manolis_33 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Μανώλη άλλαξε την ρύθμιση στο πρώτο ξυπνητήρι που έχεις πρόβλημα, κανε το να χτυπήσει μετά από 1 λεπτό, μετά από-επέλεξε όλες τις μέρες και απενεργοποίησε το. Δες μετά αν το απόγευμα θα χτυπήσει πάλι και αν μπορείς ενημέρωσε με. τα εκανα αυτα που μου ειπες και δεν χτυπησε .... ολα καλα!!! ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 τα εκανα αυτα που μου ειπες και δεν χτυπησε .... ολα καλα!!! ευχαριστω!!! Πολυ ωραία Μανωλη, ευχαριστω για την ενημέρωση, μέχρι να βγει η v28 στην οποια εχουν διορθωθεί τα ξυπνητήρια του manila, να ρυθμίζεται τα ξυπνητήρια απο τα windows και οχι απο το manila, οπως εχω γραψει και στο πρωτο post. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πολυ ωραία Μανωλη, ευχαριστω για την ενημέρωση, μέχρι να βγει η v28 στην οποια εχουν διορθωθεί τα ξυπνητήρια του manila, να ρυθμίζεται τα ξυπνητήρια απο τα windows και οχι απο το manila, οπως εχω γραψει και στο πρωτο post. Και όμως μου έχει συμβεί να ρυθμίσω το ξυπνητήρη από τα windows και να μην χτυπήσει. Συνήθως δεν χρησιμοποιώ ξυπνητήρι και αυτό συνέβει μία φορά που ήθελα να ξυπνήσω πολύ νωρίς. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Και όμως μου έχει συμβεί να ρυθμίσω το ξυπνητήρη από τα windows και να μην χτυπήσει. Συνήθως δεν χρησιμοποιώ ξυπνητήρι και αυτό συνέβει μία φορά που ήθελα να ξυπνήσω πολύ νωρίς. Νίκο στην νέα έκδοση v28 το πρόβλημα πιστεύω ότι έχει λυθεί οριστικά. Αν και εμένα που το χρησιμοποιώ συνέχεια από τα windows δεν μου το έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αγαπητέ "σεφ", όπως σου είπα, έβαλα την "Energy" του Αμερικανού. Μήπως μπορείς (ή κάποιος άλλος) να με βοηθήσεις; Αφ' ενός ΔΕΝ έχει Home tab full screen animated weather (δεν ξέρω αν ενεργοποιείται/απενεργοποιείται κάπως), αφ' εταίρου πέρασα ένα "Anastasia" glass HD2 Standard icon set... και δεν άλλαξε τίποτα. (Το SDKCerts το πέρασα προηγουμένως και έκανε αυτόματα boot). Επίσης, δεν μου έδωσες το theme που λέγαμε και δεν μου είπες πως θα ενεργοποιείσω το Home tab full screen animated weather με ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ APP που έχεις βάλει στο "Great Alexander". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Αγαπητέ "σεφ", όπως σου είπα, έβαλα την "Energy" του Αμερικανού. Μήπως μπορείς (ή κάποιος άλλος) να με βοηθήσεις; Αφ' ενός ΔΕΝ έχει Home tab full screen animated weather (δεν ξέρω αν ενεργοποιείται/απενεργοποιείται κάπως), αφ' εταίρου πέρασα ένα "Anastasia" glass HD2 Standard icon set... και δεν άλλαξε τίποτα. (Το SDKCerts το πέρασα προηγουμένως και έκανε αυτόματα boot). Επίσης, δεν μου έδωσες το theme που λέγαμε και δεν μου είπες πως θα ενεργοποιείσω το Home tab full screen animated weather με ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ APP που έχεις βάλει στο "Great Alexander". Γιατί επιμένεις στην energy, αφού σου λείπουν τόσα πράγματα; Βάλε τη OMEGA Dinik που είναι όλη full glass style, που δουλεύουν άψογα όλα τα animation να τελειώνεις και ότι πρόβλημα έχεις το λύνουμε "εντός εικοσιτετραώρου" :):). Εδώ δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει για τη rom του Energy γιατί απλά δεν γνωρίζουμε τη λειτουργία της γιατί όλοι είμαστε χρήστες της Ωμέγα. Να υποθέσω ότι έγραψες στο thread του Energy και δεν έλαβες απάντηση; Γιατί από ότι έχω ακούσει το παίζει λίγο φίρμα και δεν πολυβοηθάει.:X Επειδή ο τύπος είναι Αμερικάνος δε σημαίνει ότι κάνει και καλύτερη δουλειά. @Γιάννη, στις τελευταίες εκδόσεις όταν το κινητό είναι σε κατάσταση κλειδώματος και έρχετε sms, κτυπάει η "τρομπέτα" αλλά ό ήχος δεν παίζει όλος μέχρι το τέλος και όταν πατάω το κουμπί του ξεκλειδώματος, ακούγεται ο υπόλοιπος ήχος. Μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό στην νέα έκδοση; Edited May 27, 2011 by NIKOLAOS68 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καληεμρα σ ολους :) Αγαπητέ "σεφ", όπως σου είπα, έβαλα την "Energy" του Αμερικανού. Μήπως μπορείς (ή κάποιος άλλος) να με βοηθήσεις; Αφ' ενός ΔΕΝ έχει Home tab full screen animated weather (δεν ξέρω αν ενεργοποιείται/απενεργοποιείται κάπως), αφ' εταίρου πέρασα ένα "Anastasia" glass HD2 Standard icon set... και δεν άλλαξε τίποτα. (Το SDKCerts το πέρασα προηγουμένως και έκανε αυτόματα boot). Επίσης, δεν μου έδωσες το theme που λέγαμε και δεν μου είπες πως θα ενεργοποιείσω το Home tab full screen animated weather με ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ APP που έχεις βάλει στο "Great Alexander". Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω :( Τι σου έκατσε πιο καλά στην Energy? Ρωτάω καλοπροαίρετα για να μπορέσω να βελτιώσω την δουλειά μου. Σου ανέβασα όλα τα cab με τα οποία έκανα την Omega Black GA http://hotfile.com/dl/119035513/36dd9be/Cabs.rar.html @Γιάννη, στις τελευταίες εκδόσεις όταν το κινητό είναι σε κατάσταση κλειδώματος και έρχετε sms, κτυπάει η "τρομπέτα" αλλά ό ήχος δεν παίζει όλος μέχρι το τέλος και όταν πατάω το κουμπί του ξεκλειδώματος, ακούγεται ο υπόλοιπος ήχος. Μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό στην νέα έκδοση; Νικο αν αλλάξεις ηχο σου κανει το ιδιο προβλημα? Στην Omega XT CHT δεν μου το κανει, μολις ομως βαλω την Dinik θα το δοκιμασω. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αγαπητέ "σεφ", όπως σου είπα, έβαλα την "Energy" του Αμερικανού. Μήπως μπορείς (ή κάποιος άλλος) να με βοηθήσεις; Εδώ συζητάμε αποκλειστικά για την Omega. Αν θέλεις κάποιες προσωπικές πληροφορίες επικοινώνησε με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καληεμρα σ ολους :) Νικο αν αλλάξεις ηχο σου κανει το ιδιο προβλημα? Στην Omega XT CHT δεν μου το κανει, μολις ομως βαλω την Dinik θα το δοκιμασω. Καλημέρα. Δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω ήχο γιατί μου αρέσει η "καραμούζα". Θα αλλάξω σήμερα να δω τι κάνει. Φαντάζομαι ότι με πιο σύντομο ήχο δεν θα το κάνει. Σαν να μην προλαβαίνει να παίξει όλος ο ήχος. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Καληεμρα σ ολους :) Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω :( Τι σου έκατσε πιο καλά στην Energy? Ρωτάω καλοπροαίρετα για να μπορέσω να βελτιώσω την δουλειά μου. Σου ανέβασα όλα τα cab με τα οποία έκανα την Omega Black GA http://hotfile.com/dl/119035513/36dd9be/Cabs.rar.html Κάθεται καλύτερα στο T-MOBILE Leo μου, φιλαράκι μου. Δεν είναι ότι η ΔΙΚΗ σου είναι "χειρότερη" ή κάτι τέτοιο... Επίσης, κάτι "κολλήματα" ή "εξαφανισμένα" μενού (δεν είχαν περιεχόμενο, εννοώ) που 'χα δει στην Μανίλα της ρομ σου, δεν είχα στην αμερικάνικη. Σου εξηγώ, πιθανολογώ ότι έχεις (έχετε όλοι σας σχεδόν) ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ έκδοση Leo. Εγώ έχω αμερικάνικη. Είπα να δοκιμάσω από Αμερικάνο με αμερικάνικη έκδοση Leo, γιατί θα "καθόταν" (λογικά) καλύτερα... Πάντως, ΑΣΧΕΤΑ αν είναι "φίρμα" ή "το παίζει κάπως", ο τύπος είναι φοβερός. Ταχύτατη ρομ, μπουτάρισμα σε λίγα δευτερόλεπτα (γύρω στα 10 υπολογίζω), χωρίς κολλήματα, με υποστήριξη κιόλας όλων των γλωσσών (και ελληνικά, συνεπώς), γραφικά σούπερ (και τα δικά του, αλλά έχει "καβατζώσει" τον DIRIK-ANASTASIA που εγώ ΑΥΤΟΥΝΟΥ χρησιμοποιώ τα πάντα κι όλα τα δικά μου είναι πάνω σ' αυτουνού την "φιλοσοφία"!), δένει τέλεια με το 2.15 ράδιο μου, έχει φοβερές εφαρμογές και ΟΛΑ αυτά που συνήθιζα να βάζω στο ΟΜΝΙΑκι μου - οπότε μετά τις ρυθμίσες... σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ δεν έβαλα από πρόγραμμα,... ...αυτά, πάνω κάτω. Βασικά, έχει πετάξει ΠΟΛΥ πράγμα και έχει βάλει δικά του έξτρα εφαρμογές, ενώ έχει κάνει τα... TWEAKS "της αρκούδας"! Κατάλαβες;... Μου θυμίζει τον Κύπριο τον Sector στα ΟΜΝΙΑ, τον ήξερες; (Είχες ΟΜΝΙΑ; ) ΞΕΧΑΣΑ να σ' ευχαριστήσω για τα cabs. (Επίσης, σου είπα... Ο,ΤΙ βοήθεια γραφικών θες, μου στέλνεις ΡΜ). Εάν σου άρεσε το full/theme για το Omnia που 'χα ποστάρει στο Modaco, τότε θα 'χεις μια περίπου ιδέα τι θα σου φτιάξω.) Edited May 27, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Σου εξηγώ, πιθανολογώ ότι έχεις (έχετε όλοι σας σχεδόν) ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ έκδοση Leo. Εγώ έχω αμερικάνικη. Είπα να δοκιμάσω από Αμερικάνο με αμερικάνικη έκδοση Leo, γιατί θα "καθόταν" (λογικά) καλύτερα... Δεν ισχύει αυτό. Πολλοί από εμάς εδώ έχουμε Αμερικάνικη συσκευή. Και σε παρακαλώ μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα και εκτός θέματος. Το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) καλημερα εχω ενα προβλημα θελω να διαγραψω απο το λεο μου τον λογαριασμο μου στο hotmail αλλα δεν με αφηνει γιατι????????????????????????????:X επισεις μετα που εφτιαξα το λογαριασμο στο gmail να τα λαμβανο τα μαιλ μου σε πραγματικο χρονο και απο τοτε μου ανοιγει το wifi απο μονο του!!!!!!!!!!!!!! ας σβησει καπιος αυτο το ποστ εκανα φορματ Edited May 28, 2011 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Για όσους ψάχνουν πώς θα ενεργοποιήσουν το Home tab full screen animated weather στις Energy rom, απλά ας πατήσουν το Free Link "Weather Toggle" στη Νο 3 σελίδα του Home tab. :O:O Τελειώνω το offtopic εδώ και παρακαλώ τους διαχειριστές του forum να μην σβήσουν το post μου. :):) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Δεν ξερω εαν χρειαζεται καποια επιπλεον ρυθμιση αλλα στο facebook στην ενοτητα τοποθεσιες (εκει δηλαδη που δηλωνεις που βρισκεσαι τωρα) δεν μου εμφανιζει τα μερη που βρισκομαι και δεν μπορω να το ρυθμισω για να το κανει.Ξερει κανεις εαν θελει καποια ρυθμιση για αυτο η ειναι σφαλμα του τηλεφωνου??? Edited May 30, 2011 by ioannisad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Εξακολουθώ να έχω πολύ σοβαρό θέμα με τη μπαταρία. Με πολύ μέτρια χρήση (καθότι Σάββατο χτες), απ' το μεσημέρι που το έβγαλα απ' την πρίζα ως το βράδυ στις 2, είχε μείνει το 40%... Και όταν λέω μέτρια χρήση, εννοώ 2-3 λεπτά wi-fi, γύρω στα 5 λεπτά κλήσεων, κανένα sms, κανένας συγχρονισμός και λίγα δευτερόλεπτα χρήση του flashlight. Είναι δυνατόν με αυτή τη χρήση να ξοδεύει το 60% της μπαταρίας του σε κάτι περισσότερο από μισή μέρα; Σημείωση: Για κανένα δίωρο ακόμα πρέπει να έμεινε με μόνο σβηστή οθόνη, χωρίς την "απενεργοποίηση" συσκευής που κάνει όταν πατηθεί το κουμπί τερματισμού κλήσης. Μήπως έχει πεθάνει η μπαταρία μου; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Εξακολουθώ να έχω πολύ σοβαρό θέμα με τη μπαταρία. Με πολύ μέτρια χρήση (καθότι Σάββατο χτες), απ' το μεσημέρι που το έβγαλα απ' την πρίζα ως το βράδυ στις 2, είχε μείνει το 40%... Και όταν λέω μέτρια χρήση, εννοώ 2-3 λεπτά wi-fi, γύρω στα 5 λεπτά κλήσεων, κανένα sms, κανένας συγχρονισμός και λίγα δευτερόλεπτα χρήση του flashlight. Είναι δυνατόν με αυτή τη χρήση να ξοδεύει το 60% της μπαταρίας του σε κάτι περισσότερο από μισή μέρα; Σημείωση: Για κανένα δίωρο ακόμα πρέπει να έμεινε με μόνο σβηστή οθόνη, χωρίς την "απενεργοποίηση" συσκευής που κάνει όταν πατηθεί το κουμπί τερματισμού κλήσης. Μήπως έχει πεθάνει η μπαταρία μου; Δεν είναι νορμάλ αυτό που περιγράφεις. Μήπως συνδέεται στο gprs μόνιμα; Μήπως έχεις επιλέξει να λαμβάνει τα email αμέσως; Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλες τις συνδέσεις με το DialupEnable-Disable. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Νικόλα, τίποτα απ' όλα αυτά. Η μόνη ενεργή σύνδεση είναι η GSM (το gprs απενεργοποιημένο). Προφανώς και wi-fi απενεργοποιημένο, bt απενεργοποιημένο, τα πάντα. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Νικόλα, τίποτα απ' όλα αυτά. Η μόνη ενεργή σύνδεση είναι η GSM (το gprs απενεργοποιημένο). Προφανώς και wi-fi απενεργοποιημένο, bt απενεργοποιημένο, τα πάντα. Για κάνε καμιά επανεκίνηση και ξανακοίτα΄το. Αυτό σου το έκανε μία φορά μόνο ή στο κάνει μέρες; Υπάρχει και η περίπτωση να μην φόρτισε καλά η μπαταρία. Φόρτισέ το στη μπρίζα και όχι στον υπολογιστή. Όταν φορτίζεις πάει στο 100%; Πόσο καιρό έχεις τη συσκευή; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Το κάνει συνεχώς απ' όταν έβαλα την omega. Όχι τόσο τραγικά όσο χτες, αλλά μια μέρα το πολύ, με τη συνήθη μου χρήση. Το έχω περίπου 8 μήνες. Το φορτίζω πάντα σε πρίζα και πάει στο 100%. Συχνά (σχεδόν πάντα) το αφήνω στην πρίζα ακόμα και μετά που θα φορτίσει, μέχρι να χρειαστεί να το βγάλω και να φύγω. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Το κάνει συνεχώς απ' όταν έβαλα την omega. Όχι τόσο τραγικά όσο χτες, αλλά μια μέρα το πολύ, με τη συνήθη μου χρήση. Το έχω περίπου 8 μήνες. Το φορτίζω πάντα σε πρίζα και πάει στο 100%. Συχνά (σχεδόν πάντα) το αφήνω στην πρίζα ακόμα και μετά που θα φορτίσει, μέχρι να χρειαστεί να το βγάλω και να φύγω. Δοκίμασε να κάνεις HαrdReset ή καλύτερα ξαναπαίρνα την Ωμέγα αφού προηγουμένος κάνεις Task29 (πληροφορίες στο 1ο post). Αν συνεχίσει το ίδιο πρόβλημα, δοκίμασε να εγκαταστήσεις τη stock rom για να δεις τη συμπεριφορά της. Μετά πας για μπαταρία. Και το καλύτερο που έχεις να κάνεις, πριν από όλα αυτά, είναι αν έχεις κανένα γνωστό με hd2 να δοκιμάσεις με άλλη μπαταρία. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Όταν πέρασα την omega, το έκανα με το task29. Μάλλον θα βρω κάποια άλλη μπαταρία, γιατί το να ξαναπεράσω stock και μετά πάλι omega και να κάνω κι όλες μου τις ρυθμίσεις και στις 2 για να έχω σωστή προσομοίωση αποτελέσματος, είναι κάτι που αποκλείεται να βρω χρόνο να το κάνω αυτή την εποχή. Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Όταν πέρασα την omega, το έκανα με το task29. Μάλλον θα βρω κάποια άλλη μπαταρία, γιατί το να ξαναπεράσω stock και μετά πάλι omega και να κάνω κι όλες μου τις ρυθμίσεις και στις 2 για να έχω σωστή προσομοίωση αποτελέσματος, είναι κάτι που αποκλείεται να βρω χρόνο να το κάνω αυτή την εποχή. Ευχαριστώ παιδιά! NASO μην ασχολησε με το θεμα αγορασε απο το εμπαυ αλλες 2 μπαταριες και εχε τες στην τζεπη σου εγω ετσι το κανω εγω εχω την ομεγα 27 λοιπον μου κτραταει με φουλ χρηση (κυριος ιντερνετ 4 με 5 ορες συνδεμενως με το gprs) χωρις χρηση ιντερνετ με 5 6 κλησεισ την μερα κ μερικα μυνηματα το πολλυ να κρατησει γυρω στης 10 με 12 ωρες παραπανω δε παει με τπτ ετσι ειναι η συσκευη!!!!!!!!!!! τοχω και εγω γυρω στους 8 μηνες και απο την αρχη ετσι ητανε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Το έχω περίπου 8 μήνες. Το φορτίζω πάντα σε πρίζα και πάει στο 100%. Συχνά (σχεδόν πάντα) το αφήνω στην πρίζα ακόμα και μετά που θα φορτίσει, μέχρι να χρειαστεί να το βγάλω και να φύγω. Αυτό φταίει ξέρεις. Είναι προτιμότερο να φορτίζεις τη συσκευή από το usb μιας και δίνει λιγότερο ρεύμα και καταπονεί λιγότερο την μπαταρία και ενδείκνυται να μην την αφήνεις να πέφτει κάτω του 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Δεν ξερω εαν χρειαζεται καποια επιπλεον ρυθμιση αλλα στο facebook στην ενοτητα τοποθεσιες (εκει δηλαδη που δηλωνεις που βρισκεσαι τωρα) δεν μου εμφανιζει τα μερη που βρισκομαι και δεν μπορω να το ρυθμισω για να το κανει.Ξερει κανεις εαν θελει καποια ρυθμιση για αυτο η ειναι σφαλμα του τηλεφωνου??? Ξερει καποιος τι συμβαινει με αυτο για να με βοηθησει ???:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Νέα έκδοση Omega v28 Νέο build 29022 AKU5312 Windows CE: 5.2.29022 ( 5.2.29022 5312) Νέα έκδοση Omega v28 με Co0kie's Home Tab v2.0 Είναι η ίδια με την XT με Co0kie's Home Tab v2.0 αλλά με περισσότερο ελεύθερο χώρο αποθήκευσης μετά το φλασσαρισμα (163 MB) (Έχουν αφαιρεθεί τα: manila rss tab + reader Tab + ereader + TCPMP + Omarket + JWMDIconChanger + Anuvadak + cleanRAM v2.5) Διορθώθηκαν: Το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια του Manila Προστεθήκαν Welcome πρόγραμμα με πληροφορίες για την Omega. moTweets 2.0 (σε όλες τις εκδόσεις) Rss feed manila tab (σε όλες τις XT εκδόσεις) Επαφές HTC + Ιστορικό Κλήσεων προστέθηκαν στον φάκελο Τηλέφωνο Manila TV + Radio Player - Διαβάστε εδώ πως να αλλάξετε ή να προσθέσετε TV + Radio streams. MS security update KB2524375 (Credits to Laurentius26) περισσότερες πληροφορίες εδώ Makisu XML Maker 1.7 (σε όλες τις XT εκδόσεις) Αναβαθμίστηκαν CHTS 2.25 - saves & extends your Sense ( & Loco [1.05] ) Rss Tab V3.Beta.2 MortScript-4.3b11 Οι Omega v28 Dinik - GTX - GA Black θα είναι διαθέσιμες το συντομότερο δυνατό. Πληροφορίες και download στα πρώτα post :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts