ioathe Δημ. August 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) Η rom της ημέρας: Omega XT v10.1 with CHT 1.8.5 (χωρίς sms secure box) Νέο Build 24630 AKU5307 Windows CE: 5.2 Build 5419 (Aug 5 2010. 15:46:04) Νέο Manila 2.5.20183025 Νέα EXT Camera_6_45_20183226_00 FM_Radio_2_5_20183223_00 FormatSD_2_12_0_0 Opera_Browser_9_70_36027_0 Δεν θα ακολουθήσει άλλη σε 10.1 Η ρομ απευθύνεται σ όσους θέλουν να δοκιμάσουν το πιο νέο built και το νεότερο manila και την νεα καμερα. Download Αγγλική (WWE) Ελληνική (ELL) Edited August 26, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Γιατί δεν τα βάζεις αυτά στην υπάρχουσα rom με το 23133 build; Μια τέτοια και ελληνική, ευχαρίστως θα την δοκίμαζα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilistherapy Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 παρατηρώ έναν οργασμό νέων εκδόσεων τελευταία??:p:p:p:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 παρατηρώ έναν οργασμό νέων εκδόσεων τελευταία??:p:p:p:wacko: Δεν φταίει ο Γιάννης. Ο οργασμός γίνεται στα διάφορα branches που βγάζουν ανά δύο μέρες και καινούργιο build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Γιατί δεν τα βάζεις αυτά στην υπάρχουσα rom με το 23133 build; Μια τέτοια και ελληνική, ευχαρίστως θα την δοκίμαζα. :rolleyes: Την μαγείρεψα και Ελληνική! Το νέο Built είναι πολύ καλό! Δεν έχει νόημα να γυρίσω στο παλιό :) Όποιος έχει χρόνο αξίζει να την δοκιμάσει :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Την μαγείρεψα και Ελληνική! Το νέο Built είναι πολύ καλό! Δεν έχει νόημα να γυρίσω στο παλιό :) Όποιος έχει χρόνο αξίζει να την δοκιμάσει :) Καλημέρα σε όλους. Δηλαδή να περιμένω; γιατί είμαι έτοιμος να φλασάρω την ν10. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Καλημέρα σε όλους. Δηλαδή να περιμένω; γιατί είμαι έτοιμος να φλασάρω την ν10. Kαλημερα, φλασσαρε την ν10 για να εχεις την καλυτερη εως τωρα OMEGA!:) Η ν11 θα αργησει καμια εβδομαδα περιπου.......και εξαρταται απο τις ορεξεις και τον χρονο του Γιαννη και των υπολοιπων ολων! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Καλημέρα σε όλους. Δηλαδή να περιμένω; γιατί είμαι έτοιμος να φλασάρω την ν10. Καλημερα, η νεα εκδοση ειναι αυτη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3286402#post3286402 εβαλα το link και για την Ελληνικη μπορεις να την δοκιμασεις τωρα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Η rom της ημέρας: Omega XT v10.1 with CHT 1.8.5 (χωρίς sms secure box) Νέο Build 24630 AKU5307 Windows CE: 5.2 Build 5419 (Aug 5 2010. 15:46:04) Νέο Manila 2.5.20183025 Νέα EXT Camera_6_45_20183226_00 FM_Radio_2_5_20183223_00 FormatSD_2_12_0_0 Opera_Browser_9_70_36027_0 Δεν θα ακολούθηση άλλη σε 10.1 Η ρομ απευθύνεται σ όσους θέλουν να δοκιμάσουν το πιο νέο built και το νεότερο manila και την νεα καμερα. Download Αγγλική (WWE) Ελληνική (ELL) Γιάννη, καταλαβαίνω καλά ότι αυτή (σε WWE) δεν έχει πρόβλημα με τα ελληνικά sms - sorry αλλά έχω "κολησει" με το θέμα αυτό... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Γιάννη, καταλαβαίνω καλά ότι αυτή (σε WWE) δεν έχει πρόβλημα με τα ελληνικά sms - sorry αλλά έχω "κολησει" με το θέμα αυτό... Σωστα, για να μην με ρωτας οταν δεν εχει secure box δεν εχει προβλημα με τα Ελληνικα :) Γιατι ομως βαζεις την WWE? Δεν ειναι πιο βολικη η Ελληνικη??? EDIT Πολύ καλή η v10.1 από τις δοκιμές μου! Σας την προτείνω! Διορθώθηκε στο home tab του manila η ένδειξη του operator Edited August 26, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Γιαννη και εγω αυτη εχω χωρις αυτο το προβλημα. Κλεισε απο comm manager το τηλεφωνο. Κλεισε στο Dial-up_Enabler-Disabler_v0.6 τα παντα που βλεπεις. Κανε reboot και ανοιξε το τηλεφωνο μετα. Αν δεν πετυχει, φλασσαρε παλι. Γιάννη έκανα τα πάντα. Τελικά την ζημιά την έκανε το ActiveSync. Χρειάστηκε η παλιά καλή λύση του fake server για να ξεμπλέξω. Απορώ όμως πως είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα! Θα δοκιμάσω την 10.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Γιάννη έκανα τα πάντα. Τελικά την ζημιά την έκανε το ActiveSync. Χρειάστηκε η παλιά καλή λύση του fake server για να ξεμπλέξω. Απορώ όμως πως είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα! Θα δοκιμάσω την 10.1. Πολυ καλη η 10.1 Γιαννη, δοκίμασε και περιμενω και τις δίκες σου εντυπώσεις. Αν μπορεις ενημέρωσε μας πως κανεις την λυση του fake server για να το μαθουμε και αυτο :) Και αν μπορεις πες μου αν εχεις αυτο προβλημα και στην 10.1 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Αν μπορεις ενημέρωσε μας πως κανεις την λυση του fake server για να το μαθουμε και αυτο :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Σωστα, για να μην με ρωτας οταν δεν εχει secure box δεν εχει προβλημα με τα Ελληνικα :) Γιατι ομως βαζεις την WWE? Δεν ειναι πιο βολικη η Ελληνικη??? ...δυστυχως μετα απο 7 χρονια στην αγγλια και τις εν γενει χαλια μεταφρασεις... καταλαβαινω καλυτερα (στα pc) τα αγγλικα... ασε που ειμαι και πολυ μεγαλος για να αλλαξω! Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ...δυστυχως μετα απο 7 χρονια στην αγγλια και τις εν γενει χαλια μεταφρασεις... καταλαβαινω καλυτερα (στα pc) τα αγγλικα... ασε που ειμαι και πολυ μεγαλος για να αλλαξω! Κατανοητό! Σήμερα δεν εχω τιποτα να μαγειρέψω, ουτε νεο build - ουτε EXT αλλα ουτε και ενα bug να διορθωσω και με τρωνε τα χερια μου :):lol: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Κατανοητό! Σήμερα δεν εχω τιποτα να μαγειρέψω, ουτε νεο build - ουτε EXT αλλα ουτε και ενα bug να διορθωσω και με τρωνε τα χερια μου :):lol: Ευκαιρία για ξεκούραση και μην ανησυχείς... αυτά δεν τελειώνουν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS_PAPPAS Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Εκπληκτικό . Σας ευχαριστώ όλους και κυρίως τον πρωτεργάτη. Η τελευταία rom είναι άπαιχτη. Παρακολουθώ από την αρχή και οι γνώσεις όλων είναι τέλειες. Σας παρακολουθώ συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Εκπληκτικό . Σας ευχαριστώ όλους και κυρίως τον πρωτεργάτη. Η τελευταία rom είναι άπαιχτη. Παρακολουθώ από την αρχή και οι γνώσεις όλων είναι τέλειες. Σας παρακολουθώ συνέχεια... Σε καλωσορίζω στο myphone και στην παρέα μας, και χαίρομε ,που σου αρέσει η δουλειά μου :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Είχα την v8.0 dinik ell και έβαλα για δοκιμή την 10.1 ell. Δυο φορές μέχρι τώρα μου κόλλησε τελείως ο οpera και στη συνέχεια κόλλησε το κινητό και χρειάστηκε να κάνω soft reset.Με την v8.0 δεν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα.Οπότε τώρα θα βάλω την v10 dinik ell. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Έχω εδώ και μερικές μέρες το τηλέφωνο μου στο service και για αυτό δεν ποστάρω για τις τελευταίες εκδόσεις του Γιάννη... Πάντως, συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, για το μεράκι και τον χρόνο σου, για να ομορφαίνεις τα τηλέφωνα όλων μας...;) Στο θέμα μου τώρα...Ένα παιδί που είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα στην οθόνη, μου είχε πει ότι διάβασε κάπου ότι προκαλείται από rom που ενεργοποιούν την επιπλέον ram... Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά θέλω να προσέξω όσο μπορώ να μην ξαναπροκαλέσω την ίδια βλαβη... Για αυτό, θέλω να ρωτήσω αν οι Omega έχουν το trick με την επιπλέον ram... Κι αν ναι, αν γίνεται να μην το ενεργοποιήσω, ή αν υπάρχει κάποια παλαιότερη έκδοση, ίσως, που να μην το έχει, ώστε να χρησιμοποιώ αυτή... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Είχα την v8.0 dinik ell και έβαλα για δοκιμή την 10.1 ell. Δυο φορές μέχρι τώρα μου κόλλησε τελείως ο οpera και στη συνέχεια κόλλησε το κινητό και χρειάστηκε να κάνω soft reset.Με την v8.0 δεν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα.Οπότε τώρα θα βάλω την v10 dinik ell. Τον εχω χρησιμοποιείσει αρκετα σήμερα με την ίδια ρόμ δεν μου έχει κάνει κατι τέτοιο, μόνο την πρώτη φορά που άνοιξε εφαγε ενα μικρό σκαλωμα με το πληκτρολόγιο. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Κατανοητό! Σήμερα δεν εχω τιποτα να μαγειρέψω, ουτε νεο build - ουτε EXT αλλα ουτε και ενα bug να διορθωσω και με τρωνε τα χερια μου :):lol: ...δεν φτιαχνεις μια 10.1 με CHT & Dinik για να μην τα περναω χειροκινητα;:lol::O Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinezas133 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Γιάννη έκανα τα πάντα. Τελικά την ζημιά την έκανε το ActiveSync. Χρειάστηκε η παλιά καλή λύση του fake server για να ξεμπλέξω. Απορώ όμως πως είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα! Θα δοκιμάσω την 10.1. καλησπέρα κι απο μένα. Κι εγω είχα το ίδιο πρόβλημα με την 9 που εχω. Συνδέεται συνεχώς στο ιντερνετ μέχρι που τα έκλεισα όλα με το nodata.(δεν ήξερα ότι έχει ανάλογο πρόγραμμα μέσα η ρομ). Πάντως η ρομ σκίζει ειδικά σε opera και adobe reader που χρησιμοποίησα το zoom ειναι απιστευτο. Θα βάλω την v10 σημερα. Η 9 ήταν η πρωτη ρομ που φλασσαρα ποτέ. Χρειάζεται να κάνω task29? Επίσης όταν πάω να κάνω sync τις επαφες απο το ουtlook δεν περνά τπτ στο τηλ και οχι μονο αυτό αλλά μου σβήνει και τις επαφές από το outlook. Πρέπει να αλλάξω κάτι στο activesync για να το αποφύγω αυτό? Ευχαριστώ Edited August 26, 2010 by pinezas133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Συνδέεται συνεχώς στο ιντερνετ μέχρι που τα έκλεισα όλα με το nodata. Δεν χρειάζεται να τα κλείσεις όλα. Ακολούθησε τη λύση που δίνω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Γιαννη πιστευω οτι πρεπει να ενσωματωσεις στην επομενη ρομ, την αλλαγη στο registry που τελειοποιει πλεον την εγγραφη και του συνομιλητη τελεια καλα την κληση. εδω ειναι : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765555 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts