ioathe Δημ. August 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Βγήκε σήμερα νέο built 23132_XIP.BIN_MSXIPKernel_SYS WVGA_0409 5308 Windows CE: 5.2 Build 4163 (July 21 2010. 12:23:19) Ετοιμάζω την Omega v9.0 :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Δε μπορούμε να σε προλάβουμε πλέον.:lol:Εχεις ξεφύγει :up: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Βγήκε σήμερα νέο built 23132_XIP.BIN_MSXIPKernel_SYS WVGA_0409 5308 Windows CE: 5.2 Build 4163 (July 21 2010. 12:23:19) Ετοιμάζω την Omega v9.0 :) καλα ολα αυτα αλλα υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ τους ή απλως για να πειραματιζομαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Νομιζω οτι δεν εχει νοημα μια WWE ρομ απο την στιγμη που υπαρχει Ελληνικοτατη ρομ. Ομως οπως βολευει τον καθενα. Παντος στην λειτουργεια τους ειναι ιδιες τα γραμματα αλλαζουν. Αναφέρομε στις Omega. Γιάννη η τελική απόφαση είναι δική σου αλλά γνωρίζω αρκετούς που θα ήθελαν μια ελληνική based rom με ελληνικό/αγγλικό πληκτρολόγιο με υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms, ελληνικά regional settings και... αγγλικό μενού. Περιμένουμε την v9.0! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) Γιάννη η τελική απόφαση είναι δική σου αλλά γνωρίζω αρκετούς που θα ήθελαν μια ελληνική based rom με ελληνικό/αγγλικό πληκτρολόγιο με υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms, ελληνικά regional settings και... αγγλικό μενού. Περιμένουμε την v9.0! :rolleyes: Γιαννη Ελληνικο πληκτρολογιο εβαλα στην v9.0 (του DR MOBILE). Το μονο που μενει ειναι να αλλαζει ο χρηστης τα regional settings στα Ελληνικα να βαζει την Ελληνικη μπαρα επαφων τον Ελληνικο καιρο και ενα μικρο cab που εχω δωσει και αλλαζει το manila στα Ελληνικα και το cab για τους ηχους των sms! Ολα αυτα ειναι ουτε 1 λεπτο. Εγω για να τα κανω θελω νεα κουζινα απο την αρχη! Αν θελετε να σας κανω ενα φακελο με τα cab και να τον ανεβασω. Edited August 21, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Εγω για να τα κανω θελω νεα κουζινα απο την αρχη! Δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. ;) Ένα άλλο tip για να έχεις στα υπόψιν, οι περισσότεροι μάγειρες προτιμούν το νέο manila του OBOE... 2.5.2018.2814 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) Γιαννη Ελληνικο πληκτρολογιο εβαλα στην v9.0 (του DR MOBILE). Το μονο που μενει ειναι να αλλαζει ο χρηστης τα regional settings στα Ελληνικα να βαζει την Ελληνικη μπαρα επαφων τον Ελληνικο καιρο και ενα μικρο cab που εχω δωσει και αλλαζει το manila στα Ελληνικα και το cab για τους ηχους των sms! Ολα αυτα ειναι ουτε 1 λεπτο. Εγω για να τα κανω θελω νεα κουζινα απο την αρχη! Αν θελετε να σας κανω ενα φακελο με τα cab και να τον ανεβασω. Στην ουσία δηλαδή αυτά: - Βελτιωμένο ελληνικό πληκτρολόγιο για αγγλικές HD2 συσκευές/ROMs (by DrMobile) - Notifications σε Ελληνικό manilla - Solved[/b] (thanks to tsipistri) RandomAccess (επιλέγουμε την WVGA έκδοση) αλλάζουμε σε ελληνική και την μπάρα των επαφών. Αλλαγή γλώσσας του HTC Secse (Manila) στα Ελληνικά. http://rapidshare.com/files/386961893/indie-Allagi_glosas_se_Ellinika_0408.cab WeatherCitiesGR.cab Edited August 21, 2010 by apozafeir Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Θεματα για την Omega 8.0 που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Νέα έκδοση: Omega v9.0 ELL + WWE Changelog New Built 23132 23132 Windows CE: 5.2 Build 4163 (July 21 2010. 12:23:19) Πληροφορίες και Download στα πρώτα ποστ Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Νέα έκδοση: Omega v9.0 ELL + WWE Changelog New Built 23132 23132 Windows CE: 5.2 Build 4163 (July 21 2010. 12:23:19) Πληροφορίες και Download στα πρώτα ποστ ουσιαστικα τι κερδιζω με το να βαλω την ν9.0? ειναι πιο γρηγορη? τι παραπανω εχει απο την ν8.0?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 ουσιαστικα τι κερδιζω με το να βαλω την ν9.0? ειναι πιο γρηγορη? τι παραπανω εχει απο την ν8.0?? Δεν θα δεις κάποια αισθητή διαφορά, απλά το γεγονός ότι στηρίζεται στο τελευταίο build της microsoft (από το συγκεκριμένο branch) σημαίνει ότι είναι βελτιωμένη στα σημεία. @ioathe: Πάντως Γιάννη η 3.04 σαν base είναι σαφώς γρηγορότερη της 2.13. Καλή επιλογή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 παιδια δε βρηκα τα αρχεια για να κατεβασω Omega v9.0 ELL στα πρωτα αρχεια!!!!!!!!!!!!ποια ειναι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 παιδια δε βρηκα τα αρχεια για να κατεβασω Omega v9.0 ELL στα πρωτα αρχεια!!!!!!!!!!!!ποια ειναι? ευχαριστω Κατω απο την Εικονα Omega Download ειναι 2 link: ELL - WWE Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Κατω απο την Εικονα Omega Download ειναι 2 link: ELL - WWE σε ευχαριστω πολυ να σου κανω μια ερωτηση? μετα την εγκατασταση απο εκει που μου ειπες πρεπει να κανω εγκατασταση κι αυτο η οχι? Original ::indie:: Original v1.1 http://rapidshare.com/files/38397566...eries_v1.1.rar και υπαρχουν αλλα θεματα εκτος αυτων των 5 που ειναι στο πρωτο ποστ? radio χρειαζεται να αλλαξω για την ομεγα 9? ευχαριστω Edited August 22, 2010 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 σε ευχαριστω πολυ να σου κανω μια ερωτηση? μετα την εγκατασταση απο εκει που μου ειπες πρεπει να κανω εγκατασταση κι αυτο η οχι? Original ::indie:: Original v1.1 http://rapidshare.com/files/38397566...eries_v1.1.rar και υπαρχουν αλλα θεματα εκτος αυτων των 5 που ειναι στο πρωτο ποστ? radio χρειαζεται να αλλαξω για την ομεγα 9? ευχαριστω Καλημέρα Οχι δεν χρειάζεται κάτι άλλο, αυτό που αναφέρεις είναι άλλη ρόμ :) Οσο για το radio καλό θα είναι να έχεις κάποιο από τα τελευταία, ποιο έχεις τώρα; Πια από τις Omega φλάσαρες; Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλημέρα Οχι δεν χρειάζεται κάτι άλλο, αυτό που αναφέρεις είναι άλλη ρόμ :) Οσο για το radio καλό θα είναι να έχεις κάποιο από τα τελευταία, ποιο έχεις τώρα; Πια από τις Omega φλάσαρες; καλημερα φιλε μου,εχω την 2.10.50.28_2 και θα φορτωσω και τις 3 που βλεπεις μεχρι να δω καποια που να μ αρεσει.πρεπει να αλλαξω radio η οχι? Omega_v9.0_ELL_MaxSense Omega_v9.0_ELL_Dinik Omega_v9.0_ELL_Black_GA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 καλημερα φιλε μου,εχω την 2.10.50.28_2 και θα φορτωσω και τις 3 που βλεπεις μεχρι να δω καποια που να μ αρεσει.πρεπει να αλλαξω radio η οχι? Omega_v9.0_ELL_MaxSense Omega_v9.0_ELL_Dinik Omega_v9.0_ELL_Black_GA Όχι δεν χρειάζεται να αλλάξεις, δοκίμασε τις ρόμ και περιμένουμε εντυπώσεις :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Ένα πρόβλημα που συναντώ κάθε φορά που φλασάρω είναι ότι ενώ έχω πάρει backup στις επαφές με το pimbackup και έχω κάνει εξαγωγή των ρυθμίσεων του cht, όταν μετά το φλασάρισμα κάνω restore πρώτα των επαφών και μετά των ρυθμίσεων του cht, τις πιο πολλές φορές βγαίνουν άλλες επαφές από τις επιλεγμένες και όταν μερικές φορές βγαίνουν οι σωστές, δεν βγαίνουν στα εικονίδια οι φωτογραφίες. Το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω το backup των επαφών μέσω activesyngr. Για να βγουν τα εικονίδια σωστά, πρέπει να σβήσω μια μια τις συντομέυσεις και να τις ξαναπεράσω.:( Καλημέρα. Κανένας;;:!: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Παιδια δοκιμαστε την OMEGA 9 Version και συγκεκριμενα την Omega_v9.0_ELL_MaxSense και θα με θυμηθηται πολυ καλη και γρηγορη και ενα μεγαλο μπραβο στο φιλο μας IOATHE που την εφτιαξε. Το μονο προβλημα που ειδα και αν μπορει να μας το λυση ειναι στην ωρα αν μπορουμε να διαλεξουμε τι δικη μας χωρα γιατι τωρα δειχνει CMT-8 Ειρηνικος Η.Π.Α και να γραφει ελλαδα οπως ηταν!!!!!ευχαριστουμε για ολα φιλε ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Παιδια δοκιμαστε την OMEGA 9 Version και συγκεκριμενα την Omega_v9.0_ELL_MaxSense και θα με θυμηθηται πολυ καλη και γρηγορη και ενα μεγαλο μπραβο στο φιλο μας IOATHE που την εφτιαξε. Το μονο προβλημα που ειδα και αν μπορει να μας το λυση ειναι στην ωρα αν μπορουμε να διαλεξουμε τι δικη μας χωρα γιατι τωρα δειχνει CMT-8 Ειρηνικος Η.Π.Α και να γραφει ελλαδα οπως ηταν!!!!!ευχαριστουμε για ολα φιλε ioathe Πήγαινε Έναρξη\ Πίνακας ελέγχου\ Ρολόι αφυπνίσεις\ και ρύθμισε το :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Πήγαινε Έναρξη\ Πίνακας ελέγχου\ Ρολόι αφυπνίσεις\ και ρύθμισε το :) ευχαριστω πολυ φιλε μου αψογος να ρωτησω κατι το TURBO3D τι κανει? Edited August 22, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 ευχαριστω πολυ φιλε μου αψογος να ρωτησω κατι το TURBO3D τι κανει? Αυτό που λέει το όνομά του. Τουρμπίζει την απόδοση των γραφικών. Βασικά μην το πειράζεις είναι ρυθμισμένο. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Πήγαινε Έναρξη\ Πίνακας ελέγχου\ Ρολόι αφυπνίσεις\ και ρύθμισε το :) Προφανώς αυτό χρειάζεται σε όλες τις ελληνικές rom. Επίσης για εξοικονόμηση χώρου, κάποιος μπορεί να αφαιρέσει τα wallpapers που δεν χρησιμοποιεί από τον σχετικό φάκελο στην κύρια μνήμη. Τέλος ένα tweak που πιστεύω ότι αξίζει να ενσωματωθεί σε όλες τις rom είναι το half transparent backround στο calendar tab. Ενεργοποιείται με αυτό το cab... Touch X 50 percent opaque calendar BG.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την Omega 9.0 ELL XT CHT και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά, στο πρόγραμμα Dial-up Enable/Disabler δε μου εμφανίζει τις συνδέσεις MMS/web όπως συνήθως, αλλά μπορώ να τις ενεργοποιώ/απενεργοποιώ μόνο μέσω του BsB 1.6 (έχω vodafone). Το έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Τέλος ένα tweak που πιστεύω ότι αξίζει να ενσωματωθεί σε όλες τις rom είναι το half transparent backround στο calendar tab. Ενεργοποιείται με αυτό το cab... Εχεις απόλυτο δίκιο....πολύ χρήσιμο... ......τώρα φαίνεται και το κούτελο του γιου μου :lol:. Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το μεγάλο γκρίζο κουτάκι που έχει τα ρολόγια και τον καιρό?? .......να φαίνονται και τα μπουκλάκια του :lol::lol::lol:. @Ioathe: πήγαινε διακοπές καλύτερα :p:lol::p.... μας έχεις τρελάνει στο φλασάρισμα.... @geob79: εμφανίζονται κανονικά. Έχω την ίδια ρομ. δεν κάνεις ένα task29 και ένα hard reset να στρώσει? Edited August 22, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts