Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, εβαλα την v26 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα, δεν μπορω να συγχρονισω το mail μου, μπορει καποιος να βοηθησει;;

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν απαντησε σε αυτο ο athanaso77 :)

Για το πληκτρολόγιο για δοκίμασε όταν χάνετε να γυρίσεις την συσκευή στο πλάι και ξανα όρθια θέση να δεις αν εμφανίζετε ξανά, νομίζω οτι κάπου μπερδεύεται ο dialer με το landscape.

Και νόμιζα ότι κάτι δεν κατάλαβα σωστά! :rolleyes:

axxaxaxa εχετε δικιο συγνωμη δεν καταλαβα καλα!

παρητηρω καπως αυξημενη καταλαλωση μπαταριας με την 26 η μου φενετε???? επισεις σημερα 2 μερα με την 26 αρχισανε τα κοληματα!! σε εισερχομενη κληση πηγα να απαντησω κ κολησε αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια.... :(

παρητηρω καπως αυξημενη καταλαλωση μπαταριας με την 26 η μου φενετε???? επισεις σημερα 2 μερα με την 26 αρχισανε τα κοληματα!! σε εισερχομενη κληση πηγα να απαντησω κ κολησε αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια.... :(

δεν εισαι ο μονος και εγω ψιλο εχω φαει τετοιου ειδους κοληματα...αλλα γενικα ειναι η πιο σταθερη που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα!

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

δεν εισαι ο μονος και εγω ψιλο εχω φαει τετοιου ειδους κοληματα...αλλα γενικα ειναι η πιο σταθερη που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα!

Eγω γυρισα στην 25 που ειχα ακουση καλα λογια αν κανει νουμερα κ αυτη πισω στην 23 που ηταν αψεγαδιαστη!! μαρεσε στην 26 στο ημερολογιο που τα σαβατοκυριακα ηταν χρωματιστα μπορει αυτο να γινει στην 25 που εβαλα?? γνωριζει κανεις??

Eγω γυρισα στην 25 που ειχα ακουση καλα λογια αν κανει νουμερα κ αυτη πισω στην 23 που ηταν αψεγαδιαστη!! μαρεσε στην 26 στο ημερολογιο που τα σαβατοκυριακα ηταν χρωματιστα μπορει αυτο να γινει στην 25 που εβαλα?? γνωριζει κανεις??

Για κοίτα εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=635568

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators

H' εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=686393

(στα τελευταία post).

Δοκιμασα 2 cab αλλα δεν δουλευουνε αυτα δοκιμασα

1 Geralt Colored Calendar Weekend days 2.5.2018.cab

2 Colored calendar 0007.cab (47.2 KB, 1609 views)

μαρεσε στην 26 στο ημερολογιο που τα σαβατοκυριακα ηταν χρωματιστα μπορει αυτο να γινει στην 25 που εβαλα?? γνωριζει κανεις??

Μανώλη, ρίξε αυτά τα δυο αρχεία μέσα στα windows, αφού έχεις απεγκαταστήσει τα cab που δοκίμασες.

[ATTACH]19494[/ATTACH]

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Επανέρχομαι στο πρόβλημα με το HTC Peep.

Μετά από λίγο ψάξιμο, εγκατέστησα το επίσημο hotfix της HTC (LEO_S01236.exe από το htc.com) και το πρόβλημα λήθηκε !

Κατά τα άλλα το current OMEGA version, συγκρινόμενο με ότι είχα δοκιμάσει έως τώρα είναι το καλύτερο !!!!

Αν έχεις το hotfix ακόμα, να σου δώσω email να μου το στείλεις γιατί δεν κατεβαίνει ούτε με αίτηση...

Αν έχεις το hotfix ακόμα, να σου δώσω email να μου το στείλεις γιατί δεν κατεβαίνει ούτε με αίτηση...

Το κατέβασα από εδώ :

http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1085

Αν έχεις πρόβλημα στο στέλλω με email :)

---

HTC HD2 with ::indie's:: Omega Rom series:

Omega v26 (ELL) ★ WM6.5.x 29017-Base 3.14-manila 2021-Android Friendly

Το κατέβασα από εδώ :

http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1085

Αν έχεις πρόβλημα στο στέλλω με email :)

Το κατέβασα τελικά χθες κι ας μου πήρε 6 ώρες με 1.4ΚΒ/sec, άσε που κάποιες στιγμές έπεσε μέχρι και σε byte/sec.

Σ'ευχαριστώ πάντως!

περιεργα πράματα συμβαίνουν... ειχα φλασάρει την 26 μετα την 25 και επηδη ειχα κοληματα ειπα να γυρίσω στην 23 που ηταν αψογη την εβαλα & ειχα παλι κοληματα του σκοτομου!! στην απελπισία μου φλασαρα ξανα την 26 αλλα μεσω καρτα μνήμης αυτη τη φορα χωρις το pc μεχρι τωρα λοιπον δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα η κοληματα περα του γνωστου προβληματος με τα εμαιλ μήπως τελικα το φλασαρισμα πρεπει να γίνεται απο την καρτα μνήμης;;;

Sent using RapidRead!

Edited by manolis_33

περιεργα πράματα συμβαίνουν... ειχα φλασάρει την 26 μετα την 25 και επηδη ειχα κοληματα ειπα να γυρίσω στην 23 που ηταν αψογη την εβαλα & ειχα παλι κοληματα του σκοτομου!! στην απελπισία μου φλασαρα ξανα την 26 αλλα μεσω καρτα μνήμης αυτη τη φορα χωρις το pc μεχρι τωρα λοιπον δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα η κοληματα περα του γνωστου προβληματος με τα εμαιλ μήπως τελικα το φλασαρισμα πρεπει να γίνεται απο την καρτα μνήμης;;;

Sent using RapidRead!

Μαλλον κατι παιζει με το pc σου. Τσεκαρε το.

SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22

OMEGA BETA TESTER

• Administrators

Κάνεις κανένα task29 που και που ανάμεσα στα flashαρίσματα; (Και hard reset εννοείται πριν και μετά το flashάρισμα).

Modpic.gif

κανω παντα task 29 μαλιστα καμια φορα το κανω & 2 φορες και ενοειτε μετα το φλασαρισμα παντα κανω hard reset... να φταιει το pc μου;;; πως θα το καταλαβω αυτο δε ξερω.....

Sent using RapidRead!

Μανώλη, ρίξε αυτά τα δυο αρχεία μέσα στα windows, αφού έχεις απεγκαταστήσει τα cab που δοκίμασες.

[ATTACH]19494[/ATTACH]

ευχαριστω παρα πολλυ!!!

Γεια σας μετα απο πολυ καιρο!

μια ερωτηση στην σελιδα με τα ΡΑΔΙΟ εχει και τα rilphone.dll! Για αυτα δεν έχω διαβαση κάτι εδω μέσα! Τι ακριβός κάνουμε? Η δεν ασχολούμαστε καθόλου μαυτά εμείς?

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

Καλημέρα σ' όλους,

σήμερα φεύγω για 2 βδομαδες και δεν μάλλον δεν θα έχω πρόσβαση στο Internet.

Θα απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας μόλις γυρίσω απο τις διακοπές.

Μέσα στον Μάιο θα έχουμε και νέα Omega v27 ή οποία είναι από τώρα διαθέσιμη για beta testing.

Καλησπέρα σε όλους,

Όπως δεσμεύτηκα, έκανα τον έλεγχο του νέου HTC Messaging Client, στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλον των 8000+ SMS μου, με την νέα V26 Omega XT with CHT2.0.

Από ομορφιά και φιλικότητα είναι πραγματικά καλύτερος από τον προκάτοχο του. Αλλά στην δυνατότητα διαχείρισης μεγάλου αριθμού μυνημάτων ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να υπάρχει πρόβλημα.

Άρα για όλους εμάς που χειριζόμαστε μεγάλο αριθμό μυνημάτων, η ιδιανική λύση συνεχίζει να είναι Omega V26 χωρίς HTC Messaging Client.

Κατά τα άλλα, ίσως η καλύτερη υλοποίηση Omega που έχω δοκιμάσει. Ωριμη, γρήγορη & λειτουργική, ότι πρέπει για απαιτητική χρήση.

:respect::thanks:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την δοκιμή που έκανες.

Άρα όσοι έχουν πολλά μηνύματα η Omega χωρίς HTC Messaging Client είναι μονόδρομος.

@ioathe

Γιάννη μου,

Συνέχεια μας ξεμυαλίζεις !:lol:

Πάνω που είχα στήσει την 25 ΑΨΟΓΑ και ήμουν πανευτυχής, ...να'σου πετιέται η 26!

Και φυσικά,... ενέδωσα ! Γι'άλλη μια φορά λοιπόν, πολύ καλή δουλειά : οι αισθητικές παρεμβάσεις σου μου άρεσαν πολύ, η ευκρίνεια όντως βελτιωμένη όπως και η ταχύτητα,οριακά βέβαια αφού δε νομίζω να υπάρχει πλέον πολύ περιθώριο :p.

Μόνο ένα θέμα εντόπισα : όταν πατήσεις στο tab mail και στη συνέχεια μπεις σε κάποιο folder, πχ εισερχόμενα, στη συνέχεια ανοίξεις ένα mail και το κλείσεις, ώσπου να αποφασίσεις ποιο είναι το επόμενο που θέλεις να κάνεις (να ανοίξεις άλλο, να σβήσεις), ουσιαστικά από μόνο του σε πετάει πάλι έξω, και για να συνεχίσεις πρέπει να ξαναμπείς πατώντας στο tab. Είναι πολύ κουραστικό για όποιον διαχειρίζεται μεγάλο όγκο mails.:(

Θα μπορέσεις γιατρέ μου να του ρίξεις καμμιά ματιά ?:rolleyes: Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να γυρίσω στην 25...εκτός αν μας ετοιμάζεις κάτι νέο σε 26+ πολύ σύντομα...Ή μήπως συμβαίνει μόνο σε μένα και άρα πρέπει να την ξαναφλασάρω?:worry:

Σε ευχαριστούμε πολύ top chef μας!

:thanks:

Δέσποινα μετά από πολύωρο έλεγχο ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δεν είναι από την Omega άλλα από το πρόγραμμα utask,

αν το κάνεις απεγκατάσταση - επανεκκίνηση και το δοκιμάσεις θα είσαι οκ.

Έστειλα μήνυμα στον δημιουργό του να το διορθώσει.

Επανέρχομαι στο πρόβλημα με το HTC Peep.

Μετά από λίγο ψάξιμο, εγκατέστησα το επίσημο hotfix της HTC (LEO_S01236.exe από το htc.com) και το πρόβλημα λήθηκε !

Κατά τα άλλα το current OMEGA version, συγκρινόμενο με ότι είχα δοκιμάσει έως τώρα είναι το καλύτερο !!!!

Το έχω προσθέσει και στην νέα Omega v27

2 μικρες επισυμανσεις..

1. Σας τυχαινει στα καλα καθουμενα να θες να παρεις 1 τηλ και να μην σας εμφανιζει τους αριθμους? κ φυσικα να μην μπορω να βρω τηλ

Διάβασε εδώ και βάλε το cab που δίνω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12479889&postcount=2451

Αφού βάλεις το cab - Όταν χάνεις το πληκτρολογιο απλα γύρισε την συσκευή σε landscape και το πληκτρολόγιο εμφανίζεται.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

28 με 6 εχω αδεια. θα δουμε καμια εκδοση μεχρι τοτε; εχω πολυ καιρο να αλλαξω ρομ και με τρωει :)

Sent using RapidRead!

• Administrators
28 με 6 εχω αδεια. θα δουμε καμια εκδοση μεχρι τοτε; εχω πολυ καιρο να αλλαξω ρομ και με τρωει :)

Ο Γιάννης ετοιμάζει κάτι ήδη αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καινούργια builds (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Modpic.gif

Ο Γιάννης ετοιμάζει κάτι ήδη αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καινούργια builds (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Ενοείς ότι τώρα δεν έχουμε καινούρια builds ή ότι γενικά δεν πρόκιτε να ξαναβγούνε καινούρια? Τι ακριβός συνεπάγετε δηλαδή?

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Administrators
Ενοείς ότι τώρα δεν έχουμε καινούρια builds ή ότι γενικά δεν πρόκιτε να ξαναβγούνε καινούρια? Τι ακριβός συνεπάγετε δηλαδή?

Μάλλον το δεύτερο.

Modpic.gif