BKORON64 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλησπέρα σας, εβαλα την v26 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα, δεν μπορω να συγχρονισω το mail μου, μπορει καποιος να βοηθησει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Δεν απαντησε σε αυτο ο athanaso77 :) Για το πληκτρολόγιο για δοκίμασε όταν χάνετε να γυρίσεις την συσκευή στο πλάι και ξανα όρθια θέση να δεις αν εμφανίζετε ξανά, νομίζω οτι κάπου μπερδεύεται ο dialer με το landscape. Και νόμιζα ότι κάτι δεν κατάλαβα σωστά! :rolleyes: axxaxaxa εχετε δικιο συγνωμη δεν καταλαβα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παρητηρω καπως αυξημενη καταλαλωση μπαταριας με την 26 η μου φενετε???? επισεις σημερα 2 μερα με την 26 αρχισανε τα κοληματα!! σε εισερχομενη κληση πηγα να απαντησω κ κολησε αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παρητηρω καπως αυξημενη καταλαλωση μπαταριας με την 26 η μου φενετε???? επισεις σημερα 2 μερα με την 26 αρχισανε τα κοληματα!! σε εισερχομενη κληση πηγα να απαντησω κ κολησε αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια.... :( δεν εισαι ο μονος και εγω ψιλο εχω φαει τετοιου ειδους κοληματα...αλλα γενικα ειναι η πιο σταθερη που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 δεν εισαι ο μονος και εγω ψιλο εχω φαει τετοιου ειδους κοληματα...αλλα γενικα ειναι η πιο σταθερη που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα! Eγω γυρισα στην 25 που ειχα ακουση καλα λογια αν κανει νουμερα κ αυτη πισω στην 23 που ηταν αψεγαδιαστη!! μαρεσε στην 26 στο ημερολογιο που τα σαβατοκυριακα ηταν χρωματιστα μπορει αυτο να γινει στην 25 που εβαλα?? γνωριζει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Eγω γυρισα στην 25 που ειχα ακουση καλα λογια αν κανει νουμερα κ αυτη πισω στην 23 που ηταν αψεγαδιαστη!! μαρεσε στην 26 στο ημερολογιο που τα σαβατοκυριακα ηταν χρωματιστα μπορει αυτο να γινει στην 25 που εβαλα?? γνωριζει κανεις?? Για κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=635568 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Για κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=635568 H' εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=686393 (στα τελευταία post). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 H' εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=686393 (στα τελευταία post). Δοκιμασα 2 cab αλλα δεν δουλευουνε αυτα δοκιμασα 1 Geralt Colored Calendar Weekend days 2.5.2018.cab 2 Colored calendar 0007.cab (47.2 KB, 1609 views) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 μαρεσε στην 26 στο ημερολογιο που τα σαβατοκυριακα ηταν χρωματιστα μπορει αυτο να γινει στην 25 που εβαλα?? γνωριζει κανεις?? Μανώλη, ρίξε αυτά τα δυο αρχεία μέσα στα windows, αφού έχεις απεγκαταστήσει τα cab που δοκίμασες. [ATTACH]19494[/ATTACH] Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Επανέρχομαι στο πρόβλημα με το HTC Peep. Μετά από λίγο ψάξιμο, εγκατέστησα το επίσημο hotfix της HTC (LEO_S01236.exe από το htc.com) και το πρόβλημα λήθηκε ! Κατά τα άλλα το current OMEGA version, συγκρινόμενο με ότι είχα δοκιμάσει έως τώρα είναι το καλύτερο !!!! Αν έχεις το hotfix ακόμα, να σου δώσω email να μου το στείλεις γιατί δεν κατεβαίνει ούτε με αίτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apipis Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Αν έχεις το hotfix ακόμα, να σου δώσω email να μου το στείλεις γιατί δεν κατεβαίνει ούτε με αίτηση... Το κατέβασα από εδώ : http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1085 Αν έχεις πρόβλημα στο στέλλω με email :) Παράθεση --- HTC HD2 with ::indie's:: Omega Rom series: Omega v26 (ELL) ★ WM6.5.x 29017-Base 3.14-manila 2021-Android Friendly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Το κατέβασα από εδώ : http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1085 Αν έχεις πρόβλημα στο στέλλω με email :) Το κατέβασα τελικά χθες κι ας μου πήρε 6 ώρες με 1.4ΚΒ/sec, άσε που κάποιες στιγμές έπεσε μέχρι και σε byte/sec. Σ'ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) περιεργα πράματα συμβαίνουν... ειχα φλασάρει την 26 μετα την 25 και επηδη ειχα κοληματα ειπα να γυρίσω στην 23 που ηταν αψογη την εβαλα & ειχα παλι κοληματα του σκοτομου!! στην απελπισία μου φλασαρα ξανα την 26 αλλα μεσω καρτα μνήμης αυτη τη φορα χωρις το pc μεχρι τωρα λοιπον δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα η κοληματα περα του γνωστου προβληματος με τα εμαιλ μήπως τελικα το φλασαρισμα πρεπει να γίνεται απο την καρτα μνήμης;;; Sent using RapidRead! Edited April 12, 2011 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 περιεργα πράματα συμβαίνουν... ειχα φλασάρει την 26 μετα την 25 και επηδη ειχα κοληματα ειπα να γυρίσω στην 23 που ηταν αψογη την εβαλα & ειχα παλι κοληματα του σκοτομου!! στην απελπισία μου φλασαρα ξανα την 26 αλλα μεσω καρτα μνήμης αυτη τη φορα χωρις το pc μεχρι τωρα λοιπον δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα η κοληματα περα του γνωστου προβληματος με τα εμαιλ μήπως τελικα το φλασαρισμα πρεπει να γίνεται απο την καρτα μνήμης;;; Sent using RapidRead! Μαλλον κατι παιζει με το pc σου. Τσεκαρε το. Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 περιεργα πράματα συμβαίνουν... ειχα φλασάρει την 26 μετα την 25 και επηδη ειχα κοληματα ειπα να γυρίσω στην 23 που ηταν αψογη την εβαλα & ειχα παλι κοληματα του σκοτομου!! στην απελπισία μου φλασαρα ξανα την 26 αλλα μεσω καρτα μνήμης αυτη τη φορα χωρις το pc μεχρι τωρα λοιπον δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα η κοληματα περα του γνωστου προβληματος με τα εμαιλ μήπως τελικα το φλασαρισμα πρεπει να γίνεται απο την καρτα μνήμης;;; Κάνεις κανένα task29 που και που ανάμεσα στα flashαρίσματα; (Και hard reset εννοείται πριν και μετά το flashάρισμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 κανω παντα task 29 μαλιστα καμια φορα το κανω & 2 φορες και ενοειτε μετα το φλασαρισμα παντα κανω hard reset... να φταιει το pc μου;;; πως θα το καταλαβω αυτο δε ξερω..... Sent using RapidRead! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Δύσκολο να φταίει το PC ή κάτι στη μέθοδο που χρησιμοποιούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Μανώλη, ρίξε αυτά τα δυο αρχεία μέσα στα windows, αφού έχεις απεγκαταστήσει τα cab που δοκίμασες. [ATTACH]19494[/ATTACH] ευχαριστω παρα πολλυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Γεια σας μετα απο πολυ καιρο! μια ερωτηση στην σελιδα με τα ΡΑΔΙΟ εχει και τα rilphone.dll! Για αυτα δεν έχω διαβαση κάτι εδω μέσα! Τι ακριβός κάνουμε? Η δεν ασχολούμαστε καθόλου μαυτά εμείς? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με αυτά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) Καλημέρα σ' όλους, σήμερα φεύγω για 2 βδομαδες και δεν μάλλον δεν θα έχω πρόσβαση στο Internet. Θα απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας μόλις γυρίσω απο τις διακοπές. Μέσα στον Μάιο θα έχουμε και νέα Omega v27 ή οποία είναι από τώρα διαθέσιμη για beta testing. Καλησπέρα σε όλους, Όπως δεσμεύτηκα, έκανα τον έλεγχο του νέου HTC Messaging Client, στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλον των 8000+ SMS μου, με την νέα V26 Omega XT with CHT2.0. Από ομορφιά και φιλικότητα είναι πραγματικά καλύτερος από τον προκάτοχο του. Αλλά στην δυνατότητα διαχείρισης μεγάλου αριθμού μυνημάτων ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να υπάρχει πρόβλημα. Άρα για όλους εμάς που χειριζόμαστε μεγάλο αριθμό μυνημάτων, η ιδιανική λύση συνεχίζει να είναι Omega V26 χωρίς HTC Messaging Client. Κατά τα άλλα, ίσως η καλύτερη υλοποίηση Omega που έχω δοκιμάσει. Ωριμη, γρήγορη & λειτουργική, ότι πρέπει για απαιτητική χρήση. :respect::thanks: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την δοκιμή που έκανες. Άρα όσοι έχουν πολλά μηνύματα η Omega χωρίς HTC Messaging Client είναι μονόδρομος. @ioathe Γιάννη μου, Συνέχεια μας ξεμυαλίζεις !:lol: Πάνω που είχα στήσει την 25 ΑΨΟΓΑ και ήμουν πανευτυχής, ...να'σου πετιέται η 26! Και φυσικά,... ενέδωσα ! Γι'άλλη μια φορά λοιπόν, πολύ καλή δουλειά : οι αισθητικές παρεμβάσεις σου μου άρεσαν πολύ, η ευκρίνεια όντως βελτιωμένη όπως και η ταχύτητα,οριακά βέβαια αφού δε νομίζω να υπάρχει πλέον πολύ περιθώριο :p. Μόνο ένα θέμα εντόπισα : όταν πατήσεις στο tab mail και στη συνέχεια μπεις σε κάποιο folder, πχ εισερχόμενα, στη συνέχεια ανοίξεις ένα mail και το κλείσεις, ώσπου να αποφασίσεις ποιο είναι το επόμενο που θέλεις να κάνεις (να ανοίξεις άλλο, να σβήσεις), ουσιαστικά από μόνο του σε πετάει πάλι έξω, και για να συνεχίσεις πρέπει να ξαναμπείς πατώντας στο tab. Είναι πολύ κουραστικό για όποιον διαχειρίζεται μεγάλο όγκο mails.:( Θα μπορέσεις γιατρέ μου να του ρίξεις καμμιά ματιά ?:rolleyes: Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να γυρίσω στην 25...εκτός αν μας ετοιμάζεις κάτι νέο σε 26+ πολύ σύντομα...Ή μήπως συμβαίνει μόνο σε μένα και άρα πρέπει να την ξαναφλασάρω?:worry: Σε ευχαριστούμε πολύ top chef μας! :thanks: Δέσποινα μετά από πολύωρο έλεγχο ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δεν είναι από την Omega άλλα από το πρόγραμμα utask, αν το κάνεις απεγκατάσταση - επανεκκίνηση και το δοκιμάσεις θα είσαι οκ. Έστειλα μήνυμα στον δημιουργό του να το διορθώσει. Επανέρχομαι στο πρόβλημα με το HTC Peep. Μετά από λίγο ψάξιμο, εγκατέστησα το επίσημο hotfix της HTC (LEO_S01236.exe από το htc.com) και το πρόβλημα λήθηκε ! Κατά τα άλλα το current OMEGA version, συγκρινόμενο με ότι είχα δοκιμάσει έως τώρα είναι το καλύτερο !!!! Το έχω προσθέσει και στην νέα Omega v27 2 μικρες επισυμανσεις.. 1. Σας τυχαινει στα καλα καθουμενα να θες να παρεις 1 τηλ και να μην σας εμφανιζει τους αριθμους? κ φυσικα να μην μπορω να βρω τηλ Διάβασε εδώ και βάλε το cab που δίνω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12479889&postcount=2451 Αφού βάλεις το cab - Όταν χάνεις το πληκτρολογιο απλα γύρισε την συσκευή σε landscape και το πληκτρολόγιο εμφανίζεται. Edited April 15, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 28 με 6 εχω αδεια. θα δουμε καμια εκδοση μεχρι τοτε; εχω πολυ καιρο να αλλαξω ρομ και με τρωει :) Sent using RapidRead! Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 28 με 6 εχω αδεια. θα δουμε καμια εκδοση μεχρι τοτε; εχω πολυ καιρο να αλλαξω ρομ και με τρωει :) Ο Γιάννης ετοιμάζει κάτι ήδη αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καινούργια builds (με ότι αυτό συνεπάγεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ο Γιάννης ετοιμάζει κάτι ήδη αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καινούργια builds (με ότι αυτό συνεπάγεται). Ενοείς ότι τώρα δεν έχουμε καινούρια builds ή ότι γενικά δεν πρόκιτε να ξαναβγούνε καινούρια? Τι ακριβός συνεπάγετε δηλαδή? Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ενοείς ότι τώρα δεν έχουμε καινούρια builds ή ότι γενικά δεν πρόκιτε να ξαναβγούνε καινούρια? Τι ακριβός συνεπάγετε δηλαδή? Μάλλον το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts