apitsakis Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Ίσως να απαγορεύει την χρήση του ραδιοφώνου σε flight mode. Γιατί όταν κλείνω το τηλέφωνο από το comm manager, μου ενεργοποιεί το flight mode κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Ναι, αλλά άλλο πράγμα είναι κλείνω την λειτουργία του τηλεφώνου και άλλο το βάζω σε flight mode. Aυτό πάντα το είχα απορία και ήθελα να το ρωτήσω, αλλά το ξεχνούσα...:O Μπορείς να μου εξηγήσεις τη διαφορά? Γιατί, βλέπω συνέχεια τα δύο εικονίδια, άλλο που κλέινει τις συνδέσεις κι άλλο για flight mode... Ποια η διαφορά? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Mε το flight mode απενεργοποιούνται οι λειτουργίες ραδιοεπικοινωνίας του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Κι όταν πατάω το άλλο με το τηλέφωνο? Τι γίνεται? ΥΓ. Δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται γιατι δεν εχω το τηλεφωνο...Νομίζω να καταλαβαίνετε ποιο ρωτάω... Στο cht για παράδειγμα, που έχει ενα εικονίδιο με ενα τηλέφωνο και ένα για το flight mode... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καμμια διαφορά. Και ίσως αυτό να μην είναι σωστό. Ποια είναι η διαφορά αν το κάνεις με διακοπτή από το CHT με το να ενεργοποιήσεις το flight mode από τον Comm manager ?. Όταν θα λειτουργήσει το τηλέφωνο τότε θα σου ζητηθεί Pin code εάν έχεις κάνει την διαδικασία από τον Comm manager, ενώ από το CHT όχι. Κουφό...Άρα πρέπει να δούμε αν στις άλλες ROM όταν απενεργοποιούμε το τηλέφωνο αυτό πάει κατευθείαν σε flight mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για το ραδιόφωνο. Πιστέυω και εγώ ότι το flight mode απενεργοποιεί όλες τις κεραίες. Θέλω όμως να παρατηρήσω κάτι άλλο: η μπαταρία με την ρομ Omega v12 κρατάει το πολύ μιαμιση μέρα με κανονική χρήση(χωρίς Bt). Με την προηγούμενη ρομ (Topix 1.5.2) έφτανε μέχρι και τρείς μέρες με παρόμοια χρήση. Ευχαριστώ Για ραδιο μπορεις να δοκιμασεις και αυτο : Power Radio Δυστυχώς δεν δουλεύει στο HD2 Edited September 17, 2010 by digelo Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Το θέμα είναι γιατί υπάρχουν δύο επιλογές (Κατάσταση πτήσης και τηλέφωνο On/OFF) αφού και τα δύο είναι το ίδιο. Εκτός και αν είναι θέμα της ROM. Δεν θυμάμαι τι κάνει η 1.66... Όσον αφορά για την μπαταρία που σε πήγαινε 3 ημέρες... εγώ έχω την 2300mAh και με πάει με το ζόρι στις 4 ημέρες με φυσιολογική χρήση. Πώς γίνεται στην Topix να πήγαινε στις 3 ημέρες με την απλή μπαταρία? (Ελπίζω να μην περιμένεις να ξεφορτωθεί εντελώς το κινητό, αλλά περίπου στο 20-30% να το φορτίζεις) Φυσικά έχει να κάνει και με το built της ROM Και πολλά άλλα Καλό βράδυ σε όλους!! Time for Athens by nite!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Το θέμα είναι γιατί υπάρχουν δύο επιλογές (Κατάσταση πτήσης και τηλέφωνο On/OFF) αφού και τα δύο είναι το ίδιο. Εκτός και αν είναι θέμα της ROM. Δεν θυμάμαι τι κάνει η 1.66... Όσον αφορά για την μπαταρία που σε πήγαινε 3 ημέρες... εγώ έχω την 2300mAh και με πάει με το ζόρι στις 4 ημέρες με φυσιολογική χρήση. Πώς γίνεται στην Topix να πήγαινε στις 3 ημέρες με την απλή μπαταρία? (Ελπίζω να μην περιμένεις να ξεφορτωθεί εντελώς το κινητό, αλλά περίπου στο 20-30% να το φορτίζεις) Φυσικά έχει να κάνει και με το built της ROM Και πολλά άλλα Καλό βράδυ σε όλους!! Time for Athens by nite!! :lol: Και η 1.66 τις ίδιες επιλογές έχει. Με το τηλέφωνο on-off κλείνει μόνο το τηλέφωνο. Όλα τα άλλα bt, wi-fi και σύνδεση δεδπμένων παραμένουν ανοιχτά. Με το flight mode σβήνουν όλα. Εμένα με σκληρή χρήση και bt η μπαταρία κρατάει απο τις 7.30 το πρωί έως το βράδυ. Αλλά μιλάω πολύ. Για οικονομία μπαταρίας απενεργοποιώ τις συνδέσεις δεδομένων. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Και τα δύο σε εμένα κλείνουν μόνο την σύνδεση δεδομένων, αλλαγή σε 3g και τον δρομολογητή Wifi. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Με το τηλέφωνο on-off κλείνει μόνο το τηλέφωνο. Όταν κλέινω το τηλέφωνο ενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργεία πτήσης. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Όταν κλέινω το τηλέφωνο ενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργεία πτήσης. Από που το κλείνεις; commanager ή συντόμευση cht; Αν το κλείνεις με cht, δοκίμασε και με com manager. Όταν το έκλεινα με το cht, πολλές φορές δημιουργούσε πρόβλημα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Το θέμα είναι γιατί υπάρχουν δύο επιλογές (Κατάσταση πτήσης και τηλέφωνο On/OFF) αφού και τα δύο είναι το ίδιο. Δεν είναι το ίδιο. Όταν ενεργοποιώ το flight mode κλείνουν τα πάντα, τηλέφωνο, wifi, bluetooth, κτλ, δηλαδή όλες οι ασύρματες επικοινωνίες γενικότερα. Όταν κλείνω το τηλέφωνο μόνο, τα υπόλοιπα μένουν ως είχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Από που το κλείνεις; commanager ή συντόμευση cht; Αν το κλείνεις με cht, δοκίμασε και με com manager. Όταν το έκλεινα με το cht, πολλές φορές δημιουργούσε πρόβλημα. Το κλείνω από το Spb mobile shell. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Το κλείνω από το Spb mobile shell. Δεν ξέρω την συμπεριφορά του, δοκίμασε με τον commanager. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 (edited) Δεν ξέρω την συμπεριφορά του, δοκίμασε με τον commanager. Και οι on/off διακόπτες του CHT μια χαρά δουλεύουν. EDIT: Έγινε leaked η shipped έκδοση... RUU_Oboe_Dopod_CHS_1.07.706.2_Radio_1.00.00.0903_SHIP_Ship.exe Edited September 17, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Kαλημερα, νομιζω οτι αυτο ψαχνεις!:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=556801 1) Το δοκίμασα το "InCall Lock" και... πράγματι μου κλειδώνει το hard button "απάντησης κλήσης", αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα παίρνει φόρα και κλειδώνει και το πλήκτρο απάντησης του bluetooth ακουστικού μου. Με αποτέλεσμα το τρελό: για να απαντήσω σε κλήση θα πρέπει πρώτα να πατήσω το πλήκτρο απάντησης του bluetooth ακουστικού μου, μετά slide στην οθόνη του HD2, οπότε επιτέλους ανοίγει η κλήση και μιλάω - ακούω κανονικά από ακουστικά...!!! :confused: Αλλά δε θέλω τόση φασαρία για να απαντάω... Από ότι διάβασα δε βρήκε λύση ο Ρώσος δημιουργός της εφαρμογής (αλλά ούτε και άλλοι) και παραιτήθηκε από την προσπαθεια... (ούτε ο ίδιος το βολεύτηκε και δεν το χρησιμοποιεί πια... :worry: ) Το απεγκατάστησα λοιπόν κι εγώ και θα δοκιμάσω το S2U2 που μπορεί να το καταφέρει... (Αν κάποιος ξέρει κανένα άλλο απλό τρόπο εκτός S2U2 και άλλα παρεμφερή, ευπρόσδεκτος. :rolleyes: ) Καλησπέρα. Παρατήρησα πως όταν κλείνω το τηλέφωνο δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο. Είναι σωστό αυτό ή είναι θέμα ρύθμισης? 2)Το ίδιο και σε μένα, δε λειτουργεί καθόλου το ραδιόφωνο με το τηλέφωνο OFF!!! Δε χρειάζεται να είμαι σε flight mode για να μη δουλέψει, απλά το τηλέφωνο OFF και σταματάει το ραδιο... Καμιά λύση τελικά??? Δεν καίγομαι τόσο γι' αυτό, αλλά καλό είναι να το διορθώναμε κάπως εάν γίνεται... 3) Δεν υπάρχει τρόπος άλλος (εκτός ισως από S2U2) να κλειδωθεί εντελώς η οθόνη όταν μιλάω σε κλήση (π.χ. επαναφορά κουρτίνας)...??? Το έχω ξαναρωτήσει αλλά για να καταλάβω τελικά και να μην το ψάχνω άδικα, υπάρχει άλλη λύση εκτός S2U2?? 4) Ένα άλο θεματάκι είναι ότι οποτε ανοίγω το WLMessanger, μετά δεν κλείνει με κανένα τρόπο, παρά μόνο με soft reset... Ευχαριστώ προκαταβολικά...... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Δεν είναι το ίδιο. Όταν ενεργοποιώ το flight mode κλείνουν τα πάντα, τηλέφωνο, wifi, bluetooth, κτλ, δηλαδή όλες οι ασύρματες επικοινωνίες γενικότερα. Όταν κλείνω το τηλέφωνο μόνο, τα υπόλοιπα μένουν ως είχαν. Ααα μάλιστα... Κατάλαβα...Ευχαριστώ..;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Καλημέρα σε όλους. Και οι on/off διακόπτες του CHT μια χαρά δουλεύουν. Έχω αναφέρει παλαιότερα προβλήματα με τον διακόπτη του cht που κλείνει το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα με τον διακόπτη στη θέση off, το τηλέφωνο έμενε ανοικτό. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Έχω αναφέρει παλαιότερα προβλήματα με τον διακόπτη του cht που κλείνει το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα με τον διακόπτη στη θέση off, το τηλέφωνο έμενε ανοικτό. Δεν είχα ποτέ το πρόβλημα που αναφέρεις, ο συγκεκριμένος διακόπτης δουλεύει άψογα στην περίπτωση μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 1) Το δοκίμασα το "InCall Lock" και... πράγματι μου κλειδώνει το hard button "απάντησης κλήσης", αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα παίρνει φόρα και κλειδώνει και το πλήκτρο απάντησης του bluetooth ακουστικού μου. Με αποτέλεσμα το τρελό: για να απαντήσω σε κλήση θα πρέπει πρώτα να πατήσω το πλήκτρο απάντησης του bluetooth ακουστικού μου, μετά slide στην οθόνη του HD2, οπότε επιτέλους ανοίγει η κλήση και μιλάω - ακούω κανονικά από ακουστικά...!!! Αλλά δε θέλω τόση φασαρία για να απαντάω... Πως την πατήσαμε έτσι?? :wacko: Βιάστηκα και εγώ να το βάλω γιατί ακουγόταν ενδιαφέρον :confused:. Τα ίδια έπαθα.... αυτό το "InCall Lock" τελικά αποδείχτηκε "InCall κουλό-κ"....:lol::lol: Δε το βγάζω όμως... έχει ένα ενδιαφέρον πια η απάντηση κλήσης...όχι όπως παλιά που απλά πατούσες ένα κουμπάκι και μιλούσες....αυτό το κάνουν όλοι, είναι εύκολο....Τώρα πρέπει να επιλέξεις τον ακριβή συνδυασμό με τη σωστή σειρά για να καταφέρεις να απαντήσεις κατ' αρχάς στην κλήση και να μπορέσεις να μιλήσεις κατά δεύτερον.Έτσι, όταν έχω εισερχόμενη κλήση, βγάζω μπλοκάκι, κάνω υπολογισμούς βάσει πιθανοτήτων και μετά αποφασίζω τι ενέργειες θα κάνω για να απαντήσω. :dance: Οι παραπάνω περίπλοκοι υπολογισμοί λοιπόν, εκπαιδεύουν το μυαλό και αναπτύσσεται μια ισχυρή άμυνα έναντι της νόσου Αλτσχάϊμερ!!!!!! Μάγειρα παράκληση... ενσωμάτωσέ το στην επόμενη έκδοση της omega V.14... θα βοηθήσεις με αυτό το τρόπο να ωφεληθούν όλοι οι χρήστες της omega με την έντονη πνευματική τους άσκηση. Η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει σταθμό στην εξέλιξη των ρομ.... Θα είσαι πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους που απλά μαγειρεύουν....:lol: :wink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Μάγειρα παράκληση... ενσωμάτωσέ το στην επόμενη έκδοση της omega V.14... Επειδή δεν κατάλαβα... τι να ενσωματώσει; @ioathe: IMG_Huashan_HTCCN_CHS_CMCC_1.22.0.0_5.06.332.1_Debug.nbh Edited September 18, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Θα ήθελα πρώτον να ευχαριστήσω για την πολλή καλή προσπάθεια και για την "κατανάλωση" του ελευθέρου χρόνου σας -που είναι πολύτιμος στην εποχή μας- ώστε όλοι εμείς να απολαμβάνουμε τις καταπληκτικές rom! Χρησιμοποιώ την OMEGA v.13.3 ELL και εχω 2 προβληματάκια... 1)Όταν πραγματοποιώ κλήση (είτε με bt ακουστικό-είτε όχι) η οθόνη μένει παγωμένη, σαν να είναι κλειδωμένη και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω για παράδειγμα την ανοιχτή ακρόαση...! 2)Όταν χρησιμοποιώ bt ακουστικό(Nokia BH-902) και λαμβάνω νέο sms η συσκευή δονείται μεν αλλά ο ήχος ειδοποίησης ακούγεται ΜΟΝΟ από το bt ακουστικό με αποτέλεσμα όταν δεν το έχω στο αυτί μου να μην ειδοποιούμαι για τα νέα sms! Στις κλήσεις που δέχομαι ο ήχος ακούγεται κανονικά απ' την συσκευή και ας είναι συνδεμένο το bt ακουστικό! Σημειωτέον ότι έχω ενεργοποιήσει την επιλογή "Αναπαραγωγή ήχων συστήματος σε απομακρυσμένες συσκευές ανοιχτής ακρόασης" γιατί χρησιμοποιώ το "Cyberon Voice Speed Dial" για φωνητικές κλήσεις απευθείας από το ακουστικό. Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ειδικά στο 1ο προβληματάκι θα του ήμουν ευγνώμων! Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αυτό οφείλεται για το δεύτερο πρόβλημα σου... Σημειωτέον ότι έχω ενεργοποιήσει την επιλογή "Αναπαραγωγή ήχων συστήματος σε απομακρυσμένες συσκευές ανοιχτής ακρόασης" γιατί χρησιμοποιώ το "Cyberon Voice Speed Dial" για φωνητικές κλήσεις απευθείας από το ακουστικό. Σχετικά με το πρώτο θέμα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα με bluetooth hands-free της Sony Ericsson και Omega v13 ELL XT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Επειδή δεν κατάλαβα... τι να ενσωματώσει; To "InCall Lock" φίλε μου.... ....Τέτοιο κελεπούρι πρόγραμμα και να πάει χαμένο?? :lol: :wink: :lol:..... Είπαμε, εξασκεί το νου!!!:wacko: Συγγνώμη αν δεν έβγαινε νόημα από τα συμφραζόμενα.... αλλά αυτός ήταν ο σκοπός μου ! ! ! ! :lol: :lol: :lol: @jimgag δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον στερεοφωνικό ήχο από το τη συσκευή σου στο: ρυθμίσεις-->μενού-->περισσότερα-->bluetooth Edited September 18, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) @jimgag δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον στερεοφωνικό ήχο από το τη συσκευή σου στο: ρυθμίσεις-->μενού-->περισσότερα-->bluetooth Δυστυχώς δεν την βρίσκω αυτην την επιλογή....! Πάντως απενεργοποίησα την επιλογή "Αναπαραγωγή ήχων συστήματος σε απομακρυσμένες συσκευές ανοιχτής ακρόασης" και το "Cyberon Voice Speed Dial" με το bt ακουστικο λειτουργει κανονικα, θα κανω δοκιμες για τα sms... αν και δυο φορες που εστειλα "στον εαυτο μου" το κινητο αναψε τον φωτισμο αλλα δεν ήρθε κανενα μηνυμα..... Αυτο το εχω ξανα παθει και στο παρελθον με μηνυματα που μου στελνουν και παιρνουν και "αναφορα παραδοσης" και σ' εμενα ποτε δεν έφταναν! Το πρόβλημα με το "κλείδωμα-πάγωμα" της οθόνης κατα την διάρκεια κλήσης παραμένει.... Edited September 18, 2010 by jimgag Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts