Jump to content

Χρησιμοποιείτε το κινητό σας για ασύρματη πρόσβαση στο Internet;

TN97
 Κοινοποίηση

Χρησιμοποιείτε το κινητό σας για ασύρματη πρόσβαση στο Internet;  

736 members have voted

1. 1. Χρησιμοποιείτε το κινητό σας για ασύρματη πρόσβαση στο Internet;

• Ναι, αρκετά συχνά...
      484
    • Ναι, αλλά όχι συχνά...
      81
    • Ναι, αλλά μόνο όταν δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης υπολογιστή ή σε περιπτώσεις ανάγκης
      139
    • Όχι, δεν το έχω επιχειρήσει και δεν το κάνω ακόμα για διάφορους λόγους
      25
    • Όχι, δεν το υποστηρίζει το κινητό μου και δεν με ενδιαφέρει γενικώς
      7

Recommended Posts

Πάντα και παντού!Nα'ναι καλά η Wind με το 1.5GB free mobile internet αλλά και το Omnia2!!:rolleyes:
http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

• Απαντήσεις 133
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιώ το iPhone καθημερινά. H εμπειρία του mobile Safari κακά τα ψέματα δεν είναι ίδια με το μεγάλο αδερφάκι του. Πρέπει να κάνεις pinch & Zoom τα γράμματα είναι μικρά κ.τ.λ. Οι εφαρμογές ωστόσο είναι συχνά το ίδιο εύχρηστες όσο και στο PC. To twiterrific, το Facebook για iPhone, το καταπληκτικό ping για instant messaging και οι ιστοσελίδες-εφαρμογές (όπως των Νέων και του Θέματος) είναι πολύ καλές. Δεν είναι πάντως ο πιο βολικός τρόπος να διαβάζεις το ίντερνετ λόγω του μεγέθους και του στησίματος των ιστοσελίδων. Οι ταχύτητες είναι πολύ καλές στο wifi και ικανοποιητικές στο 3G της Wind. Πάντως δεν αντικαθιστά το PC, απλά μερικές φορές είναι ένα πάρα πολύ καλό (και συχνά πολύ πιο βολικό) υποκατάστατο του

Οσο προσφερεται δωρεαν,η,σε εξαιρετικα χαμηλη τιμη,ναι θα το χρησιμοποιω!αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος !εκτος κ αν καποια μερα γινω χρηματιστης,η,μεγαλο βιομηχανος,η,νικητης του τζοκερ κ δεν προλαβαινω να δώ την μυτη μου απο τον φορτο εργασειας-υποχρεωσεις,οποτε για να με προλαβαινω θα χρησιμοποιω το ιντερνετ στο κινητο! :lol:
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιο βολικό με το που ξυπνάς να πάρεις το κινητό από δίπλα και να χρησιμοποιήσεις τα widgets ή λοιπές εφαρμογές με Ίντερνετ στο κινητό τηλέφωνο ... Ειδικά αν έχεις μια άνετη οθόνη 4inch, και καλή ανάλυση, και ένα καλό browser όπως αυτός της Opera ...

Αν και έχω What's Up και κάτι έχω ακούσει ότι δίνει δωρεάν, δεν έχω μπει στον κόπο για να χρησιμοποιήσω, όχι μόνο γιατί το n97 έχει WiFi (που έχω και σπίτι και σχολή και στις περισσότερες καφετέριες πλέον) αλλά γιατί οι υπηρεσίες 3G στην Ελλάδα είναι τριτοκοσμικές .... :p

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Εγω τι να πω τωρα οτι μπαινω? το ν900 ειναι αβολο για να το εχεις για κινητο αλλα το χρησιμοποιω για προσβαση στο ιντερνετ αποκλειστικα , οταν δεν ειμαι σπιτι και χρειαζεται να κανω δω κατι. Η μπαταρια ομως ειναι απογοητευτικη.

το desire καλο χρυσο και αγιο αλλα για rss feeds κανενα status update στο FACEBOOK καλο ειναι αλλα ο browser του με εκνετριζει γιατι ενω η συσκευη μπορει περισσοτερα αυτος εχει ελλειψεις ενοχλητικες διπλα σε αυτον του ν900 . επισης δεν μπορψ να χρησιμοποιησω κινητο με οθονη αφης για βασικο μου κινητο και την βγαζει κλειστο πανω στο γραφειο.

Αφηστε που οι χρεωσεις της WIND ειναι απαγορευτηκες ( φωτια θα πεσει να με καψει!!!!!! ) :lol::lol::lol:

ΤΝ97 εσυ δεν μας ειπες (η μπορει και να ειπες , δεν διαβασα ολοκληρο το thread :p ) το μπρικι σου το χρησιμοποιεις για ασυρματη προσβαση στο ινερνετ ή χαλαει η μπαταρια του?????? :baby::help::respect:

ΤΝ97 εσυ δεν μας ειπες (η μπορει και να ειπες , δεν διαβασα ολοκληρο το thread :p ) το μπρικι σου το χρησιμοποιεις για ασυρματη προσβαση στο ινερνετ ή χαλαει η μπαταρια του?????? :baby::help::respect:

Πλάκα πλάκα κινητάρα το Ε55 ....

Edited by kaluas
Λάθος διατύπωση

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

απο το 2007 που πρωτοαγόρασα iPhone κ ειδικότερα με την έλευση του 3G , έχω σταματήσει πλέον να κουβαλάω λαπτοπ μαζί μου σε ταξίδια παρα μόνο εξτρά φορτιστή :)

επομένως όπως καταλαβαίνετε χρησιμοποιώ το mobile internet κάθε μέρα

Ναι το χρησιμοποιώ συχνά αλλά μόνο για τα βασικά

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Πέρα από τη δυνατότητα μιας συσκευής να μπαίνει στο διαδίκτυο, σημασία για τη συχνή χρήση έχει και η ποιότητα του δικτύου όχι μόνο με σημειακές επιδόσεις αλλά και ως προς τη συνέχεια της κάλυψης και εδώ έχουμε πολύ δρόμο ακόμη στη χώρα μας ...

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Και εγω το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα οπου βρισκω WiFi και για browser χρησιμοποιω SkyFire για να παιζω και παιχνιδια στο ιντερνετ και γενικα να εχω πληρης ιστοσελιδες οχι mobile.

Ποτε και πολυ χλωμο να το κανω στο μελλον, γιατι προσωπικα δεν βρισκω νοημα να βγαζω τα ματια μου μπροστα απο μια οθονη το πολυ 3.5 ιντσες, ενω υπαρχει σταθερος + νετμπουκ για οταν ειμαι στην σχολη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρησιμοποιω καθημερινα μιας και εχω την προσφορα του f2g. Αλλιως μονο μεσω wifi.

Ναι ρε καθημερινος.Με γλητοσε απο εξωδα για λαπτοπ.Ν95 8GB.Σερφαρω, γλητοσα λεφτα για GPS και οσο για ταινιες?Μια χαρα.Το συνδεω με την Τηλεοραση(Samsung HD) μεσω του καλωδιου που ειχε η συσκευασια περναω την ταινιουλα μου εγκαθιστω και το DIVX player και ολα κομπλε.

Σχεδον παντα δουλευωγια νετ το σταθερο εκτος απ το καλοκαιρι στη δουλεια που το κινητο με βοηθαει να περαστει πιο ευχαριστα το ξενυχτι!

Παντα μεσω wifi αν κ τωρα με το 1.5G της wind δε με πολυ νοιαζει!

Παντως ειναι καλο για mail,facebook και για γρηγορες ματιες στα νεα και στα θεματα που σε ενδιαφερουν μιας και πολλες φορες βαριεμαι να ανοιγω τα σταθερο η ακομα και το netbookακι μου!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καθημερινά ίσως είναι λίγο.. Έχω πάντα την εφαρμογή Nimbuzz ανοιχτή για Facebook + Msn chat και την εφαρμογή Skype γιατί δεν μπορώ να μπώ από το Nimbuzz. Επίσης έχω το gmail μου σεταρισμένο στην συσκευή ( δεν χρειάζομαι εφαρμογή ) , ανοίγω το FB από τον browser τις συσκευής , ακούω internet radio όταν είμαι στο αμάξι ( με bluetouth συνδεδεμένο στο ηχοσύστημα ) παίζω κανα 2 web based games από το opera mini , Χαρτες και google maps όταν χρειαστεί ( αν και δεν συγκρίνετε με το destinator που έχει το ηχοσύστημα μου ενσωματομένο ) και φυσικά δίνω ιντερνετ στο λαπτοπ που έχω στο σπίτι μιας και δεν έχω καθόλου σταθερό τηλ. εκεί, και δεν μπορώ να βρω κάποιο ελεύθερο wifi.

Υ.Γ. α! , μιλάω και με voip από το Nimbuzz με το εξωτερικό 2-3 φορές την βδομάδα , από 3g και με ποιότητα φωνής ανώτερης τις ενχώριας :)

Όλα αυτά με Ε52 και cote unlimited + απεριόριστα 45. Άψογο το κινητό και η μπαταρία θυρίο , μου βγάζει ολόκληρη μέρα ( συνεχής ροη δεδομένων λόγο skype/Nimbuzz e.t.c. )

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Και γω συνεχώς. Facebook, Tweets, email, browsing. Είτε με wifi είτε με το πακέτο των 200MB της CytaVoda.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω αν το 1GB που δίνει η cosmote είναι αρκετό και πώς αυτό μεταφράζεται σε χρήση.

Καθημερινό σερφάρισμα θα το ξεπεράσει το 1GB ?

Αν σερφάρεις με κινητό τότε το 1GB είναι αρκετό. Αν συνδέεσαι και σε laptop τότε θέλει έλεγχο για να μη βρεθείς με υπερβολικές χρεώσεις.

Αν σερφάρεις με κινητό τότε το 1GB είναι αρκετό. Αν συνδέεσαι και σε laptop τότε θέλει έλεγχο για να μη βρεθείς με υπερβολικές χρεώσεις.

Μιλάμε για αποκλειστικό σερφάρισμα από το κινητο και όχι για σύνδεση με laptop.

Ευχαριστώ!!

Πλεον μόνο με Netbook, με κινητό σπάνια . Με κινητό έμπαινα πριν μάθω ότι η Cosmote έδινε δωρεάν laptop.

με ενα N86 που αποκτησα προσφατα, βλεπω οτι μπορω να δω το διαδικτυο για να παρω πληροφοριες αναγκης να χαβαλεδιασω στο γιουτιουμπ, αλλα ειναι ενοχλητικο για τα ματια οποτε το μονο που εχω βρει μεχρι στιγμης χρησιμο ειναι το ιντερνετικο ραδιοφωνο :) το οποιο παρεπιπτωντως σε περοχες με φουλ 3g ,φορτωνει απιστευτα γρηγορα και τυχον email, αναγκης παντα, . θα ευχομουν σιγουρα μεγαλυτερη και καλυτερη καλυψη 3g , περισσοτερα γιγαμπαιτ σε λογικες τιμες ανα μηνα,ας πουμε.... 10gb με 5 ευρω...:lol: οπως και τελικα μεγαλυτερη οθονη...:lol: Edited by ntevan

απο τον δεκεμβριο καθε μερα ολη μερα με skype ,email,msm,facebook ,αποστολη ρυθμισεων απο το σαιτ της wind στα κινητα και των φιλων μου,καιρος κτλ.με το Ε66 ας ειναι καλα η wind και η Q οταν εχουν προσφορες και μαλιστα με το skype βιντεοκλησεις και τηλεφωνα στα σταθερα στην γερμανια με skypeOut call TV με το sbtv ολα αυτα στο αμαξι σε περιφερειακους δημους της θεσσαλονικης .Μετα τον δεκεμβριο να δουμε τι θα παθουμε οταν θα τελειωσει το f2go και θα εχουμε εθιστη εντελως?

Κι εγω σερφαρω μονο με προσφορες, καθως βρισκω ακριβο την αγορα ενος πακετου internet.

Κι αναρωτιεμαι τι θα γινει οταν στο τελος του ετους μας τελειωσει το wind f2g...