ioathe Δημ. December 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Καλήμερα σ' ολους Τα ίδια και εδώ.... το παραπάνω πρόβλημα με την ανανέωση του καιρού στην 19.2 γι αυτό φλάσαρα την 21.21686 μιας και διάβαζα καλά σχόλια. Συμβαίνει όμως ότι αναφέρεις παραπάνω. Μέσω wi-fi και μέσω σύνδεσης με το pc, ΤΙΠΟΤΙΣ. Μόνο από το vodafone internet κάνει ανανέωση. Αρα δεν έχει κάτι μόνο ο δικός σου λέοντας...κυκλοφορεί κάποια ίωση. Πως την είπανε... πως την είπανε...Α!.....Ανεπιτυχο-καιρο-ανανεωσίτιδα αν δεν κάνω λάθος!! χα χα χα χα χα demakhs το ελυσες το προβλημα του καιρου? Αν μεσω wi-fi μπορεις να δεις τα mail σου τοτε λογικα θα μπορεις και τον καιρο! ενα πραγμα δεν μου αρεσει αυτο ειναι το interface του volume πως μπορω να το κανω να φαινεται οπως στη στοκ ρομ χωρις να επειρεασει καμια απο τις βελτιωσεις που εχεις κανει στη ρομ πχ ηχογραφιση η ποιοτητα συνομιλιας??πως γινεται να βαλω ξανα το stock slide unlock κ να βαλω σκουρα εικονιδια στη μπαρα. Μπορεις να βρεις τα παντα εδω: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=535 και αν ειναι συμβατα με WM 6.5.x + manila 2019 μπορεις να τα βαλεις στις Omega. Θυμήσου να παρεις backup πριν κανεις αλλαγες :) Καλησπερα πολυ βροχη στα χανια παιδια...λοιπον ηθελα να ρωτησω μεσα στην ομεγα στα πολυμεσα υπαρχει μια εφαρμογη cristianity.gr που αμα την ανοιξουμε ακουμε ονλινε ραδιο την εκλησια... εκει μεσα μπορουμε να προσθεσουμε και αλλουσ σταθμους?? και πως?????:X Μπορεις, αλλα για καθε σταθμο θα θελεις νεο εικονιδιο, κανεις shortcut τους σταθμους που θελεις, δημιουργεις ενα νεο φακελο μεσα στο Πολυμεσα, τον ονομαζεις πχ. Ραδ σταθμοι και βαζεις εκει ολα τα shortcut. Με το προγραμμα JWMDIconChanger_v2.8b αλλαζεις τα εικονιδια και εχεις ολους τους σταθμους σου. Αντιγραφεις τον φακελο στην καρτα και σε καθε νεο φλασσαρισμα τον βαζεις παλι μεσα στα πολυμεσα. (Off topic: Ομως μιας και έρχονται και τα Χριστούγεννα σου προτεινω να ακους το σταθμο της Εκκλησιας, στα Χανια ο Σταθμός ειναι και στα 92,1 FM) Απο την V14 και μεχρι την σημερινη (21) που βαζω μου αρεσει ολο και ποιο πολυ. καθε φορα βαζω και αλλη εκδοση και νοιωθω οτι εχω αλλο τηλεφωνο. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για την καταπληκτικη δουλεια ...;) Και εγω σ ευχαριστω για το post και ελπιζω να γραφεις πιο συχνα :) @ioathe: Γιάννη πότε με το καλό η νέα έκδοση; 23151_MSXIPKernel_SYS_QVGA_WQVGA_HVGA_VGA_WVGA_0409 Windows CE: 5.2 Build 4175 (Tuesday, November 23, 2010 2:29:41 PM) Το νεο build 23151 ακουγεται οτι ειναι το γρηγοροτερο απο ολα. Το δοκιμαζω αλλα για την νεα εκδοση θα περιμενω και το νεο 2168x + 2369x για να τα ανεβασω ολα μαζι. Περιμενω οτι προτασεις εχετε για την νεα v22:!: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 demakhs το ελυσες το προβλημα του καιρου? Αν μεσω wi-fi μπορεις να δεις τα mail σου τοτε λογικα θα μπορεις και τον καιρο! : Καλημέρα Γιάννη....σα να βλέπω χιόνια στη Ρόδο από δω ή μήπως είναι τα προβατάκια των 9 μποφώρ?? :blink: Δεν βλέπω τα εμαιλ από το κινητό οπότε δε μπορώ να σου πω γι αυτό :lost:, αλλά, τώρα που δοκίμασα με wi-fi-->αρνητικό ενώ μέσω pc έκανε ανανέωση... είμαστε σε καλό δρόμο :happy:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Το προβλημα με τον καιρο δεν εναι προβλημα της ρομ, αλλα μαλλον του παροχου ιντερνετ. Εμενα στο σπιτι (forthnet) με 2 ενερτζυ και αυτη την ομεγα που εχω τωρα δεν ανανεωνει τον καιρο που βρισκει την τοποθεσια μονο του, παρα μονο οσες πολεις εχω βαλει εγω manually, ενω ταυτοχρονα δεν εχω κανενα αλλο προβλημα καθως ολες οι αλλες εφαρμογες ιντερνετ δουλευουν σωστα. Οταν πηγαινω ομως στην κοπελα μου και συνδεομαι σε ενα conn-x που κυκλοφορει ελευθερο τοτε ο καιρος ανανεωνεται και βρισκει και τοποθεσια. Αρα, δεν φταιει η ρομ. Ας το δοκιμασει και καποιος αλλος. Περιμενω οτι προτασεις εχετε για την νεα v22:!: WWE without HTC messaging:D:D ____ Δοκιμασα να περασω το αρχειο για να σταματησω το φλιπ του ρολογιου και μου εξαφανισε το ρολοι συν καποια αλλα κουμπια. Το εβγαλα και ολα οκ. Το αρχειο που εβαλα ηταν το WVGA_2.5.cab Edited December 11, 2010 by SagoniasSlutRose Διπλό post Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Μπορεις, αλλα για καθε σταθμο θα θελεις νεο εικονιδιο, κανεις shortcut τους σταθμους που θελεις, δημιουργεις ενα νεο φακελο μεσα στο Πολυμεσα, τον ονομαζεις πχ. Ραδ σταθμοι και βαζεις εκει ολα τα shortcut. Με το προγραμμα JWMDIconChanger_v2.8b αλλαζεις τα εικονιδια και εχεις ολους τους σταθμους σου. Αντιγραφεις τον φακελο στην καρτα και σε καθε νεο φλασσαρισμα τον βαζεις παλι μεσα στα πολυμεσα. (Off topic: Ομως μιας και έρχονται και τα Χριστούγεννα σου προτεινω να ακους το σταθμο της Εκκλησιας, στα Χανια ο Σταθμός ειναι και στα 92,1 FM) Καλημερα.... μαρεσει πολλυ η ιδεα αλλα πως θα κανω τα σορκατ??πρεπει να ανοιξω με καπιο προγραμα της σελιδες τον σταθμον που θελω??? :wacko: Eκανα κ μια βλακεια εστησα το κινητο και εβαλα πολλα προγραματα στην μνημη του τηλεφωνου και τωρα μου λεει ανεπαρκησ μνημη και να σβησω προγραματα να κανω χαρτ ρεσετ και να το ξαναστησω η θα βγει αυτες της μερες νεα ρομ να περιμενω μια και καλη?? Edited December 11, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Το νεο build 23151 ακουγεται οτι ειναι το γρηγοροτερο απο ολα. Το δοκιμαζω αλλα για την νεα εκδοση θα περιμενω και το νεο 2168x + 2369x για να τα ανεβασω ολα μαζι. Περιμενω οτι προτασεις εχετε για την νεα v22:!: Το 290ΧΧ το έχεις δοκιμάσει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wazza Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) πρόβλημα με HSPL: Συνδέω και συγχρονίζω το κιν με USB (και κατά συνέπεια το outlook) μπαίνω στο πρόγραμμα HSPL του υπολογιστή, η συσκευή μπαίνει σε bootloader mode όμως εκεί μου βγάζει: CRITICAL ERROR Flow:000000001 Error code:00000002 USB connection failed Any thoughts mates??? ξέχασα να αναφέρω ότι προσπαθώντας να κάνει σύνδεση μου βγάζουν τα XP τον οδηγό εύρεσης νέου υλικού.... Edited December 11, 2010 by wazza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) πρόβλημα με HSPL: Συνδέω και συγχρονίζω το κιν με USB (και κατά συνέπεια το outlook) μπαίνω στο πρόγραμμα HSPL του υπολογιστή, η συσκευή μπαίνει σε bootloader mode όμως εκεί μου βγάζει: CRITICAL ERROR Flow:000000001 Error code:00000002 USB connection failed Any thoughts mates??? ξέχασα να αναφέρω ότι προσπαθώντας να κάνει σύνδεση μου βγάζουν τα XP τον οδηγό εύρεσης νέου υλικού.... Δοκιμασε αλλη θυρα usb και αν δεν τα καταφερεις αλλο pc. Μπορεις, αλλα για καθε σταθμο θα θελεις νεο εικονιδιο, κανεις shortcut τους σταθμους που θελεις, δημιουργεις ενα νεο φακελο μεσα στο Πολυμεσα, τον ονομαζεις πχ. Ραδ σταθμοι και βαζεις εκει ολα τα shortcut. Με το προγραμμα JWMDIconChanger_v2.8b αλλαζεις τα εικονιδια και εχεις ολους τους σταθμους σου. Αντιγραφεις τον φακελο στην καρτα και σε καθε νεο φλασσαρισμα τον βαζεις παλι μεσα στα πολυμεσα. (Off topic: Ομως μιας και έρχονται και τα Χριστούγεννα σου προτεινω να ακους το σταθμο της Εκκλησιας, στα Χανια ο Σταθμός ειναι και στα 92,1 FM) Καλημερα.... μαρεσει πολλυ η ιδεα αλλα πως θα κανω τα σορκατ??πρεπει να ανοιξω με καπιο προγραμα της σελιδες τον σταθμον που θελω??? :wacko: Eκανα κ μια βλακεια εστησα το κινητο και εβαλα πολλα προγραματα στην μνημη του τηλεφωνου και τωρα μου λεει ανεπαρκησ μνημη και να σβησω προγραματα να κανω χαρτ ρεσετ και να το ξαναστησω η θα βγει αυτες της μερες νεα ρομ να περιμενω μια και καλη?? Ο τροπος που κανω εγω τα shortcut ειναι να ανοιγω το ραδιο απο τονν Opera και οταν παει να ανοιξει το ραδιο βγαζει μήνυμα αποθηκεύσεις και αποθηκεύω το shortcut, μετα το αντιγραφω στο φακελο που θελω. Νεα εκδοση θα εχουμε μεσα στην ερχομενη εβδομαδα. Το 290ΧΧ το έχεις δοκιμάσει καθόλου; Πολλοι developers εχουν προβληματα με τα 29xxx Δεν ξερουμε και απο ποιο WM Development branch προέρχονται, ισως στο μελλον τα δοκιμασω. WWE without HTC messaging:D:D Το εχω στο προγραμμα, θα βγαλω τετοια ρομ και σε WWE +ELL στο κοντινο μελλον (ελπιζω) Edited December 11, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 τι παιζει με το htc messaging ακριβως??πολλοι δεν το θελουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ρε παιδια πως μπορω να αποκλεισω αυτους που με καλουν με αποκρυψη? γινεται τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ρε παιδια πως μπορω να αποκλεισω αυτους που με καλουν με αποκρυψη? γινεται τιποτα? Χρειάζεσαι μια εφαρμογή... MagiCall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Το νεο build 23151 ακουγεται οτι ειναι το γρηγοροτερο απο ολα. Το δοκιμαζω αλλα για την νεα εκδοση θα περιμενω και το νεο 2168x + 2369x για να τα ανεβασω ολα μαζι. Περιμενω οτι προτασεις εχετε για την νεα v22:!: Αν μπορείς ενσωμάτωσε κανένα επιπλέον πρόγραμμα, θα πρότεινα πάποιο που να αποκλείει ανεπιθύμητες εισερχόμενες κλήσεις, όπως το CallFirewall, κάποιο για gps όπως Speedo phone, το Zenyee Back Fav People Up που παίρνει backup τους ήχους κλήσεις των επαφών και το ACR που ηχογραφεί αυτόματα τις κλήσεις. Τα χρησιμοποιώ καιρό χωρίς προβλήματα. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω pm με τα cab. :) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Νίκο θα συνιστούσα να μην "φορτωθεί" η rom με διάφορα προγράμματα μιας και ο κάθε χρήστης θέλει τα δικά του και κατά τη γνώμη μου... είναι ήδη φορτωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Νίκο θα συνιστούσα να μην "φορτωθεί" η rom με διάφορα προγράμματα μιας και ο κάθε χρήστης θέλει τα δικά του και κατά τη γνώμη μου... είναι ήδη φορτωμένη. Συμφωνω απολυτα....για να μην πω οτι και μια clean/light rom θα ηταν καλη! Ή εστω να υπαρχει δυνατοτητα να βγαζουμε οτι δεν θελουμε, να υπαρχει δλδ μεσα στα προγραμματα προς απεγκατασταση. Πχ εγω καμια 10αρια προγραμματα απο αυτα που εχει μεσα δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 είναι ήδη φορτωμένη. ναι παιδια λιγοτερα προγραμματα στις ρομ. δεν χρειαζονται τοσα στην καθημερινη ζωη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 νομιζω οτι η ρομ ειναι πολυ ισοροπημενη απο προγραμματα.γνωμη μου παντα.οτι θελει μετα καποιος ας το βαλει μονος του οπως εγω σε μερικα πραγματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 H rom ειναι σούπερ! Γρήγορη όπως ο ioathe! Εχω την 19.2 και ηδη νιώθω παρωχημένος:lol::lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Μια ερώτηση προς τους χρήστες Omega... Μετά από χρήση (όχι δηλαδή αμέσως μετά από soft reset) με πόση RAM τρέχει η συσκευή; Έχω παρατηρήσει κάποιο memory leak τελευταία. Παρακαλώ όποιος απαντήσει να αναφέρει και ποια rom (ακριβώς) χρησιμοποιεί. Όσον αφορά τα προγράμματα και εγώ συμφωνώ με την δυνατότητα απεγκατάστασης των extra προγραμμάτων για όσους δεν τα χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Συγνώμη αλλά που ακριβώς το κοιτάμε αυτό :O ROM 19 dinik . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Συγνώμη αλλά που ακριβώς το κοιτάμε αυτό :O ROM 19 dinik . Τι εννοείς; δεν καταλαβαίνω. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τι εννοείς; δεν καταλαβαίνω. Την RAM εννοώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) .......Το προβλημα με τον καιρο δεν εναι προβλημα της ρομ, αλλα μαλλον του παροχου ιντερνετ. Εμενα στο σπιτι (forthnet) με 2 ενερτζυ και αυτη την ομεγα που εχω τωρα δεν ανανεωνει τον καιρο που βρισκει την τοποθεσια μονο του, παρα μονο οσες πολεις εχω βαλει εγω manually, ........ Όταν βάζεις την πόλη που θέλεις manually, γίνεται να φαίνεται αυτή στην αρχική οθόνη ή εκεί "καρφώνεται" η τοποθεσία που βρίσκει μόνο του?:blink: :blink: @NIKOLAOS68: τα θέλω εγώ τα cab για να μην ψάχνω. Μου ακούγονται ενδιαφέροντα και δεν είναι και τόσο extreme να μπαιναν στη ρομ, η οποία είναι σίγουρα σχεδόν τέλεια στημένη από όγκο/αριθμό έξτρα προγραμμάτων :up: :up:. @cb600f: Πίνακας ελέγχου-->σύστημα-->μνήμη (μάλλον :O) Edited December 12, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 @cb600f: Πίνακας ελέγχου-->σύστημα-->μνήμη (μάλλον :O) H' εκεί ή στο Ρυθμίσεις (καρτέλα) / Κάρτα SD, μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) H' εκεί ή στο Ρυθμίσεις (καρτέλα) / Κάρτα SD, μνήμη τηλεφώνου. Ποιο απ'όλα θέλουμε ; Μάλλον το ''ελεύθερος χώρος προγραμμάτων'' έτσι; Στον Arkswitch βλέπω 253,276 Κ απο 466.688 Rom είπαμε Dinik v 19 Edited December 12, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Φτάνει η ελεύθερη RAM σχεδόν στα μισά της ολικής! Μάλλον το CHT2.0 τη φορτώνει περισσότερο από όσο νόμιζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Φτάνει η ελεύθερη RAM σχεδόν στα μισά της ολικής! Μάλλον το CHT2.0 τη φορτώνει περισσότερο από όσο νόμιζα. Τα επιπλέον προγράμματα που έχω εγκαταστήσει, δεν παίζουν ρόλο; Το sk tools θα μπορούσε να βοηθήσει αν είχα ενεργοποιήσει το shadow services ; edit:Με άλλες Rom που κυκλοφορούν ξέρουμε περίπου ποια θα ήταν τα αποτελέσματα ; Edited December 12, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts