Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημερώθηκε το πρωτο ποστ, μπορείτε να κατεβάζεται από εκεί την Omega 2.5

Με τα νέα link στο πρωτο ποστ δουλεύει η μπάρα επαφών στα Ελληνικά όταν αλλάξεις την γλωσσά σε Ελληνικά.

Καλημερα μηπως κοιταξες και το wifi router?

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μολις την περασα ...πρωτη εντυπωση ...απλα καταπλικτικη οτι πιο ωραιο εχω δει ολα ταλα σε λιγο συνχαριτηρια ευχαριστω πολυυυυυ

HTC HD2

Πολύ χαίρομε για την ωραία παρέα που εχουμε,

μόνο τον Γιώργο (EchiDNA) χάσαμε :cry:

Καλημερα μηπως κοιταξες και το wifi router?

Οχι, δεν το χρησιμοποιώ καθόλου,

αν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει???

Ελληναρα μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ τέλεια rom

Ευχαριστώ πολύ, και για τα σχόλια σου στο xda

Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κάνεις:)

Όντως η μπάρα με τα Ελληνικά είναι ΟΚ, τώρα το στήνω (είχα μπερδευτεί λίγο με τις βέρσιον) προς το παρών ολα λειτουργούν τελεια:)

Αυτό που προσέχω τώρα που γύρισα σε Ελληνικά είναι ότι δεν έχω έγχρωμα σαββατοκύριακα στο ημερολόγιο:lol:

Εγώ μάλλον σας μπέρδεψα λίγο με την νέα version αλλά αν δουλεύεις πολλές ώρες ζαλίζεσαι :O

Τα έγχρωμα σαββατοκύριακα στην προβολή του έτους δουλεύουν,

στην προβολή του μήνα κάποιο πρόγραμμα (όχι η αλλαγή της γλώσσας) αλλάζει τα χρώματα.

Και εγώ ευχαριστώ που με βοηθάτε με τα σχόλια σας.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Τα έγχρωμα σαββατοκύριακα στην προβολή του έτους δουλεύουν,

στην προβολή του μήνα κάποιο πρόγραμμα (όχι η αλλαγή της γλώσσας) αλλάζει τα χρώματα.

Και εγώ ευχαριστώ που με βοηθάτε με τα σχόλια σας.

Γιάννη,

Μόλις απεγκατέστησα το cab των Ελληνικών ξαναγύρισαν τα χρώματα στην προβολή του μήνα.

Προσπαθώ να την συνηθίσω, δεν έχω ξαναβάλει ρομ με οπτικές αλλαγές προτιμούσα το originan sence.

Κατά τα άλλα είναι οτι πιο γρήγορο και σταθερό έχω δει από τις τελευταίες 6.5.Χ που εχω δοκιμάσει.

Ευχαριστούμε και πάλι τόσο για τις ρομ όσο και για την άμεση υποστήριξη που μας παρέχεις:)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Γιάννη,

Μόλις απεγκατέστησα το cab των Ελληνικών ξαναγύρισαν τα χρώματα στην προβολή του μήνα.

Προσπαθώ να την συνηθίσω, δεν έχω ξαναβάλει ρομ με οπτικές αλλαγές προτιμούσα το originan sence.

Κατά τα άλλα είναι οτι πιο γρήγορο και σταθερό έχω δει από τις τελευταίες 6.5.Χ που εχω δοκιμάσει.

Ευχαριστούμε και πάλι τόσο για τις ρομ όσο και για την άμεση υποστήριξη που μας παρέχεις:)

Υπάρχει και επιλογή για την Omega που είναι όπως η μαμά ρομ.

Εγώ προτιμώ όπως και οι περισσότεροι την Extreme.

Χαίρομε που βλέπετε διαφορά στην ταχύτητα,

έχω δουλέψει πολύ για να την επιτύχω, παρόλο που η ρομ είναι full από προγράμματα και χρώματα η ταχύτητα της είναι super.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλησπερα !!!!

Χθες Γιαννη οταν ανεβασες την ρομ ειχα φυγει απο το σπιτι και δεν μπορεσα να την περασω.

την περασα τωρα. θα εχεις σχολιο πιο μετα μολις κανω τα δοκιμαστικα μου :).

μια ερωτηση. υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε task29 απο το τηλεφωνο χωρις να χρειαζομαστε υπολογιστη?

γιατι πολλες φορες μπορει να ειμαστε καπου εξω χωρις υπολογιστη και να θελουμε να περασουμε αλλη ρομ.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπερα !!!!

Χθες Γιαννη οταν ανεβασες την ρομ ειχα φυγει απο το σπιτι και δεν μπορεσα να την περασω.

την περασα τωρα. θα εχεις σχολιο πιο μετα μολις κανω τα δοκιμαστικα μου :).

μια ερωτηση. υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε task29 απο το τηλεφωνο χωρις να χρειαζομαστε υπολογιστη?

γιατι πολλες φορες μπορει να ειμαστε καπου εξω χωρις υπολογιστη και να θελουμε να περασουμε αλλη ρομ.

Καλησπέρα Αντώνη,

Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει από όσο ξέρω task29 από την συσκευή.

Κανε έλεγχο τα: O!market και το νέο Facebook γιατί δεν έχω λογαριασμό για να τα ελέγξω.

Περιμένω εντυπώσεις :)

Γιάννη χάθηκα λίγο είναι αλήθεια! Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα, με περισσότερο ελεύθερο χρόνο!!!
Φιλικά Γιώργος

ioathe καλησπερα. Λοιπον ολα καλα με την νεα ρομ χτ 2,5. απο εμφανιση και σταθεροτητα ολα καλα.το μονο μειον εινα;ι οτι αρκετες φορες δεν ακουει με την πρωτη στο πατημα μιας εντολης και σιγκεκριμενα στο κατω μερος της οθονης.βαιβαια ειναι αρκετα ενοχλιτικο θα ελεγα. τωρα ωσον αφορα το wifi router .μπενοντας στον ψομ μαναγερ παντα απο εκει εβρισκα το wifi router τωρα δυστιχως δεβν υπαρχη.βεβαια το τηλ πατωντας ιn-flight internet δεινει σημα στο λαπτοπ αλλα γινετε το εξεις παραδοξο .βγαζει το τηλ εκτος συνδεσης και δεν μπορεις να σινδεθεις.το data conection den mporei na tsekaristh kai an ανειξω το phone απο το com manager το τηλ ενεργοπειητε αλλα σβεινη το ιn-flight internet. οπως καταλαβατε στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ αλλα εχω στο κινητο οποτε με αυτο το τροπο δεινω ιντερνετ και στο λαπτοπ στο σπιτι. μακαρι να δωσεις λυση για να πω οτι πραγματικα ειναι η ρομ φοβερη.... καλο βραδυ και ευχαριστω

HTC HD2

ioathe καλησπερα. Λοιπον ολα καλα με την νεα ρομ χτ 2,5. απο εμφανιση και σταθεροτητα ολα καλα.το μονο μειον εινα;ι οτι αρκετες φορες δεν ακουει με την πρωτη στο πατημα μιας εντολης και σιγκεκριμενα στο κατω μερος της οθονης.βαιβαια ειναι αρκετα ενοχλιτικο θα ελεγα. τωρα ωσον αφορα το wifi router .μπενοντας στον ψομ μαναγερ παντα απο εκει εβρισκα το wifi router τωρα δυστιχως δεβν υπαρχη.βεβαια το τηλ πατωντας ιn-flight internet δεινει σημα στο λαπτοπ αλλα γινετε το εξεις παραδοξο .βγαζει το τηλ εκτος συνδεσης και δεν μπορεις να σινδεθεις.το data conection den mporei na tsekaristh kai an ανειξω το phone απο το com manager το τηλ ενεργοπειητε αλλα σβεινη το ιn-flight internet. οπως καταλαβατε στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ αλλα εχω στο κινητο οποτε με αυτο το τροπο δεινω ιντερνετ και στο λαπτοπ στο σπιτι. μακαρι να δωσεις λυση για να πω οτι πραγματικα ειναι η ρομ φοβερη.... καλο βραδυ και ευχαριστω

Το touch response νομίζω ότι είναι οκ, εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει lag ή κόλλημα.

Νομίζω οτι βρήκα λύση για το Wi-Fi Router,

όμως στον φάκελο Tools έχει το Wi-Fi Router, δοκίμασες από εκεί?

Οπως και να εχει θα ανεβασω μια ρομ με την διορθωση για να την δοκιμασεις αν ειναι οκ.

Καλό βράδυ.

Το touch response νομίζω ότι είναι οκ, εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει lag ή κόλλημα.

Νομίζω οτι βρήκα λύση για το Wi-Fi Router,

όμως στον φάκελο Tools έχει το Wi-Fi Router, δοκίμασες από εκεί?

Οπως και να εχει θα ανεβασω μια ρομ με την διορθωση για να την δοκιμασεις αν ειναι οκ.

Καλό βράδυ.

και απο εκει τιποτα δεν το βλεπει καν το λαπτοπ.μονο με τον τροπο που περιγραφω δεινει σημα συνδεσης αλλα εχει κλεισει την συνδεση το τηλ και ετσι ενω συνδεετε με το λαπτοπ δεν εχει δεδομενα να μεταδοση.

σε ευχαριστω παρα πολυ θα περιμενω καλο βραδυ:)

Edited by koulis1grk

HTC HD2

Καλημέρα,

Ανέβασα την νέα έκδοση

Omega 2.6

Με πολλά Ελληνικά :):):)

Ελληνικό HTC Sence (manila)

Ελληνικό πληκτρολόγιο

Ελληνική μπάρα επαφών (όταν αλλάξετε η γλώσσα του HTC Sence (manila) στα Ελληνικά)

Ελληνικό Dialer

Ελληνικό Touch off

Regional settings Ρυθμισμένο σε Ελληνικά

Προσθήκη:

VoiceCommand

Fixed

Wi-Fi Router

Πολλές αναβαθμίσεις στα Sys packages

Download:

http://rapidshare.com/files/396216073/indie_-Omega-_v2.6_XT_WWE_MF_me_voice_command.rar

@

koulis1grk

Δοκίμασε το Wi-Fi Router και εάν είναι οκ να ενημερώσω τα πρώτα ποστ με την νέα εκδοσή

@

Tonyk

Αντώνη δοκίμασες τα προγράμματα που μου ζήτησες, είναι οκ??

Καλημέρα,

Ανέβασα την νέα έκδοση

Omega 2.6

Καλημέρα Γιάννη,

Το απόγευμα θα φλασάρω την νέα σου δουλεία:)

Έχεις δοκιμάσει το νέο radio; το έχω με την 2.5, και έχω την εντύπωση οτι εχω καλύτερο ήχο στο ακουστικό αλλά και μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Καλημέρα Γιάννη,

Το απόγευμα θα φλασάρω την νέα σου δουλεία:)

Έχεις δοκιμάσει το νέο radio; το έχω με την 2.5, και έχω την εντύπωση οτι εχω καλύτερο ήχο στο ακουστικό αλλά και μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Ok θα περιμένω νεότερα,

το νέο ράδιο δεν το δοκίμασα, θα το δοκιμάσω όμως το συντομότερο :)

Καλημέρα,

Ανέβασα την νέα έκδοση

Omega 2.6

Με πολλά Ελληνικά :):):)

Ελληνικό HTC Sence (manila)

Ελληνικό πληκτρολόγιο

Ελληνική μπάρα επαφών (όταν αλλάξετε η γλώσσα του HTC Sence (manila) στα Ελληνικά)

Ελληνικό Dialer

Ελληνικό Touch off

Regional settings Ρυθμισμένο σε Ελληνικά

Προσθήκη:

VoiceCommand

Fixed

Wi-Fi Router

Πολλές αναβαθμίσεις στα Sys packages

Download:

http://rapidshare.com/files/396216073/indie_-Omega-_v2.6_XT_WWE_MF_me_voice_command.rar

@

koulis1grk

Δοκίμασε το Wi-Fi Router και εάν είναι οκ να ενημερώσω τα πρώτα ποστ με την νέα εκδοσή

@

Tonyk

Αντώνη δοκίμασες τα προγράμματα που μου ζήτησες, είναι οκ??

καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα να εχουμε !!!!

χαιρομαι ιδιαιτερα που εχεις βαλει πιο πολλα ελληνικα στοιχεια μεσα στην ρομ.

νομιζω οτι δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος τα παιδια εδω απο το myphone να βαζουν ρομ απο το xda απο ξενους μαγειρες γιατι πιστευω οτι πλεον οι δυο δικοι μας Ελληνες μαγερες εχουν ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη πλεον.

και το πιο σημαντικο ειναι οτι υπαρχει υποστηριξη καθε μερα και οτι θελουμε μπορουμε και το συζηταμε φιλικα και φυσικα στην Ελληνικη μας γλωσσα.

πραγματικα δεν βρισκω τον λογο να καθομαι να γραφω αγγλικα στο xda για να ρωταω για μια ρομ οταν υπαρχουν εδω τα δυο παιδια που ακουν παντα οτι τους λεμε και συζητανε οτι και να τους προτεινουμε.

σταματαω την εισαγωγη και συνεχιζω για την ρομ.

Γιαννη ολα λειτουργουν μια χαρα. τα τσεκαρα ολα και ειναι οκ.

- facebook

- omarket

- πληκτρο για καμερα

- πληκτρο για απαντηση κλησης.

Σημερα ειδα οτι ανεβηκε πλεον η νεα εκδοση του cookie home tab 1.8.0.

πιστευω οτι καλυτερα να περιμενουμε λιγο καιρο να δοκιμαστει και μετα να την ενσωματωσεις στις επομενες εκδοσεις ρομ. τι λες εσυ ?

επισης ριξε μια ματια στην παρακατω εφαρμογη. ειναι δωρεαν :

Flip2Mute v1.0 : μπορεις να αλλαζεις ευκολα προφιλ (αθορυβο/δονηση κ.τ.λ) και εχει και δυνατοτητα οταν γυριζεις το κινητο με την οθονη προς τα κατω να ενεργοποιει ενα προφιλ, π.χ να μπαινει σε δονηση.

εδω ειναι : http://www.freewareppc.com/utilities/flip2mute.shtml

Γιαννη θα βαλω σε λιγο την 2.6 και μιλαμε. οκ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

νομιζω οτι δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος τα παιδια εδω απο το myphone να βαζουν ρομ απο το xda απο ξενους μαγειρες γιατι πιστευω οτι πλεον οι δυο δικοι μας Ελληνες μαγερες εχουν ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη πλεον.

και το πιο σημαντικο ειναι οτι υπαρχει υποστηριξη καθε μερα και οτι θελουμε μπορουμε και το συζηταμε φιλικα και φυσικα στην Ελληνικη μας γλωσσα.

πραγματικα δεν βρισκω τον λογο να καθομαι να γραφω αγγλικα στο xda για να ρωταω για μια ρομ οταν υπαρχουν εδω τα δυο παιδια που ακουν παντα οτι τους λεμε και συζητανε οτι και να τους προτεινουμε.

+1

Συμφωνώ με τον Αντώνη, το θέμα του HD2 πλέον μας παρέχει κάλυψη 100% :)

καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα να εχουμε !!!!

χαιρομαι ιδιαιτερα που εχεις βαλει πιο πολλα ελληνικα στοιχεια μεσα στην ρομ.

σταματαω την εισαγωγη και συνεχιζω για την ρομ.

Γιαννη ολα λειτουργουν μια χαρα. τα τσεκαρα ολα και ειναι οκ.

- facebook

- omarket

- πληκτρο για καμερα

- πληκτρο για απαντηση κλησης.

Σημερα ειδα οτι ανεβηκε πλεον η νεα εκδοση του cookie home tab 1.8.0.

πιστευω οτι καλυτερα να περιμενουμε λιγο καιρο να δοκιμαστει και μετα να την ενσωματωσεις στις επομενες εκδοσεις ρομ. τι λες εσυ ?

επισης ριξε μια ματια στην παρακατω εφαρμογη. ειναι δωρεαν :

Flip2Mute v1.0 : μπορεις να αλλαζεις ευκολα προφιλ (αθορυβο/δονηση κ.τ.λ) και εχει και δυνατοτητα οταν γυριζεις το κινητο με την οθονη προς τα κατω να ενεργοποιει ενα προφιλ, π.χ να μπαινει σε δονηση.

εδω ειναι : http://www.freewareppc.com/utilities/flip2mute.shtml

Γιαννη θα βαλω σε λιγο την 2.6 και μιλαμε. οκ?

Αντώνη καλησπέρα,

μόλις την μαγείρεψα την νέα έκδοση του cookie home tab,

ελπίζω να αξίζει,

Σκέφτομαι να κάνω και μια έκδοση χωρίς htc messaging.

Μου ζήτησαν και το max manila, το έχει δοκιμάσει κανένας???

εγω δεν το εχω δοκιμασει. τι ακριβως ειναι το max manilla ? ειναι αλλη εκδοση του htc sense ?

η κατι περιπου οπως το cookie home tab ?

Γιαννη οταν λες χωρις το htc messaging τι εννοεις ?

Η Omega 2.6 ειναι xtreme ?

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Γιαννη απ'οτι διαβασα στο xda ισχυουν τα παρακατω για το cookie's home tab 1.8.0 :

α) αν εχετε εγκαταστησει καποια προηγουμενη εκδοση θα πρεπει οπωσδηποτε να την απεγκαταστησετε, να κανετε επανεκινηση και μετα να εγκαταστησετε την νεα εκδοση 1.8.0.

β) αν εχετε στη συσκευη σας καποια μαγειρεμενη (cooked) ρομ η οποια εχει ενσωματωμενη καποια προηγουμενη εκδοση του cookie, τοτε μπορειτε απλα να εγκαταστησετε την νεα εκδοση 1.8.0 και θα ειστε οκ.

οποτε προτεινω ισως να μην μαγειρεψεις νεα ρομ μονο και μονο για την 1.8.0 μιας και μπορει να μπει πανω απο την 1.7 που εχεις ηδη μεσα στην Omega.

τι λες ?

**** edit : Γιαννη γιατι δεν δουλευει η ενημερωση τοποθεσίας (θεσης). στο tab του καιρου αν πατησεις ενημερωση δεν βρισκει την θεση που εισαι.

εχεις απενεργοποιησει κατι γι'αυτο ? ειδα οτι στις ρυθμεις στο "τοποθεσιες", η επιλογη "automatically decline location service......." ειναι σβηστη εντελως και δεν μπορω να την χρησιμοποιησω.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

εγω δεν το εχω δοκιμασει. τι ακριβως ειναι το max manilla ? ειναι αλλη εκδοση του htc sense ?

η κατι περιπου οπως το cookie home tab ?

Γιαννη οταν λες χωρις το htc messaging τι εννοεις ?

Η Omega 2.6 ειναι xtreme ?

Γιαννη απ'οτι διαβασα στο xda ισχυουν τα παρακατω για το cookie's home tab 1.8.0 :

α) αν εχετε εγκαταστησει καποια προηγουμενη εκδοση θα πρεπει οπωσδηποτε να την απεγκαταστησετε, να κανετε επανεκινηση και μετα να εγκαταστησετε την νεα εκδοση 1.8.0.

β) αν εχετε στη συσκευη σας καποια μαγειρεμενη (cooked) ρομ η οποια εχει ενσωματωμενη καποια προηγουμενη εκδοση του cookie, τοτε μπορειτε απλα να εγκαταστησετε την νεα εκδοση 1.8.0 και θα ειστε οκ.

οποτε προτεινω ισως να μην μαγειρεψεις νεα ρομ μονο και μονο για την 1.8.0 μιας και μπορει να μπει πανω απο την 1.7 που εχεις ηδη μεσα στην Omega.

τι λες ?

**** edit : Γιαννη γιατι δεν δουλευει η ενημερωση τοποθεσίας (θεσης). στο tab του καιρου αν πατησεις ενημερωση δεν βρισκει την θεση που εισαι.

εχεις απενεργοποιησει κατι γι'αυτο ? ειδα οτι στις ρυθμεις στο "τοποθεσιες", η επιλογη "automatically decline location service......." ειναι σβηστη εντελως και δεν μπορω να την χρησιμοποιησω.

Αντωνη,

Εννοώ χωρίς το htc messaging, αλλά με το messaging των windows.

(δεν θα χρειάζεται και το win live για το hotmail)

Η Omega 2.6 είναι xtreme.

Το cookie's home tab 1.8.0 το έχω έτοιμο, ίσως ανεβάσω την ρομ να πάρω την γνώμη σας.

Εμένα δουλεύει η ενημέρωση τοποθεσίας, πιο link (έκδοση) κατέβασες να το κάνω έλεγχο.

την 2.6 εχω βαλει Γιαννη και δεν κανει ενημερωση τοποθεσιας. απο το link που εδωσες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3201842#post3201842 . Edited by ioathe

LG G2 32GB D800 LTE

την 2.6 εχω βαλει Γιαννη και δεν κανει ενημερωση τοποθεσιας. απο το link που εδωσες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3201842#post3201842 .

Αντώνη μου

ανεβάζω σε λίγο την νέα με το νέο Cookie,

Έκανες καλή δουλειά με την μετάφραση, μπράβο :):)

Αντωνη,

Εννοώ χωρίς το htc messaging, αλλά με το messaging των windows.

(δεν θα χρειάζεται και το win live για το hotmail)

Η Omega 2.6 είναι xtreme.

Το cookie's home tab 1.8.0 το έχω έτοιμο, ίσως ανεβάσω την ρομ να πάρω την γνώμη σας.

Εμένα δουλεύει η ενημέρωση τοποθεσίας, πιο link (έκδοση) κατέβασες να το κάνω έλεγχο.

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι δεν θα υπαρχει αν βγαλεις το htc messaging αλλα δεν πειραζει. ισως μου το εξηγησεις καποια στιγμη απο το τηλεφωνο. :lol::lol::lol::lol:

Γιαννη να σου υπενθυμισω οτι χωρις το windows live, αν καποιος θελει να ενημερωνονται ολοι οι φακελοι που εχει στον λογαριασμο Hotmail του, δεν γινεται.

χωρις το htc messaging θα μπορει καποιος να κανει ενημερωση ολων των φακελων ? νομιζω οτι πρεπει να το κοιταξεις αυτο γιατι πολλοι την θελουν την ενημερωση φακελων.

LG G2 32GB D800 LTE

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλαβει τι δεν θα υπαρχει αν βγαλεις το htc messaging αλλα δεν πειραζει. ισως μου το εξηγησεις καποια στιγμη απο το τηλεφωνο. :lol::lol::lol::lol:

Γιαννη να σου υπενθυμισω οτι χωρις το windows live, αν καποιος θελει να ενημερωνονται ολοι οι φακελοι που εχει στον λογαριασμο Hotmail του, δεν γινεται.

χωρις το htc messaging θα μπορει καποιος να κανει ενημερωση ολων των φακελων ? νομιζω οτι πρεπει να το κοιταξεις αυτο γιατι πολλοι την θελουν την ενημερωση φακελων.

To htc messaging λένε ότι αν έχεις πολλά sms φρακάρει :lol:

Εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ των windows.

Χωρίς το htc messaging θα μπορεί κάποιος να κάνει ενημέρωση όλων των φακέλων σε hotmail. Το δοκίμασα.

Σε λίγη ώρα θα έχει ανέβει η νέα extreme.