Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σε όλους τους 'Μάγειρες'....!!!Λίγη βοήθεια παιδιά γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα!!!!Έχω αλλάξει καμια 15αριά ROMs και Radios αλλά η μπαταρία μου δεν κρατάει ούτε 8 ώρες και χωρίς καθόλου χρήση!!!!Τι να κάνω??? Πλιζ βοήθεια!!!Τώρα φοράω 2.12.50.02.2 και Energy απο XDA μπάς και αλλα τα ιδια..Καμια πρόταση ???

Να βάλεις μια από τις εκδόσεις της Omega για αρχη :lol::lol:

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω ο φίλος Αντώνης έχει κάνει πολύ καλές μετρήσεις για την κατανάλωση της μπαταρίας.

Δοκίμασε και ενημέρωσε μας.

Εβαλα την απλη αλλα το μετανιωσα και γυρισα στην ΧΤ V3.0:lol:

Στην επομενη αναβαθμιση μου φτιαχνεις το cabaki να εχω κι εγω ελληνικα.

Το μονο προβλημα ειναι οι επαφες μου που τις εχω στα αγγλικα γιατι εχω πολλους ξενους και επισης οταν στελνεις ενα mail αν το ονομα ειναι στα ελληνικα δημιουργει προβλήματα εφοσον προοριζεται για ξενο.

Κατάλαβα, θα σου φτιάξω 2.

Ένα για το manila και ένα για τις Επαφές.

Τα sms notification είναι οκ?

@ioathe

Την έχω δοκιμάσει την ρομ σου την ελληνική και είναι πολύ καλή και πανέμορφη και με την βοήθεια των παιδιών εδώ έχεις περάσει και όλα σχεδόν τα προγράμματα που χρησιμοποιώ,αλλά προσωπικά δε μου "κάθονται" τα 6.5.χ.Συνεχίζω να προτιμώ τα 6.5 και έτσι η μόνη μου λύση για όμορφη ρομ είναι η energy 21907.

Ευχαριστώ για την δοκιμή και τα σχόλια.

Σε θέλουμε στην παρέα μας πάντως :)

Έστω και αν φοράς άλλη ρομ :):lol:

Μόλις με αφήσει η μπέμπα θα σας παρουσιασω την νεα Omega η οποια ειναι ετοιμη.

Η οικογένεια μεγαλώνει!

Αυτήν τη φορά η ρομ απευθύνετε στους λάτρεις του μαύρου.

Omega in Black v3.0 με Theme: Great Alexander

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε φίλε apitsakis προσπάθησα να βρω πως θα σου στείλω private message αλλά δεν τα κατάφερα. Μάλλον δεν έψαξα καλά. Στο έστειλα στο XDA. :X

UPDATE: βρήκα πως στέλνουν private messages εδω....στο xda το χω στείλει πάντως.

Edited by demakhs

Η Omega στα επίσημα (Black)

Αφιερωμένη στους λάτρεις του μαύρου

Omega Black v3.0- Great Alexander Themed

Download στο πρωτο ποστ!

http://img341.imageshack.us/img341/6754/83156814.jpg

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια τους:

Αντώνη (apitsakis)

Βασίλη (vasilis_hd2)

Σταύρο (clio1400)

Edited by ioathe

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Διάβασα στο xda ότι βγήλε το HSPL3. Γιάννη το χρειαζόμαστε ?.

Δεν το ήξερα, ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το κοιτάξω!

Καλημέρα σας!!!

Γιάννη βλέπω ότι έχεις κάνει τεράστια βήματα προόδου!!! :)

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεισφορά σου από μένα!!! :)

Δυστυχώς λόγω απίστευτου φόρτου δεν μπόρεσα να δοκιμάσω τίποτα ακόμα, αλλά όταν θα μπορέσω είμαι σίγουρος ότι θα είναι κορυφαίο!!! Μπράβο σου και πάλι! :)

Γιώργο τώρα είδα το μήνυμα σου :blink:

Μας έλειψες, σε περιμένουμε μόλις μπορέσεις και πάλι.

Γιάννη δεν ανεβάζεις και τις φωτογραφίες σε 480*800 για να μην κουράζονται οι φίλοι ?.

Στο xda μερικοί ισχυρίζονται ότι έχουνε καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας με το HSPL 2.08. είναι εφικτό αυτό ?

Μπράβο Γιάννη για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ σου ROM !!!

ΏΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΩΡΑ !!!... (Ποιο πολύ αργεί το delivery να φέρει την πίτσα παρά εσύ να ανεβάσεις μια ROM) :lol: :lol: :lol: :p

εντέλει πριν από λίγο

άλλαξα ραδιο μετόνομαζοντας το

πρώτα σε LEOIMG.nbh

παρόλα αυτά στην επανεκίνηση

μου έκανε πάλι hard reset . καμιά

ιδέα τι μπορεί μα φταίει?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

εντέλει πριν από λίγο

άλλαξα ραδιο μετόνομαζοντας το

πρώτα σε LEOIMG.nbh

παρόλα αυτά στην επανεκίνηση

μου έκανε πάλι hard reset . καμιά

ιδέα τι μπορεί μα φταίει?

Με άλλο ράδιο έχεις το ίδιο πρόβλημα?

μου έκανε ξανά και με άλλο ράδιο

hard reset .. δεν ήταν όμως το

αρχειο από το ράδιο της μορφής

LEOIMG.nbh. ίσως γιαυτό το λόγο

μου έκανε hard reset.

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

μου έκανε ξανά και με άλλο ράδιο

hard reset .. δεν ήταν όμως το

αρχειο από το ράδιο της μορφής

LEOIMG.nbh. ίσως γιαυτό το λόγο

μου έκανε hard reset.

Εγώ είχα ονομάσει την αυθεντική ROM σε LEOIMG.nbh και την είχα στην κάρτα μνήμης για να βγάλω το HSPL. Πάντα με signed_ruu φλασάρω

@ioathe βλέπω τα screenshots από την καινούρια ρομ και με πιάνει ο πατριωτισμός μου από τη μια και είναι και πολύ εντυπωσιακά από την άλλη!! WOW

Δουλέψτε την εσείς οι παλιοί, τεστάρετέ την, τελοιοποιήστε την και σε λίγο καιρό την φοράω και εγώ!

Βλέπω στην αρχική οθόνη υπαρχει η δυνατότητα για 3 σειρές quick links... αν αυτό γίνεται και στην 2.7.2 πως θα το καταφέρω? Είναι θέμα ρυθμίσεων με τον επεξεργαστή για cookie home tab ή θα το επιτύχω μέσω της επεξεργασίας διάταξης Home? (μόνο κανά δυο μέρες έχω πάρε δώσε με αυτά).

Επίσης έιχα ρωτήσει και τον apitsaki για εναλλακτικό dialer γιατί της htc δε με βοελεύει (έστω και αν τον έχετε κάνει χρωματιστό). Υπάρχει κάτι τέτοιο??

@ioathe βλέπω τα screenshots από την καινούρια ρομ και με πιάνει ο πατριωτισμός μου από τη μια και είναι και πολύ εντυπωσιακά από την άλλη!! WOW

Δουλέψτε την εσείς οι παλιοί, τεστάρετέ την, τελοιοποιήστε την και σε λίγο καιρό την φοράω και εγώ!

Βλέπω στην αρχική οθόνη υπαρχει η δυνατότητα για 3 σειρές quick links... αν αυτό γίνεται και στην 2.7.2 πως θα το καταφέρω? Είναι θέμα ρυθμίσεων με τον επεξεργαστή για cookie home tab ή θα το επιτύχω μέσω της επεξεργασίας διάταξης Home? (μόνο κανά δυο μέρες έχω πάρε δώσε με αυτά).

Επίσης έιχα ρωτήσει και τον apitsaki για εναλλακτικό dialer γιατί της htc δε με βοελεύει (έστω και αν τον έχετε κάνει χρωματιστό). Υπάρχει κάτι τέτοιο??

Eίναι δουλεμένη. Άρα να την περάσεις. Είναι μέσω διάταξης Home. Βάζεις και ενα και δυο και τρία ... . Εναλλακτικό dialer δεν ξέρω, απλά έχω περάσει κάποια customization από Dinik, όπως dialer και keyboard αλλα απλά το skin αλλάζει (εννοώ στην νέα Rom. Aυτή που φοράς τα έχει περασμένα κατευθείαν. Διάβασε λίγο για το Cookie Home αν και ξέρω ότι είσαι fan του spb mobile shell. Πολύ καλό...αλλά πολλά Panels, και τρώει και μπαταρία . Αυτά και good nite buddy !!!

Συγχαρητήρια κι από εμένα για την καταπληκτική δουλειά!

Έχω την έκδοση v3.0 (ELL XT) αλλά δε βρίσκω Manila Document Browser tab...Μπορεί να μπει ως add on ?? Κάποιο link?

Γιώργος

Συγχαρητήρια κι από εμένα για την καταπληκτική δουλειά!

Έχω την έκδοση v3.0 (ELL XT) αλλά δε βρίσκω Manila Document Browser tab...Μπορεί να μπει ως add on ?? Κάποιο link?

Γιώργος

Ευχαριστώ

Θα το βρεις στο 4ο ποστ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166699#post3166699

σου προτείνω όμως να μην το βάλεις, τρώει μπαταριά και ρίχνει την ταχύτητα.

Γιαννη δεν κανει με τιποτα update τον καιρο του Λονδινου :

http://img685.imageshack.us/img685/898/screenshot22n.png

Δυο μικρες ατελειες ακομα :

http://img202.imageshack.us/img202/3231/screenshot12lz.png

Σου εστειλα και 2ο πμ :)

Edited by ioathe

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Γιαννη υπεροχη η V3 WWM XT μπραβο σου και παλι.

Σχετικα με την απλη V3, εχω την εντυπωση οτι XT εχει καλυτερο touching & scrolling.

Δειτε πως η back cover που αγορασα προχθες, γλυτωσε το Leo μου σε πτωση που ειχε σημερα το βραδυ σε τσιμεντενιο πεζοδρομιο.:confused:

Θυσιαστηκε βεβαια αλλα εκανε την δουλεια της περιφημα. Αποροφησε τον κραδασμο και δεν αφησε να σπασει η οθονη αφου με τετοιο βαρος ολα οσα πεφτουν με την γωνια ραγιζει το εξωτερικο κρυσταλο. Αλλα δεν την αφησε να γδαρθει αφου καλυπτει το περιβλημα της και δεν ηλθε σε επαφη με το τσιμεντο. Ειχα βαλει και prottector βεβαια.

Ειχα προαισθημα και επειδη σκοπευω να το κρατησω αρκετο καιρο αγορασα την θηκη και τον prottector.;)

http://img.skitch.com/20100627-83as5shpdqqxcwj7h8e4r1xsmm.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

@@@Clio 1400

Σε μενα κανει κανονικα update στο London

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστώ

Θα το βρεις στο 4ο ποστ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166699#post3166699

σου προτείνω όμως να μην το βάλεις, τρώει μπαταριά και ρίχνει την ταχύτητα.

Την τελευταία φορά που το είχα βάλει, το είχα γράψει και σε ποστ νομίζω, το τηλέφωνο κρέμασε. Και μάλιστα έκανα hard reset.

@Γιάννη υπάρχει κάποιο conflict (σε όλες τις ROM), του task manager και του Arkswitch. Όποτε πάω να κλείσω το Arkswitch από τον task manager σε εμένα το τηλέφωνο κρεμάει, και βγάζω την μπαταρία. Δεν συμβαίνει το αντίθετο.

@clio1400 . O καιρός του Λονδίνου ανανεώνεται. (Αν και 5 χρόνια στην Αγγλία, κανονικά το τηλέφωνο όταν κάνει ενημέρωση θα έπρεπε να έδειχνε...Απλά άστατος !!. χαχαχα). Για το δεύτερο με το αγγλικό CALL και το ελληνικό Επαν. και σε εμένα το δείχνει.

Καλημέρα σε όλους :) Ώρα για δουλειά !

Edited by apitsakis

Καλήμερα σ όλους

Ανέβασα νέα εκδοσή

Omega GTX Sense 2.5 Theme v3.0

Μικρές αλλαγές και νέος Dialer

Γιαννη δεν κανει με τιποτα update τον καιρο του Λονδινου :

Σταύρο εβαλα τον dialer που μου ειπες στην Great Alexander, πολύ καλός και ανέβασα την ρομ με τον νέο Dialer. Το call όταν βρω που είναι θα το μεταφράσω :)

Το μπλε στον Dialer μένει, όταν έχω χρόνο θα το κοιτάξω.

Ο καιρός στην Great Alexander δουλεύει τώρα??

Σε όλες τις άλλες παίζει κανονικά.

Edit

Ο καιρός ενημερώνει κανονικά το Λονδίνο και στη Black.

Γιαννη υπεροχη η V3 WWM XT μπραβο σου και παλι.

Σχετικα με την απλη V3, εχω την εντυπωση οτι XT εχει καλυτερο touching & scrolling.

Δειτε πως η back cover που αγορασα προχθες, γλυτωσε το Leo μου σε πτωση που ειχε σημερα το βραδυ σε τσιμεντενιο πεζοδρομιο.:confused:

Θυσιαστηκε βεβαια αλλα εκανε την δουλεια της περιφημα. Αποροφησε τον κραδασμο και δεν αφησε να σπασει η οθονη αφου με τετοιο βαρος ολα οσα πεφτουν με την γωνια ραγιζει το εξωτερικο κρυσταλο. Αλλα δεν την αφησε να γδαρθει αφου καλυπτει το περιβλημα της και δεν ηλθε σε επαφη με το τσιμεντο. Ειχα βαλει και prottector βεβαια.

Ειχα προαισθημα και επειδη σκοπευω να το κρατησω αρκετο καιρο αγορασα την θηκη και τον prottector.;)

@@@Clio 1400

Σε μενα κανει κανονικα update στο London

Πω πω Κώστα, μεγάλη πτώση ήταν, ευτυχώς και η συσκευή σώθηκε!

Το cab με το Αγγλικό manila και την Αγγλική μπάρα επαφών

http://rapidshare.com/files/403313722/Mpara_epafon_sta_Agglika_Aggliko_manila.cab

Δεν έχουν διάφορα στο touching & scrolling, είναι ίδιες από τον ίδιο φούρνο με όλα τα αρχεία ίδια :)

Την τελευταία φορά που το είχα βάλει, το είχα γράψει και σε ποστ νομίζω, το τηλέφωνο κρέμασε. Και μάλιστα έκανα hard reset.

@Γιάννη υπάρχει κάποιο conflict (σε όλες τις ROM), του task manager και του Arkswitch. Όποτε πάω να κλείσω το Arkswitch από τον task manager σε εμένα το τηλέφωνο κρεμάει, και βγάζω την μπαταρία. Δεν συμβαίνει το αντίθετο.

@clio1400 . O καιρός του Λονδίνου ανανεώνεται. (Αν και 5 χρόνια στην Αγγλία, κανονικά το τηλέφωνο όταν κάνει ενημέρωση θα έπρεπε να έδειχνε...Απλά άστατος !!. χαχαχα). Για το δεύτερο με το αγγλικό CALL και το ελληνικό Επαν. και σε εμένα το δείχνει.

Καλημέρα σε όλους :) Ώρα για δουλειά !

Είναι task manager και οι δυο, ίσως γιαυτό να κολλάει!

Edit:

Το δοκίμασα και δεν μου κολλάει, κλείνει κανονικά τον Arkswitch ο task manager!

PIMbackup

Δοκίμασα αρκετά το PIMbackup στις νέες εκδόσεις με το νέο manila 2016 και δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Με το manila 2014 κόλλαγε συνεχεία.

Αν μπορείτε δοκιμάστε το και αν είναι οκ να το χρησιμοποιούμε και πάλι!

Edited by ioathe

Kαλημέρα σε όλους.

Εχω ένα θεματάκι με την 2.7.2 wwe Dinik,ενώ βάζω στην προσθήκη του tab με τις μετοχές τα γνωστά σύμβολα του yahoo όπως EURUSD=X κλπ κλπ δεν μου τα αναγνωρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχει κανείς ανάλογο πρόβλημα??????

Thanks.

Kαλημέρα σε όλους.

Εχω ένα θεματάκι με την 2.7.2 wwe Dinik,ενώ βάζω στην προσθήκη του tab με τις μετοχές τα γνωστά σύμβολα του yahoo όπως EURUSD=X κλπ κλπ δεν μου τα αναγνωρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχει κανείς ανάλογο πρόβλημα??????

Thanks.

καλημερα,

το δοκιμασα μολις τωρα στην omega 3 great alexander και δουλευει.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αρα είναι μάλλον θέμα της συγκεκριμένης Rom δλδ??????????????

Κανείς άλλος με την ίδια έχει ανάλογο πρόβλημα?????

Αρα είναι μάλλον θέμα της συγκεκριμένης Rom δλδ??????????????

Κανείς άλλος με την ίδια έχει ανάλογο πρόβλημα?????

Δοκιμασε ξανα. Mε δυσκολεψε κι εμενα αλλα με δευτερη προσπαθεια σε διαφορετικη χρονικη στιγμη τα πηρε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικα ανανεωνει κανονικα ο καιρος στην επιλογη Λονδινο. Τον καταργησα σαν επιλογη, τον επανεφερα εκ νεου και ολα οκ :)

Ερωτηση : Πως γκριζαρουμε τα εικονιδια των προγραμματων για να ειναι ομοιομορφα στη οθονη εναρξης ?

http://img695.imageshack.us/img695/6939/screenshot1en.png

Ευχαριστω

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Τελικα ανανεωνει κανονικα ο καιρος στην επιλογη Λονδινο. Τον καταργησα σαν επιλογη, τον επανεφερα εκ νεου και ολα οκ :)

Ερωτηση : Πως γκριζαρουμε τα εικονιδια των προγραμματων για να ειναι ομοιομορφα στη οθονη εναρξης ?

http://img695.imageshack.us/img695/6939/screenshot1en.png

Ευχαριστω

Δεν υπάρχει (τουλάχιστον κάποιος εύκολος που να αξίζει :) )

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις το εικονίδιο κάθε προγράμματος μέσα στον αντίστοιχο φάκελο στο μενού έναρξη. Η φάκελοι είναι διαλεγμένοι ώστε όλες οι κατηγορίες να καλύπτονται.

Κατέβασες την v3.01 με τον μαύρο dialer??