tsak8 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Κωδικό με κενά; Ποτέ και πουθενά! :rolleyes: Πίσω στο 2001 μου είχε φανεί καλή ιδέα:lol: Επίσης η 15 δεν εχει το My phone ή κάνω λάθος?Με έχει βολέψει πολύ, και το κατέβασα σε cab. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μην την εκφορτίζεις συνέχεια. Στο 20%-30% να την φορτίζεις. Έχω την extended battery μήνες. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστήμενος και ας είναι το καπάκι μεγαλύτερο. Μου κρατάει 4 ημέρες σίγουρα με κανονική χρήση από ελλάδα την πήρες την μπαταρία ? πόσο σου κόστισε ? χρειάζεται να βάλεις και άλλο καπάκι πίσω στο τηλέφωνό ? γίνεται πολύ χοντρό ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Κάπως έτσι... http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2010/02/hd2-extended-battery.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Κάπως έτσι... http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2010/02/hd2-extended-battery.jpg μιλάμε γιαυτό ή είναι den είναι γνήσιο ? http://cgi.ebay.com/EXTENDED-BATTERY-COVER-DOOR-HTC-HD2-T-MOBILE-T8588-/150503769691?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item230ab9465b Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 από ελλάδα την πήρες την μπαταρία ? πόσο σου κόστισε ? χρειάζεται να βάλεις και άλλο καπάκι πίσω στο τηλέφωνό ? γίνεται πολύ χοντρό ? Από Ελλάδα. 45 € Κοίταξε να δεις, αν έχεις σκοπό να το πουλήσεις το κινητό λόγω ΗΤC HD Desire θα σε συμβούλευα να μην την αγοράσεις. Αν το κρατήσεις, τότε πίστεψε με ο όγκος που προσθέτει δεν θα σε απασχολεί. Και κάτι για να ξέρεις. Η συσκευή κρατιέται ποιο καλά, και δεν γλιστράει από τα χέρια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το γνήσιο προϊόν. Στο δικό σου link είναι imitation, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακή επιλογή μιας και είναι μακράν φτηνότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Υπάρχει η δυνατότητα όταν αναποδογυρίζεις το τηλέφωνο αυτό να μπαίνει σε silent mode ;. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Από κάποια ρύθμιση γίνεται ;. Γιατί το έχω προσπαθήσει αλλά δεν το έχω καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Δεν γίνεται αυτό. Αυτό που γίνεται είναι όταν έχεις κλήση και το αναποδογυρίζεις, απλά να σταματά να ακούγεται ο ήχος κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα απο τότε που έβαλα την Omega V13,2. Κάθε φορά που αλλάζω μπαταρία στο κινητό η ημερομηνία και η ώρα αλλάζει, και πρέπει συνεχως να την φτιάχνω. Καμια λύση? Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Τρέχεις android ? . Το έχω παρατηρήσει και σε εμένα για αυτό το ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Όχι , κανονικά τα windows τρέχω. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Από σήμερα είμαι κι 'γω μέλος στην μεγάλη παρέα των Omega fans. Η ROM (v15-CHT 1.85) είναι εκπληκτική και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το θέμα. Και βέβαια συγχαρητήρια χωρίς ερώτηση δεν γίνεται. Γίνεται να φύγει η ώρα από επάνω δεξιά στην οθόνη και στη θέση της να εμφανίζεται ο Task Manager; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γίνεται να φύγει η ώρα από επάνω δεξιά στην οθόνη και στη θέση της να εμφανίζεται ο Task Manager; Στα WM6.5.Χ δεν γίνεται να φύγει η ώρα από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Δεν γίνεται αυτό. Αυτό που γίνεται είναι όταν έχεις κλήση και το αναποδογυρίζεις, απλά να σταματά να ακούγεται ο ήχος κλήσης. Σε εμένα γιατί απορρίπτεται η εισερχόμενη κλήση όταν το αναποδογυρίζω; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Σε εμένα γιατί απορρίπτεται η εισερχόμενη κλήση όταν το αναποδογυρίζω; Είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτό; Μήπως απλά έτυχε να έκλεισε όταν το αναποδογύρισες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Σήμερα προσπάθησα να ανοίξω τις ρυθμίσεις του ήχου απο την συντόμευση του CHT editor ''ρυθμίσεις winmo'' και είδα οτι δεν λειτουργούσε. Ψάχνοντας λίγο ανακάλυψα αυτό. Που είναι τα προγράμματα, οεο; Τι συμβαίνει; Πάω για Hard reset έτσι; Edited October 16, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτό; Μήπως απλά έτυχε να έκλεισε όταν το αναποδογύρισες; Έχεις δίκιο.:vava: Είναι κάτι που δεν το κάνω συχνά, όμως γινόταν είμαι σίγουρος γιστί το έχω κάνει αρκετές φορές. Από κάπου το διάβασα κιόλας πριν το κάνω. Σήμερα προσπάθησα να ανοίξω τις ρυθμίσεις του ήχου απο την συντόμευση του CHT editor ''ρυθμίσεις winmo'' και είδα οτι δεν λειτουργούσε. Ψάχνοντας λίγο ανακάλυψα αυτό. Που είναι τα προγράμματα, οεο; Τι συμβαίνει; Πάω για Hard reset έτσι; Κάνε ένα soft reset. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Κάνε ένα soft reset. ΄Εκανα τρια :lol: Το "πρόβλημα" λύθηκε με ένα bakup. Το θέμα είναι, το γιατί συνέβει κάτι τέτοιο edit:Για να περάσω την 15 rom πρέπει πρώτα να περάσω την official; Θέλω οταν περνάω κάποιο πρόγραμμα ,την συντόμευση του να την τοποθετώ μέσα στους υπάρχοντες φακέλους. Πως γίνεται με απλά βήματα; Edited October 16, 2010 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ΄Εκανα τρια :lol: Το "πρόβλημα" λύθηκε με ένα bakup. Το θέμα είναι, το γιατί συνέβει κάτι τέτοιο Έκανες backup χωρίς να κάνεις hardreset; Με πιο πρόγραμμα; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Έκανες backup χωρίς να κάνεις hardreset; Με πιο πρόγραμμα; Είχα πάρει bakup πριν τέσσερις μέρες με το spb backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ΄ edit:Για να περάσω την 15 rom πρέπει πρώτα να περάσω την official; Θέλω οταν περνάω κάποιο πρόγραμμα ,την συντόμευση του να την τοποθετώ μέσα στους υπάρχοντες φακέλους. Πως γίνεται με απλά βήματα; Την περνάς κατευθείαν, δεν χρειάζεται να ξαναγυρίσεις στην official. Για να αλλάξεις την θέση των συντομεύσεων πας με τον file explorer στον φάκελο windows->Startmenu, και κάνεις αποκοπή την συντόμευση που θέλεις και στη συνέχεια επικόλληση στον φάκελο που επιθυμείς. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Την περνάς κατευθείαν, δεν χρειάζεται να ξαναγυρίσεις στην official. Για να αλλάξεις την θέση των συντομεύσεων πας με τον file explorer στον φάκελο windows->Startmenu, και κάνεις αποκοπή την συντόμευση που θέλεις και στη συνέχεια επικόλληση στον φάκελο που επιθυμείς. Σ΄ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Δεν γίνεται αυτό. Αυτό που γίνεται είναι όταν έχεις κλήση και το αναποδογυρίζεις, απλά να σταματά να ακούγεται ο ήχος κλήσης. Φίλε μου το είχα δοκιμάσει αυτό μιας και το είχα διαβάσει εδώ μέσα, αλλά δε σταματούσε ο ήχος κλήσης... μέχρι και από καλάμι ψαρέματος το κρέμασα αλλά τίποτα. Συνέχισε να κουδουνίζει πιο δυνατά!!:p :p Μήπως έχει να κάνει με μία ρύθμιση που υπάρχει στο κινητό "σίγαση κατά το σήκωμα" ή κάτι τέτοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γίνεται σίγουρα. Είμαι χωρίς συσκευή αυτή τη στιγμή για να σου πω λεπτομέρειες για το path αλλά υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Κάποιος που το έχεις εύκαιρο θα σε βοηθήσει φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Φίλε μου το είχα δοκιμάσει αυτό μιας και το είχα διαβάσει εδώ μέσα, αλλά δε σταματούσε ο ήχος κλήσης... μέχρι και από καλάμι ψαρέματος το κρέμασα αλλά τίποτα. Συνέχισε να κουδουνίζει πιο δυνατά!!:p :p Μήπως έχει να κάνει με μία ρύθμιση που υπάρχει στο κινητό "σίγαση κατά το σήκωμα" ή κάτι τέτοιο?? Nαι φίλε demakhs!!! Γίνεται. Σε εμένα γίνεται αθόρυβο όταν το αναποδογυρίζεις. Έχω βέβαια και την επιλογή σίγαση κατά το σήκωμα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Δοκίμασε και πες μας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts