geovass Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Καλημέρα... και 4ο.... Καλησπερα... και το 5ο....:lol: :lol: :lol: :lol: ps. πλακα κανω!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Έτσι για να ξέρω κιόλας,έχει συμβεί αυτό με άλλη σειρά στο παρελθόν ?? (να βγαίνει dvd πριν τη κανονική προβολή εννοώ) Δεν το έχω ξαναδεί. Φαίνεται ότι διέρρευσε αυτό το DVD που θα βγάλει το Fox αμέσως μετά την πρεμιέρα στις 16/1. Δεν ήξεραν, δε ρωταγαν; Τίποτα δεν μένει κρυφό...:) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 έχω λυσσάξει! ήδη βλέπω το δεύτερο, κατέβηκε το 3ο και ολοταχώς το 4ο! :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Δεν το έχω ξαναδεί. Φαίνεται ότι διέρρευσε αυτό το DVD που θα βγάλει το Fox αμέσως μετά την πρεμιέρα στις 16/1. Δεν ήξεραν, δε ρωταγαν; Τίποτα δεν μένει κρυφό...:) Αν διέρρευσε,καλώς [για μας! :lol:].Νομίζω όμως ότι κυκλοφορεί επίσημα γτ είδα για το συγκεκριμένο dvd μια σελίδα στο γιαπωνέζικο Amazon. Όχι ότι ξέρω τη γλώσσα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 nomizw oti afto egine gia kathara logus diafimiseis to fox dn exei kales tiletheaseis sthn amerikh kai gia na kerdisei tiletheash prepei na mathei o kosmos oti to 24 einai gamato kai gia na to mathei(afou dn vlepei fox)eipan na to kikloforisun se dvd na dei o kosmos poso gamato einai to 24 kai na kerdisei se tiletheash stekei to skeptiko m ou? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 nomizw oti afto egine gia kathara logus diafimiseis to fox dn exei kales tiletheaseis sthn amerikh kai gia na kerdisei tiletheash prepei na mathei o kosmos oti to 24 einai gamato kai gia na to mathei(afou dn vlepei fox)eipan na to kikloforisun se dvd na dei o kosmos poso gamato einai to 24 kai na kerdisei se tiletheash stekei to skeptiko m ou? Απολύτως, αν και τα νούμερα του 24 είναι πολύ καλά και σαφώς πάνω από το μέσο όρο του Fox. Προφανώς γι' αυτό το βγάζουν αλλά νομίζω ότι ο άλλος αν δεν ξέρει τί είναι δύσκολα θα το αγοράσει. Πάλι από τους fans θα τα πάρουν :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 μόλις τελείωσα και το 4ο και πραγματικά έχω μείνει μ@λ@κ@ς :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: μην διαβάσετε το spoiler....προειδοποιώ..... είναι το καλύτερο σημείο και θα χάσετε την μαγεία όσοι δεν το είδατε ακόμα........ Σκοτώνεται ο Κέρτις απο τον Τζάκ.... αλλά το καλύτερο είναι που στα τελευταία 2 λεπτά του επεισοδίου ανατινάσσεται πυρηνική βαλίτσα..... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Και όμως! Διέρευσε μάλλον! 24.S06.E01.DVDRip.DivX-WeBsEcReTa.avi h**p://www.tvtorrents.com/loggedin/torrent.do?info_hash=079d101fe4ddd071815b742abe71f231dc991698 http://img441.imageshack.us/img441/1900/1mc9.jpghttp://img139.imageshack.us/img139/9674/2bc0.jpg http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=6629 Oποιος προλαβε, προλαβε. Το torrent σβηστηκε! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Υπάρχουν στα περισσότερα τορεντάδικα τα 4 επεισόδια ;) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Υπάρχουν στα περισσότερα τορεντάδικα τα 4 επεισόδια ;) Bρεθηκε, βρεθηκε! :D Το εξωφυλλο το exodos το ειδατε? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: http://www.exodos.gr/img/templates/uploads/5491167914577.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 mipws to exoume kai se megaliterh analish:P? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 βγήκανε οι υπότιτλοι για το πρώτο επεισόδιο :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Γενικά δε με πολυσυγκίνησε η αρχή της νέας season. Έχει κάπου δύο-τρεις δυνατούς χαρακτήρες (ο ένας είναι ο Τζακ) 2-3 νέους χαρακτήρες που δεν κολλάνε πολύ με το ρόλο τους (αυτός ο βοηθός του προέδρου και ο άλλος ο computer geek brittish Chloe's boyfriend guy και κάποια παλιά πρόσωπα που είναι σκιές του ευατού τους. Τρανταχτό παράδειγμα η Chloe που παίζει λες και της είπαν ότι πεθαίνει στη season αυτη και το κάνει από αντίδραση (btw δε ξέρω τίποτα υπόθεση κάνω). Αλλά δεστε την δίπλα σε καμμιά πυρηνική βαλίτσα επιτέλους να ξεμπερδεύουμε!. Και το άλλο που ο αδελφός του Palmer είναι πλέον πρόεδρος... νισάφι με αυτή τη δυναστεία των Palmer. Κακώς σκοτώθηκε ο original Palmer, αλλά ο αδερφός του είναι οικτρός για "εντιμος" και "αποφασιστικός" πρόεδρος...Δεν πληρεί τις προδιαγραφές ρε γμτ. Το πρώτο επεισόδιο ήταν απο τα χειροτερα εναρκτήρια επεισόδια όλων των season (και ίσως όλων των σειρών ever). Από το 2ο φτιάχνει καπως η δουλειά και στο 4ο έχει γίνει κλασικό 24 όπως το έχουμε μάθει. Το κακό είναι ότι λείπει κάπου η πρωτοτυπία. Όλα κάπου έχουν ξαναγίνει κάπου τα έχεις ξαναδει...Ναι ωραία έσκασε ατομική βόμβα, αλλά σε κάποια προηγούμενη season είχαμε πάλι πυρηνική απειλή (μια φορά έσκασε πάλι βόμβα σε ακατοίκητη όμως περιοχή, μια άλλη φορά ανατινάχθηκε αντιδραστήρας σε αραιοκατηκοιμένη (?) περιοχή... τεσπα γνωστό σκηνικό ελαφρά παραλλαγμένο. Σκοπεύω να του δώσω λίγο ακόμα χρόνο να δείξει ότι έχει κάτι νέο να προσφέρει. Αλλά με τόσες σειρές να ξεκινάνε τώρα... πρέπει να κάνει πολύ καλή δουλειά για να μείνει στις επιλογές αυτής της άνοιξης. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Oh! Don't disappoint us!!!! Παντως καλα κανει ο stroggoff και κανει τετοια κριτικη. Αυτη η αισθηση του deja vu κανει την παρουσια της και σε προηγουμενη season αλλα λιγο η πλοκη που δεν σε αφηνει, λιγο το οτι δεν θελουμε ή δεν μας νοιαζει να το παραδεχθουμε, δεν δινουμε και πολυ σημασια. Δεν τα εχω δει τα 4 τελευταια επισοδια γιατι δεν εχω δει ακομα το 5ο season (οκ σκοτωστε με!!!). Αλλα με βλεπω παλι κλεισμενο μεσα το ΣΚ με κλειστο το κινητο και με το τηλεκοντρολ αγκαλια στον καναπε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Είδα τα 3 πρώτα και έχω να πω πως είναι κορυφαία. Ο χαρακτήρας του Τζακ είναι απλά τέλειος. Κάθε του κίνηση. Ξαφνικά εμφανίστηκε και αδερφή του Πάλμερ. :blink: Την είχαμε ξαναδεί αυτήν παλαιότερα; Δεν ξέρουμε ακόμα τι ρόλο παίζει ο μουσουλμάνος σύντροφος-σύζυγός της. Την Κιμ θα την δούμε καθόλου ή το γύρισε στο μόντελινγκ αυτή; :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEAEK Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Εχουν βγει και οι υποτιτλοι για τα 2 πρωτα στο greektvsubs.gr;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 O Best Radio βαλθηκε να μας τρελανει! Διαφημιζει καθε μια ωρα την season 5 και μαλιστα αντι να λεει "η "ωρα ειναι (πχ) 8" λεει την κλασσικη εισαγωγη καθε επεισοδιου: "Τhe following takes place between 8 pm and 9 pm" :D :D :D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 8a simfoniso me stroggoff. elpizo na exoun kati kata nou gia argotera... apo apopsi ekinisis poli liga pragmata me fisika tin gnosti skini san ekseresi.. gia na doume parakato Best ftw!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 O Best Radio βαλθηκε να μας τρελανει! Διαφημιζει καθε μια ωρα την season 5 και μαλιστα αντι να λεει "η "ωρα ειναι (πχ) 8" λεει την κλασσικη εισαγωγη καθε επεισοδιου: "Τhe following takes place between 8 pm and 9 pm" :D :D :D :cool: Εδώ και καιρό (μήνες;) το κάνει αυτό ο Παναγιωτόπουλος (jammin, Νηστικό Αρκούδι) στον 1055 rock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ok! Απλα εδω ειναι διαφημιστικη καμπανια αφου το dvd box κυκλοφορει με την υποστηριξη του Best. Κανενας αλλος ειδε τα 4 επεισοδια να μας πει τη γνωμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ειδα και το τεταρτο.Αυτη η σεζον φαινεται να ειναι απο τις καλυτερες ,ειδικα το 4ο ειναι φοβερο.:shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Συμφωνώ. Κάτι ξέρανε και βγάλανε πακέτο των 4 επεισοδίων. Ποιος περιμένει τώρα το 5ο; :( Γίνονται συγκλονιστικά πράματα... Έχουμε μια (ΜΙΝΙ ΣΠΟΙΛΕΡ)σημαντική απώλεια(ΜΙΝΙ ΣΠΟΙΛΕΡ) ενός σημαντικού προσώπου από τη σειρά και φυσικά το τέλος του 4ου είναι όλα τα λεφτά. Τι να λέμε τώρα... Η Αμερική παίζει "24" και εμείς κάτι «Παρά πέντε» και «Η Μαρία η άσχημη»... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Τι να λέμε τώρα... Η Αμερική παίζει "24" και εμείς κάτι «Παρά πέντε» και «Η Μαρία η άσχημη»... σε παρακαλώ πολύ! Το Μαρία η άσχημη, έχει σασπένς και περιπέτεια δυνατότερα απο το 24 & Prison Break :lol: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 The Following takes place from 06:00 am :cool: Αρχίσαμε αγαπητοί.Βέβαια πρέπει να περιμένουμε να τελειώσουν τα πρώτα τέσσερα επεισόδια για να συνεχίσουμε τα περαιτέρω. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 έχω κατεβάσει τα πρώτα 4 επεισόδια του 6 κύκλου από προχτές και επίτηδες δεν τα βλέπω όλα για να μην μου φανεί αιώνας ο μήνας που πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγει το 5ο...:p :O το πρώτο πάντως αφήνει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια..;) λέω μέσα στην εβδομάδα να δω και το 2ο..:D (Θέε μου δώσε μου δύναμη να αντέξω και να μην τα δώ τώρα όπως είμαι μετά το ''Υποβολή απάντησης'' αυτού του μηνύματος) :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts