vasilis_hd2 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αν δεν κανω λαθος μια και δεν το χρησιμοποιησα ποτε! κανε κλικ σε ενα αδειο κουτακι-quick link και μετα εκει που βρισκεις το προηγουμενο-επομενο wallpaper εχει και το random wallpaper (τυχαιο) που αλλαζει αυτοματα απο τον φακελο που εχεις ορισει πριν ενα ενα με την σειρα! Γραψε λαθος! Δεν το κανει! Λοιπον επειδη εκανα λαθος επανορθωνω και ιδου το προγραμμα για εναλλαγη wallpapers αυτοματα και απο οτι διαβασα ανα οσο χρονικο διαστημα θελουμε!!! http://ip208-100-42-21.static.xda-developers.com Tο 2.12.50.02 πού βρίσκεται; /showthread.php?t=684557 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Λοιπον επειδη εκανα λαθος επανορθωνω και ιδου το προγραμμα για εναλλαγη wallpapers αυτοματα και απο οτι διαβασα ανα οσο χρονικο διαστημα θελουμε!!! http://ip208-100-42-21.static.xda-developers.com /showthread.php?t=684557 Τώρα όμως κατι λάθος εχει το link :lol::lol: Παιδιά τις δυο τελευταίες μέρες μου έχει παρουσιαστεί κάτι περίεργο. Έχω το τηλέφωνο ακουμπισμενο στο γραφείο μου όπως πάντα. Σήμα GSM μόνο αλλά καμπάνα φουλ. Τρεις φορές σε δυο μέρες έλαβα μήνυμα για κλήση που είχα και το τηλέφωνο ήταν εκτός δυκτιου. Όσο το κρατώ με την οθόνη ανοικτή το σήμα είναι πάντα φουλ. Κάποια στιγμή το έπιασα στα πρασα όμως. Με το που πάτησαν το πληκτρολόγιο να ανοίξει η οθόνη, αμέσως το εικονίδιο άρχισε να "γυρίζει" σαν να ψάχνει σήμα και σε κλασματα δευτερολεπτου πάλι φουλ. Υποθέτω πως τις στιγμή που χάνει το σήμα, μάλλον πιάνει στιγμιαία 3G η EDGE Και στην αλλαγή πάνω μεσολαβεί ένα διάστημα νεκρό. Το έχω παρατηρήσει όταν αλλάζω manual από 3G σε GSM Η EDGE όταν κλεινω το 3G από τον communication manager. Το ίδιο πρόβλημα έχει διαπιστώσει ο EchiDNA. Έχει τύχει σε κανένα άλλο. Κώστα Αυτό μου το κάνει και έμενα, όταν το ξεκλειδώνω έτσι κάνει αλλά όχι όμως να παίρνω μήνυμα χαμένης κλήσης. Το έχω πάντα σε 3g off, και μάλιστα σε κάθε νέο φλασάρισμα ανοίγω το 3g μέχρι να βρει σήμα και μετά το κλείνω, μετά μου φαίνεται πιο σταθερό. Edit Συγνώμη για το διπλό post Edited July 20, 2010 by ioathe Διπλο post Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Τώρα όμως κατι λάθος εχει το link :lol::lol: Βιασυνη ενεκα! http://ip208-100-42-21.static.xda-developers.com/showthread.php?t=684557 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Βιασυνη ενεκα! http://ip208-100-42-21.static.xda-developers.com/showthread.php?t=684557 Nα σαι καλα...ευχαριστώ... Συγγνώμη για την αναστάτωση :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλησπέρα!!!πρωτα περναμε την radio και μετα την rom? χρησιμοποιω το HSPL(μετα μολις μου βγαλει succesful done, τι κανω επομενο βημα ξεσυνδεω και ξανασυνδεω?)...μετα περνω την radio(ποια radio προτεινετε 2,10 ή 2,12)...μετα την ρομ... και μετα τελος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Tο 2.12.50.02 πού βρίσκεται; http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20%28Leo%29/Radios/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Κώστα Αυτό μου το κάνει και έμενα, όταν το ξεκλειδώνω έτσι κάνει αλλά όχι όμως να παίρνω μήνυμα χαμένης κλήσης. Το έχω πάντα σε 3g off, και μάλιστα σε κάθε νέο φλασάρισμα ανοίγω το 3g μέχρι να βρει σήμα και μετά το κλείνω, μετά μου φαίνεται πιο σταθερό. Edit Συγνώμη για το διπλό post Αγαπητέ πατριώτη ( είμαι Κορυδαλλιωτης):) το 3G το χρησιμοποιώ καθημερινά οπότε το δεν μπορώ να το έχω κλειστό. Δεν ξέρω μάλλον κάτι παίζει με το radio και την περιοχή,γιατί στο σπίτι δεν μου έχει παρουσιασθεί ακόμα. Θυμάμαι από παλιότερες συσκευές htc, ότι υπάρχει ένα θεματακι με την καθυστεριση της επαναφοράς του σήματος όταν για κάποιο λόγο χαθεί. Μπορεί να κόλλησε την ασθένεια από κανά iPhone 4:lol: αλλά εγώ όταν το πιάνω έχει σημα:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Λοιπον παιδες... Χρησιμοποιω εδω και κατι μερες, απο το Σαββατο, την καινουρια ρομ Omega v4.0 XT WWE. Λοιπον ξεχωρα το οτι ειναι πολυ γρηγορη και λειτουργικη το κινητο το φορτησα τελευταια φορα το Σαββατο βραδυ κ απο τοτε δν το ξαναεκλεισα. Εκανα μια μεση χρηση και εχω ακομα 21% μπαταρια!!! πραγματατικα ειναι απιστευτη ρομ και με τον συνδιασμο της με RADIO 2.12 πεταει...!!! Μπραβο και παλι μπραβο Ioathe!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Θυμάμαι από παλιότερες συσκευές htc, ότι υπάρχει ένα θεματακι με την καθυστεριση της επαναφοράς του σήματος όταν για κάποιο λόγο χαθεί. Μπορεί να κόλλησε την ασθένεια από κανά iPhone 4:lol: αλλά εγώ όταν το πιάνω έχει σημα:) Αυτό με την καθυστέρηση μου θυμίζει παλαιότερες συζητήσεις (HD) σε γειτονικό forum Όσο για την ασθένεια πρόσεχε μην κολλήσεις τίποτα και χρειάζεσαι ειδική θήκη :lol::lol::lol: Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Πάντως μετά από πάνω από μια εβδομάδα χρήσης της Omega 4.0 με το 2.12, σκέφτομαι ότι το συγκεκριμένο ραδιο, ίσως είναι υπερτιμημένο. Τιποτα το συγκεκριμένο, αλλά η όλη αίσθηση σχετικά με το σήμα σε περιοχές όχι "καμπάνα", το πόσο αργεί να γυρίσει από 3g σε απλό κλπ. Δοκιμάζω το 2.10 και θα επανέλθω Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Πάντως μετά από πάνω από μια εβδομάδα χρήσης της Omega 4.0 με το 2.12, σκέφτομαι ότι το συγκεκριμένο ραδιο, ίσως είναι υπερτιμημένο. Τιποτα το συγκεκριμένο, αλλά η όλη αίσθηση σχετικά με το σήμα σε περιοχές όχι "καμπάνα", το πόσο αργεί να γυρίσει από 3g σε απλό κλπ. Δοκιμάζω το 2.10 και θα επανέλθω Σωτο τα λεω και εγω αλλα ποιος με ακουει? 2.10.50.08 η 2.10.50.28!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Σωτο τα λεω και εγω αλλα ποιος με ακουει? 2.10.50.08 η 2.10.50.28!!! Θα διαφωνήσω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) γεια σασ παιδια με την ομεγα 4 δεν μπορω να καταχωρησω το email μου παω προσθηκη windowslive kai μου πεταει σφαλμα WLMLauncher.exe οτι δεν ειναι υπογγεγραμενο αυτο το αρχειο η οτι δεν υπαρχει.KAI το t9 δεν παιζει και το εχω επιλεξει απο τις ρυθμισεις ΕΓΩ εγκαταστησα το windows live mesagger το msn δηλαδη κ ετσι λυθηκε το προβλημα!!!!!!!!!! ;) Edited July 20, 2010 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 συγνωμη για την ενοχληση αλλα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να μου δωσει καποιοσ τον αριθμο του να παρω τηλ να μου πει βημα βημα τι να κανω για να βαλω την νεα ωμεγα φοβαμαι μηπωσ κανω κατι λαθοσ και καταστεψω το κινητο κριμα ειναι για 15 λεπτα υποθεση να χαλασω το τηλεφωνο σασ παρακαλω καποιοσ να κανει την μαγκια να βοηθεισει αλλιωσ μονοσ μου δεν το κοβω να την αλλαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) συγνωμη αλλα τι ακριβως ειναι ο arkswitch κ τι κανει?? επισεις χρηαζεται το nodata h να το βγαλω γιατι το εχω εγγαταστησει!!!!!!!!!!!! εχω την omega v4 Πάντως μετά από πάνω από μια εβδομάδα χρήσης της Omega 4.0 με το 2.12, σκέφτομαι ότι το συγκεκριμένο ραδιο, ίσως είναι υπερτιμημένο. Τιποτα το συγκεκριμένο, αλλά η όλη αίσθηση σχετικά με το σήμα σε περιοχές όχι "καμπάνα", το πόσο αργεί να γυρίσει από 3g σε απλό κλπ. Δοκιμάζω το 2.10 και θα επανέλθω δοκιμασε κ πες μας το ιδιο σκευτομαι κ εγω!!! επισεις ηθελα να ρωτησω χρειαζεται να βαλω τον flash pleyer ?? to Microsoft_NET_CF_35?? η τα εχει μεσα η ομεγα???? Σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά ποστ, χρησιμοποίησε την τροποποίηση και πρόσθεσε ότι θέλεις Edited July 20, 2010 by ioathe Διπλό post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Θα διαφωνήσω. :rolleyes: Αυτό αποδεικνύει το ότι δεν υπάρχει υπάρχει ιδανικό ραδιο... Η κακές εμπειρίες μου με το 2.12 είναι σε περιοχή που έχω αδύναμο 3g σημα και το κινητό γυρίζει συνεχώς αναλογα το σημείο από 3G σε GSM. H Εντύπωση που έχψ σε σχέση με το παλιό 2.06 της 1.66 είναι ότι δεν το χειρίζεται τόσο καλά. Επίσης επειδή ταξιδεύω πολύ στο εξωτερικό, βλέπω ότι κάνει περίπου 3-5 λεπτά για να "λοκάρει" σε σήμα σε αντίθεση με την 2.06 που έκανε περί τα 2 λεπτά. Σε περιοχές με δυνατό σήμα δεν είχα κανένα πρόβλημα - ενώ ταυτόχρονα σε standby η κατανάλωση είναι πολύ καλή ή και καλύτερη. Αυτά. Εχω βάλει την 2.10 τώρα και θα γυρίσω με εντυπώσεις για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 συγνωμη για την ενοχληση αλλα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να μου δωσει καποιοσ τον αριθμο του να παρω τηλ να μου πει βημα βημα τι να κανω για να βαλω την νεα ωμεγα φοβαμαι μηπωσ κανω κατι λαθοσ και καταστεψω το κινητο κριμα ειναι για 15 λεπτα υποθεση να χαλασω το τηλεφωνο σασ παρακαλω καποιοσ να κανει την μαγκια να βοηθεισει αλλιωσ μονοσ μου δεν το κοβω να την αλλαξω Στο πρώτο post του HD2 θα βρεις αναλυτικούς οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 γεια σασ παιδια με την ομεγα 4 δεν μπορω να καταχωρησω το email μου παω προσθηκη windowslive kai μου πεταει σφαλμα WLMLauncher.exe οτι δεν ειναι υπογγεγραμενο αυτο το αρχειο η οτι δεν υπαρχει.KAI το t9 δεν παιζει και το εχω επιλεξει απο τις ρυθμισεις Πρεπει να κανεις εγκατάσταση το windows live mesagger, υπαρχει στα πρωτα ποστ. Λοιπον παιδες... Χρησιμοποιω εδω και κατι μερες, απο το Σαββατο, την καινουρια ρομ Omega v4.0 XT WWE. Λοιπον ξεχωρα το οτι ειναι πολυ γρηγορη και λειτουργικη το κινητο το φορτησα τελευταια φορα το Σαββατο βραδυ κ απο τοτε δν το ξαναεκλεισα. Εκανα μια μεση χρηση και εχω ακομα 21% μπαταρια!!! πραγματατικα ειναι απιστευτη ρομ και με τον συνδιασμο της με RADIO 2.12 πεταει...!!! Μπραβο και παλι μπραβο Ioathe!!!! Ευχαριστω πολυ :) συγνωμη για την ενοχληση αλλα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να μου δωσει καποιοσ τον αριθμο του να παρω τηλ να μου πει βημα βημα τι να κανω για να βαλω την νεα ωμεγα φοβαμαι μηπωσ κανω κατι λαθοσ και καταστεψω το κινητο κριμα ειναι για 15 λεπτα υποθεση να χαλασω το τηλεφωνο σασ παρακαλω καποιοσ να κανει την μαγκια να βοηθεισει αλλιωσ μονοσ μου δεν το κοβω να την αλλαξω Μιχαλη εδω δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας γιατι εχουμε αλλη συσκευη. Γραψε εδω και θα πω εγω σε καποιον να σε βοηθησει απο την ομαδα μας: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=699953 και διαβασε τον οδηγο που ποσταρε ο Γιαννης λιγο πιο πανω :) Μην τρομαζεις ομως ειναι απλη διαδικασια, απλα θελει προσοχη να την κανεις σωστα. to Microsoft_NET_CF_35?? η τα εχει μεσα η ομεγα???? Το εχει μεσα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 ΕΠΗΔΗ εχω μπερδευτει πως θα μαθω πια ομεγα εχω βαλει?? ειναι 2 4αρες? η v4 wwe kai h v4 xt wwe ??και πια ειναι η καλυερη????τι διαφορες εχουνε?? ευχαριστω!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) Γιαννη με συγχωρεις αλλα αυτο το VBN ειναι της υπομονης θες μιση ωρα μεχρι να καταφερεις να αρχισει το download και αλλη μια ωρα να κατεβει. Και καλα το κατεβασμα αφηνεις το κομπιουτερ και ασχολησαι με κατι αλλο. Το να κανεις ομως συνεχεις προσπαθειες ποτε θα βρεις καινη θεση στον σερβερ τους ειναι εκνευριστικο. Δεν γινεται να ανεβαινουν και σε rapidshare? ευχαριστω edit ειπα να κατεβασω την V4 την ελληνικη αλλα δεν τα καταφερα. δεν ανοιγει καν το site Edited July 20, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) καλησπερα.Θα ηθελα την βοη8ειας σας γιατι το τηλ κρασαρε και δεν ανοιγει.προσπα8ωντας χτες να βαλω την omega xt dinik 2.7.2 και την ωρα που το τηλ κανει μπουτ με ωγαζει στο μενου για να βαλω το πιν εκει κλεινει και 3ανα ανοιγει με το λογοτυπο htc και το λευκο φοντο και εκει κολλαει.Μετα ειπα να το επαναφερω στην αρχικη spl οπως υποδικνειετε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 αλλα παλι κολλαει στο ιδιο σημειο.Αυτο που παρατηρω ειναι οτι οταν κανει μπουτ μου εμφανιζει παλι το λογοτυπο της ομαδας(LEO) ενω κανονικα φανταζομαι δεν 8α επρεπε. Εχετε να προτυνετε καποια αλλη λυση εκτος απο την παραπανω???? Επισης η ρομ που περιεχετε στο παραπανω λινκ παιζει και σε αυτα απο αγγλια???? Edited July 20, 2010 by Je_design Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Κώστα το κάνει και σε μένα που το έχω μόνιμα σε gsm! Στην αρχή πίστεψα ότι είναι τυχαίο, δεν είχα καθόλου σήμα (no service) μόλις δοκίμασα να καλέσω δοκιμαστικά το δεύτερο κινητό μου μου έδειξε 5 στις 5 γραμμές :wacko: Χτες σε σημείο που δεν υπάρχει πρόβλημα μου ήρθε κι εμένα μήνυμα ότι είχα κλήση!!! Κάτι πρέπει να συμβαίνει... αν δεν το ανέφερες θα το θεωρούσα παραξενιά της vodafone!!! :p Το ίδιο κάνει και σε εμένα που έχω cosmote και άλλη rom, άρα κάτι άλλο παίζει. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) καλησπερα.Θα ηθελα την βοη8ειας σας γιατι το τηλ κρασαρε και δεν ανοιγει.προσπα8ωντας χτες να βαλω την omega xt dinik 2.7.2 και την ωρα που το τηλ κανει μπουτ με ωγαζει στο μενου για να βαλω το πιν εκει κλεινει και 3ανα ανοιγει με το λογοτυπο htc και το λευκο φοντο και εκει κολλαει.Μετα ειπα να το επαναφερω στην αρχικη spl οπως υποδικνειετε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 αλλα παλι κολλαει στο ιδιο σημειο.Αυτο που παρατηρω ειναι οτι οταν κανει μπουτ μου εμφανιζει παλι το λογοτυπο της ομαδας(LEO) ενω κανονικα φανταζομαι δεν 8α επρεπε. Εχετε να προτυνετε καποια αλλη λυση εκτος απο την παραπανω???? Επισης η ρομ που περιεχετε στο παραπανω λινκ παιζει και σε αυτα απο αγγλια???? Mην αγχωνεσαι, 1) hspl εχεις κανει? 2)Το τηλεφωνο σου ειναι ευρωπαικο η αμερικανικο? 3) Τι ραδιο εχεις? αν και νομιζω οτι κατι παιζει με την αιτηση του κωδικου pin και το cht 1.8.5 αν θυμαμαι καλα και λενε οτι πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο! Edited July 20, 2010 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) Να σας ρωτησω το μονο που βλεπω αρνητικο στην Omega 4.0 XT ELL είναι οτι νομιζω οτι το ηχειο δεν ακουγεται τοσο δυνατα οσο στην official 1.66 ELL.... κανω λαθος???Δεν ειμαι ικανοπποιημενος απο την ενταση...κανω λαθος????Οι δικες σας παρατηρησεις πανω σ'αυτο το θεμα!!! Εβαλα και το SRS WOW 1.5 αλλα ελαχιστη διαφορα προσθεσε!!! Ειναι αισθητα πιο χαμηλο....το ιδιο τραγουδι ειχα και στην 1,66 και επαιζε πιο δυνατα.... το παρατηρησε και η κοπελια μου που την ρωτησα αν παρατηρησε διαφορα!! Edited July 20, 2010 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Mην αγχωνεσαι, 1) hspl εχεις κανει? 2)Το τηλεφωνο σου ειναι ευρωπαικο η αμερικανικο? 3) Τι ραδιο εχεις? αν και νομιζω οτι κατι παιζει με την αιτηση του κωδικου pin και το cht 1.8.5 αν θυμαμαι καλα και λενε οτι πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο! 1)hspl ειχα κανει με την πρωτη μαγειρεμενη ρομ που ειχε βγει και ξαναεκανα τωρα στην 1.66. 2)Ευρωπαικο 3)Radio 2.10.50.28_2 Υπαρχει τροπος να επανελθει γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω ανγωθει λιγο. Σ'ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts