ArxOn Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) Καλησπέρα, Προσπαθώ να κατεβάσω την νέα ρομ από την πρώτη σελίδα αλλά μου δίνει το ακόλουθο σφάλμα όταν κλικάρω στον σύνδεσμο: Oops! Firefox could not find omega.jointelecom.com και από ΙΕ, Oops! Internet Explorer could not find omega.jointelecom.com Resolved... server is down at the moment. Edited April 1, 2011 by ArxOn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 δοκιμασε παλι αργοτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Τώρα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Eγω δοκιμαζω τωρα την 26αρα Μεγ.Αλεξανδρου, η οποια μου εχει αφησει, προς το παρων πολυ καλη εντυπωση, οπως αλλωστε ολες σχεδον οι ROM'S του Ιωαννη. Εχει καταντησει αηδια το Θεμα. Βρε Γιαννη... φτιαξε και καμια με ελατωματα, ετσι να'χουμε να λεμε. Εχω σταματησει να γραφω στο Forum , γιατι δεν εχω βρει κατι να 'πω. ΕΛΕΟΣ Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Βρε Γιαννη... φτιαξε και καμια με ελατωματα, ετσι να'χουμε να λεμε. Εχω σταματησει να γραφω στο Forum , γιατι δεν εχω βρει κατι να 'πω. ΕΛΕΟΣ Που φτάσαμε ε; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apipis Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Μόλις εγκατέστησα το OMEGA. Απλά είναι φοβερό, Μπράβο στους μάγειρες !!!. Είχα βάλει παλαιότερα το Artemis αλλά δεν συνεργαζόταν καλά με το CHT 2.0 και γενικά είχα πολλά κολλήματα και είχα γυρίσει στο HTC ROM Πρόσφατα είχα το εξής πρόβλημα στο Twiter Tab. Όταν συνδεόμουν μου έβγαζε το μύνημα "Απαγορεύτηκε στο λογαριασμό να αποκτήσει πρόσβαση στο διακομιστή Twitter". Αυτό είχε ληθεί με το τελευταίο official Hotfix της HTC. Το πρόβλημα αυτό υπάρχει δυστυχώς και στο OMEGA v26, αλλά δεν μπορώ να βάλω το τελευταίο hotfix της HTC Καμιά ιδέα για το πως μπορεί να λυθεί το θέμα αυτό ? Παράθεση --- HTC HD2 with ::indie's:: Omega Rom series: Omega v26 (ELL) ★ WM6.5.x 29017-Base 3.14-manila 2021-Android Friendly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Που φτάσαμε ε; :rolleyes: Δουλευω τον Leoνιδα χωρις τριτα προγραμματα,με αποτελεσμα ολες αυτες οι ROM'S του Σεφ, να καθονται "κουτι". Ισως να ειμαι και τυχερος, λογω οτι η συσκευη μου δεν εχει καποιο αλλο προβλημα, οποτε δεν καθομαι καθε φορα που φλασαρω καινουρια, να γραφω " μπαβο Γιαννη, η καινουρια σου ROM ειναι τελεια" Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Δουλευω τον Leoνιδα χωρις τριτα προγραμματα,με αποτελεσμα ολες αυτες οι ROM'S του Σεφ, να καθονται "κουτι". Και third-party applications να βάλεις (αν βάλεις τα σωστά) πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλημερα...εδω και πολυ καιρο ειμαι με την ομεγα 23 απροβληματιστα!!! να παω σε καμια καινουργια ρομ?? 25 η 26?? ο μαγειρας λεει στη πρωτη σελιδα πως η 25 ειναι η κορυφη.... τι να κανω??? κανεις που εχει δοκιμασει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Εγώ έβαλα την V26 και είναι απροβλημάτιστη και σαφώς πιο ανανεωμένη!!Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όμως κράτα ένα backup απο τη V23 σε περίπτωση που δε σου κουμπώνει κάτι και θες να ξαναγυρίσεις πάλι πίσω , αν και δε νομίζω.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλημερα...εδω και πολυ καιρο ειμαι με την ομεγα 23 απροβληματιστα!!! να παω σε καμια καινουργια ρομ?? 25 η 26?? ο μαγειρας λεει στη πρωτη σελιδα πως η 25 ειναι η κορυφη.... τι να κανω??? κανεις που εχει δοκιμασει??? Βάλε την v26 άφοβα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Βάλε την v26 άφοβα. :rolleyes: athanaso77 εχει σημαντικες διαφορες απο την 23?? αξιζει τον κοπο? τωρα τελευταια λογω δουλιας δεν πολυδιαβαζω το φορουμ δυστηχως κ εχω μαυρα μεσανυχτα οκ βαζω την 26 τωρα ευχαριστω πολλυ!! Edited April 6, 2011 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 athanaso77 εχει σημαντικες διαφορες απο την 23?? αξιζει τον κοπο? τωρα τελευταια λογω δουλιας δεν πολυδιαβαζω το φορουμ δυστηχως κ εχω μαυρα μεσανυχτα Πριν κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις v25 & 26, μεσολάβησε πολύς καιρός (μιας και δεν είχαμε καινούργια builds) και έτσι ο Γιάννης είχε το χρόνο και το μεράκι να ασχοληθεί με την ησυχία του ούτως ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ο ίδιος ο μάγειρας να χαρακτηρίσει τις rom του ως τις καλύτερες Omega ever. Για ποιο αναλυτικό change log ρίξε μια ματιά στα πρώτα post αν και το παραπάνω νομίζω τα λέει όλα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Καλημέρα σ ολους, αυτες τις μερες μου ειναι πολύ δυσκολο να γράψω και να σας απαντησω στα post σας γιατι ειμαι πολύ απασχολημένος. Ελπιζω συντομα να ειμαι και πάλι μαζι σας :):) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apipis Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Μόλις εγκατέστησα το OMEGA. Απλά είναι φοβερό, Μπράβο στους μάγειρες !!!. Είχα βάλει παλαιότερα το Artemis αλλά δεν συνεργαζόταν καλά με το CHT 2.0 και γενικά είχα πολλά κολλήματα και είχα γυρίσει στο HTC ROM Πρόσφατα είχα το εξής πρόβλημα στο Twiter Tab. Όταν συνδεόμουν μου έβγαζε το μύνημα "Απαγορεύτηκε στο λογαριασμό να αποκτήσει πρόσβαση στο διακομιστή Twitter". Αυτό είχε ληθεί με το τελευταίο official Hotfix της HTC. Το πρόβλημα αυτό υπάρχει δυστυχώς και στο OMEGA v26, αλλά δεν μπορώ να βάλω το τελευταίο hotfix της HTC Καμιά ιδέα για το πως μπορεί να λυθεί το θέμα αυτό ? Επανέρχομαι στο πρόβλημα με το HTC Peep. Μετά από λίγο ψάξιμο, εγκατέστησα το επίσημο hotfix της HTC (LEO_S01236.exe από το htc.com) και το πρόβλημα λήθηκε ! Κατά τα άλλα το current OMEGA version, συγκρινόμενο με ότι είχα δοκιμάσει έως τώρα είναι το καλύτερο !!!! Παράθεση --- HTC HD2 with ::indie's:: Omega Rom series: Omega v26 (ELL) ★ WM6.5.x 29017-Base 3.14-manila 2021-Android Friendly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_o_t_s Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) Παιδια αν βαλω την omega rom v26 μπορω να τρεξω κανονικα αυτη την Android rom απο sd? Τη χρησιμοποιω ηδη και δε θελω να τη χασω. Στο thread του xda για το hspl του hd2 εδω λεει οτι μονο το hspl 2.08 ειναι συμβατο με android αλλα εδω στο thread αναφερεται οτι η omega v26 ειναι android friendly ενω προυποθετει hspl 3. Οποιος ξερει ας πει παρακαλω Edited April 7, 2011 by k_o_t_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommylink Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 2 μικρες επισυμανσεις.. 1. Σας τυχαινει στα καλα καθουμενα να θες να παρεις 1 τηλ και να μην σας εμφανιζει τους αριθμους? κ φυσικα να μην μπορω να βρω τηλ απο τον καταλογο επειδη δεν εχω τα πληκτρα με τους αριθμους? 2. με τον ηχο κλησης τι παιζει? μια παιζει πολυ δυνατα και να παραμορφωνει κ μια οχι.. αλλα ευτυχως οχι συχνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Παιδια αν βαλω την omega rom v26 μπορω να τρεξω κανονικα αυτη την Android rom απο sd? Τη χρησιμοποιω ηδη και δε θελω να τη χασω. Στο thread του xda για το hspl του hd2 εδω λεει οτι μονο το hspl 2.08 ειναι συμβατο με android αλλα εδω στο thread αναφερεται οτι η omega v26 ειναι android friendly ενω προυποθετει hspl 3. Οποιος ξερει ας πει παρακαλω Αν έχεις το HSPL2.08 είσαι μια χαρά. Αν δεν το έχεις βάλτο, είναι συμβατό με την Omega. Αν τέλος δεν έχεις το radio 2.15.50.14 βάλτο επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 2 μικρες επισυμανσεις.. 1. Σας τυχαινει στα καλα καθουμενα να θες να παρεις 1 τηλ και να μην σας εμφανιζει τους αριθμους? κ φυσικα να μην μπορω να βρω τηλ απο τον καταλογο επειδη δεν εχω τα πληκτρα με τους αριθμους? 2. με τον ηχο κλησης τι παιζει? μια παιζει πολυ δυνατα και να παραμορφωνει κ μια οχι.. αλλα ευτυχως οχι συχνα.. Αν έχεις το HSPL2.08 είσαι μια χαρά. Αν δεν το έχεις βάλτο, είναι συμβατό με την Omega. Αν τέλος δεν έχεις το radio 2.15.50.14 βάλτο επίσης. τα εχω και τα 2 προβληματα που αναφερει ο φιλος πιο πανω... athanaso77 δεν λυνονται ετσι οπως λες γιατι εχω αυτα που αναφερεις και δεν εχει λυθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 τα εχω και τα 2 προβληματα που αναφερει ο φιλος πιο πανω... athanaso77 δεν λυνονται ετσι οπως λες γιατι εχω αυτα που αναφερεις και δεν εχει λυθει... Δεν απαντησε σε αυτο ο athanaso77 :) Για το πληκτρολόγιο για δοκίμασε όταν χάνετε να γυρίσεις την συσκευή στο πλάι και ξανα όρθια θέση να δεις αν εμφανίζετε ξανά, νομίζω οτι κάπου μπερδεύεται ο dialer με το landscape. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν απαντησε σε αυτο ο athanaso77 :) Και νόμιζα ότι κάτι δεν κατάλαβα σωστά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 καλημερα λοιπον καλη η 26 εχει κατι ψιλοκοληματακια θα την κρατησω να δουμε μπας και στρωσει εχω ενα θεμα με τα σμς γραφει κεφαλαια και εγω θελω μικρα γραματα πως μπωρο να το αλαξω αυτο?? καμια βοηθεια ??:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 εχω ενα θεμα με τα σμς γραφει κεφαλαια και εγω θελω μικρα γραματα πως μπωρο να το αλαξω αυτο?? Μιλάς για ελληνικά sms 160 χαρακτήρων; Αν ναι μόνο κεφαλαία μπορείς και αυτό δεν είναι θέμα συσκευής ή rom αλλά πρωτοκόλλου των sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Μιλάς για ελληνικά sms 160 χαρακτήρων; Αν ναι μόνο κεφαλαία μπορείς και αυτό δεν είναι θέμα συσκευής ή rom αλλά πρωτοκόλλου των sms. μα με την ομεγα 23 εγραφα τα σμς μου με ελλινικα μικρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 μα με την ομεγα 23 εγραφα τα σμς μου με ελλινικα μικρα !!! Μπορεί, τα μηνύματα όμως στέλνονται αποκλειστικά κεφαλαία (μιλάμε για την περίπτωση των 160 χαρακτήρων/sms). Αν ο παραλήπτης διάβαζε κεφαλαία (θα γινόταν επειδή η συσκευή του έκανε εσωτερικά τη μετατροπή σε πεζά). Απλά με την έκδοση του htc messaging που χρησιμοποιεί η v26 έχει αλλάξει αυτό για να γράφεις μόνο ότι μπορείς να στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts