niksoul1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πραγματικα υπεροχη η rom ! Συνεχισε ετσι! Μολις μπορεσω θα κανω και donate! Y.Γ μπορω να αλλαζω τα wallpapers h prepei na alazv roms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πραγματικα υπεροχη η rom ! Συνεχισε ετσι! Μολις μπορεσω θα κανω και donate! Y.Γ μπορω να αλλαζω τα wallpapers h prepei na alazv roms?Βάζεις ότι wallpaper θέλεις χωρίς να αλλάξεις ρομ φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Omega v21.23150 WWE XT with CHT v2.0 πολυ γρηγορη.τα συγχαρητηρια μου στον mr omega!!! νομιζω οτι του αξιζει μια θεση στην HTC.για να την απογειωσει και στο θεμα rom development. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μαγειρα ενα λουκετο που βλεπω πανω δεξια τι ειναι;; το ενεργοποιησα κατα λαθος;και στην αρχικη οθονβ το ρολοι και ο καρος τα συνεφα δεν κουνανε πρεπει να τα ενεργοποιησω εγω απο τν εντιτορ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μαγειρα ενα λουκετο που βλεπω πανω δεξια τι ειναι;; το ενεργοποιησα κατα λαθος;και στην αρχικη οθονβ το ρολοι και ο καρος τα συνεφα δεν κουνανε πρεπει να τα ενεργοποιησω εγω απο τν εντιτορ;; Όλα αυτά ρυθμίζονται μέσα από το CHT Editor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 ioathe.....Μια τεραστια χαρη...δεν εχω βγαλει ακομα ακρη με το facebook...μιλησα με τον δημιουργο και εκεινος το ψαχνει...δεν ξερει τι εχει γινει...μπορεις σε καποια καινουρια ROM που θα βγαλεις να το αφησεις με το default προγραμμα της HTC και να μην βαλεις αυτο που εχεις τωρα...με τα extras και ολα τα συναφη...γιατι μετα απο λιγες ωρες λειτουργειας εχει προβληματα με τις ενημερωσεις facebook...δεν μπορω να βγαλω ακρη και εχω φλασαρει 4 φορες την omega20 και εχω κανει πανω απο 10 hard reset!! Δεν μπορω αλλο....το χρησιμοποιω πολυ αυτο το sychronization με το facebook.... και εχω στεναχωρεθει μεχρι που σκεφτομαι να αλλαξω και rom....!!!Ειναι κριμα...τοσο καλη rom και να το χαλαει αυτο.....θα κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ioathe.....Μια τεραστια χαρη...δεν εχω βγαλει ακομα ακρη με το facebook...μιλησα με τον δημιουργο και εκεινος το ψαχνει...δεν ξερει τι εχει γινει...μπορεις σε καποια καινουρια ROM που θα βγαλεις να το αφησεις με το default προγραμμα της HTC και να μην βαλεις αυτο που εχεις τωρα...με τα extras και ολα τα συναφη...γιατι μετα απο λιγες ωρες λειτουργειας εχει προβληματα με τις ενημερωσεις facebook...δεν μπορω να βγαλω ακρη και εχω φλασαρει 4 φορες την omega20 και εχω κανει πανω απο 10 hard reset!! Δεν μπορω αλλο....το χρησιμοποιω πολυ αυτο το sychronization με το facebook.... και εχω στεναχωρεθει μεχρι που σκεφτομαι να αλλαξω και rom....!!!Ειναι κριμα...τοσο καλη rom και να το χαλαει αυτο.....θα κανεις κατι? Αν εννοεις το πρόγραμμα του facebook εδώ και μερικούς μήνες έχει πρόβλημα με την ανανέωση - πρέπει να βγεις και να ξαναμπεις και μετά δουλευει κανονικότατα.... Αν και σήμερα για 1η φορά μετά από μήνες όπως είπα μου δούλεψε κανονικά! Αν εννοείς το tab του facebook εμένα μου ανανεώνει κανονικά. Παρόλα αυτά έχει επισημανθεί σε πολλά φορουμ ότι τα προβλήματα με τις εφαρμογές του facebook δεν οφείλονται στις εφαρμογές αλλά στο ίδιο το facebook που συνεχώς αλλάζει τους κανόνες ασφαλείας του...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Y.Γ μπορω να αλλαζω τα wallpapers h prepei na alazv roms? Ναι, μέσα από το CHT Editor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Πραγματικα υπεροχη η rom ! Συνεχισε ετσι! Μολις μπορεσω θα κανω και donate! Y.Γ μπορω να αλλαζω τα wallpapers h prepei na alazv roms? Σ ευχαριστώ πολύ :) Ποια Omega έβαλες?? Μπορείς να αλλάξεις wallpaper, δοκίμασε και αν έχεις πρόβλημα μας λες :) Πρόσεξε να ρυθμίσεις σωστά πρώτα στο CHTEditor το wallpaper mode. Omega v21.23150 WWE XT with CHT v2.0 πολυ γρηγορη.τα συγχαρητηρια μου στον mr omega!!! νομιζω οτι του αξιζει μια θεση στην HTC.για να την απογειωσει και στο θεμα rom development. :lol::lol: Ευχαριστω πολύ :) μαγειρα ενα λουκετο που βλεπω πανω δεξια τι ειναι;; το ενεργοποιησα κατα λαθος;και στην αρχικη οθονβ το ρολοι και ο καρος τα συνεφα δεν κουνανε πρεπει να τα ενεργοποιησω εγω απο τν εντιτορ;; Πηγαινε στο CHTEditor (που ειναι πλέον Ελληνικό :) ) και μετα Διαφορες Ρυθμισεις >Μπαρα τιτλου > Εμφανιση κουμπιου κλειδωματος και βαλε off :):) ioathe.....Μια τεραστια χαρη...δεν εχω βγαλει ακομα ακρη με το facebook...μιλησα με τον δημιουργο και εκεινος το ψαχνει...δεν ξερει τι εχει γινει...μπορεις σε καποια καινουρια ROM που θα βγαλεις να το αφησεις με το default προγραμμα της HTC και να μην βαλεις αυτο που εχεις τωρα...με τα extras και ολα τα συναφη...γιατι μετα απο λιγες ωρες λειτουργειας εχει προβληματα με τις ενημερωσεις facebook...δεν μπορω να βγαλω ακρη και εχω φλασαρει 4 φορες την omega20 και εχω κανει πανω απο 10 hard reset!! Δεν μπορω αλλο....το χρησιμοποιω πολυ αυτο το sychronization με το facebook.... και εχω στεναχωρεθει μεχρι που σκεφτομαι να αλλαξω και rom....!!!Ειναι κριμα...τοσο καλη rom και να το χαλαει αυτο.....θα κανεις κατι? Αν εννοεις το πρόγραμμα του facebook εδώ και μερικούς μήνες έχει πρόβλημα με την ανανέωση - πρέπει να βγεις και να ξαναμπεις και μετά δουλευει κανονικότατα.... Αν και σήμερα για 1η φορά μετά από μήνες όπως είπα μου δούλεψε κανονικά! Αν εννοείς το tab του facebook εμένα μου ανανεώνει κανονικά. Παρόλα αυτά έχει επισημανθεί σε πολλά φορουμ ότι τα προβλήματα με τις εφαρμογές του facebook δεν οφείλονται στις εφαρμογές αλλά στο ίδιο το facebook που συνεχώς αλλάζει τους κανόνες ασφαλείας του...... fallen_angel58 δεν νομιζω οτι ειναι απο την ρομ το προβλημα ο φιλος harris78 μας το εξήγησε. Οταν λες: σε καποια καινουρια ROM που θα βγαλεις να το αφησεις με το default προγραμμα της HTC, τι εννοείς δεν το κατάλαβα. Το μονο που δεν εχει απο τα default οσον αφορα το facebook η Omega ειναι το facebook tab. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Στην 20 wwe υπαρχει το προβλημα με τα κενα που εμφανιζονται ενω γραφεις σμσ; γιατι με την 19.2 το εχω και ειναι σπαστικο! Απενεργοποιησα το htcmessage αλλα απο τοτε εχω κατι κουλα...πχ οσες φορες και να ανοιξω το μηνυμα το δειχνει αδιαβαστο μεχρι να το σβησω τελειως. εδιτ μολις ειδα οτι φτασαμε στην 21 :D Edited December 8, 2010 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Στην 20 wwe υπαρχει το προβλημα με τα κενα που εμφανιζονται ενω γραφεις σμσ; γιατι με την 19.2 το εχω και ειναι σπαστικο! Απενεργοποιησα το htcmessage αλλα απο τοτε εχω κατι κουλα...πχ οσες φορες και να ανοιξω το μηνυμα το δειχνει αδιαβαστο μεχρι να το σβησω τελειως. εδιτ μολις ειδα οτι φτασαμε στην 21 :D εγώ πάντως με την 19.2 δεν έχω πρόβλημα με τα μηνύματα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εγώ πάντως με την 19.2 δεν έχω πρόβλημα με τα μηνύματα... Επειδή δεν χρησιμοποιείς την WWE αλλά την ELL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Επειδή δεν χρησιμοποιείς την WWE αλλά την ELL. ααα...οκ...sorry...:X Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william1973 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 καλημερα.πως αλλαζεις ρομ χωρις να χασεις τα στοιχεια σου ? οπως τους λογαριασμους στα e-mail και ολες τις τοποθεσιες καιρου κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Στην 20 wwe υπαρχει το προβλημα με τα κενα που εμφανιζονται ενω γραφεις σμσ; γιατι με την 19.2 το εχω και ειναι σπαστικο! Απενεργοποιησα το htcmessage αλλα απο τοτε εχω κατι κουλα...πχ οσες φορες και να ανοιξω το μηνυμα το δειχνει αδιαβαστο μεχρι να το σβησω τελειως. εδιτ μολις ειδα οτι φτασαμε στην 21 :D Για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα να βάζεις Ελληνική Omega, παλαιότερα σε αρκετες εκδοσεις εκανα μια ακομα Omega αγγλικη WWE με Ελληνικο πληκτρολογιο χωρις προβλημα στα sms, ομως σχεδον κανενας δεν την προτιμουσε, οι περισσότεροι θέλουν την Ελληνική και για να μην ταλαιπωρούμε με μια ακόμα ρομ την σταμάτησα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 καλημερα.πως αλλαζεις ρομ χωρις να χασεις τα στοιχεια σου ? οπως τους λογαριασμους στα e-mail και ολες τις τοποθεσιες καιρου κλπ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3170870#post3170870 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα να βάζεις Ελληνική Omega, παλαιότερα σε αρκετες εκδοσεις εκανα μια ακομα Omega αγγλικη WWE με Ελληνικο πληκτρολογιο χωρις προβλημα στα sms, ομως σχεδον κανενας δεν την προτιμουσε, οι περισσότεροι θέλουν την Ελληνική και για να μην ταλαιπωρούμε με μια ακόμα ρομ την σταμάτησα. Εχει επιλογη η ελληνικη να γυριζει σε αγγλικα; θυμαμαι στο hd1 που ειχα oem greek ειχε επιλογη να γυριζει σε αγγλικα, αλλα η oem του hd2 δεν το εκανε. Η δικη σου το κανει αυτο; Αν εχει θα μεινω με αγγλικη και ας εχει το προβλημα!! δεν τα μπορω καθολου τα ελληνικα windows...μπορει να ψαχνω κατι και να μην το βρισκω λογω μεταφρασης! modem=διαποδιαμορφωτης:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εχει επιλογη η ελληνικη να γυριζει σε αγγλικα; Όχι. Είναι μία και συγκεκριμένη γλώσσα ανεξαρτήτως rom στη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εχει επιλογη η ελληνικη να γυριζει σε αγγλικα; θυμαμαι στο hd1 που ειχα oem greek ειχε επιλογη να γυριζει σε αγγλικα, αλλα η oem του hd2 δεν το εκανε. Η δικη σου το κανει αυτο; Αν εχει θα μεινω με αγγλικη και ας εχει το προβλημα!! δεν τα μπορω καθολου τα ελληνικα windows...μπορει να ψαχνω κατι και να μην το βρισκω λογω μεταφρασης! modem=διαποδιαμορφωτης:X Σου προτείνω να δοκιμάσεις την Ελληνική, να σου θυμίσω ότι την μετάφραση την εχω επιμεληθεί εγώ και πολλά τα εχω μεταφράσει εγώ. και δεν έχει παράξενα σαν modem=διαποδιαμορφωτης Και εγώ προτιμώ συνήθως Αγγλικά αλλά στην Omega τα Ελληνικά για μένα είναι καλύτερα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Και εγώ προτιμώ συνήθως Αγγλικά αλλά στην Omega τα Ελληνικά για μένα είναι καλύτερα. Συμφωνώ και επαυξάνω. Εξάλλου ήμουν ένας από αυτούς που είχε ζητήσει αγγλική rom με ελληνικό πληκτρολόγιο. Παρόλα αυτά... έμεινα στην Ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 θα της δωσω μια ευκαιρια!! ποια εκδοση προτινεις; τωρα εχω 19.2.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 θα της δωσω μια ευκαιρια!! ποια εκδοση προτινεις; τωρα εχω 19.2.... Σου προτεινω την Omega XT με CHT v21.21686 ή την Omega XT Dinik με CHT v21.21686 (αυτη εχω στην συσκευη μου) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Αν εννοεις το πρόγραμμα του facebook εδώ και μερικούς μήνες έχει πρόβλημα με την ανανέωση - πρέπει να βγεις και να ξαναμπεις και μετά δουλευει κανονικότατα.... Αν και σήμερα για 1η φορά μετά από μήνες όπως είπα μου δούλεψε κανονικά! Αν εννοείς το tab του facebook εμένα μου ανανεώνει κανονικά. Παρόλα αυτά έχει επισημανθεί σε πολλά φορουμ ότι τα προβλήματα με τις εφαρμογές του facebook δεν οφείλονται στις εφαρμογές αλλά στο ίδιο το facebook που συνεχώς αλλάζει τους κανόνες ασφαλείας του...... Στην αρχη μου δουλευε με το να βγαινω και να ξαναμπαινω....τωρα αμα το κανω δεν βλεπει πια τιποτα...ουτε τις επαφες....ουτε τις φωτο που εχω φορτωσει... fallen_angel58 δεν νομιζω οτι ειναι απο την ρομ το προβλημα ο φιλος harris78 μας το εξήγησε. Οταν λες: σε καποια καινουρια ROM που θα βγαλεις να το αφησεις με το default προγραμμα της HTC, τι εννοείς δεν το κατάλαβα. Το μονο που δεν εχει απο τα default οσον αφορα το facebook η Omega ειναι το facebook tab. Ναι για το tab ελεγα...γιατι οταν μιλουσα με τον δημιουργο μου ειπε οτι πολυ πιθανο να επιρεαζει τα dll.facebook και να μπλοκαρει την ανανεωση!! ======================================================================================= Παιδες SOS....μολις περασα την omega v21.23150 ELL with CHT2.0 και οταν πηγαινω να κανει ανανεωση καιρου στην θεση μου μου βγαζει μηνυμα..."ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟΥ" μου το εκανε και χτες με την omega v.20, κι ετσι αποφασισα να κανω φλασαρισμα την καινουρια!!Εχω ενεργοποιημενη την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ HTC και τη ρυθμιση βελτιωσης εντοπισμου κανικα οπως παντα!!Τι να φταιει αραγε??Λετε να τα εφτυσε ο λεοντας και να ειναι προβλημα hardware?? Εχω HSPL2.....οποτε εκανα task29 και αμεσως μετα περασα την ρομ!!! Edited December 8, 2010 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ναι για το tab ελεγα...γιατι οταν μιλουσα με τον δημιουργο μου ειπε οτι πολυ πιθανο να επιρεαζει τα dll.facebook και να μπλοκαρει την ανανεωση!! Παιδες SOS....μολις περασα την omega v21.23150 ELL with CHT2.0 και οταν πηγαινω να κανει ανανεωση καιρου στην θεση μου μου βγαζει μηνυμα..."ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟΥ" μου το εκανε και χτες με την omega v.20, κι ετσι αποφασισα να κανω φλασαρισμα την καινουρια!!Εχω ενεργοποιημενη την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ HTC και τη ρυθμιση βελτιωσης εντοπισμου κανικα οπως παντα!!Τι να φταιει αραγε??Λετε να τα εφτυσε ο λεοντας και να ειναι προβλημα hardware?? Εχω HSPL2.....οποτε εκανα task29 και αμεσως μετα περασα την ρομ!!! Αν κάνεις ανανέωση απο την εφαρμογή του Facebook , φάκελος internet > Facebook - ανανεώνει κανονικά?? Το facebook tab μπορείς να το αφαιρέσεις από τις καρτέλες αν δεν το θέλεις. Ο καιρός στην Ρόδο ανανεώνει κανονικά, δοκιμασε σε λιγο αν μπορεις, Αθηνα δεν εισαι?? Άλλος από Αθήνα έχει πρόβλημα με τον καιρό? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδες SOS....μολις περασα την omega v21.23150 ELL with CHT2.0 και οταν πηγαινω να κανει ανανεωση καιρου στην θεση μου μου βγαζει μηνυμα..."ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟΥ" Άλλος από Αθήνα έχει πρόβλημα με τον καιρό? Μετά από 24 ώρες με την 23150 δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ανανέωση του καιρού, ούτε με κάτι άλλο με την δικιά μου χρήση :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts