ioathe Δημ. August 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Καλημέρα σε όλους. Δηλαδή να περιμένω; γιατί είμαι έτοιμος να φλασάρω την ν10. Νίκο σ' ευχαριστώ πολύ για το Donate που μου έκανες. Εκτιμώ πολύ την κίνηση σου :):) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ένα πρόβλημα που έχω βρει τόσο στην v10 ELL cht, όσο και στην v10.1 ELL cht είναι στο "Φωτογραφίες και Βίντεο" tab του manila, πατώντας το αριστερό soft key (Άλμπουμ) και μετά πάλι το ίδιο soft key (Άλμπουμ), δεν με αφήνει να επιλέξω φάκελο και επιστρέφει στην οθόνη του "Φωτογραφίες και Βίντεο" tab του manila. Επίσης στην 10.1 συνεχίζει να συνδέεται συνέχεια στο internet. Χρειάζεται και εδώ η λύση του fake server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Είχα την v8.0 dinik ell και έβαλα για δοκιμή την 10.1 ell. Δυο φορές μέχρι τώρα μου κόλλησε τελείως ο οpera και στη συνέχεια κόλλησε το κινητό και χρειάστηκε να κάνω soft reset.Με την v8.0 δεν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα.Οπότε τώρα θα βάλω την v10 dinik ell. Τον εχω χρησιμοποιείσει αρκετα σήμερα με την ίδια ρόμ δεν μου έχει κάνει κατι τέτοιο, μόνο την πρώτη φορά που άνοιξε εφαγε ενα μικρό σκαλωμα με το πληκτρολόγιο. Εγω απο χτες δεν ειχα κανενα προβλημα με το νεο Opera που εχει η v10.1. Ομως οποιoς την δουλευει και εχει προβλημα να με ενημερώσει ωστε να μην βαλω αυτο τον Opera στην v.11 ...δεν φτιαχνεις μια 10.1 με CHT & Dinik για να μην τα περναω χειροκινητα;:lol::O Περιμενω το νεο buld 23134 και μετα θα ενημερωσω ολες τις εκδοσεις. Θα βάλω την v10 σημερα. Η 9 ήταν η πρωτη ρομ που φλασσαρα ποτέ. Χρειάζεται να κάνω task29? Δεν χρειάζεται συνεχεία task29. Εγω παντος κανω πολύ σπανια και μονο οταν δω οτι κατι δεν παει καλα. Και hard reset μετα απο το φλασαρισμα στις Omega δεν ειναι απαραίτητο. Σε μερικες μονο εκδόσεις κανει ενα reboot αυτοματα η συσκευη μετα το φλασσαρισμα. Το μαγειρεμα ειναι τετοιο που δεν θελει πολλα πολλα για να κάτσουν τα αρχεία :lol::) Γιαννη πιστευω οτι πρεπει να ενσωματωσεις στην επομενη ρομ, την αλλαγη στο registry που τελειοποιει πλεον την εγγραφη και του συνομιλητη τελεια καλα την κληση. εδω ειναι : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555 Θα το βαλω σιγουρα, να σας πω την αληθεια δεν περιμενα να βρεθει λυση, ευχάριστη έκπληξη! Ένα πρόβλημα που έχω βρει τόσο στην v10 ELL cht, όσο και στην v10.1 ELL cht είναι στο "Φωτογραφίες και Βίντεο" tab του manila, πατώντας το αριστερό soft key (Άλμπουμ) και μετά πάλι το ίδιο soft key (Άλμπουμ), δεν με αφήνει να επιλέξω φάκελο και επιστρέφει στην οθόνη του "Φωτογραφίες και Βίντεο" tab του manila. Επίσης στην 10.1 συνεχίζει να συνδέεται συνέχεια στο internet. Χρειάζεται και εδώ η λύση του fake server. Γιαννη μολις το δοκιμασα και δεν εχω προβλημα μπορω και επιλεξω κανονικα οποιο φακελο θελω. Εχει αλλος αυτο το προβλημα?? Για το οτι συνδέεται συνέχεια στο internet ειναι φυσιολογικό ή ειναι bug τις ρομ? Δεν μπορώ να το κάνω έλεγχο γιατί δεν εχω GPRS και χρεώνομαι αν δεν κλεισω τις συνδέσεις :( Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Γιαννη μολις το δοκιμασα και δεν εχω προβλημα μπορω και επιλεξω κανονικα οποιο φακελο θελω. Εχει αλλος αυτο το προβλημα?? Τότε κάτι περιέχουν οι φάκελοι μου που δεν είναι συμβατό με το Album. Διαβάζει τα περιεχόμενα και... κρασάρει. Για το οτι συνδέεται συνέχεια στο internet ειναι φυσιολογικό ή ειναι bug τις ρομ? Όχι δεν είναι φυσιολογικό να ανοίγει αδικαιολόγητα το GPRS και να συνδέεται σε μόνιμη βάση. Είναι ένα πρόβλημα που είχα να το δω πολύ καιρό (σε παλαιότερες συσκευές) και πλέον έχω δει μόνο εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Τότε κάτι περιέχουν οι φάκελοι μου που δεν είναι συμβατό με το Album. Διαβάζει τα περιεχόμενα και... κρασάρει. Όχι δεν είναι φυσιολογικό να ανοίγει αδικαιολόγητα το GPRS και να συνδέεται σε μόνιμη βάση. Είναι ένα πρόβλημα που είχα να το δω πολύ καιρό (σε παλαιότερες συσκευές) και πλέον έχω δει μόνο εδώ. Γιάννη χρησιμοποιώ την max sense v10 και δεν έχω κανένα απο τα 2 προβλήματα σου. Για την ακρίβεια όταν πατήσω να κάνει "αποσύνδεση δεδομένων" μετά απο χρήση ίντερνετ δεν ξαναμπαίνει εως ότου το θελήσω εγώ. Βέβαια έχω απενεργοποιημένα τα: αυτόματη ενημέρωση καιρού - αυτόματη ανάκτηση email - twitter etc..., γιατί προτιμώ να τα λαμβάνω όταν θέλω εγώ, πχ. μπορεί να προσπαθήσει να λάβει mail όταν βρίσκομαι κάπου χωρίς καλό σήμα για αυτό τον λόγο το κάνω όποτε κρίνω καλύτερα............ Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Τότε κάτι περιέχουν οι φάκελοι μου που δεν είναι συμβατό με το Album. Διαβάζει τα περιεχόμενα και... κρασάρει. Όχι δεν είναι φυσιολογικό να ανοίγει αδικαιολόγητα το GPRS και να συνδέεται σε μόνιμη βάση. Είναι ένα πρόβλημα που είχα να το δω πολύ καιρό (σε παλαιότερες συσκευές) και πλέον έχω δει μόνο εδώ. με συγχωρείται αλλα έχω απορία...πώς καταλαβαίνεις ότι συνδέεται στο ιντερνετ?? αν εμφανίζει το γράμμα "H" επάνω στο δίκτυο και όχι το "G"?? εγώ που έχω μόνιμα βάλει στις συνδέσεις ως επιλογή δικτύου για σύνδεση στο ίντερνετ το "δίκτυο εργασίας μου" δεν είναι κάτι σαν fake server?ειμαι καλυμμένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ξερετε που μπορω να βρω το .cab του καιρου που ειναι σε αυτη την ρομ! δεν θελω το original αυτο που χρησημοποιει αυτος ψαχνω. το Dinik Weather http://forum.xda-developers.com/show...ght=miri+dinik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Καλησπέρα. Έβαλα χθες την ν.10 dinik. Μου κόλλησε και μένα η opera μία φορά και χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία. Συγκεκριμένα κόλησε ενώ ήμουν στο φορουμ, όταν πάτησα πάνω σε ένα link. Το άλμπουμ του manila δουλεύει κανονικά και επιλέγω όποιο φάκελο θέλω. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) Ξερετε που μπορω να βρω το .cab του καιρου που ειναι σε αυτη την ρομ! δεν θελω το original αυτο που χρησημοποιει αυτος ψαχνω. το Dinik Weather http://forum.xda-developers.com/show...ght=miri+dinik To link που εδωσες ειναι λαθος. Καλησπέρα. Έβαλα χθες την ν.10 dinik. Μου κόλλησε και μένα η opera μία φορά και χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία. Συγκεκριμένα κόλησε ενώ ήμουν στο φορουμ, όταν πάτησα πάνω σε ένα link. Το άλμπουμ του manila δουλεύει κανονικά και επιλέγω όποιο φάκελο θέλω. Νικο ευχαριστω για την ενημερωση, στην v11 θα βαλω τοv Οpera apo την v10. Στο θέμα μου τώρα...Ένα παιδί που είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα στην οθόνη, μου είχε πει ότι διάβασε κάπου ότι προκαλείται από rom που ενεργοποιούν την επιπλέον ram... Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά θέλω να προσέξω όσο μπορώ να μην ξαναπροκαλέσω την ίδια βλαβη... Για αυτό, θέλω να ρωτήσω αν οι Omega έχουν το trick με την επιπλέον ram... Κι αν ναι, αν γίνεται να μην το ενεργοποιήσω, ή αν υπάρχει κάποια παλαιότερη έκδοση, ίσως, που να μην το έχει, ώστε να χρησιμοποιώ αυτή... Ολες οι Omega εχουν ενεργοποιημένη την εχτρα ραμ και δεν γινετε να το αλλάξεις! Δεν υπαρχει εκδοση χωρις την εχτρα ραμ! ομως θεωρώ οτι ειναι δυσκολο το προβλημα να ειναι απο εκει! Αν ειναι ευκολο να μας πει ο φιλος σου που το διαβασε, θα βοηθουσε! Edited August 27, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Πριν λίγες μέρες είχα δοκιμάσει την max sense νομίζω την ν.7 και μου άρεσαν πολύ οι αναλυτικές πληροφορίες για την μπαταρία. Υπάρχει κάποιο cab που μπορώ να εγκαταστήσω στην έκδοση που χρησιμοποιώ; (dinik v10) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ολες οι Omega εχουν ενεργοποιημένη την εχτρα ραμ και δεν γινετε να το αλλάξεις!Δεν υπαρχει εκδοση χωρις την εχτρα ραμ! ομως θεωρώ οτι ειναι δυσκολο το προβλημα να ειναι απο εκει! Αν ειναι ευκολο να μας πει ο φιλος σου που το διαβασε, θα βοηθουσε! Σε ευχαριστώ για την απάντηση... ;) Βασικά τώρα που κοιτάζω τα πμ μου, ο Κώστας (koklas) ήταν που μου το είχε πει... Μου είπε ότι το διάβασε στους xda... Αν μπορεί να μας πει που συγκεκριμένα, να μας βοηθήσει.... :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Όχι δεν είναι φυσιολογικό να ανοίγει αδικαιολόγητα το GPRS και να συνδέεται σε μόνιμη βάση. Είναι ένα πρόβλημα που είχα να το δω πολύ καιρό (σε παλαιότερες συσκευές) και πλέον έχω δει μόνο εδώ. Αν κατάλαβα καλά μιλάτε για σύνδεση στο ιντερνετ? Το Vodafone live για παράδειγμα?? Αν διακόψεις τις συνδέσεις με το Dial up enabler-disabler δεν είσαι εντάξει?? Υπάρχει περίπτωση να γίνει σύνδεση χωρίς να το καταλάβεις ή τουλάχιστον χωρίς να το αντιληφθείς? Ρωτάω γιατί δεν ήξερα τι εστί vodafone live μέχρι που το χρησιμοποιησα και κατέβασα αρκετά δεδομένα και μόλις ήρθε ο λογαριασμός κόντεψα να μείνω...:wacko::wacko:... Ευτυχώς έκανα αμφισβήτηση στη Vodafone και για πρώτη φορά μου την χαρίσανε :):).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 To link που εδωσες ειναι λαθος. γιαννη εννοω το Weather που χρησημοποιειτε σε αυτην την ρομ! αυτο ψαχνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 H ηχογράφηση με το κολπάκι δουλεύει τέλεια στην omega 10.:D Αυτό το κινητό,συνεχίζει να μας εκπλήσει ευχάριστα με τις δυνατότητές του :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ωραια μολις περασα την ρομ μου εκανε κανονικα εγκατασταση και τωρα δεν ανοιγει το τηλεφωνο κολλαει στην αρχικη οθονη που γραφει htc τι κανουμε τωρα?.....:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Πριν περάσεις την ρομ,έβαλες κάποιο ράδιο όπως 2.10.50.χχ,2.12.50.χχ κτλ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 οχι απολυτος τιποτα. την ρομ περασα κανονικα μετα μου εβγαλε την οθονη που λεει οτι ετοιμαζεται για την πρωτη χρηση (με ενα κεφαλι λιονταριου αν θυμαμαι καλα) και αφου γωρτοσε η μπαρα μου εκλεισε το κινητο ανοιξε παλι και κολλαει συνεχεια στο σημειο που ανεφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Xρειάζεται να βάλεις ένα radio συμβατό και μετά να ξαναπεράσεις την ρομ.Κατέβασε από εδώ http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/ το αρχείο Radio_2_12_50_02_2.rar Κλείσε το κινητό,κράτα πατημένο το κάτω πλαϊνό κουμπί και πάτα το power για να μπει η συσκευή σε bootloader.Σύνδεσε το κινητό με το καλώδιο και τρέξε το customruu.exe.Ετσι θα περάσει στη συσκευή σου το νέο ράδιο και μετά θα πρέπει να ξαναπεράσεις την ρομ και θα είσαι οκ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 χιλια ευχαριστω δηλαδη στην ουσια κανουμε αυτο: περναμε την ρομ πρωτα μετα το ραδιο και μετα παλι την ρομ? σε καθε ρομ που θα δοκιμαζω θα κανω το ιδιο πραμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Oχι.Το ράδιο το περνάμε μια φορά.HSPL έχεις κάνει στη συσκευή σου;Είναι απαραίτητο για να μπορέσεις οποιαδήποτε ρομ-ράδιο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) Oχι.Το ράδιο το περνάμε μια φορά.HSPL έχεις κάνει στη συσκευή σου;Είναι απαραίτητο για να μπορέσεις οποιαδήποτε ρομ-ράδιο. ναι εχω κανει κανονικα αλλα δεν περασα ραδιο περασα την ρομ πρωτα και δεν μου ανοιγε οπως ανεφερα παραπανω αυριο θα κατσω να φλασαρω ετσι οπως μου ειπες και θα ενημερωσω σε ευχαριστω και παλι. ΥΣ δηλαδη χωρις ραδιο (ετσι οπως το εκανα εγω) κολλαει στην αρχη? Edited August 27, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Οχι απαραίτητα.Αν έβαζες κάποια cooked ρομ ή την επίσημη 1.66(ακόμη και αυτή που δεν προορίζεται για το hd2 σου-βάσει γλώσσας) που δεν ενεργοποιεί τα επιπλέον 128mb ram,θα την έπαιρνε κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ωραια μολις περασα την ρομ μου εκανε κανονικα εγκατασταση και τωρα δεν ανοιγει το τηλεφωνο κολλαει στην αρχικη οθονη που γραφει htc τι κανουμε τωρα?.....:(:(:(:( Μόλις τώρα ακριβώς το ίδιο συνέβει και σ'εμένα. Μια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 χιλια ευχαριστω δηλαδη στην ουσια κανουμε αυτο: περναμε την ρομ πρωτα μετα το ραδιο και μετα παλι την ρομ? σε καθε ρομ που θα δοκιμαζω θα κανω το ιδιο πραμα? Μόλις τώρα ακριβώς το ίδιο συνέβει και σ'εμένα. Μια βοήθεια; Είναι ολα αναλυτικά γραμμένα στο 2ο ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166695#post3166695 Η σωστη σειρα ειναι κανουμε HSPL μετα φλασσαρουμε Radio και μετα φλασσαρουμε την Rom Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 αν πατησετε στο xda ,strange color θα δειτε οτι αναφερουν βλαβη μητρικης που την συνδυαζουν με την αυξημενη μνηνη...εγω οταν πηγα στην htc του λεω μητρικη ειναι και γελουσε....και μου λεει σε κανενα forum το διαβασες?και του λεω ναι αλλα εκει που το διαβασα ξερουν...και μου λεει καλα οθονη ειναι...μετα απο μια μερα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει πλακετα...αχαχαχ,....δεν το ειχε δει παλι.....μαλιστα οταν με το pocket capture εβγαζα την οθονη φωτο τοτε δεν φαινοταν τιποτα..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts