Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σ όλους :):)

τα ίδια μου κάνει και με την official. αύριο θα δοκιμάσω από το pc της δουλειάς (windows xp) μήπως και γίνει τίποτα.

μα ρωτήσω κάτι, αφού περάσω την official rom πρέπει να επαναφέρω και το stoch spl ή αυτό είναι καθαρά για την εγγύηση?

ο λόγος που επαναφέρω windows στη συσκευή είναι γιατί με το android μου δημιουργήθηκε πρόβλημα* και θέλω να δω αν εξακολουθεί να υπάρχει και με windows. οπότε είναι απαραίτητο να επαναφέρω και το stock spl ή όχι?

ευχαριστώ

*μια μέρα της βδομάδας με αφήνει χωρίς τηλ. στην αρχή ακούω παραμορφωμένα από το ακουστικό του κινητού και στην συνέχεια κόβεται εντελώς ο ήχος (και σταματάνε να με ακούνε και οι άλλοι), καθώς και οι ήχοι συσκευής (μήνυμα, κλήση, ειδοποίηση). Μετά από μια μέρα επανέρχεται μόνο του!! Συνήθως μου το κάνει αν μείνει από μπαταρία αλλά πολλές φορές το κάνει επειδή έτσι θέλει :/

Αν βρεις το πρόβλημα και μπορείς ενημέρωσε μας

μετα μια βδομάδα στην 27 πολλα ευχαριστημένος ολα δουλεύουν καλα αλλα οταν το ειχα στήσει ειχα φάει 62% μνήμης τωρα εχει φτασει στο 75% εχω ενεργοποίηση το clear temp να σκηνη το κατς του άλμπουμ και το χιστορυ του οπερα αλλα τιποτα τι αλλο μπορει να μου τρώει την μνημη;;

Sent using RapidRead!

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που κοιτάς την μνήμη,

αφού η συσκευή δουλεύει καλά και είναι ταχύτατη θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με την μνήμη.

Εκτός και αν έχεις κάποιο πρόβλημα που καλό θα ήταν να το αναφέρεις.

Γεια σας και απο μένα μόλις έγινα και εγώ κάτοχος του HTC HD2 μετά απο πολύ διάβασμα ώστε να περάσω αυτην την φοβερή Ρουμ επιτελούς τα κατάφερα και την φλασαρα απο της πάρα πολύ καλές οδηγίες σας.

Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ πέρασα αυτήν την Ρουμ Omega_v27.29020_ELL_XT_with_CHT_v2.0 και κάτι που παρατήρησα είναι οτι πατώντας το αριστερό κουμπάκι για να γυριση οριζόντια η οθόνη μεν μου την γύριζε αλλά δεν φαινόταν τίποτε (μόνο η μπάρα με τα τηλέφωνο και μενού απο κάτω και το πάνω μαύρη οθόνη) από την αρχική οθόνη μήπως το έκανε και σε κανέναν αλλο αυτο?Μήπως υπάρχει κάποια λύση?

Να πω ακόμα οτι την έβγαλα και πέρασα τώρα την Omega_v25.29009_ELL_XT_with_CHT_v2.0 και δεν μου το παρουσιαζη αυτο και φαίνονται ολα κανονικά

Και κάτι αλλο δεν πρόσεξα αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να μπορέσω να βάλω και να δοκιμάσω και την Android Rom και να μπορώ να εχω επιλογη με ποια θα ξεκιναω .

Και πάλι ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΩ για την εξερετικη σας δουλειά που μας προσφέρετε

Σ ευχαριστώ για το post και που δοκίμασες την δουλειά μου,

σαν νέος Omega user που είσαι θα σου πρότεινα να γυρίσεις στην v27 και να διαβάζεις πάντα το chengelog που είναι στο 3ο post

Εκεί έχω γράψει για αυτό που αναφέρεις πιο πάνω

Disabled Manila Landscape (you can enable it by installing the Enable Manila Landscape.cab in Omega files folder)

Ότι απορίες έχεις είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι τα θέλετε αυτά τα android; :X

το καλύτερο mobile λειτουργικό που έχει βγει ποτέ!

Αν βρεις το πρόβλημα και μπορείς ενημέρωσε μας

ναι θα ενημερώσω, κρίμα που το έχω μόνο εγώ αυτό :/ έστω ας μη το είχα ούτε εγώ :D

Πέρασα την official και αυτή την φορά έγινε κανονικά η εγκατάσταση. Είδα κάτι για market, εγώ δε θυμάμαι να είχαν market place τα windows 6.5 .. είχαν δεν είχαν, μπορώ να κάνω κανονικά εκεί σύνδεση? έβαλα το windows live ID μου και δε το δέχτηκε.

το καλύτερο mobile λειτουργικό που έχει βγει ποτέ!

ναι θα ενημερώσω, κρίμα που το έχω μόνο εγώ αυτό :/ έστω ας μη το είχα ούτε εγώ :D

Πέρασα την official και αυτή την φορά έγινε κανονικά η εγκατάσταση. Είδα κάτι για market, εγώ δε θυμάμαι να είχαν market place τα windows 6.5 .. είχαν δεν είχαν, μπορώ να κάνω κανονικά εκεί σύνδεση? έβαλα το windows live ID μου και δε το δέχτηκε.

Πολυ ωραια,

ευχαριστω για την ενημερωση :)

Το market παντα υπηρχε, στην Omega μπορεις να το βαλεις με την οδηγιες που δινω σε ενα απο τα πρωτα post.

Τωρα μπορεις να βαλεις και την Omega λογικα.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Σ ευχαριστώ για το post και που δοκίμασες την δουλειά μου,

σαν νέος Omega user που είσαι θα σου πρότεινα να γυρίσεις στην v27 και να διαβάζεις πάντα το chengelog που είναι στο 3ο post

Εκεί έχω γράψει για αυτό που αναφέρεις πιο πάνω

Disabled Manila Landscape (you can enable it by installing the Enable Manila Landscape.cab in Omega files folder)

Ότι απορίες έχεις είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε.

Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ

XIAOMI REDMI 5 PLUS

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα δοκιμάσω και τις καινούργιες omega που έχετε βγάλει, μου απέσπασε την προσοχή τόσο καιρό το android :)

Δεν σας προλαβαινω παιδια ... Μπραβο σας να στε καλα για ολη την ποιοτικη δουλεια που μας παρεχετε..

τωρα τα "ασχημα" πριν απο κανα μηνα μ χε πεσει το κιν μου και μου εκανε μια μαυριλα πανω δεξια στην οθονη παρολο την στεναχωρια τι να κανω αφου δουλευε κανονικα δεν εκανα τιποτα. εχω το htc hd2 me omega ver 26 εδω και καμια βδομαδα ψιλοκολαγε έ λεω θα νε φορτωμενο με διαφωρα, ειχα διαβασει και την καινουργια ρομ θα κανω μια αναβαθμιση για να ξαναμπω και γω στον καινουργιο χωρο! Απο χτες δεν δουλευει καθολου η οθονη αφης!! μονο τα κουμπια :(:( και τωρα πηρα το κιν της μανα μου αυτο με τα μεγαλα κουμπια !!!! lol μαλλον φταει οτι μ ειχε πεσει?

καμια ιδεα? ποσο παει η οθονη εγγυηση δεν εχω. Γερμανο μου ειπε 220 κατι τετοιο απο νετ βρηκα αυτα τα λινκ

Link1:

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5009&rt=nc&_nkw=htc+hd2+screen&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=3&_sc=1

Link2:

αλλα δεν φαινετε κ τπτ ευκολο.

Ευχαριστω παντως απο ολλους..

Υ.Σ Μηπως επρεπε να βαλω σε αλλο σημειο του φορουμ? εαν ναι να μεταφερθει σας ευχαριστω.

Edited by tommylink
μηπως να το μεταφαρω σε αλλο σημειο του φορουμ?

Καλημέρα σ όλους :):)

@ Δέσποινα (depy33) και Νασο (nasos79) - και φυσικά όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει.

Τελείωσα με το Ελληνικό Rotation Scenarios και το ανέβασα εδώ:

http://omega.jointelecom.com/?p=459

Πήρα και από τις 2 μεταφράσεις που κάνατε και έκανα και μερικές αλλαγές.

Αν χρειάζεται και κάτι άλλο διόρθωση κοιτάξτε το και ενημερώστε με.

Σε μορφή word μπορείτε να το κατεβάσετε από εδω.

Θα το εκτιμούσα και θα με βοηθούσε πολύ αν μπορούσατε να το μεταφράσετε στα Αγγλικά το νέο κείμενο με τις νέες αλλαγές.

Ευχαριστώ πολύ :):)

@to all

Στην νέα εκδοση v28 έχω προσθέσει το manila TV player tab το οποίο ειναι πολύ φοβερό και χρήσιμο (τουλάχιστον για μένα :lol: )

Τα TV κανάλια που έχω βρει και έχω βάλει έως τώρα και δουλεύουν είναι τα έξεις:

1.WordofGod.gr

http://www.wordofgod.gr/streams/FACPHighGR.asx

2.Mega

mms://wms-01.visionip.tv/Hellenic-mega

3.ERT WORLD

mms://wms3.visionip.tv/Hellenic-2

4.Mad

mms://media.mad.gr/madtv

5.Magic

mms://broadcast.hol.gr/tvmagic

6.ΒΟΥΛΗ

mms://media19.internet.gr/ParliamentTV-HQ

7.BLUE SKY

mms://74.55.128.0/publishingpoint1

8.ΡΙΚ SAT

http://wms3.visionip.tv/Hellenic-1

9.STAR TV

http://radiofeeds1.mediabox.gr/startv

10.DELTA TV

http://www.deltatv.gr/live.asx

11. ΘΡΑΚΗ NET

http://live.onestreaming.com/thrakinet

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο ακόμα να προσθέσω,

δώστε μου το όνομα του και το url - live feed του.

Επίσης θα ήθελα να βάλω και 5 -6 ραδιοφωνικούς σταθμούς,

οποίος θέλει ας μου προτείνει ποιους να βάλω με το url - live feed τους.

Τα live feed που θα προτείνετε πρέπει να ανοίγουν με το Windows Media Player στο pc σας, αλλιώς δεν θα δουλεύουν στην συσκευή μας

http://imageshack.us/m/15/3894/screenshot29d.jpg

Edited by ioathe

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Γιάννη,

Έκανα μια πρώτη γρήγορη προσπάθεια, πολύ βιαστικά γιατί πρέπει να συνοδεύσω τον καλό μου στο καφέ :). Ανεβάζω το αρχείο ελπίζοντας ότι θα ρίξει καμμιά ματιά/διόρθωση και κανένας άλλος ή τουλάχιστον θα ετοιμάσει και τη δική του version ο nassos, για να μπορέσεις να κάνεις το δικό σου mix and match style !:lol:

Edited by depy33

Πολύ Φιλικά

Δέσποινα:rolleyes:

Ψάχνω να βρω μια αγγλική WinMo6.5.x rom για την νέα μου κινητάρα (T-Mobile USA HD2), που να διαθέτει ένα κλασσικό TouchFlo3D (μ' όλα τα "τραλαλά" 3D εφέ καιρού κτλ.), η οποία να 'ναι γρήγορη/σταθερή/"ελαφριά" (όσο το δυνατόν), που να υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Μπορείτε να με κατευθύνετε που να κοιτάξω;

(Επίσης, υπάρχει ένα "for Dammies" οδηγός για φλασάρισμα σε HD2; Γνωρίζω πολύ καλά σε ΟΜΝΙΑ, αλλά σε HD2 όχι...)

Τέλος, μπορώ όταν περάσω μια WinMo6.5.x rom, να 'χω Android στην SD κάρτα και να διαθέτω Dual Boot prompt (όπως έχω δει να υπάρχει για W7 & Android);

Ψάχνω να βρω μια αγγλική WinMo6.5.x rom για την νέα μου κινητάρα (T-Mobile USA HD2), που να διαθέτει ένα κλασσικό TouchFlo3D (μ' όλα τα "τραλαλά" 3D εφέ καιρού κτλ.), η οποία να 'ναι γρήγορη/σταθερή/"ελαφριά" (όσο το δυνατόν), που να υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο.

(Επίσης, υπάρχει ένα "for Dammies" οδηγός για φλασάρισμα σε HD2; Γνωρίζω πολύ καλά σε ΟΜΝΙΑ, αλλά σε HD2 όχι...)

Τέλος, μπορώ όταν περάσω μια WinMo6.5.x rom, να 'χω Android στην SD κάρτα και να διαθέτω Dual Boot prompt (όπως έχω δει να υπάρχει για W7 & Android);

Νομίζω είσαι στο σωστό μέρος.Διάβασε το πρώτο ποστ

Νομίζω είσαι στο σωστό μέρος.Διάβασε το πρώτο ποστ

Το ψιλο-κατάλαβα, γι' αυτό το διαβάζω.

Το θέμα μου είναι ότι:

Το (μεταχειρισμένο) T-Mobile USA leo μου, διαθέτει ΗΔΗ μια Android ρομ - άρα, έχει γίνει ήδη φλασάρισμα (προφανώς).

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ για να φλασάρω από Win7 - που έχω στο PC μου;

Δεν πρέπει να 'χω περάσει (λογικά) κάποιες ρουτίνες/utilities πρώτα (σε PC & Leo), πριν φλασάρω;

Επίσης, υποθέτω ότι ΔΕΝ πρέπει να περάσω ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ράδιο (κατάληξη .51) σε... αμερικάνικο leo, έτσι;

Ένας οδηγός για ΗΔΗ φλασαρισμένο Leo, πως να φλασάρεις ΑΛΛΗ ρομ, υπάρχει;

Το ψιλο-κατάλαβα, γι' αυτό το διαβάζω.

Το θέμα μου είναι ότι:

Το (μεταχειρισμένο) T-Mobile USA leo μου, διαθέτει ΗΔΗ μια Android ρομ - άρα, έχει γίνει ήδη φλασάρισμα (προφανώς).

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ για να φλασάρω από Win7 - που έχω στο PC μου;

Δεν πρέπει να 'χω περάσει (λογικά) κάποιες ρουτίνες/utilities πρώτα (σε PC & Leo), πριν φλασάρω;

Επίσης, υποθέτω ότι ΔΕΝ πρέπει να περάσω ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ράδιο (κατάληξη .51) σε... αμερικάνικο leo, έτσι;

Ένας οδηγός για ΗΔΗ φλασαρισμένο Leo, πως να φλασάρεις ΑΛΛΗ ρομ, υπάρχει;

Radio 2.14.50.14.Για windows7 δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι, έχω XP.

Καλύτερα task29+radio και φλασάρισμα omega.Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί στα πρώτα ποστ.

Για Android στην SD κάρτα διάβασε εδώ και για ολα τα υπόλοιπα στα πρώτα post του παρόντος θέματος και εδω.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!

Γιάννη,

Έκανα μια πρώτη γρήγορη προσπάθεια, πολύ βιαστικά γιατί πρέπει να συνοδεύσω τον καλό μου στο καφέ :). Ανεβάζω το αρχείο ελπίζοντας ότι θα ρίξει καμμιά ματιά/διόρθωση και κανένας άλλος ή τουλάχιστον θα ετοιμάσει και τη δική του version ο nassos, για να μπορέσεις να κάνεις το δικό σου mix and match style !:lol:

Δέσποινα για άλλη μια φορά σ ευχαριστώ για την βοήθεια!!

EDIT:

Τον ανέβασα εδώ:

http://omega.jointelecom.com/?p=473

Ρίξτε μια ματιά για τυχόν λάθη :)

Edited by ioathe

• Administrators

Αυτό πρόσεξε το ιδιαίτερα γιατί αν βάλεις μη συμβατό radio... θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Modpic.gif

το radio δε πρέπει να έχει κατάληξη σε .50 αλλά το 3 νούμερο (προτελευταίο να είναι 50). Πχ.. 2.10.50.28_2

έχει αναλυτικές οδηγίες στα πρώτα post.

Πέρασα την official rom του HD2 και πλέον το πρόβλημα δεν υπάρχει. Έμεινα το σαββατοκύριακο από μπαταρία και μόλις φόρτισα και άνοιξα την συσκευή όλα λειτουργούσαν κανονικά. Με το android δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω από μπαταρία και μετά να λειτουργεί η συσκευή. Χρειαζόταν 1 μέρα περίπου να συνέλθει!!

Αυτή την στιγμή κατεβάζω μια omega να περάσω αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι ούτε εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα. Θα ξαναεπειχήρησω να περάσω android να δω αποτελέσματα.

Ερώτηση: όσο καιρό απέχω από τα windows mobile μήπως έχει βρεθεί τρόπος να αποθηκευτούν οι επαφές με το link της αντίστοιχης επαφής του facebook ώστε να μη χρειάζεται στην αλλαγή rom να λινκάρω ένα ένα τα ονόματα των google επαφών με τις facebook επαφές?

Λοιπόν, μετά από 4 1/2 μέρες με Android, πήρα την απόφαση να φλασάρω μια WinMo6.5.x!

ΔΕΝ "παλεύεται" το Android! Αφ' ενός είναι αρκετά "μπερδεψομπούτικο", αφ' εταίρου... αν ήθελα Android, θ' αγόραζα... νέο μοντέλο/συσκευή με Android εξ' αρχής!

Λοιπόν... Επέλεξα είτε την OMEGA Stock είτε την OMEGA Alexander (Black).

Επειδή το τηλέφωνο το παρέλαβα με Android (ήδη) ρομ πάνω, μήπως πρέπει να κάνω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ (άλλη) διαδικασία; Διότι με WinMo6.5.x ρομς, απλά το συνδέεις, συγχρονίζεις και πατάς το .exe της ρομ απ' το PC.

Μου έγραψε ένας τύπος, ότι πρέπει να κάνω την παρακάτω διαδικασία:

- If you have Vista or Windows 7, update WMDC to v6.1

- With the HD2 closed, you must reboot he phone by pressing together the "red" button (off) + the "down volume" button and enter in the bootloader

- In the bootloader must says "hspl2.08 cotulla"...

- Then, from PC you must run the .exe of the rom you picked and when asked, you must (then!) connect the phone with the PC

- And if you wonna test other radio ("phones"), you must be carefull not have ".51" in 3rd entry

AYTA πρέπει να κάνω, πριν "τρέξω" το .exe αρχείο μιας απ' τις παραπάνω Omega που διάλεξα;

Λοιπόν, μετά από 4 1/2 μέρες με Android, πήρα την απόφαση να φλασάρω μια WinMo6.5.x!

ΔΕΝ "παλεύεται" το Android! Αφ' ενός είναι αρκετά "μπερδεψομπούτικο", αφ' εταίρου... αν ήθελα Android, θ' αγόραζα... νέο μοντέλο/συσκευή με Android εξ' αρχής!

Λοιπόν... Επέλεξα είτε την OMEGA Stock είτε την OMEGA Alexander (Black).

Επειδή το τηλέφωνο το παρέλαβα με Android (ήδη) ρομ πάνω, μήπως πρέπει να κάνω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ (άλλη) διαδικασία; Διότι με WinMo6.5.x ρομς, απλά το συνδέεις, συγχρονίζεις και πατάς το .exe της ρομ απ' το PC.

Μου έγραψε ένας τύπος, ότι πρέπει να κάνω την παρακάτω διαδικασία:

- If you have Vista or Windows 7, update WMDC to v6.1

- With the HD2 closed, you must reboot he phone by pressing together the "red" button (off) + the "down volume" button and enter in the bootloader

- In the bootloader must says "hspl2.08 cotulla"...

- Then, from PC you must run the .exe of the rom you picked and when asked, you must (then!) connect the phone with the PC

- And if you wonna test other radio ("phones"), you must be carefull not have ".51" in 3rd entry

AYTA πρέπει να κάνω, πριν "τρέξω" το .exe αρχείο μιας απ' τις παραπάνω Omega που διάλεξα;

Διάβασε τις οδηγίες απο εδώ (2ο post):

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166695#post3166695

Με λίγα λόγια: μπες σε bootloader, κανε task29 μετά βάλε το ράδιο Radio 2.15.50.14 και τέλος την Omega.

Με λίγα λόγια: μπες σε bootloader, κανε task29 μετά βάλε το ράδιο Radio 2.15.50.14 και τέλος την Omega.

Το ράδιο γιατί να το βάλω; Εννοώ, δεν κάνει αυτό που (θα) έχει ήδη;

Δηλαδή, δεν πρέπει να το ελέγξω λίγο, να δω αν είναι καλό; Ή είναι "τυπική διαδικασία" να αλλάζει και ράδιο;

(Διότι, όταν είχα το ΟΜΝΙΑ, δεν άλλαζα ράδιο όταν άλλαζα ρομ... 'Η, όταν ήθελα ν' αλλάξω ράδιο, απλά το άλλαζα. Μου εξηγείς αν υπάρχει διαφορά - παρόλο που είχα ΚΑΙ στο ΟΜΝΙΑ WinMo6.5.x.; )

Επίσης, στην Android ρομ που έχω τώρα, ΠΩΣ βλέπω ΤΙ ράδιο έχω - μήπως έχω ήδη ένα απ' τα προτεινόμενα;

Edited by andrewmaslim

• Administrators
Αν έχεις android το πιθανότερο είναι να έχεις αυτό το προτεινόμενο radio. Εντούτοις, συστήνεται να κάνεις όλα τα βήματα που προτείνει ο ioathe ακόμα και αν δεν χρειάζονται απαραίτητα στην περίπτωσή σου.

Modpic.gif

Αν έχεις android το πιθανότερο είναι να έχεις αυτό το προτεινόμενο radio. Εντούτοις, συστήνεται να κάνεις όλα τα βήματα που προτείνει ο ioathe ακόμα και αν δεν χρειάζονται απαραίτητα στην περίπτωσή σου.

Καλώς, ευχαριστώ.

Άρα, είναι ΠΑΝΤΟΤΕ μέρος του φλασαρίσματος, το να περνάς ΚΑΙ το ράδιο, έτσι;

(Δεν είναι όπως το ΟΜΝΙΑ, που φλάσαρα ό,τι ρομ ήθελα ΔΙΧΩΣ να βάζω απαραίτητα και ράδιο, ε; )

Ο φίλος κάνει λόγο για το HSPL3... Βρήκα το HSPL4. Να βάλω αυτό;

• Administrators
Ο φίλος κάνει λόγο για το HSPL3... Βρήκα το HSPL4. Να βάλω αυτό;

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6891358&postcount=1893

Modpic.gif

Άρα, για να μη "κάψω" το κινητό, βάζω το 3, έτσι;

Δηλαδή, παρόλο που μπορεί να υπάρχει ΗΔΗ το HSPL3, πρέπει να το περάσω πριν από κάθε άλλη ενέργεια;

Και μετά, πριν περάσω ράδιο & ρομ, πρέπει να κάνω το TASK29 (για να σβήσει τελείως η μνήμη);

Edited by andrewmaslim

• Administrators
H αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που η συσκευή σου είναι ξεκλειδωμένη δεν χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία του HSPL. Ξεκίνα από το Task29 και όλα τα υπόλοιπα.

Modpic.gif

"ΤΖΕΤ"!!!

Έχω Omega Alexander!!! Ξεφορτώθηκα αυτό το Android, επιτέλους!!!

Στον φίλο που τις φτιάχνει αυτές τις ρομ, μπορώ να βοηθήσω στα γραφικά, άμα θέλει.

(Θα κάνω ένα γερό editing στα γραφικά της ρομ αυτής και θα ανεβάσω σύντομα εικόνες).

ΠΟΛΥ καλή ρομ, παρεπιπτόντως.