Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω σε μένα δεν έβγαλε κανένα τέτοιο μήνυμα και μου έκανε όλες τις εγκαταστάσεις.

Αν δεν έχεις στήσει τη ρομ, δοκίμασε να την ξαναπεράσεις μήπως δεν έχει κάτσει καλά.

την εχω στησει , κι εχω βαλει πολυ πραγμα ...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

την εχω στησει , κι εχω βαλει πολυ πραγμα ...

Αφού έχεις βάλει "πολύ πράγμα", δεν είναι πρόβλημα της rom.

Μπορεί η τελευταία επιτυχής εγκατάσταση να δημιουργεί το πρόβλημα που αναφέρεις.

Μήπως γέμισε η μνήμη;

Δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση στη storage card;

Επανεκίνηση έκανες;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Καλησπέρα σε όλους. Είχα περίπου 5 μήνες να ασχοληθώ με το τηλέφωνο. Έβαλα την v28 και όλα πήγαν καλά. Γιάννη έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά...Μπορείτε μόνο να με θυμήσετε πως κάναμε το manila disable clock flipping? Εκείνο το cab ( wvga 2.5 cab ) που βάζαμε δεν ισχύει πλέον? Μόλις το βάζω δημιουργεί προβλήματα καθώς εξαφανίζεται το Sense και δεν επανέρχεται με τίποτα....Ευχαριστώ.
Αλέξης

Καλησπέρα σε όλους. Είχα περίπου 5 μήνες να ασχοληθώ με το τηλέφωνο. Έβαλα την v28 και όλα πήγαν καλά. Γιάννη έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά...Μπορείτε μόνο να με θυμήσετε πως κάναμε το manila disable clock flipping? Εκείνο το cab ( wvga 2.5 cab ) που βάζαμε δεν ισχύει πλέον? Μόλις το βάζω δημιουργεί προβλήματα καθώς εξαφανίζεται το Sense και δεν επανέρχεται με τίποτα....Ευχαριστώ.

Μενου-> Επεξεργαστής CHT->Ρυθμίσεις WIdget->Ρολόγια και απενεργοποιείς ότι θέλεις.

Αφού έχεις βάλει "πολύ πράγμα", δεν είναι πρόβλημα της rom.

Μπορεί η τελευταία επιτυχής εγκατάσταση να δημιουργεί το πρόβλημα που αναφέρεις.

Μήπως γέμισε η μνήμη;

Δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση στη storage card;

Επανεκίνηση έκανες;

εε οχι και τοσο πολυ που να γεμισει η μνημη , απλα εχς φτιαξει πολλα εικονιδια δικα μου για προγραμματα και ειδοπιησεις , magicall , phoneweaver , τιμες συναλαγματος , εχω ρυθμισει μαιλ facebook κλπ . δεν εχω βαλει προγραμματα που να μπορουν να κανουν τετοιο πραγμα . τεσπα κανω ξαναεγκατασταση την ρομ στην τελικη ..

Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιο app για να μεταφέρω τις επαφές μου απ'το HD2 με την Ομέγα 28 σε Samsung που φοράει Froyo 2.2 ?

Yποθέτω με τον πασίγνωστο και ασφαλή τρόπο - συγχρονίζεις την συσκευή σου με το PC σου (όταν το συνδέσεις), έχοντας όμως επιλεγμένο να κάνει UPDATE και στο OUTLOOK!!! Οπότε, όλες οι επαφές σου θα σωθούν αυτόματα στο Outlook... και μετά που θα συνδέσεις το άλλο κινητό με το PC, θα κάνεις συγχρονισμό πάλι (επιλεγμένο το Outlook ξανά)... και θα ξαναπεραστούν στο νέο κινητό οι επαφές!

Δεν χρησιμοποιώ Outlook, κάποια άλλη ιδέα?

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το gmail.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δεν χρησιμοποιώ Outlook, κάποια άλλη ιδέα?

Kαι ΓΙΑΤΙ όχι; Εννοώ, ΟΧΙ ως email provider, αλλά ΜΟΝΟ για τον συγχρονισμό!

Π.χ., στο άλλο μου partition στο PC μου, ΔΕΝ έχω καν σύνδεση ίντερνετ (για λόγους ασφαλείας) - δουλεύω εκεί μόνο τα project μου.

Αλλά, επειδή έχω εκεί XP, με το ΟΜΝΙΑ που είχα, τα φλασαρίσματα και τον συγχρονισμό του ΟΜΝΙΑ τον έκανα εκεί - για πιο πολύ ασφάλεια.

Ε, πολύ απλά, ΕΙΧΑ το Outlook... δίχως φυσικά να 'χω email... και έκανα συγχρονισμό (και τις επαφές μου) μια χαρά!

• Administrators
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το gmail.

Αυτό ακριβώς είναι η καλύτερη λύση. Συγχρονισμός με το gmail (οδηγίες στο πρώτο post του thread του HD2) και μετά είναι πανεύκολος ο συγχρονισμός με το Android.

Modpic.gif

Υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του InCallRecorder να γράφει αυτόματα όλες τις συνομιλίες, ώστε να μην απαιτείται η χρήση του AutoCallRecorder;

Ο λόγος που ρωτώ είναι γιατί πρόσφατα διαπίστωσα ότι το AutoCallRecorder δεν καταγράφει ολόκληρη τη κλήση όταν αυτή διαρκεί πάνω από 1 λεπτό.

Υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του InCallRecorder να γράφει αυτόματα όλες τις συνομιλίες, ώστε να μην απαιτείται η χρήση του AutoCallRecorder;

Ο λόγος που ρωτώ είναι γιατί πρόσφατα διαπίστωσα ότι το AutoCallRecorder δεν καταγράφει ολόκληρη τη κλήση όταν αυτή διαρκεί πάνω από 1 λεπτό.

Νίκο δυστυχώς δεν υπάρχει.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

σημερα εβαλα την omega και εντυπωσιαστηκα πραγματικα!πολυ χρησιμες εφαρμογες,αψογη λειτουργια τηλεφωνου και sms,τελειος σχεδιασμος!

μπραβο γιαννη εισαι κορυφη

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα εβαλα την omega και εντυπωσιαστηκα πραγματικα!πολυ χρησιμες εφαρμογες,αψογη λειτουργια τηλεφωνου και sms,τελειος σχεδιασμος!

μπραβο γιαννη εισαι κορυφη

Ευχαριστω για το feedback Δημητρη,

πολυ χαίρομε που σου άρεσε η Elegancia :):)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Έχω τη V27 omega και προχθές μου έβγαλε ενα πινακάκι πως ο χώρος μνήμης τηλεφώνου δεν είναι επαρκής και πρέπει να αφαιρέσω κάποια προγράμματα.Μου το είχε βγάλει και παλιότερα με πιο παλιά έκδοση omega ,μια ένδειξη για τη μνήμη του τηλεφώνου και μια για τη κάρτα μνήμης η οποία παρεπιπτόντως είναι ψιλοάδεια 6.3gb ελυεθερα απο τα 7.42gb που είναι η κάρτα.Έκανα εκκαθάριση μνήμης αλλά τίποτα , έτσι έβαλα την έκδοση που έχω τώρα.Με την έκδοση που έχω τώρα μου το έβγαλε προχθές, έκανα μια επανεκκόινηση και μέχρι τώρα δε μου το ξανάβγαλε.

Το θέμα είναι γιατί γεμίζει η μνήμη έτσι?2-3 προγράμματα βάζω όλα κι όλα, ούτε youtube μπαίνω παρα μόνο σε 2-3 site καθημερινώς.Τι πρέπει να κάνω?

Σας βάζω και 2 screenshots απο τη μνήμη του τηλεφώνου και απο τα προγράμμτα που είναι εγκατεστημένα.

Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
Για κάποιο λόγο η εσωτερική μνήμη της συσκευής σου είναι full. Έχεις περάσει φωτογραφίες, τραγούδια στην κύρια μνήμη; Συνιστώ να χρησιμοποιήσεις το cleartemp που θα βρεις στο πρώτο post του thread του HD2 και να κάνεις έναν καθαρισμό στην cache του Album και του Opera.

Modpic.gif

Κανένα τραγούδι και καμιά φωτό δεν έχω στη μνήμη του τηλεφώνου.Απο τότε που την έχω κάνει κάνει εγκατάσταση τη rom δε έχω τραβήξει καμία φωτό αφού έχω το wave γι'αυτο το λόγο :cool:.Μόνο καθημερινώς μπαίνω σε 1-2 forum καμια 10 φορές και κοιτάω κάποια πράγματα.Περίεργι μου φαίνεται πάντως.Ούτε εγκατάσταση έιχα κάνει τίποτα και το απεγκατέστησα.

Θα κάνω αυτό που μου είπες και θα επανέρθω!

Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
Θα κάνω αυτό που μου είπες και θα επανέρθω!

Δοκίμασε το και πες μας, πόσο καιρός την έχεις εγκατεστημένη;

Modpic.gif

Λoιπόν δε χρειάστηκε να κατεβάσω το cleartemp αφού το είχε ήδη μέσα.Τσέκαρα κάτι cookies και History του Opera , το Album δε το βρήκα που μου είπες και απο αυτά έκανε εκκαθάριση γύρω στα 65Kb , τίποτα δηλαδή.Τα τσέκαρα και όλα μήπως μου βγάλει σε τίποτα άλλο που μου διαφεύγει αλλά τίποτα.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου το κάνει αυτό.

Σήμερα 1-2 μου το ξανάβγαλε αυτό το μήνυμα αλλά με μια επαννεκίνηση δε με ξαναενόχλησε.Η ιστορία παραμένει όπως τα παραπάνω screenshots μόνο που κάποια στιγμή που το τσέκαρα είδα να έχει 12,83Mb ελεύθερο χώρο αποθήκευσης αλλά τώρα που σας μιλάω πάλι τα ίδια 6,83Mb!Τη rom αυτή την έχω απο τότε που βγήκε σχεδόν.Επίσης μηνύματα δεν έχω κανένα.

Τι φταίει ρε παιδια :O?

Xiaomi Mi Mix 3

Λoιπόν δε χρειάστηκε να κατεβάσω το cleartemp αφού το είχε ήδη μέσα.Τσέκαρα κάτι cookies και History του Opera , το Album δε το βρήκα που μου είπες και απο αυτά έκανε εκκαθάριση γύρω στα 65Kb , τίποτα δηλαδή.Τα τσέκαρα και όλα μήπως μου βγάλει σε τίποτα άλλο που μου διαφεύγει αλλά τίποτα.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου το κάνει αυτό.

Σήμερα 1-2 μου το ξανάβγαλε αυτό το μήνυμα αλλά με μια επαννεκίνηση δε με ξαναενόχλησε.Η ιστορία παραμένει όπως τα παραπάνω screenshots μόνο που κάποια στιγμή που το τσέκαρα είδα να έχει 12,83Mb ελεύθερο χώρο αποθήκευσης αλλά τώρα που σας μιλάω πάλι τα ίδια 6,83Mb!Τη rom αυτή την έχω απο τότε που βγήκε σχεδόν.Επίσης μηνύματα δεν έχω κανένα.

Τι φταίει ρε παιδια :O?

Για να δεις τι έχεις στην μνήμη και γέμισε, πήγαινε:

Πίνακας Ελέγχου > Σύστημα > Μνήμη > και κάτω κάτω επέλεξε το Εύρεση μεγάλων αρχείων, πάτησε το και κανε αναζήτηση,

εκεί θα δεις όλα τα αρχεία σου και λογικά θα καταλάβεις γιατί γέμισε η μνήμη.

Λοιπόν πήγα εκεί που μου είπες και έχοντάς το για αρχεία μεγαλύτερα απο 64Kb μου βγάζει άρχικά τa 2 Htc wallpaper και μια ηχογράφηση που έχω κάνει αλλά μετά μου βγάζει πολλά πράγματα που έχω στη κάρτα μνήμης :blink: , μου βγάζει φακέλους μου και προγράμματα με το μαύρο σηματάκι της κάρτας μνήμης.Το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω αναζήτηση και για τη κάρτα αποθήκευσης, αν δε κάνω λάθος μου βγάζει ακριβώς τα ίδια.Γιατί είναι έτσι?
Xiaomi Mi Mix 3