Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασες να επαναφέρεις την official με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης που υπάρχει στο πρώτο post του HD2; Το μήνυμα αυτό πότε στο βγάζει ακριβώς; Στον υπολογιστή ή στη συσκευή;

η επαναφορα στην official εγινε με τη μεθοδο της καρτα μνημης και το μηνυμα το βγαζει αμεσως μολης πατησω το power για να ανοιξω τη συσκευη , μετα απο λιγη ωρα το τηλεφωνο δουλευει αλλα δεν βρησκει το δεκτη gps.

ευχαριστω.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπες στον bootloader για να σιγουρευτείς ότι έχεις το stock SPL και επίσκεψη στο service της ACE Hellas.

ευχαριστω athanaso 77 εχω το stock SPL και αυτο σκεφτομουν να κανω αλλα δεν

ξερω εαν καταλαβουν απο αυτο το μηνημα που βγαζει οτι ειχα αλλαξει τη rom.

ο θεος βοηθος .

τα λεμε .

ευχαριστω,

• Administrators
ευχαριστω athanaso 77 εχω το stock SPL και αυτο σκεφτομουν να κανω αλλα δεν

ξερω εαν καταλαβουν απο αυτο το μηνημα που βγαζει οτι ειχα αλλαξει τη rom.

Αν έχεις το stock spl είσαι καλυμμένος, δεν μπορούν να σου πουν τίποτα.

Modpic.gif

Φανταστική δουλειά και πάλι!! Πω πω!! :yahoo::yahoo:

Χίλια μπράβο Γιάννη!!:clap::clap:

Βασίλη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate που μου έκανες :happy::happy:

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημερα και απο μενα!

Γιαννη πραγματικα οι roms σου ειναι φανταστικες! Την τελευταια την εχω καταευχαριστιθει! (v25.1 cookies home tab). Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το customization της οθονης home γιατι μου φαινετε πολυ φορτωμενο για τα γουστα μου. Λοιπον:

1. Πως μπορω να κανω transparent το slide bar, το softkey bar και την taskbar? Βασικα θελω να φαινεται το wallpeper σε ολη την οθονη.

2. Το wallpeper πρεπει να το εχω σε καποιο συγγεκριμενο folder γιαν να φωρτωνει πιο γρηγορα ή δεν παιζει ρολο?

3. Υπαρχει καποιο widget πουν να σου εμφανιζει σε καποιο πλαισιο οποια φωτο θελω?

Ελπιζω να μην σε κουραζω....

Καλημερα και απο μενα!

Γιαννη πραγματικα οι roms σου ειναι φανταστικες! Την τελευταια την εχω καταευχαριστιθει! (v25.1 cookies home tab). Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το customization της οθονης home γιατι μου φαινετε πολυ φορτωμενο για τα γουστα μου. Λοιπον:

1. Πως μπορω να κανω transparent το slide bar, το softkey bar και την taskbar? Βασικα θελω να φαινεται το wallpeper σε ολη την οθονη.

2. Το wallpeper πρεπει να το εχω σε καποιο συγγεκριμενο folder γιαν να φωρτωνει πιο γρηγορα ή δεν παιζει ρολο?

3. Υπαρχει καποιο widget πουν να σου εμφανιζει σε καποιο πλαισιο οποια φωτο θελω?

Χαίρομαι που σου αρέσει η νέα Omega,

όμως v25.1 δεν υπάρχει μάλλον θα εννοείς v25 :)

Με αυτά που ρωτάς ασχολείται ο Νίκος,

ελπίζω να δει το μήνυμα να να μπορέσει να σε βοηθήσει.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Χαίρομαι που σου αρέσει η νέα Omega,

όμως v25.1 δεν υπάρχει μάλλον θα εννοείς v25 :)

Να! την v25 εννοω( Αλλα αυτη με το νεο Build 29013)

Οκ! Θα περιμενω τον Νικο! Σ'ευχαριστω!

29017_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_HVGA_VGA_WVGA_040 9_FROM_DFT

Windows CE: 5.2 Build 6211 (Jan 26 2011. 9:44:01)

Ευχάριστα νέα,

ίσως το νεότερο build που κυκλοφορεί :)

Δηλαδή είναι θέμα version opera ? Είχα την ελπίδα ότι ήταν κάτι που "μαγειρεύατε" εσείς οι magic cookers πάνω στον όπερα ... :lol: Γιατί αν πάει με τον opera, φοβάμαι ότι θα πρέπει να γυρίσεις πολύ πίσω και δεν θα το θέλει κανένας :( (νομίζω ότι το είχα αντιμετωπίσει ήδη από αρκετά παλιά version της Omega, γι'αυτό το λέω)

Δηλαδή, όταν εσύ είσαι στο tab των mails (χωρίς να έχεις μπει όμως μέσα), κάνεις send and receive πατώντας στο δεξί button Μενού και λάβεις mail, ανανεώνεται η εικόνα που βλέπεις στο παράθυρο του tab και δείχνει το τελευταίο mail που (μόλις) έλαβες ?:worry: Εγώ πρέπει να πατήσω το αριστερό button εισερχόμενα, για να τα διαβάσω. Πάντως εμένα, δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο θέμα, αν και το σωστό θα ήταν αυτό που αναφέρει ο geob, να ανανεώνεται άμεσα.

Θα το κοιτάξω με τον Opera μήπως μπορώ να κάνω κάτι.

Φλασσαρα την 3,14 ELL Original και έχει την ίδια λειτουργία με το mail tab,

άρα δεν υπάρχει bug απλά έτσι το έχει κάνει η HTC.

EDIT: Και στην 1,66 το ιδιο κανει!

EDIT2 Για τον Opera όποιος θέλει το google search να σβήσει την πιο κάτω reg

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Info]

"HideSearchBar"=dword:00000001

Edited by ioathe

Καλημερα και απο μενα!

Να! την v25 εννοω( Αλλα αυτη με το νεο Build 29013)

Οκ! Θα περιμενω τον Νικο! Σ'ευχαριστω!

1. Πάς Μενού-> Καθορισμός ταπετσαρίας -> Μορφοποίηση Taskbar & Softkeybar, όπου επιλέγεις την ίδια ταπετσαρία με αυτήν που έχεις βάλει στη καρτέλλα Home. Για να ολοκληρωθεί η αλλαγή απαιτείται softreset.

Επίσης μπορείς να αλλάξεις το ψηφιακό ρολόι, και να το αντικαταστήσεις με κάποιο από αυτά:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601552

2.Τα Wallpaper βάλτα όπου θέλεις στη κάρτα μνήμης, μόνο που πρέπει ο φάκελος που είναι τοποθετημένα να έχει όνομα με Λατινικούς χαρακτήρες και όχι Ελληνικά.

3.Τι ακριβώς εννοείς;

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Φιλε Νικο σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου! Μερικες παρατηρησεις:

1. Πάς Μενού-> Καθορισμός ταπετσαρίας -> Μορφοποίηση Taskbar & Softkeybar, όπου επιλέγεις την ίδια ταπετσαρία με αυτήν που έχεις βάλει στη καρτέλλα Home. Για να ολοκληρωθεί η αλλαγή απαιτείται softreset.

Αυτο το ξερω, το εκανα. Αλλα δεν μου κανει γιατι θελω να το κανω σε HQ wallpeper και οπως καταλαβαινεις δεν φαινετε ωραια. Πραγματικη διαφανεια μπορω να κανω? Επισεις δωσε μου αν μπορεις ενα λινκ για διαφανη slidebar (οχι την dinics γιατι εχει απο κατω "καθρεπτισμα".)

3.Τι ακριβώς εννοείς;

Θελω στο wallpaper να βαλω μια φωτογαφια των παιδιων μου, που να μπορω να την αλλαζω οποτε θελω. Ενα πλαισιο σαν κορνιζα που να μπορω να βαζω "ζωντανα" , με επιλογη, μια φωτογραφια.

Φιλε Νικο σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου! Μερικες παρατηρησεις:

Αυτο το ξερω, το εκανα. Αλλα δεν μου κανει γιατι θελω να το κανω σε HQ wallpeper και οπως καταλαβαινεις δεν φαινετε ωραια. Πραγματικη διαφανεια μπορω να κανω? Επισεις δωσε μου αν μπορεις ενα λινκ για διαφανη slidebar (οχι την dinics γιατι εχει απο κατω "καθρεπτισμα".)

3.Τι ακριβώς εννοείς;

Θελω στο wallpaper να βαλω μια φωτογαφια των παιδιων μου, που να μπορω να την αλλαζω οποτε θελω. Ενα πλαισιο σαν κορνιζα που να μπορω να βαζω "ζωντανα" , με επιλογη, μια φωτογραφια.

Για να ταιριάξει καλά η ταπετσαρία,πρέπει να επιλέξεις ταπετσαρία Wide Portrait και 4 οριζόντιες καρτέλες. Αν θυμάμαι καλά για HQWalpaper, πρέπει να έχεις επιλεγμένες 5 οριζόντιες καρτέλες.

Για πιο πολύ διαφάνεια δεν μπορώ να σε βοηθήσω (με ψηφιακό ρολόι από το λινκ που σου έδωσα τα ψηφία του ρολογιού γίνοντε τελείως διαφανές), εγώ εγκαθιστώ πάντα την Omega Dinik και με τις ρυθμίσεις που κάνω είναι σχεδόν διαφανές.

Δεν ξέρω κάποιο widget για φωτογραφία. Όμως μπορείς να κάνεις το εξής:Πατάς και κρατάς πατημένο στο σημείο της οθόνης που θέλεις να βάλεις φωτογραφία, από το μενού που εμφανίζεται επιλέγεις Προσθήκη Ελεύθερης Σύνδεσης και επιλέγεις μια επαφή. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις προβολή επαφής (προηγουμένος φτιάξε μια επαφή με τα ονόματα των παιδιών σου) και στη συνέχεια εμφανίζεται το μενού επιλογής φωτογραφίας. Εκεί μπορείς να διαλέξεις πια φωτογραφία θέλεις επιλέγοντας ήτε από τον προεπιλεγμένο φάκελο ήτε από το μενού Άλμπουμ. Έτσι δημιουργήτε ένα εικονίδιο με την επιλεγμένη φωτογραφία.

Στη συνέχεια πατάς και κρατάς πατημένο πάνω στο εικονίδιο που δημιουργήθηκε και από το αναδιόμενο μενού επιλέγεις μεγαλύτερο για να μεγαλώσει το εικονίδιο και να φαίνεται σαν φωτογραφία.

Θα το κοιτάξω με τον Opera μήπως μπορώ να κάνω κάτι.

EDIT2 Για τον Opera όποιος θέλει το google search να σβήσει την πιο κάτω reg

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Info]

"HideSearchBar"=dword:00000001

:yahoo::thanks::up::dance::respect::thanks:

Δεν έχω λόγια...!

Νά'σαι καλά!

... Μα, τόσο απλό? :O

:respect:

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

Νέες ρομ με το build 28245 προστέθηκαν στην Omega v25

Πληροφορίες και Download στα πρώτα post

ποιο build προτινεις;

ακομα δεν εχω βρει χρονο να φλασαρω και ειμαι με την 22.5

ποιο build προτινεις;

ακομα δεν εχω βρει χρονο να φλασαρω και ειμαι με την 22.5

Αν θέλεις Omega χωρίς HTCMessaging Client WWE βάλε την v25 με το 29009 :)

Μεχρι τωρα η v25 ειναι χωρις κανενα bug και η καλυτερη Omega μεχρι τωρα,

να την βάλεις ;)

Αν θέλεις Omega χωρίς HTCMessaging Client WWE βάλε την v25 με το 29009 :)

Μεχρι τωρα η v25 ειναι χωρις κανενα bug και η καλυτερη Omega μεχρι τωρα,

να την βάλεις ;)

iothe θα το ξαναγραψω εμενα γιατι ακομα συνεχιζει να μου κανει αυτο το προβλημα!!!

ioathe ρε σι εβαλα την Omega v25 XT with Diniks Anastasia customization and Co0kie’s Home Tab v2.0

στα μηνυματα δουλευει μια χαρα(ειχα την 22.5 και ειχα ψιλοπροβληματα)

παει σφαιρα αλλα τρωει κατι κοληματα σε ενα σημειο συγκεκριμενο οταν δεχομαι ενα μηνυμα η πολλα μαζι οταν το εχω απενεργοποιημενο και το ανοιγω και μου ερχονται οι κλησεις σε μηνυματα!

παταω πανω στο εικονιδιο το μηνυματακι στην μπαρα κατω και πολλες φορες το διαβαζω παταω να κλεισει η οθονη και οταν παω ξανα να την ανοιξω δεν ανοιγει με τπτ κολαει...μονο με επανακινηση....

το εχει κανει σε 3 μερες που το εβαλα καμια 5-6 φορες σιγουρα το ιδιο ακριβως.

εχει συμβει κατι αντιστοιχο σε κανεναν αλλον???

να την ξαναπερασω?

να βαλω την κλασικη 25 οχι την dinik?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Μόλις έβαλα την ELL v.25 (29009) και μάλλον έχει θεματάκι με το WiFi.

Συγκεκριμένα είναι αόρατη η επιλογή για να το ενεργοποιησεις και δεν ανοίγει ούτε τη "Σύνδεση Δεδομένων".

EDIT:

Άκυρο, είχα συνδεμένο το usb. Χίλια συγνώμη :O

Edited by sotisdiv

Λοιπόν... είχα Windows Mobile και άλλαξα σε WP7 και μετά σε Android... δεν μου αρέσει καθόλου που για να συγχρονίσω με το outlook, θα πρέπει να κάνω ένα σωρό μαλαγανιές (αποστολή επαφών και ημερολογίου πρώτα στην Γουαδελούπη και μετά στο κινητό και τούμπαλιν) και μετά να πρέπει να κάνω και έλεγχο επιβεβαίωσης ότι όλα ανέβηκαν επάνω κλπ...

(Πέραν του ότι δεν υπάρχει πουθενά το MyMobiler)

Ο αρχικός λόγος που ήθελα/έπρεπε να φύγω από τα Windows Mobile 6.5 ήταν τα διάφορα προβλήματα συγχρονισμού, όσον αφορά τα notes και τα σχόλια στο ημερολόγιο, όπου ελληνικά στο ένα σύστημα (PC ή HTC), σκουπίδια και τετράγωνα στο άλλο σύστημα (HTC ή PC αντίστοιχα).

Με τις ROM που φτιάχνετε εδώ, μήπως έχει καταλάθος διορθωθεί και αυτό το πρόβλημα; :worry:

Γιατί ούτε από την M$ δίνουν λύση γι'αυτό, ούτε φυσικά και από την HTC... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν... είχα Windows Mobile και άλλαξα σε WP7 και μετά σε Android...

Ο αρχικός λόγος που ήθελα/έπρεπε να φύγω από τα Windows Mobile 6.5 ήταν τα διάφορα προβλήματα συγχρονισμού, όσον αφορά τα notes και τα σχόλια στο ημερολόγιο, όπου ελληνικά στο ένα σύστημα (PC ή HTC), σκουπίδια και τετράγωνα στο άλλο σύστημα (HTC ή PC αντίστοιχα).

Με τις ROM που φτιάχνετε εδώ, μήπως έχει καταλάθος διορθωθεί και αυτό το πρόβλημα; :worry:

Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά, αλλά λες πως όταν κάνεις συγχρονισμό το κινητό με το outlook, κάποιες σημειώσεις/συναντήσεις στο ημερολόγιο του κινητού, μεταφέρονται σαν κινέζικα στο outlook και αντίστροφα? :confused:

Αν όντως εννοείς αυτό, μήπως έχει να κάνει με τη γλώσσα του υπολογιστή σου ή με το outlook που χρησιμοποιείς?:blink:

Ή μήπως έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα backup ή κάτι παρόμοιο, που σου έκανε μπαχαλο τις σημειώσεις και τις μετέτρεψε σε κινέζικα και άντε τώρα να τις συνεφέρεις??:wacko: Το συγκεκριμένο μου έχει τύχει, γι αυτό σου το αναφέρω ;).

Στην omega, σαν ρομ όμως, δεν το χω ξανακούσει ποτέ το πρόβλημα που αναφέρεις. :) :)

Edited by demakhs

Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά, αλλά λες πως όταν κάνεις συγχρονισμό το κινητό με το outlook, κάποιες σημειώσεις/συναντήσεις στο ημερολόγιο του κινητού, μεταφέρονται σαν κινέζικα στο outlook και αντίστροφα? :confused:

Αν όντως εννοείς αυτό, μήπως έχει να κάνει με τη γλώσσα του υπολογιστή σου ή με το outlook που χρησιμοποιείς?:blink:

Ή μήπως έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα backup ή κάτι παρόμοιο, που σου έκανε μπαχαλο τις σημειώσεις και τις μετέτρεψε σε κινέζικα και άντε τώρα να τις συνεφέρεις??:wacko: Το συγκεκριμένο μου έχει τύχει, γι αυτό σου το αναφέρω ;).

Στην omega, σαν ρομ όμως, δεν το χω ξανακούσει ποτέ το πρόβλημα που αναφέρεις. :) :)

Καμία σχέση. Ούτε backup ούτε τίποτε. Windows 7, Office 2010 και απλός συγχρονισμός με outlook. Απλά πράγματα.

Έχει τύχει και σε συνεργάτη μου αυτό, αλλά αυτός το "ξεπέρασε" γράφοντας τις σημειώσεις στα αγγλικά. Αλλά δεν είναι λύση αυτό.

(Μάλλον όμως θα το παρακάμψω με ό,τι τρόπο βρω και απόψε θα επανέλθω στα Win mobile 6.5, αγανάκτησα με το βλαμμένο android... :mad: )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πράγματι, με τις σημειώσεις στις επαφές υπάρχει θέμα.Όποια σημείωση είναι στα Ελληνικά εμφανίζεται με τετραγωνάκια.

Μπραβο για την δουλεια σας παιδια!!!

ειχα την 18 και σημερα καταφερα και εβαλα την καινουργια ver 25 και ρομ 2.15.50.14

Μια ερωτηση

το iGO Primo Launcher το τρεχω απο τον φακελο omega files ολα καλα κανει ρεσταρτ το βλεπω μετα στα gps τρεχει παει μαλλον να απενεργοποιηση το sence αφου με εχει ενημερωσει οτι πρεπει να υπαρχει στην καρτα , φακελος πριμο με το αρχειο exe αλλα με βγαζει παλι στο κεντρικο μενου και δεν τρεχει τελικα.

Παω στην καρτα να δω τον φακελο αλλα δεν υπαρχει, τον φτιαχνω εγω και κανω copy paste το αρχειο απο omega folder το τρεχω απο κει αλλα τιποτα ...:(

καμια συμβουλη?? ευχαριστω εκ των προτερων