Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω το mattc Leo + Froyo w/Sense 1.6b

από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545

και με την 10 και με την 11 κανένα πρόβλημα. Όλα πάνε τέλεια.

ειναι καποιος απο εδω που εχει περασει καποια εκδοση android σε Omega rom ?

ας μας πει ποια εκδοση εχει περασει και αν δουλευει καλα. καλο ειναι να το συζηταμε και αυτο το θεμα εδω ωστε να ξερουμε ποιες εκδοσεις android παιζουν καλα με την omega ρομ !!!!

Γιαννη μπραβο ρε φιλε, το ελυσες κι'αυτο !!!!

αντε και σιγα σιγα δεν θα μιλαμε πλεον για bugless rom αλλα για zero bug.

οπως η coca cola zero ενα πραγμα !!!!

χα χα χα χα

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω το mattc Leo + Froyo w/Sense 1.6b

από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545

και με την 10 και με την 11 κανένα πρόβλημα. Όλα πάνε τέλεια.

σ'ευχαριστω!!!!

αυτη κατεβασα πριν λιγο για να την περασω.

εχεις βαλει φιλε μου και το ελληνικο πληκτρολογιο ?

αν ναι, μπορεις να με βοηθησεις πως το κανουμε αυτο ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

σ'ευχαριστω!!!!

αυτη κατεβασα πριν λιγο για να την περασω.

εχεις βαλει φιλε μου και το ελληνικο πληκτρολογιο ?

αν ναι, μπορεις να με βοηθησεις πως το κανουμε αυτο ?

Αντώνη όλες οι εκδόσεις Android δουλεύουν άψογα με όλες τις Omega.

Αυτη που κατέβασες δεν χρειάζεται Ελληνικό πληκτρολόγιο το έχει μέσα με πλήρη υποστήριξη Ελληνικών.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

εχω τη εκδοση ομεγα 9 να ρωτησω κατι με το switch απο gsm σε 3g τι σημαινει?

Αυτό ακριβώς που λέει - αλλαγή απο gsm σε 3g - η διαφορά τους είναι στην ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων π.χ. ιντερνετ κλπ. Αναφορικά με την χρήση του τηλεφώνου αυτού καθ' αυτού, (π.χ. ομιλία) καμμία διαφορά.

Το "μειονέκτημα" του 3g είναι ότι ενδέχεται να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία ιδιαίτερα εάν κινείσαι σε περιοχές που δεν έχει τόσο δυνατό σήμα.

Σωτήρης

εχω τη εκδοση ομεγα 9 να ρωτησω κατι με το switch απο gsm σε 3g τι σημαινει?

οταν το εχεις στο gsm εχεις σημα gsm και δεν εχεις 3g.

οταν το εχεις στο 3g, στην ουσια το εχεις στο αυτοματο, και οταν υπαρχει 3G εκει που εισαι εχεις 3g, αλλιως εχεις σημα gsm.

αν δεν χρησιμοποιεις ιντερνετ μεσω του παροχου σου αλλα μπαινεις μονο με wifi, τοτε αστο στο gsm γιατι ξοδευει λιγοτερη μπαταρια και σου αυξανει λιγακι την αυτονομια.

καμια ερωτηση ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ολα υπο ελεγχο τωρα ευχαριστω! βασικα μπαινω σχεδον σπανια με το παροχο ιντερνετ και σκεφτομαι να το καταργησω.(vodafone)

μπαινω φουλ απο wifi και ετσι λεω να παει στο καλο.

γειά σας παιδιά. μολις πήρα το δική μου t-mobile συσκευή κ θέλω να βάλω ελληνικά. όποιος μπορεί ας με βοηθήσει λέγοντας μου πώς θα το κανω. ευχαιστώ

γειά σας παιδιά. μολις πήρα το δική μου t-mobile συσκευή κ θέλω να βάλω ελληνικά. όποιος μπορεί ας με βοηθήσει λέγοντας μου πώς θα το κανω. ευχαιστώ

Αν ξέρεις αγγλικά διάβασε εδώ

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7435381&postcount=686

αν δεν ξέρεις ενημέρωσε μας :)

Γιάννη δεν έχω κοιτάξει εάν έχει κάτι ενδιαφέρον αλλά κυκλοφόρησε αυτή...

RUU_Hengshan_Dopod_CHS_1.23.706.1_4.02.332.1_Ship.exe

Αν βρεις κανένα καινούργιο πακέτο, το περνάς στην επόμενη έκδοσή σου.

Δεν έχει τίποτα να αναβαθμίσουμε αυτή η ρομ, περιμένουμε την επόμενη και φυσικά τα νέα build.

Edited by ioathe

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αν ξέρεις αγγλικά διάβασε εδώ

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7435381&postcount=686

αν δεν ξέρεις ενημέρωσε μας :)

Δεν έχει τίποτα να αναβαθμίσουμε αυτή η ρομ, περιμένουμε την επόμενη και φυσικά τα νέα build.

Ναι ωραία αλλά από που μπορώ να κατεβάσω το hspl3?

Ναι ωραία αλλά από που μπορώ να κατεβάσω το hspl3?

Από εδω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6891358&postcount=1893

Κανε HSPL3

μετά βάλε το ράδιο Radio 2.12.50.02_2

και μετα την Omega :)

Ενημέρωσε μας όταν τελειώσεις.

Από εδω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6891358&postcount=1893

Κανε HSPL3

μετά βάλε το ράδιο Radio 2.12.50.02_2

και μετα την Omega :)

Ενημέρωσε μας όταν τελειώσεις.

πρέπει να γίνω μέλος ε? δεν γινεται από κάπου αλλού με συνοπτικές διαδικασιες?

Γιάννη ακούω πολύ καλά λόγια για την 11.1 - να την περάσω ή επίκειται η 12.0 σύντομα?
Σωτήρης

Γιάννη ακούω πολύ καλά λόγια για την 11.1 - να την περάσω ή επίκειται η 12.0 σύντομα?

Σωτήρη μου δεν ξέρω,

μολις κυκλοφορήσει νεο build θα εχουμε και νεα εκδοση,

αν εισαι με v10 - v10.1 ή v11 θα σου πρότεινα να περιμένεις την νεα,

η απόφαση δικη σου:)

...πάντα διαφωτιστικός - ευχαριστώ Γιάννη!
Σωτήρης

να ρωτησω βρε παιδια.

εχω βαλει την Omega XT with GTX 1.8.5 Sense Theme ρομ.

καθε φορα που παταω menu και κανω μια ρυθμιση απο την καρτελα επεξεργαστης coocies home tab και πατησω αποθηκευση κολλαει η συσκευη και πρεπει αναγκαστηκα να βλαζω καπακια και να κανω reset δεν επανερχεται αλλιως.

το κανει και σε αλλους? υπαρχει μηπως λυση?

επισης να αναφερω πως η μπαταρια δεν κραταει (χωρις καμια απολυτος χρηση ,μονο για να βλεπω την ωρα) παραπανω απο 1 μερα και κατι ειναι φυσιολογικο αυτο?

να ρωτησω βρε παιδια.

εχω βαλει την Omega XT with GTX 1.8.5 Sense Theme ρομ.

καθε φορα που παταω menu και κανω μια ρυθμιση απο την καρτελα επεξεργαστης coocies home tab και πατησω αποθηκευση κολλαει η συσκευη και πρεπει αναγκαστηκα να βλαζω καπακια και να κανω reset δεν επανερχεται αλλιως.

το κανει και σε αλλους? υπαρχει μηπως λυση?

επισης να αναφερω πως η μπαταρια δεν κραταει (χωρις καμια απολυτος χρηση ,μονο για να βλεπω την ωρα) παραπανω απο 1 μερα και κατι ειναι φυσιολογικο αυτο?

με βάση την εμπειρία μου, πολλά προβλήματα όπως τα παραπάνω δημιουργούνται από την "μη καθαρή" κάρτα μνήμης. Καλή πρακτική λοιπόν είναι να σβήνονται όλα τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί από το σύστημα σε όλα τα directories συμπεραλαμβανομένων και των sub (index files, program files κλπ). Μερικοί συστηνουν αφότου πάρεις backup τα δικά σου μόνο αρχεία να κάνεις ένα format στην κάρτα. Στην συνέχεια ακολουθείς την γνωστή διαδικασία task 29 κλπ.

Αναφορικά με την μπαταρία είναι παρα πολλοί παράγοντες που την επηρεάζουν (δίκτυο, σύνδεση με internet κλπ.) κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει λοιπόν - αν και μία μερα + δεν ακούγεται κακό.:)

Σωτήρης

με βάση την εμπειρία μου, πολλά προβλήματα όπως τα παραπάνω δημιουργούνται από την "μη καθαρή" κάρτα μνήμης. Καλή πρακτική λοιπόν είναι να σβήνονται όλα τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί από το σύστημα σε όλα τα directories συμπεραλαμβανομένων και των sub (index files, program files κλπ). Μερικοί συστηνουν αφότου πάρεις backup τα δικά σου μόνο αρχεία να κάνεις ένα format στην κάρτα. Στην συνέχεια ακολουθείς την γνωστή διαδικασία task 29 κλπ.

Αναφορικά με την μπαταρία είναι παρα πολλοί παράγοντες που την επηρεάζουν (δίκτυο, σύνδεση με internet κλπ.) κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει λοιπόν - αν και μία μερα + δεν ακούγεται κακό.:)

ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου.και κατι τελευταιο το task 29 τι ειναι?

• Administrators
το task 29 τι ειναι?

Μια περαιτέρω διαδικασία που σε συνδυασμό με το hard reset συνεισφέρει στον καθαρισμό της συσκευής από υπολείμματα προηγούμενων rom.

Modpic.gif

ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου.και κατι τελευταιο το task 29 τι ειναι?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3118235#post3118235

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Δε μπορω να βρω την κινηση του καιρου (σύνεφα, ηλιακτίδες, βροχή κ.λ.π.) στην αρχικη οθόνη. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα??? (ROM: Omega v10 ELL)

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

• Administrators
Δε μπορω να βρω την κινηση του καιρου (σύνεφα, ηλιακτίδες, βροχή κ.λ.π.) στην αρχικη οθόνη. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα??? (ROM: Omega v10 ELL)

Πήγαινε στο tab του καιρού και κάνε μια ανανέωση στον καιρό και θα έχεις κανονικά αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

Πήγαινε στο tab του καιρού και κάνε μια ανανέωση στον καιρό και θα έχεις κανονικά αυτό που ζητάς.

Το εχω κανει αυτο εννοείται και εχω καιρο μικρούλη κάτω από το ρολόι σε αρχικη οθόνη. Απλά δεν έχω την κινηση του καιρου που γεμίζει όλη την αρχικη οθόνη με (σύνεφα, βροχή κ.λ.π.) όπως είχα στην ROM 1.66.

Στο tab του καιρού γεμίζει με σύννεφα κ.λ.π. όλη η οθόνη, αλλά εγω θέλω και στην αρχική οθόνη αυτό.

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Το εχω κανει αυτο εννοείται και εχω καιρο μικρούλη κάτω από το ρολόι σε αρχικη οθόνη. Απλά δεν έχω την κινηση του καιρου που γεμίζει όλη την αρχικη οθόνη με (σύνεφα, βροχή κ.λ.π.) όπως είχα στην ROM 1.66.

Στο tab του καιρού γεμίζει με σύννεφα κ.λ.π. όλη η οθόνη, αλλά εγω θέλω και στην αρχική οθόνη αυτό.

εαν εχεις βαλεο cht τοτε, πηγαινε στο μενου του, επελεξε miscalleneous settings και ενεργοποιησε την τριτη πο το τελος επιλογη (enable sunrays η κατι παρομοιο).

Σωτήρης