Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα την ελληνική ::indie:: Omega XT v2.7.2 με Diniks Anastasia customization και Co0kie's Home Tab v1.8.5 με Radio 2.10.50.28_2 και όταν ανοίγω το NDrive τα γράμματα εμφανίζονται παρα πολύ μικρά.

Υπάρχει κάποια λύση?

Το κανει δυστυχως σε ολες τις ρομ του Γιαννη..Ακομα και σε καθαρη ρομ χωρις customization.

Δεν ξερω γιατι και εγω δεν ειχα ποτε ρωτησειι για αυτο....

Γιαννης. Μ.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κανει δυστυχως σε ολες τις ρομ του Γιαννη..Ακομα και σε καθαρη ρομ χωρις customization.

Δεν ξερω γιατι και εγω δεν ειχα ποτε ρωτησειι για αυτο....

Θα ήτανε πρόβλημα εάν ήτανε συνέχεια μικρά :lol: (Έτσι πιστεύω δλδ εγώ) :p:lol:

Θα ήτανε πρόβλημα εάν ήτανε συνέχεια μικρά :lol: (Έτσι πιστεύω δλδ εγώ) :p:lol:

Δεν καταλαβαινω το σχολιο σου....!!!!!

Βεβεαιως και ειναι θεμα γιατι δυσκολευει το touching....

Γιαννης. Μ.

Γιαννη δουλευει το ελληνικο πληκτρολογιο κανονικα στα sms.

Για τις Notfications δεν ειμαι σιγουρος ακομα.

Θα χρειαστω μερικα cabakia οπως τον slider που ειχες στην 7.2 τα εχεις πουθενα ανεβασμενα;

ευχαριστω και παλι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα σε όλους,

σήμερα είχα πολύ δύσκολη μέρα και πολύ μαγείρεμα :)

Συγνώμη για την απουσία μου, αύριο θα απαντήσω σ όλους.

Θα ήθελα beta testers για την νέα ρομ βασισμένη στη νέα βάση 3.04.

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει με beta testing ας μου στείλει pm για να του δώσω link της νέας ρομ η οποία θα είναι Black themed.

Καλό βράδυ σ όλους :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Demakhs φίλε μου.

1) Έχεις περάσει το BSB tweaks Και έχεις ενεργοποίησει το tap time. Ξετσέκαρο το, και μετά soft reset. . Εάν όχι βλέπουμε !.

2) Μην περάσεις ακόμα την 3. Μπορεί να υπάρχει αναβάθμιση σύντομα.

ΑΣΧΕΤΟ: Επιτέλους mobile internet κ οχι dial up (ούτε να το φανταστείς τι τράβηξα)...

Σωστά είχα ενεργοποιήσει το tap time...θα τσεκάρω αύριο αν διορθώθηκε το πρόβλημα...τώρα είναι αργά...ποιόν να πάρω τέτοια ωρα!!!

Θα περιμένω για αναβάθμιση...για να το λες (αν και βλέπω εσύ την πέρασες την 3..)

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Στην γειτονιά σου γυρνούσα όλη μέρα καθώς κ την προηγούμενη βδομάδα (είδα την υπογραφή σου)

Έβαλα την ελληνική ::indie:: Omega XT v2.7.2 με Diniks Anastasia customization και Co0kie's Home Tab v1.8.5 με Radio 2.10.50.28_2 και όταν ανοίγω το NDrive τα γράμματα εμφανίζονται παρα πολύ μικρά.

Υπάρχει κάποια λύση?

Υπάρχει φίλε μου.

Μια τροποποίηση θα κάνεις στο αρχείο Ndrive.ini που θα το βρείς εκεί που το εχεις εγκαταστήσει το Ndrive.

Θα το ανοίξεις με το word και θα βρεις την καταχώρηση για το HTC HD2 ,έτσι πρέπει να φαίνεται θα το σωσεις με αυτόν τον τρόπο και μετά θα είναι ok.

Edited by KPERI

Καλημέρα demakis,

Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ και αν σου φαίνεται ότι θέλεις και άλλο να κάνεις την οθόνη λιγότερο sensitive msg me και θα σου πω τι μπορείς να κάνεις. Το είχα πάθει και εγώ αυτό και ο TonyK με βοήθησε και μου είπε για το Tap time. Επομένως σειρά μου να μεταφέρω τις γνώσεις μου !! :p:lol:

Υπάρχει φίλε μου.

Μια τροποποίηση θα κάνεις στο αρχείο Ndrive.ini που θα το βρείς εκεί που το εχεις εγκαταστήσει το Ndrive.

Θα το ανοίξεις με το word και θα βρεις την καταχώρηση για το HTC HD2 ,έτσι πρέπει να φαίνεται θα το σωσεις με αυτόν τον τρόπο και μετά θα είναι ok.

Ευχαριστώ.

Στο NDrive.ini άλλαξα το [HTC HD2 T8585] σε [HTC HD2] και τα γράμματα εμφανίζονται πια σωστά.

Galaxy Note 10.1, Galaxy Note 3

Δίνω ένα δυνατό project . Όποιος το κάνει αυτό πιστέψτε με θα μείνει στην ιστορία. Ίσως να γίνεται ίσως όχι. Λοιπόν πως μπορούμε να έχουμε περισσότερες επαφές στα αγαπημένα πρόσωπα ? Αντί 15 ας έχουμε 20 ή 25. Βέβαια θα μου πείτε μιλάμε για αγαπημένες επαφές αλλά πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να έχουμε παραπάνω και ας μην τις χρησιμοποιήσουμε όλες :D

Μεχρι να το κανει καποιος(αν το κανει)αυτο κανε εσυ το αλλο.

Βαλε 1 απ τα πανελ του cht 1.85 να σου σειχνουν μονο επαφες!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μεχρι να το κανει καποιος(αν το κανει)αυτο κανε εσυ το αλλο.

Βαλε 1 απ τα πανελ του cht 1.85 να σου σειχνουν μονο επαφες!:)

Καλημέρα. Σωστός. Αλλά έτσι δεν θα γραφτώ στην ιστορία :lol: :lol: :lol: :p

να αναφέρω κάτι . χτες άλλαξα ράδιο.

όταν τελείωσε η μπάρα και έκανε επανεκίνηση

αλλαξε το ράδιο αλλά έγινε ταυτόχρονα και

hard reset. δεν το έδωσα σημασία .σήμερα

άλλαξα ξανά ράδιο και μετά την επανεκίνηση

έγινε πάλι hard reset ενώ κανονικά δεν έπρεπε

να γίνει . καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

Βασίλη αυτό που σου είπε ο φιλος ο bbbb είναι.

Το διόρθωσες, είναι οκ τώρα?

έχω την εντύπωση ότι αν το ράδιο που περνάς έχει όνομα ruu_signed.nbh,κάνει hard reset ενώ αν το ονομάσεις leoimg.nbh δεν κάνει

Σε προσκαλώ επίσημα να δοκιμάσεις την Omega

και αν μπορείς να μας δώσεις την γνώμη σου :):)

γεια σας και καλως σας βρηκα.

πολυ φρεσκος στην omega και πολυ ικανοποιημενος..

Εκτος απο ενα θεματακι...κατα τη διαρκεια μιας κλησης δεν πατιεται το κουμπι του τερματισμου κλησης και δεν μπορω να τερματισω την κληση.

Να δοκιμασω την εκδοση 3.0?

υ.γ. εχω την v2.7.2 ελληνικη και radio 2.10.50.28 και hspl2 1.66

Καλός το κοντοχωριανό, μάλλον κοντόνησιώτη :)

Το έλυσες το πρόβλημα με τo bsb?

Μόλις πέρασα την Omega XT με GTX Sense 2.5 Theme . Γρήγορη προς το παρόν, και πολύ συμπαθητική.

Μου λείπουν τα toggle button που είχε η Omega που φορούσα πριν. Πως μπορούμε να κάνουμε το ρολόι να είναι όπως τα screen shot του πρώτου ποστ?

Τα tab buttons γόνονται χρωματιστά?

Το background για όλα τα tabs αλλαζει?

Ευχαριστώ πολύ για την ROM aυτη!

Ti εννοείς με το: Μου λείπουν τα toggle button που είχε η Omega? (Είναι πρωί ακόμα! :lol:)

Το ρολόι το αλλάζεις απο το cookies κανονικά. Στην Home page του manila στις ρυθμίσεις.

Το background για όλα τα tabs αλλάζει αλλά θέλει να βάλεις ένα cab αρχείο,

όποιος έχει link ας δώσει.

Τα tab buttons δεν γίνονται χρωματιστά από όσο ξέρω, χωρίς να αλλάξεις το GTX theme.

Γιαννη δουλευει το ελληνικο πληκτρολογιο κανονικα στα sms.

Για τις Notfications δεν ειμαι σιγουρος ακομα.

Θα χρειαστω μερικα cabakia οπως τον slider που ειχες στην 7.2 τα εχεις πουθενα ανεβασμενα;

ευχαριστω και παλι.

Κωστα την απλη εβαλες?

Γιατι στην XT ειναι ολα μεσα.

To cab DINIK - Anastasia - Slider - Selection από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5803170

Τι άλλο cab θέλεις Κώστα?

Τα sms notification είναι οκ?

Επίσης αν σε βολεύουν τα Ελληνικά μπορώ να σου κάνω cab να αλλάζει την μπάρα επαφών και το manila στα Αγγλικά.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Βασικά εάν εννοείς τις χρεώσεις, για ποιο λόγο να είναι ενεργοποιημένο στο wi-fi. Πρέπει να λέει καμμιά χρέωση. Free δεν είναι τα wi-fi ?. Αν εννοείς ότι θέλεις να βλέπεις στο spb wireless popup, την κίνηση στο wi-fi, τότε στις Ρυθμίσεις-->Σήμερα τσεκάρεις και το wi-fi. Εγώ έχω τσεκαρισμένα το vodafone web Και το wi-fi και φυσικα month .

Και κάτι άσχετο αλλά σημαντικό για όσους έχουνε unlimited vodafone (3Gb/month). Να κοιτάτε καλά τις χρεώσεις στον λογαριασμό σας. Στην κατηγορία <<λοιπές κατηγορίες>>. Τους τελευταίους δύο μήνες μου χρεώνει κάποια kb. Βέβαια το ποσό είναι πολύ μικρό, αλλά να τους πάρετε τηλέφωνο. Σας γίνεται πίστωση αλλά το θέμα δεν είναι το 1 ή τα 2 ή τα 3 ευρώ. Το θέμα είναι μην δείτε καμμιά φορά τρελλή χρέωση, γιατί μετά θα είναι αργά. Από ένα άτομο μέσα από το τεχν. τμήμα της εταιρίας μου ανάφερε όταν τον είδα για καφέ για κάποιο πρόβλημα τους το τελευταίο διάστημα. (Φυσικά να είστε πάντα ευγενικοί στο τηλέφωνο όπως εγώ, που πάντα τους θυμίζω ότι υπάρχει και η cosmote!!. xaxaxa)

Άκυρο, δεν είχα επιλέξει το wi-fi στην επιλογή σήμερα.

Δημήτρης Καλαμάτα

HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04

Ευχαριστώ.

Στο NDrive.ini άλλαξα το [HTC HD2 T8585] σε [HTC HD2] και τα γράμματα εμφανίζονται πια σωστά.

Που ακριβως το βρηκες το Ndrive.ini γιατι σε μενα δεν βλεπω κατι, εκτος απο αυτο που βρισκεται στην καρτα στον φακελο εγκαταστασης.Στην συσκευη στο program files στο φακελο ndrive δεν υπαρχει κατι...

Γιαννης. Μ.

Καλημέρα. Σωστός. Αλλά έτσι δεν θα γραφτώ στην ιστορία :lol: :lol: :lol: :p

ουτως η αλλως εχεις γραφτει στην ιστορια.

αφου χρησιμοποιεις την πιο καλη και ιστορικη Ελληνικη ρομ του Γιαννη.

χι χι χι χι !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Σωστό και αυτό !!!!. Το παρελθόν μας είναι η ιστορία μας, και το μέλλον θα γράψει την νεότερη ιστορία μας .

Γεια σε όλους τους 'Μάγειρες'....:p:p:p!!!Λίγη βοήθεια παιδιά γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα!!!!Έχω αλλάξει καμια 15αριά ROMs και Radios αλλά η μπαταρία μου δεν κρατάει ούτε 8 ώρες και χωρίς καθόλου χρήση!!!!Τι να κάνω??? Πλιζ βοήθεια!!!Τώρα φοράω 2.12.50.02.2 και Energy απο XDA μπάς και αλλα τα ιδια..Καμια πρόταση ???:worry::worry::worry::worry::worry:

Κωστα την απλη εβαλες?

Γιατι στην XT ειναι ολα μεσα.

To cab DINIK - Anastasia - Slider - Selection από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5803170

Τι άλλο cab θέλεις Κώστα?

Τα sms notification είναι οκ?

Επίσης αν σε βολεύουν τα Ελληνικά μπορώ να σου κάνω cab να αλλάζει την μπάρα επαφών και το manila στα Αγγλικά.

Εβαλα την απλη αλλα το μετανιωσα και γυρισα στην ΧΤ V3.0:lol:

Στην επομενη αναβαθμιση μου φτιαχνεις το cabaki να εχω κι εγω ελληνικα.

Το μονο προβλημα ειναι οι επαφες μου που τις εχω στα αγγλικα γιατι εχω πολλους ξενους και επισης οταν στελνεις ενα mail αν το ονομα ειναι στα ελληνικα δημιουργει προβλήματα εφοσον προοριζεται για ξενο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γεια σε όλους τους 'Μάγειρες'....:p:p:p!!!Λίγη βοήθεια παιδιά γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα!!!!Έχω αλλάξει καμια 15αριά ROMs και Radios αλλά η μπαταρία μου δεν κρατάει ούτε 8 ώρες και χωρίς καθόλου χρήση!!!!Τι να κάνω??? Πλιζ βοήθεια!!!Τώρα φοράω 2.12.50.02.2 και Energy απο XDA μπάς και αλλα τα ιδια..Καμια πρόταση ???:worry::worry::worry::worry::worry:

Με την μητρική rom πώς ήτανε τα πράγματα ;

Edited by apitsakis

Με την μητρική rom πώς ήτανε τα πράγματα ;

Σχετικά καλύτερα αλλα μην φανταστείς και μεγάλη διαφορά...φυσικά η μητρική έμεινε 24 ώρες και μετά άρχισε να πέφτει το μαγείρεμα:D:D

Ξέρεις εαν παίζει ρόλο το HSPL ??? Εχω το 1,42,σπλ

Πάντα HSPL2 1.66 φίλε. Για δοκίμασε. Όσον αφορά για τη μητρική και για 24 ώρες, φυσικά εξαρτάται το τι εφαργμογές λειτουργείς δεν είναι και τέλεια αλλά ούτε και για πέταμα το κινητού! Edited by apitsakis

@ioathe

Την έχω δοκιμάσει την ρομ σου την ελληνική και είναι πολύ καλή και πανέμορφη και με την βοήθεια των παιδιών εδώ έχεις περάσει και όλα σχεδόν τα προγράμματα που χρησιμοποιώ,αλλά προσωπικά δε μου "κάθονται" τα 6.5.χ.Συνεχίζω να προτιμώ τα 6.5 και έτσι η μόνη μου λύση για όμορφη ρομ είναι η energy 21907.

@ioathe

καλώς σε βρήκα, να σαι καλά και καλό μαγείρεμα. Για το θεματάκι που είχα γράφω παρακάτω...

@απιτσακης

Τελικά είχες δίκιο με το tap time του bsb....όπως είχες και με τα μικρά 160 ελληνικά....όπως και για την omega....όπως και για τον αρχηγό τον παραπάνω...ευχαριστώ...:ninja:

Αλλά δε μου είπες, μπορώ να αλλάξω dialer το οποίο να δουλεύει και σε landscape?? Αν θυμάσαι σου είχα πει ότι ο dialer του spb mobile shell μου άρεσε πάρα πολύ ως προς την ευχρηστία του...μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο????

Edited by demakhs
συμπλήρωση