Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μετά τις πρώτες δοκιμές; Σε σχέση με το 21680;

Ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα πάντως είναι και τα 2 αξιόλογα!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Γενικώς όλα αυτά είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και σε ένα πολύ καλό επίπεδο πια χωρίς να ξεχωρίζει κανένα ιδιαίτερα. Ευχάριστη έκπληξη βέβαια ήταν το 21680 που δεν δείχνει να στερείται σε τίποτα των υπολοίπων.

Modpic.gif

Νέες εκδόσεις - φρεσκιες - με τα νέα builds 23139 + 23691 όπως συνήθως πρώτα στην Omega!

Omega XT v14.3 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

με το νέο Build 23139 - AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4170 (Sept 9 2010. 15:55:32)

και

Omega XT v14.4 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

με το νέο Build 23691- AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4595 (Sept 5 2010. 15:46:41)

Πληροφορίες και download στα πρώτα post.

Συγνώμη αν έχει απαντηθει. Τα περιεχώμενα qouick links που ειχα στην v.14.1 με cht1.8.5 υπάρχει δυνατότητα να επεναφερθούν μετα το φλασάρισμα?

Γινεται με ενα cab αυτο που θελεις, καπου το ειχα αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα!

Ψαξτο εδω σε αυτα τα threads!

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=535

edit σου βρηκα αυτα τα τρια διαλεξε και παρε!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=587493&highlight=action+screen

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606552&highlight=action+screen

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=744909&highlight=action+screen

Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις βρώ τον χρόνο θα το δοκιμάσω.

Να είσαι καλά.

Υγ. Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνενώνω σε μια απάντηση διαφορετικα post? Για να μην φορτώνω το thread ...

Το κάνω εγώ για σένα Μιχάλη, μόνο οι Moderator μπορουν να συνενώσουν post.

Edited by ioathe

Συγνώμη αν έχει απαντηθει. Τα περιεχώμενα quick links που ειχα στην v.14.1 με cht1.8.5 υπάρχει δυνατότητα να επεναφερθούν μετα το φλασάρισμα?

Ναι τα κανεις backup με τον CHTEditor και μετα τα κάνεις restore στην ρομ που θελεις.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Administrators
Υγ. Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνενώνω σε μια απάντηση διαφορετικα post? Για να μην φορτώνω το thread ...

Πατώντας για κάθε post που θέλεις να απαντήσεις το πλήκτρο http://images.myphone.gr/buttons3/multiquote_off.gif και για το τελευταίο post πατάς το http://images.myphone.gr/buttons3/quote.gif.

Modpic.gif

Νέες εκδόσεις - φρεσκιες - με τα νέα builds 23139 + 23691 όπως συνήθως πρώτα στην Omega!

Omega XT v14.3 with Cokkies Home Tab 1.8.5 WWE + ELL

με το νέο Build 23139 - AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4170 (Sept 9 2010. 15:55:32)

και

με το νέο Build 23691- AKU5309 Windows CE: 5.2 Build 4595 (Sept 5 2010. 15:46:41)

Πληροφορίες και download στα πρώτα post.

Γιαννη θα δοκιμασω αυτην

ρε παιδια πιο ραδιο λετε να βαλω? τι προτεινεται? ειχα βαλει το τελευταιο και ημουνα κομπλε.

αλλα στο android μια χανοταν το σημα και μια επανερχοταν. τι προτεινεται λοιπον?

Καλημέρα.

Στην αρχική οθόνη, στην κάτω μπάρα, το αριστερό εικονικό πλήκτρο (συγγνώμη που δεν εχω εξοικειωθεί με την αγγλική ορολογία) μπορούμε να του αλλάξουμε περιεχόμενο; Θέλω να αφαιρέσω το "Τηλέφωνο" και να βάλω την εφαρμογή (δεν θυμάμαι πως την λένε) που σου ανοίγει μια οθόνη για επιλογες νέας επαφής, νέου ραντεβου, νέου sms, νέου task, άνοιγμα wifi ,άνοιγμα Bluetooth κλπ. Δεν θέλω να δεσμεύσω το πλήκτρο αποδοχής για κάτι τέτοιο γιατί του έχω βάλει με παρατεταμένο πάτημα να κάνει περιστροφή οθόνης.

Κάθε άλλη πρόταση αποδεκτή:)

Ευχαριστώ.

Μπορείς να το κάνεις με το BsB Tweaks, επιλέγοντας menu -> Left manila softkey. Είναι ενσωματωμένο στις rom του ioathe.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators
Μπορείς να το κάνεις με το BsB Tweaks, επιλέγοντας menu -> Left manila softkey. Είναι ενσωματωμένο στις rom του ioathe.

Για το συγκεκριμένο που θέλει ο φίλος χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογή... action screen.

Modpic.gif

Για το συγκεκριμένο που θέλει ο φίλος χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογή... action screen.

Κατέβασα μια απο τις παραπάνω προτεινόμενες action screen (jaquarali) αλλα η διαδικασια του Left manila softkey από BsB Tweaks δεν λειτουργησε..

Την έβαλα στα quick links.

Ευχαριστω όλους

Κατέβασα μια απο τις παραπάνω προτεινόμενες action screen (jaquarali) αλλα η διαδικασια του Left manila softkey από BsB Tweaks δεν λειτουργησε..

Την έβαλα στα quick links.

Ευχαριστω όλους

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο.

Όταν λες 'οτι δεν λειτούργησε, τι εννοείς; Μήπως κόλησε όταν το κούνησες;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο.

Όταν λες 'οτι δεν λειτούργησε, τι εννοείς; Μήπως κόλησε όταν το κούνησες;

Την πρώτη φορά κόλησε ναι. Το εκανα ξανα , μα πηρε την εφαρμογη action screen, που ήθελα, στο κανονικο αριστερο πληκτρο αποδοχής , οχι στο εικονικο.

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ που δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά σε περίπτωση που υπάρχει κατι τέτοιο θα με σώσει τόσο εμένα όπως και πολύ κόσμο φαντάζομαι.

Περνώντας μια νέα ROM στη συσκευή υπάρχει κάποιας μορφής backup ή κάποιο cab που να επαναφέρει τη συσκευή όπως ήταν στημένη πρίν;

Δηλαδή με όλες τις συντομεύσεις στο Cookies Home Tab, τα εγκατεστημένα προγράμματα που υπήρχαν και γενικοτερα να στήνει τη συσκευή όπως ήταν με την προηγούμενη έκδοση;

Περνώντας μια νέα ROM στη συσκευή υπάρχει κάποιας μορφής backup ή κάποιο cab που να επαναφέρει τη συσκευή όπως ήταν στημένη πρίν;

Δηλαδή με όλες τις συντομεύσεις στο Cookies Home Tab, τα εγκατεστημένα προγράμματα που υπήρχαν και γενικοτερα να στήνει τη συσκευή όπως ήταν με την προηγούμενη έκδοση;

Γίνονται αυτά που λες, μπορεί οχι με την ευκολία ενός cab αλλά τις ρυθμίσεις του Cookies Home Tab μπορείς να τις πάρεις backup από το μενού του CHTeditor και να τις επαναφέρεις μετά, όσο για τα προγράμματα στην ρόμ υπάρχει το autoinstall, δημιούργησε έναν ομότιτλο φάκελο στην κάρτα και βάλε μέσα τα cab που χρησιμοποιείς, στον φάκελο εργαλεία της ρόμ θα βρεις ένα εικονίδιο "autoinstall" πατώντας το μετά από κάθε φλασάρισμα θα γίνονται όλα εγκατάσταση.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ που δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά σε περίπτωση που υπάρχει κατι τέτοιο θα με σώσει τόσο εμένα όπως και πολύ κόσμο φαντάζομαι.

Υπάρχει το Spb Backup και το Sprite Backup τα οποία πλέον υποστηρίζουν και rom upgrade. Εντούτοις δεν ενδείκνυται να περνάς backup από άλλη rom. Από εκεί και πέρα... το ρίσκο δικό σου. Από μία omega σε μία νέα omega πάντως δε νομίζω να έχεις πρόβλημα (αρκεί να είναι η ίδια, όχι από την dinik να πας στην GA για παράδειγμα).

Modpic.gif

Πέρασα την 14.4, χωρίς να αρχίσω να ψάχνω ακόμη πολύ, φαίνεται να έχει γίνει πάρα πολύ δουλειά και μπράβο στους δημιουργούς της ROM.

μέχρι στιγμής δεν μπορώ να απαλλαγώ απο την εικόνα του ενερτζι μόλις ανοίξω το τηλ

Χρησιμοποίησα το task29 (αλλάζοντας την radio σε 2.12.50.02.2) αλλά πάλι τα ίδια.

Καμιά ιδέα πριν αρχίσω να εγκαθιστώ προγράμματα και μπλέξω πάλι με hard reset ;

• Administrators
δεν μπορώ να απαλλαγώ απο την εικόνα του ενερτζι μόλις ανοίξω το τηλ

Πέρασε πρώτα την official και μετά πέρασε την Omega.

Modpic.gif

Αυτό με το task29 να το ξανακάνω;

Επίσης πειράζει να αλλάξω και radio σε 2.14.50....

το dial-up enabler-disabler είναι σαν το nodata;

Edited by cb600f

Πως μπορώ να αφαιρέσω την ψηφιακή ώρα από την οθόνη πάνω δεξια;

Ο λόγος είναι ότι απενεργοποίησα τον arkswitch επειδή με βολεύει περισσότερο ο wtask for leo . Ωστόσο όταν το έκανα, στην Lock screen οθόνη παραμένει ενεργή η επάνω Taskbar μαζί με ένα κόκκινο χ επάνω αριστερά. Υποθέτω ότι φταίει το φηφιακό ρολόι που είναι βρίσκεται ακριβώς στην θέση του wtask

• Administrators
Αυτό με το task29 να το ξανακάνω;

Όχι.

Επίσης πειράζει να αλλάξω και radio σε 2.14.50....

Δεν πειράζει, απεναντίας... ενδείκνυται.

το dial-up enabler-disabler είναι σαν το nodata;

Ναι. Δεν χρειάζεσαι το NoData.

Πως μπορώ να αφαιρέσω την ψηφιακή ώρα από την οθόνη πάνω δεξια;

Ο λόγος είναι ότι απενεργοποίησα τον arkswitch επειδή με βολεύει περισσότερο ο wtask for leo . Ωστόσο όταν το έκανα, στην Lock screen οθόνη παραμένει ενεργή η επάνω Taskbar μαζί με ένα κόκκινο χ επάνω αριστερά. Υποθέτω ότι φταίει το φηφιακό ρολόι που είναι βρίσκεται ακριβώς στην θέση του wtask

Το ρολόι δεν αφαιρείται. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις και να αφαιρέσεις την ύπαρξη του X πάνω δεξιά. Παρόλα αυτά θα δουλεύει κανονικά όταν πατάς εκεί.

Modpic.gif

Για BackUp υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (εκτος απο CHTEditor γιατι δεν ξέρω πως γίνεται) ή να εγκαταστήσω το spb; Edited by cb600f

Το ρολόι δεν αφαιρείται. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις και να αφαιρέσεις την ύπαρξη του X πάνω δεξιά. Παρόλα αυτά θα δουλεύει κανονικά όταν πατάς εκεί.

Μου γράφεις σε παρακαλώ απο που ακριβώς στις ρυθμίσεις το αφαιρώ;

• Administrators
Μου γράφεις σε παρακαλώ απο που ακριβώς στις ρυθμίσεις το αφαιρώ;

Επειδή δεν το χρησιμοποιώ πλέον, βάλε αυτό που είναι έτοιμο.

Για BackUp υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (εκτος απο CHTEditor γιατι δεν ξέρω πως γίνεται) ή να εγκαταστήσω το spb;

Υπάρχει το PIM Backup αλλά μόνο για την pim πληροφορία, δηλαδή sms, επαφές, ημερολόγιο, tasks κτλ.

Αν θέλεις για full backup θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις ξεχωριστή εφαρμογή.

Modpic.gif

Επειδή δεν το χρησιμοποιώ πλέον, βάλε αυτό που είναι έτοιμο.

Το wktask, το έχω προς εγκατάσταση σε ευχαριστώ.. Εννοούσα πως αφαιρώ την ύπαρξη του χ απο επάνω δεξιά, που μου πρότεινες λίγο παραπάνω

Edited by mixalhs^