιστον ) ειναι μαγκας!Βλεπεις μπορει να εχει αυτες τις δυο λοξες αλλα και το αμαξι μου δινει να παω την γκομενα βολτα ( και ας μην εχω διπλωμα ) και το οπλο που ηθελα μου αγορασε και υπολογιστη που παντα ηθελα...Ξερεις ενα περιεργο?Εδω και δυο χρονια υπαρχει η εξης συμπεριφορα.Αγοραζω κατι και αρχιζουν οι ιστοριες που ανεφερα πιο πανω.Μετα απο λιγο θα ερθει να ρωτησει αν ειναι καλο,ποσο το πηρα,πως δουλευει κλπ.Αν μαλιστα μπορει να το χρησιμοποιησει,μου το περνει κιολας ο καβατζας!Οσο για την μανα μου,ξερεις αν καποιος μει το παραμικρο γι'αυτην θα τον σκοτωσω αλλα κανμει μεγαλες μαλακιες η ιδια.Μπορει να εκανε οτι εκανε ( που αναφερω πιο πανω ) αλλα αμα τις πας κοντρα αμεσως στον μπαμπα!Ο οποιος βεβαια μου λεει "γιε μου μη δημιουργεις προβλήματα με την μαμα'αφου την ξερεις".Ξερεις με τσαντιζει πολυ πιο συχνα απο τον πατερα αλλα φτιαχνει ενα ινδικο carry που αναστενει και πεθαμενους!

αυτες τις δυο λοξες αλλα και το αμαξι μου δινει να παω την γκομενα βολτα ( και ας μην εχω διπλωμα )

Κατα τη γνωμη μου ο πατερας σου κανει ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος...Θα ελεγα και αλλα αλλα δε θελω να μιλησω ασχημα για τον πατερα σου..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 5 Μάρ. 2004 , 19:05)

Κατα τη γνωμη μου ο πατερας σου κανει ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος...Θα ελεγα και αλλα αλλα δε θελω να μιλησω ασχημα για τον πατερα σου..

Ο πατερας μου σιγουρα κανει λαθος στο συγκεκριμενο σημειο αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι για μενα ειναι απο τις καλυτερες φασεις το να παρω το αμαξι.Εξ'αλλου να οδηγω,ξερω και του το εχω αποδειξει.Την αλλη παρασκευη μαλιστα εχω και τις εξετασεις για το διπλωμα.Μην νομιζεις οτι μου εδωσε την αδεια ετσι απλα.Το μονο που μπορει να μου συμβει ειναι να με πιασει η τροχαια και να υποστω τις λιγο πολυ γνωστες συνεπειες.Παντως ποτε δεν παω γυρευοντας ουτε κανω τον μαγκα!Τωρα οσο για το οτι θα ελεγες και αλλα αλλα δεν θες να μιλησεις ασχημα για τον πατερα μου,ας μεινει εδω ( για ευνοητους λογους ) οπως καταλαβαινεις.Ειλικρινα και μονο αυτο που εγραψες με ενοχλησε :mad: ιδιαιτερα και θα ηταν καλυτερο να το κραταγες για τον εαυτο σου :o .Φανηκε και λιγο σαν απειλη αλλα ως εδω... ;)

Παντα φιλικα :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun ( 5 Μάρ. 2004 , 22:48)

Ο πατερας μου σιγουρα κανει λαθος στο συγκεκριμενο σημειο αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι για μενα ειναι απο τις καλυτερες φασεις το να παρω το αμαξι.Εξ'αλλου να οδηγω,ξερω και του το εχω αποδειξει.Την αλλη παρασκευη μαλιστα εχω και τις εξετασεις για το διπλωμα.Μην νομιζεις οτι μου εδωσε την αδεια ετσι απλα.Το μονο που μπορει να μου συμβει ειναι να με πιασει η τροχαια και να υποστω τις λιγο πολυ γνωστες συνεπειες.Παντως ποτε δεν παω γυρευοντας ουτε κανω τον μαγκα!Τωρα οσο για το οτι θα ελεγες και αλλα αλλα δεν θες να μιλησεις ασχημα για τον πατερα μου,ας μεινει εδω ( για ευνοητους λογους ) οπως καταλαβαινεις.Ειλικρινα και μονο αυτο που εγραψες με ενοχλησε :mad: ιδιαιτερα και θα ηταν καλυτερο να το κραταγες για τον εαυτο σου :o .Φανηκε και λιγο σαν απειλη αλλα ως εδω... ;)

Παντα φιλικα :)

Συγγνωμη.Ημουν υπερβολικος και δεν επρεπε να το πω.Αλλα εχω δει στουκες μεγαλες με παιδια που δεν ειχαν διπλωμα και αυτος ηταν ο λογος.Συγγνωμη και παλι.

Φιλικα!

Πράγματι επικίνδυνη η δουλειά με το αμάξι, αν όμως ξέρεις πραγματικά να οδηγείς τότε για εμένα είσαι ΟΚ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 5 Μάρ. 2004 , 23:41)

Συγγνωμη.Ημουν υπερβολικος και δεν επρεπε να το πω.Αλλα εχω δει στουκες μεγαλες με παιδια που δεν ειχαν διπλωμα και αυτος ηταν ο λογος.Συγγνωμη και παλι.

Φιλικα!

Δεκτη η συγνωμη σου φιλε μου :D ;) :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 5 Μάρ. 2004 , 23:47)

Πράγματι επικίνδυνη η δουλειά με το αμάξι, αν όμως ξέρεις πραγματικά να οδηγείς τότε για εμένα είσαι ΟΚ.

Διαφορετικα ουτε να περασω απο διπλα του... ;)

Παντως μην φανταστιτε οτι παω μεχρι την μαμα του γνωστου...

Γυρω γυρω...

Εξ'αλλου και να ηθελα να τρεξω δεν μπορω ( Nissan Sunny '85 )... :p

( ναι το ξερω οτι μετα τα 40 εχεις προβλημα... :D )

• 3 weeks later...

Μου την σπάνε συνέχεια οι γονείς μου αλλά ακούστε τι έγινε χτες και σήμερα:

Την Παρασκευή δεν ένιωθα καλά και ακύρωσα ιδιαίτερα και φροντιστήριο. Ξαφνικά άρχισα να τρέμω και μόλις φώναξα την μάνα μου είπε κατευθείαν να βάλω θερμόμετρο. Και είχε απόλυτο δίκιο να το βάλω γιατί έδειξε ότι είχα πυρετό 38,5 ... Εννοείται πως είχα σκεπαστεί με δύο κουβέρτες και δεν μπορούσα να βγάλω έξω από αυτές ούτε το χέρι μου γιατί πάγωνα κατευθείαν. Με πήρε ο ύπνος κάποια στιγμή και μετά που ξύπνησα ήμουν πολύ καλύτερα. Το βράδυ βγήκα έξω με δύο φίλους ( και ας μην ήμουν καλά γιατί δεν άντεχα μέσα ) και μόλις γύρισα πάλι πυρετός ( 38,2 ) . ( Τώρα αρχίζει αυτό που θέλω να καταλήξω ) Φώναξα την μάνα μου επειδή ήμουν σε μαύρια χάλια και την ανάγκασα να κάτσει δίπλα μου παρόλο που έκανε κάτι στην κουζίνα και αυτή φυσικά κάθησε και έφευγε μόνο όταν της ζητούσα να μου φέρει κάτι... Μάλλον μόνο όταν είμαι άρρωστος γίνομαι "αρνάκι" από "θηρίο" και καταλαβαίνω πραγματικά την αξία που έχουν οι γονείς μου :)

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

dimangelid, και εφηβος, και ενηλικος, και σε οτι ηλικια και να φτασεις, οπως σε νταντευει η μαμα σου οταν αρρωστησεις δεν σε νταντευει κανεις κακα τα ψεμματα.... και μονο γιαυτο ισως αξιζει να γινονται καποιες υποχωρησεις (οχι να χασεις εσυ τη ζωη σου και την προσωπικοτητα σου, αλλα τελως παντων να εισαι λιγοτερο "θηριο" οπως λες)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 5 Μάρ. 2004 , 23:47)

πες ο φιλος μας εμπλεκεται σε ενα ατυχημα,ξερεις οτι δεν τον καλυπτει η ασφαλεια? φταιει δεν φταιει αυτος την πληρωνει επειδη δεν εχει διπλωμα.Δε παει να ειναι μεθυσμενος ο αλλος αν δεν εχεις διπλωμα(και σωστα)την εκατσες!Καλα μη μιλουσουμε για τη περιπτωση του να χτυπησεις καποιον ανθρωπο,τοτε καταστρεφεις και τη ζωη σου και τη ζωη των γονιων σου. Γι'αυτο φιλε hellenic sun σε παρακαλω κανε υπομονη μερικες μερες μεχρι να παρεις το !@#!$ το διπλωμα. Κι εγω ζητουσα να παρω το αμαξι χωρις να εχω διπλωμα(ποτε δεν με αφησαν οι δικοι μου),και οταν καποια στιγμη τρακαρισα ειπα στα @@ μου κιολας,φταιω δεν φταιω εγω θα τα πληρωσω?Καλα αν χτυπουσε ανθρωπος δεν θα ελεγα ετσι βεβαια :cry: Μονο τοτε καταλαβα γιατι ΔΕΝ επρεπε να οδηγω χωρις διπλωμα . Μη παρεξηγησει κανεις τα λογια μου,το οτι εχεις διπλωμα δεν σημαινει οτι ξερεις να οδηγεις και αντιστροφα,ομως αν εχεις δεν εχεις κανενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλημα οτι και αν γινει.(εκτος αν εισαι μεθυσμενος κλπ βεβαια).

Εγώ παιδιά μέχρι τώρα δεν έχω κανένα παράπονο από τους γονείς μου...

Είμαι πρώτη Λυκείου (καλός μαθητής) και έχω πάρα πολλές ελευθερίες...

Μένω Βύρωνα και τα Σάββατα Βγαίνω και πηγαίνω Αγια Παρασκευή, Γλυφάδα, Ρέντη ή όπου κανονισω με τους φίλους μου.

Από δευτέρα γυμνασίου με άφηναν να πηγαίνω όπου θέλω και γυρνάω οτι ώρα θέλω (σε λογικά πλαίσια πάντα 1-3), και το μόνο που με ρωτούσαν είναι σε ποιο μέρος θα είμαι.

Επίσης ότι και αν τους ζητήσω προσπαθούν όσο μπορούν να το κάνουν....

Υπολογιστή ήθελα, μου τον πήραν,

ADSL ήθελα, την έχω,

Κίνητό, το έχω και αυτό

Πενταήμερη στην Γαλλία ήθελα, και πήγα....

Όλα αυτά τα λέω γιάτι θέλω να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα...

Το μόνο που ζητούν από εμένα είναι να είμαι καλός μαθητής στο σχολείο για να μπορέσω να έχω ένα καλύτερο μέλλον από αυτούς. Πραγματοποιώντας αυτήν τους την επιθυμία είναι και αυτοί εντάξει απέναντι μου και έχω οτι ζητήσω...

Νοιμίζω οτι το κουμπί κάθε γονιού είναι να του δίνει λίγες χαρές το παιδί του....