fallen_angel58 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Τα εικονίδια για το start menu μπορείς να το αλλάξεις πηγαίνοντας στο φάκελο omega στην συσκευή, εκεί υπάρχει το default εικονίδιο. Για πλαίσια καιρού και ρολόι πρέπει να περάσεις cabs που θα βρεις στο xda. Για να αλλάξεις το χρώμα των γραμμάτων της αρχικής οθόνης μπορείς να το κάνεις με το chte - miscellaneous - Text colour. Ευχαριστω πολυ ρε φιλαρακι.....να εισαι παντα καλα!!!Αλλα στον φακελο omega εχει μονο αρχεια .cab κι οταν τα ανοιξω στο pc με το winrar μου βγαζει μονο κατι περιεργα αρχεια με καταληξη .000 .001..... καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 αυτα τα αρχεια τα .cab ειναι αρχεια εγκαταστασεις για wm..Οπως τα βλεπεις με το κινητο θα πας με τον file explorer θα πατησεις επανω σε ενα και θα γινει η εγκατασταση,ετσι περνας και προγραμματα στα wm Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 (edited) αυτα τα αρχεια τα .cab ειναι αρχεια εγκαταστασεις για wm..Οπως τα βλεπεις με το κινητο θα πας με τον file explorer θα πατησεις επανω σε ενα και θα γινει η εγκατασταση,ετσι περνας και προγραμματα στα wm Αυτο το ξερω για να αλλαξουμε εικονιδιο λεμε.... αλλα νομιζω οτι βρηκα την λυση...οποιος ενδιαφερεται ας κοιταξει εδω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768590 το εκανα αλλα τιποτα,με γυρισε στο κανονικο με την σημαια των windows,απλα αφαιρεσε το εικονιδιο του omega......καμια ιδεα ioathe??? Edited November 19, 2010 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Καλημέρα παιδιά!!:D Τις τελευταίες μέρες έχω διαπιστώσει πόσο android friendly είναι οι Omega!! Πολύ καλή δουλειά!!;) Ήθελα να ρωτήσω, αν με αυτό το προγραμματάκι που έχει η Omega για να γυρνάμε σε android, μπορουμε να το ρυθμίσουμε κάθε φορά που ανοίγει το κινητό να μας ρωτάει κατευθείαν ποιο λειτουργικο θέλουμε να τρέξουμε.... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Ήθελα να ρωτήσω, αν με αυτό το προγραμματάκι που έχει η Omega για να γυρνάμε σε android, μπορουμε να το ρυθμίσουμε κάθε φορά που ανοίγει το κινητό να μας ρωτάει κατευθείαν ποιο λειτουργικο θέλουμε να τρέξουμε.... Αν επιλέξεις το Autoboot σε μια από τις δύο επιλογές του Android Loader και κάποιο χρόνο αναμονής πχ 10sec, κατά την επανεκκίνηση θα μπει πρώτα εκεί για να επιλέξεις το λειτουργικό που θέλεις να να δουλέψεις. Αν δεν επιλέξεις τίποτα κατά το boot θα μπει στην επιλογή που έχεις βάλει εσύ ως Autoboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Τέλειααααα!! Ευχαριστώ!!;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδια εδω και 2 μερες εχω βαλει andoid με ωμεγα 19,1 και το κινητο ειναι παρα πολλη καλο. δεν το περιμενα οτι το andoid ειναι τοσο καλο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδια εδω και 2 μερες εχω βαλει andoid με ωμεγα 19,1 και το κινητο ειναι παρα πολλη καλο. δεν το περιμενα οτι το andoid ειναι τοσο καλο .. ποιο απο ολα εβαλες να το δοκιμασω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 ποιο απο ολα εβαλες να το δοκιμασω? Αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 σ ευχαριστω! να σε ρωτησω αν εχεις προβλημα ταχυτητας στο ιντερνετ με τη version αυτη της omega,η εγω κατι δεν εχω κανει σωστα? και ενα αλλο,σου ανοιγει μονο του το gprs internet και τρωει μπαταρια?η σε μενα συμβαινει μονο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 μου ανοιγε αλλα το ρυθμισα απο μενου . εργαλεια. dial -up enabler disabler και επιλεγεις να μην ανοιγει στο internet δεν ειδα διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 μου ανοιγε αλλα το ρυθμισα απο μενου . εργαλεια. dial -up enabler disabler και επιλεγεις να μην ανοιγει στο internet δεν ειδα διαφοραενταξει την εκανα τη ρυθμιση τωρα,να δω πως θα παει,thanks! σ εμενα αργει πολυ και με wifi να μπει στις σελιδες,δεν ξερω τι φταιει! και ενα αλλο που μπορει και να ειναι η ιδεα του συνομιλητη μου,με ακουει λιγο πιο σιγα στην συνομιλια,ενω εγω ακουω κανονικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 και ενα αλλο,σου ανοιγει μονο του το gprs internet και τρωει μπαταρια?η σε μενα συμβαινει μονο? Γνωστό πρόβλημα αυτό σε κάποια build δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Καλήμερα σ όλους, Σας ενημερώνω ότι από σήμερα η Omega θα είναι διαθέσιμη και σε Γερμανικά :) καλησπέρα, αυτο που ρωτάω ειναι αν αξιζει να παμε από την από την 19,2 στην 19,3.:) Οχι η 19.2 ειναι πιο γρηγορη. Κατα τα αλλα ειναι περιπου τα ιδια. χιλια συγνωμη που σας ζαλιζω, ομως τοτε ποιος ο λογος αλλαγης του build? Καλυτερο σήμα, καλυτερη απόδωση μπαταρίας, τι? Γιατι δεν το γραφει να ξερουμε (ερώτηση χωρις να με παρεξηγησει ο chef):) Δεν σε παρεξηγώ αλλα δεν διαβασες τα link εδωσα λιγο πιο πισω για τα νεα Build και τις ομαδες που τα φτιάχνουν. Εκει εχει ολες τις απαντησεις στις αποριες σου. Ριξε μια ματια και αν σου μεινουν ακομα αποριες, γραψε και παλι. θα ήθελα να μου λέει ομως τι "παιζει" με τα builds, μυστικό ειναι? Γιατι οταν εχει μεταγενεστηρη ημερομηνία το καταλαβαίνω, οταν ομως εχει προηγουμενη, θα ηθελα να ξέρω Διαβασε εδω Το office.dll στην 23148 είναι τέλος 10ου 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα και γω να ρωτήσω κάτι σε σχέση με τα εικονίδια του cht. Φοράω την v18 ELL. όταν την πρωτοπέρασα είχε το cht beta. Τα εικονίδια Αναστροφη Διακόπτη (π.χ. wifi, bluetooth κ.λ.π.) Διάφορα (π.χ. επαννεκίνηση sense κ.λ.π.) και notificatios (π.χ. ιστορικό) ηταν ασπρόμαυρα με κόκκινη την εκάστοτε ένδειξη off ή το θαυμαστικό στό ιστορικό. Μόλις πέρασα το cht final τα καινούργια εικονίδια δεν είχαν πιά το κόκκινο χρώμα. Τα είχε πειράξει ο μάγειρας και ήταν πιό όμορφα ή είναι θέμα του cht final σε σχέση με το beta . Υπάρχει κανένας τρόπος να αλλάξουν και αυτά με άλλα της επιλογής μας, γιατί με το CSMI δεν εμφανίζονται πουθενα. Τέλος πολλές ευχαριστίες και από μένα στο μάγειρα και σε όλο το team για την καταπληκτική δουλειά. P.S. Κάποιες φορές στο ιντερνετ μου παρουσιάζει ένα bug με το πληκτρολόγιο. Όταν πατώ το κουμπάκι για να κλείσει το πληκτρολόγιο σβήνει μόνο η κάτω σειρα του πληκτρολογίου με τα κουμπιά και το υπόλοιπο με τα γράμματα δεν δουλεύει καλά, ψιλοκολλάει αφου δεν εμφανίζεται πια το κουμπάκι για να κλείσει.Το έχει πάθει και άλλος ή είναι μόνο δικό μου θέμα Επι τη ευκαιρία να ρωτήσω και μιά άλλη απορια που έχω από καιρό. Στη offficial υπήρχε σε αυτό το κουμπάκι διπλα ένα μικρό βελάκι ώστε να μπορείς να επιλέξεις αν θα αλλαξεις πληκτρολόγιο ή αν θα το κλείσεις. Τώρα που δεν υπάρχει το βελάκι πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν κούρασα. Τα εικονιδια τα εχει αλλαξει εγω, αν θελεις να τα αλλαξεις μπορεις να βρεις πολλά στο XDA να βαλεις (με cab). Μπορούμε όμως να ορίσουμε άλλο πρόγραμμα καιρού στο cht με το chteditor. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα η δυνατότητα να λαμβάνει δεδομένα καιρού απο το meteo.gr, μήπως ξέρεις Γιάννη πως μπορεί να γίνει; Δυστυχώς δεν μπορούμε :(:( Παντος εδω στην Ροδο εγώ εχω σωστά δεδομένα καιρού. Ευχαριστω πολυ ρε φιλαρακι.....να εισαι παντα καλα!!!Αλλα στον φακελο omega εχει μονο αρχεια .cab κι οταν τα ανοιξω στο pc με το winrar μου βγαζει μονο κατι περιεργα αρχεια με καταληξη .000 .001..... καμμια ιδεα? Αν τρέξεις το cab (Omega Files) και κανεις sost reset αλλαζει το start menu εικονιδιο, το εκανες αυτο??? Αυτο το ξερω για να αλλαξουμε εικονιδιο λεμε.... αλλα νομιζω οτι βρηκα την λυση...οποιος ενδιαφερεται ας κοιταξει εδω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768590 το εκανα αλλα τιποτα,με γυρισε στο κανονικο με την σημαια των windows,απλα αφαιρεσε το εικονιδιο του omega......καμια ιδεα ioathe??? Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις ?? Αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 Πολύ καλή επιλογή για Android!!! ενταξει την εκανα τη ρυθμιση τωρα,να δω πως θα παει,thanks! σ εμενα αργει πολυ και με wifi να μπει στις σελιδες,δεν ξερω τι φταιει! και ενα αλλο που μπορει και να ειναι η ιδεα του συνομιλητη μου,με ακουει λιγο πιο σιγα στην συνομιλια,ενω εγω ακουω κανονικα! Αυτα Δημητρη δεν ειναι συνηθισμένα στις Omega. Εχω και εγω την ιδια rom και δεν εχει αυτα το προβληματα, αλλος τα εχει?? Δοκιμασε και το ραδιο 2.15 μηπως σε βολευει καλύτερα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Καλήμερα σ όλους, Σας ενημερώνω ότι από σήμερα η Omega θα είναι διαθέσιμη και σε Γερμανικά :) Μπράβο Γιάννη, πολύ καλή κίνηση. ;):rolleyes:;) τα παρακάτω τα ε'ιχα υποβάλει προχτές, αλλά μάλλον δεν τα είδες γιατί είχες δουλειά με τους Γερμανούς - ίδες.:X 1.Η 19 dinik έχει τα εικονίδια dinik παντού; 2. Τα εικονίδια glass balls jagualarari τα έχεις υπόψη; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μπράβο Γιάννη, πολύ καλή κίνηση. ;):rolleyes:;) τα παρακάτω τα ε'ιχα υποβάλει προχτές, αλλά μάλλον δεν τα είδες γιατί είχες δουλειά με τους Γερμανούς - ίδες.:X 1.Η 19 dinik έχει τα εικονίδια dinik παντού; 2. Τα εικονίδια glass balls jagualarari τα έχεις υπόψη; Καλήμερα Νίκο, μου ξέφυγε το post σου :( 1. Ναι τα έχει (αν κατάλαβα την ερώτηση) 2. Θα μου δώσεις Link να τα δω, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με την Dink :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μόλις πέρασα την v19.3!Για πρώτη φορά στη ζωή μου πέρασα cooked rom, το ξεπαρθένιασα!Μου έχει μείνει το κομμάτι του Task29, είναι αναγκαίο να το κάνω γιατί το βλέπω χρονοβόρο!Μπορεί να επηρεάσει κάτι ύστερα το κινητό και τί θα είναι αυτό? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Αφού δεν έκανες task29 μέχρι να περάσεις τη rom, μην το κάνεις τώρα. Δεν θα έχεις πρόβλημα μιας και είναι η πρώτη rom που περνάς στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Καλήμερα Νίκο, μου ξέφυγε το post σου :( 1. Ναι τα έχει (αν κατάλαβα την ερώτηση) 2. Θα μου δώσεις Link να τα δω, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με την Dink :) 1.Εννοώ στο cht 2 και στο cht editor. 2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=621907 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Αυτο που προσαπθησα να κανω ειναι να αλλαξω το εικονιδιο και να βγαλω το σημα του Leo απο το start icon και να βαλω αλλο τις επιλογης μου!Το μονο που τελικα καταφερα ειναι να γυρισει η μπαρα στα αρχικα...δηλαδη σηματακι των windows το default και το ιδιο τα εικονιδια [Χ] και [ΟΚ] πανω στην μπαρα...!!!Καμια ιδεα να μπορεσω να βαλω τις επιλογης μου??? Πιο συγκεκριμενα εκανα οτι ελεγε εδω, αλλα χωρις ιδιαιτερη επιτυχια!Μετα απο αυτο επανηλθε η μπαρα στα default της!!! ioathe ΗΕΕΕΕΕΕΕLP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Αυτο που προσαπθησα να κανω ειναι να αλλαξω το εικονιδιο και να βγαλω το σημα του Leo απο το start icon και να βαλω αλλο τις επιλογης μου!Το μονο που τελικα καταφερα ειναι να γυρισει η μπαρα στα αρχικα...δηλαδη σηματακι των windows το default και το ιδιο τα εικονιδια [Χ] και [ΟΚ] πανω στην μπαρα...!!!Καμια ιδεα να μπορεσω να βαλω τις επιλογης μου??? Πιο συγκεκριμενα εκανα οτι ελεγε εδω, αλλα χωρις ιδιαιτερη επιτυχια!Μετα απο αυτο επανηλθε η μπαρα στα default της!!! ioathe ΗΕΕΕΕΕΕΕLP!!! Το εχω αναφέρει και πάλι ότι αν αλλάζετε θεμα (theme) δεν μπορείτε να γυρίσετε στο θέμα της Omega παρά μόνο με hard reset. Έκανες εγκατάσταση το cab που σου ειπα και εκανες soft reset?? Αυτο σου αλλαζει το εικονιδιο του start menu. Το κατάφερες αυτό?? 1.Εννοώ στο cht 2 και στο cht editor. 2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=621907 Καλα καταλαβα, ναι ολα τα εικονιδια ειναι στυλ Dinik (και cht 2 - cht editor) Ευχαριστώ για το link, θα το κοιτάξω! Edited November 20, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Αφού δεν έκανες task29 μέχρι να περάσεις τη rom, μην το κάνεις τώρα. Δεν θα έχεις πρόβλημα μιας και είναι η πρώτη rom που περνάς στη συσκευή σου. Νόμιζα ότι το περνάς στο τέλος το Task29.Την επόμενη rom αν θα περάσω, να τη περάσω με Task29?Επίσης αν κρατήσω backup απο το στησιμό μου μπορώ να κάνω restore σε επόμενη omega rom? Επίσης θέλω να πω τις εντυπώσεις μου για τη rom!Ομολογώ πως έχω μετανιώσει που τόσο καιρό δεν είχα βάλει και εγώ μια omega rom!!Απορούσαμε με έναν φίλο μου πόσο πιο γρήγορο μπορεί να είναι το τηλέφωνο και τι διαφορετικό μπορεί να έχει.Μετά τη εγκατάσταση πάθαμε τη πλάκα μας.Είναι πολύ γρήγορο, πολύ παραμετροποιήσιμο και στημένο έτσι όπως πρέπει να είναι!!Τα συγχαρητήριά μου στο μάγειρα και στους σχετικούς του θέματος.Εύχομαι να βλέπει το ποστ μου κάποιος που δεν έχει ξαναπεράσει cooked rom και να πειστεί για να περάσει μια Οmega.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Ποιό application χρησιμοποιείς για να ποστάρεις? Απ'όσο ξέρω το Tapatalk είναι μόνο για android & iphone? Βέβαια βγήκε το board-express για WinMo αλλά είναι για τα 7αρια. Επίσης, πως μπορώ να αλλάξω το κάτω αριστερά εικονίδιο (leo) με το "default" icon των windows? No disrespect προς τον μάγειρα, απλά δεν μπορώ να το συνηθίσω. :) Edited November 20, 2010 by ArxOn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ποιό application χρησιμοποιείς για να ποστάρεις? Απ'όσο ξέρω το Tapatalk είναι μόνο για android & iphone? Έχει bootάρει με Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Επίσης, πως μπορώ να αλλάξω το κάτω αριστερά εικονίδιο (leo) με το "default" icon των windows? No disrespect προς τον μάγειρα, απλά δεν μπορώ να το συνηθίσω. :) Στον φάκελο Omega υπάρχει ένας φάκελος Start Icons (αν θυμάμαι καλά). Εχει μέσα και το default εικονίδιο των Windows. Το επιλέγεις και κάνεις επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts