apitsakis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Φίλε σε καταλαβαίνω... έχεις δίκιο. Εν πάση περιπτώση δοκίμασε να το βάλεις στη συσκευή, δοκίμασε ίσως όπως σου συμβούλευσε και κάποιος άλλος να φορμάρεις την sd. Tέλος πάντων, θα βρεις τη λύση και να μας βοηθήσεις αργότερα σε παρόμοιο πρόβλημα !!!. (Πήγα να ρωτήσω την τιμή της sd 16gb, 10class. Παναγιάμ!! 120 ευρώ?). Λοιπόν από τις 3 το μεσημέρι φορτίζω την νέα μπαταρία Αντώνη μέσω usb, και ακόμα να φορτίσει...και το τηλέφωνο άνοιξε μόνο για 5 λεπτά... Να ρωτήσω και κάτι σχετικό...γιατί μου είπανε η πρώτη φόρτιση να είναι για 16 ώρες περίπου?. Έβαλα τη μεγάλη την 2300mA.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 κατα μεγαλη πιθανοτητα φταιει ο οπερα 10. μπορει επειδη ειναι στην καρτα. Κάτι δεν πάει καλά με αυτό τον συνδυασμό. Σε γενικές γραμμές γνωρίζεις ότι αυτές οι συσκευές θέλουν το πείραγμα τους για να τις φέρουμε στα μέτρα μας. Έχοντας χρόνια τέτοιου είδους συσκευές... θα μου φαινόταν περίεργο να δούλευαν όλα τέλεια και με την πρώτη! Για ότι χρειαστείς... εδώ είμαστε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Φίλε σε καταλαβαίνω... έχεις δίκιο. Εν πάση περιπτώση δοκίμασε να το βάλεις στη συσκευή, δοκίμασε ίσως όπως σου συμβούλευσε και κάποιος άλλος να φορμάρεις την sd. Tέλος πάντων, θα βρεις τη λύση και να μας βοηθήσεις αργότερα σε παρόμοιο πρόβλημα !!!. (Πήγα να ρωτήσω την τιμή της sd 16gb, 10class. Παναγιάμ!! 120 ευρώ?). Λοιπόν από τις 3 το μεσημέρι φορτίζω την νέα μπαταρία Αντώνη μέσω usb, και ακόμα να φορτίσει...και το τηλέφωνο άνοιξε μόνο για 5 λεπτά... Να ρωτήσω και κάτι σχετικό...γιατί μου είπανε η πρώτη φόρτιση να είναι για 16 ώρες περίπου?. Έβαλα τη μεγάλη την 2300mA.. απο που την πηρατε παλληκαρια την μπαταρια την 2300?φαινεται οπτικα η διαφορα?το χοντραινει το κινητο?επιδοσεις?σορυ για τις πολλες ερωτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Με τον 9 που ειναι εγκατεστημενος δεν εχω κανενα προβλημα. Τα bookmarks τα κρατας backup και τα μεταφερεις στον φακελο του opera στα windows μαζι με τα cookies καθε φορα που φλασαρεις. Τον 10 να τον βαλεις στην μνημη του τηλεφωνου σαν δευτερο για περιπτωσεις που χρειαζεται κατι που δεν γινεται στον 9. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 φαινεται οπτικα η διαφορα?το χοντραινει το κινητο? Δυστυχώς ναι. Αν δεν σου αρέσει να έχεις ένα κακαίσθητο εξόγκωμα στο πίσω μέρος (μιας και συνοδεύεται από δικό της καπάκι)... κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Εντάξει. δίνει όγκο στην συσκευή, όμως δίνει και αυτονομία. Ακόμα φυσικά δεν την έχω δοκιμάσει, γιατί περίμενα να ξεφορτίσει και μετά να την φορτίσω. 14 ώρες μέσω usb άφησα να φορτίζει. Επομένως από σήμερα θα δω ποια είναι η διαφορά με την κανονική του μπαταρία. Όποιος θέλει να του πω πόσο την αγόρασα και από που ας μου στείλει pm. Δεν ξέρω εάν επίτρεπετε να δώσω εδώ το site. Όμως έχει και ένα καλό η μπαταρία αυτή.... Πιάνεται στο χέρι καλύτερα το κινητό. Δεν γλυστράει :lol: AAA.. και κάτι περί Όπερα 10... Ξαφνικά ενώ είμαι στην Όπερα 10, με πετάει έξω από αυτήν στην κεντρική οθόνη. Την έχω εγκατατάστησει στην κάρτα μνήμης. Αυτό όμως άρχισε να μου το κάνει...όταν ενεργοποίησα το Opera link... Όσο δεν το έιχα ενεργοποίησει μια χαρά δούλευε.. Καλημέρα σε όλους !! Edited July 8, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Καλημέρα σ' όλους Εντάξει. δίνει όγκο στην συσκευή, όμως δίνει και αυτονομία. Ακόμα φυσικά δεν την έχω δοκιμάσει, γιατί περίμενα να ξεφορτίσει και μετά να την φορτίσω. 14 ώρες μέσω usb άφησα να φορτίζει. Επομένως από σήμερα θα δω ποια είναι η διαφορά με την κανονική του μπαταρία. Όποιος θέλει να του πω πόσο την αγόρασα και από που ας μου στείλει pm. Δεν ξέρω εάν επίτρεπετε να δώσω εδώ το site. Όμως έχει και ένα καλό η μπαταρία αυτή.... Πιάνεται στο χέρι καλύτερα το κινητό. Δεν γλυστράει :lol: AAA.. και κάτι περί Όπερα 10... Ξαφνικά ενώ είμαι στην Όπερα 10, με πετάει έξω από αυτήν στην κεντρική οθόνη. Την έχω εγκατατάστησει στην κάρτα μνήμης. Αυτό όμως άρχισε να μου το κάνει...όταν ενεργοποίησα το Opera link... Όσο δεν το έιχα ενεργοποίησει μια χαρά δούλευε.. Καλημέρα σε όλους !! Αντώνη καλορίζικη η μπαταριά, κανε τους ελέγχους σου και αν θέλεις κανε μια αναφορά στο θέμα του HD2 γιατί εδώ είναι offtopic. Μπορείς να δώσεις και το site αν θέλεις για όποιον ενδιαφέρετε. Αν έχει και φωτογραφίες να την δούμε πάνω στην συσκευή θα ήταν καλό. @ Σε όλους: Θα ήθελα στην νέα έκδοση τις Omega XT με CHT να αλλάξω την πάνω taskbar. Έχετε να μου προτείνετε κάποια??? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γιάννη, μήπως θα ανεβάσεις καμία ROM μέχρι αύριο το πρωί ;. Γιατί θα φύγω για το Π-Σ-Κ να ξέρω εάν είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γιάννη, μήπως θα ανεβάσεις καμία ROM μέχρι αύριο το πρωί ;. Γιατί θα φύγω για το Π-Σ-Κ να ξέρω εάν είναι :p Αντώνη πήρα 2 μέρες ρεπό από το μαγείρεμα, χτες και προχτές. Σήμερα έχει απεργία πανελλαδική, άρα από αύριο ξεκινάω φουλ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Λύστε μου σας παρακαλώ μια απορία του άσχετου, γιατί έχω βάλει την Omega XT και πιστεύω ότι η ερώτηση μπορεί να έχει σχέση με αυτή (αλλιώς την κάνω στο θέμα του HD2): Ένδειξη της ισχύς του σήματος υπάρχει πουθενά; Με πάτημα στο πάνω δεξί μέρος με πάει στο Comm Manager όπου δεν φαίνεται η ισχύς του σήματος δικτύου. Και, αν θυμάμαι καλά :O, στην «μαμά» ROM είχε μπάρες για την ένδειξη αυτή πάνω δεξιά. ΥΓ: Είναι μεγάλη η τύψλα... :p Εντάξει, το είδα. Edited July 9, 2010 by aimilios Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Όμως έχει και ένα καλό η μπαταρία αυτή.... Πιάνεται στο χέρι καλύτερα το κινητό. Δεν γλυστράει :lol: Αυτό βέβαια μπορείς να το πετύχεις και με μια απλή θήκη σιλικόνης. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Καλημέρα σ' όλους Αντώνη καλορίζικη η μπαταριά, κανε τους ελέγχους σου και αν θέλεις κανε μια αναφορά στο θέμα του HD2 γιατί εδώ είναι offtopic. Μπορείς να δώσεις και το site αν θέλεις για όποιον ενδιαφέρετε. Αν έχει και φωτογραφίες να την δούμε πάνω στην συσκευή θα ήταν καλό. @ Σε όλους: Θα ήθελα στην νέα έκδοση τις Omega XT με CHT να αλλάξω την πάνω taskbar. Έχετε να μου προτείνετε κάποια??? Γιαννη τι εννοείς ακριβως; δεν καταλαβα. Μαλλον θες να αλλαξεις την soft key bar οχι την task bar. Μπορεις να μου πεις πως μπορω να αλλαξω σ αυτην που εχεις το σηματακι των windows? θελω αντι γι αυτο να βαλω το logo HTC To θεμα μπαταριας το εχω λυσει ως εξης: Εχω παντα μια εφεδρικη στην τσεπη μου για εκτακτες περιπτωσεις. Ειναι τοσο λεπτη και μικρη που δεν την καταλαβαινω καν. Σπανια να την χρειαστω γιατι καθημερινα κανω το εξης: Το πρωι πηγαινοντας στο γραφειο βαζω την συσεκυη να φορτισει απο τον αναπτηρα οποτε παντα ξεκιναω με 100% (στο αυτοκινητο εχω παντα ΒΤ οποτε δεν ειναι προβλημα να φορτιζει). Το απογευμα κανω το ιδιο στην επιστροφη. Το βραδακι θα μπει για λιγο στην desk βαση για τον καθημερινο συχρονισμο, οποτε παλι αναπληρωνει οτι εχει χασει μεχρι εκεινη την ωρα. Μια φορα την εβδομαδα το Σαββατοκυριακο, την αφηνω να ξεφορτισει τελειως (κατω απο 10% οχι 0) και της κανω μια πληρη φορτιση γιατι στις μπαταριες αυτες οπως και στα λαπτοπ χρειαζεται περιοδικα να γινεται κατι τετοιο ωστε να διατηρειται σε σωστη λειτουργια. Δεν ειναι απαραιτητο να αποφορτιζεται εντελως για να κανουμε φορτιση. Αυτο ειναι στανταρ και εχει συζητηθει εκτενως σε αλλα φορα. Με την χρηση αυτη η συσκευη μου δεν προλαβαινει ποτε να πεσει ποτε κατω απο το 70% Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γιαννη τι εννοείς ακριβως; δεν καταλαβα. Μαλλον θες να αλλαξεις την soft key bar οχι την task bar. Μπορεις να μου πεις πως μπορω να αλλαξω σ αυτην που εχεις το σηματακι των windows? θελω αντι γι αυτο να βαλω το logo HTC Κώστα την πάνω taskbar θέλω να αλλάξω (αν βρεθεί καλύτερη) γιατί μου έχουν κάνει παράπονα για το σήμα του ήχου. Αν αλλάξεις ρυθμίσεις στον ήχο από το CHT δεν ανανεώνετε αυτόματα η ένδειξη, πρέπει να μπεις στο μενού του ήχου και μετά να βγεις για να γίνει ανανέωση στο εικονίδιο. Στείλε μου το εικονίδιο που θέλεις και θα σου κάνω cab να το αλλάξεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γιαννη τι εννοείς ακριβως; δεν καταλαβα. Μαλλον θες να αλλαξεις την soft key bar οχι την task bar. Μπορεις να μου πεις πως μπορω να αλλαξω σ αυτην που εχεις το σηματακι των windows? θελω αντι γι αυτο να βαλω το logo HTC Αν εννοεις αυτην κατω αριστερα-start menu δες εδω εχει τρομερη ποικιλια! Και το logo που θες! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=679908 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Αν εννοεις αυτην κατω αριστερα-start menu δες εδω εχει τρομερη ποικιλια! Και το logo που θες! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=679908 Βασίλη την πάνω εννοώ. Έχεις το link από το θέμα που μου στειλες για το maxsense? Όχι το link του cab αλλά του θέματος! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 ]Βασίλη την πάνω εννοώ.[/color] Έχεις το link από το θέμα που μου στειλες για το maxsense? Όχι το link του cab αλλά του θέματος! Το καταλαβα βρε Γιαννη αλλα το λινκ που εδωσα εχει bottom icons-logo! Εδω το βρηκα δεν εχει αλλο thread......αλλιως επικοινωνησε με τον τυπο! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695296 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Αν εννοεις αυτην κατω αριστερα-start menu δες εδω εχει τρομερη ποικιλια! Και το logo που θες! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=679908 Σ ευχαριστω βρηκα αυτο που ηθελα στο νημα που μου υπέδειξες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Υπάρχει τρόπος στην maxsense τα quicklinks από 5*5 να γίνουν 3*3; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση Ιωάννη αδερφέ. Στο MaxSense, υπάρχει σαν shortcut ένα προγραματάκι για την μπαταρία. Σου δίνει κάποιες πληροφορίες. Μήπως ξέρεις πως λέγεται?. Η αν από σας έχει δοκιμάσει την MaxSense θα το έχει δει σίγουρα. Και αν φυσικά ξέρετε πως ονομάζεται...από που το κατεβάζω :p Thnx in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 To πρόγραμμα λέγεται tbattery και μπορείς να το κατεβάσεις από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416334&highlight=htc+debug+tools αντιγράφεις στη συσκευή το battery.exe και το τρέχεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Έχω και εγώ (ακόμα) μια ερώτηση..:wacko: Στον φάκελο που ορίζουμε για wallpaper από το μενού-->επεξεργαστής cht-->γενικές ρυθμίσεις-->default wallpaper folder πρέπει οι φωτογραφίες να είναι 480*800??? Γιατί ορίζω έναν φάκελο με φωτογραφίες και βγαίνει το μήνυμα: "τερματισμός του cht wallpaper.exe κλπ κλπ" και φυσικά τα wallpaper ούτε συζήτηση να εμφανίζονται. Να αναφέρω πως παλιότερα (δεν θυμάμαι αν ήταν με τον Αλέξανδρο ή με άλλη ρομ) οποιαδήποτε φωτογραφία οποιωνδήποτε διαστάσεων έβαζα την έβλεπα κανονικά σαν wallpaper :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) @ bbbb Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!. Δουλεύει μια χαρά !! Edited July 8, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 To πρόγραμμα λέγεται tbattery και μπορείς να το κατεβάσεις από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416334&highlight=htc+debug+tools αντιγράφεις στη συσκευή το battery.exe και το τρέχεις Πήγα στο λινκ που έγραψες, γιατί με ενδιέφερε και εμένα το πρόγραμμα που ζήτησε ο Αντώνης και βρίσκω το πρόγραμμα "testHTCSensorDemoAP.exe"....:wacko::wacko::wacko: Αντώνη το ίδιο με αυτό που ζήτησες είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Το htc test.zip είναι. Το κατεβάζεις το κάνεις unzip στον υπολογιστή σου, και μεταφέρεις τον φάκελο στην storage card. Εκεί θα δεις όταν ανοίξεις τον φάκελο πολλά αρχεία. Είναι το δεύτερο που γράφει Battery. To αντιγράφεις στην συσκευή. Εγώ το έκανα επικόληση συντόμευσης στο Windows--> Start Menu, για να το έχω στα quicklinks. Για το πρόβλημα που έχεις, ειλικρινά δεν ξέρω, πιστεύω ότι κάποιος από εδώ μέσα θα ξέρει. Άντε καλό Π-Σ-Κ σε όλους και καλά φλασαρίσματα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Καλημέρα σ' όλους. Υπάρχει τρόπος στην maxsense τα quicklinks από 5*5 να γίνουν 3*3; Δεν γίνετε :( @apitsakis Καλό Π-Σ-Κ Αντώνη - αν και εγώ θα δουλεύω και αύριο :( Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts