Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιαννη καταρχην σ'ευχαριστω πολυ.

ολα οκ με τα mms.

θα ξεκινησω το στησιμο και θα επανελθω.

Πιστευω φιλε οτι πρεπει να μην βγαζεις το windows live μιας και οι περισσοτεροι εχουμε mail στο hotmail. επειδη κανω restore παντα τους email Λογαριασμους μου, θα το προτιμουσα να υπαρχει ωστε με ενα restore να εχω ολα οπως πριν.

σκεψου το για τις επομενες ρομ αν ειναι.

απο αυτα που σου προτεινα να υποθεσω οτι δεν εβαλες κατι σωστα ?

εννοω για το κουμπι για την καμερα, το omarket και το facebook.

Ωραία Αντώνη, περιμένω σχόλια,

Το κουμπί για την κάμερα, το omarket και το facebook δεν τα έχω δει ακόμα :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολα τα παιδια .εχω το κινητο αρκετο καιρο και αποφασισα να το πειραξω και εγω λιγο. ειναι με την ελληνικη ρομ αγορασμενο απο πλαισιο. του εβαλα HSPL2 kai μετα πηγα να του φορτωσο το Έκδοση Extreme WWE (Αγγλική) αλλα και Omega Έκδοση WWE (Αγγλική) αλλα δυστιχος κολαει δεν την περνη. τελικα καταφερα να βαλω την Alpha v1.1 ELL WM6.5 (Ελληνική) με Radio 2.10.50.28_2 δεν εχω δει τεραστιες διαφορες αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα σταθερη και γρηγορη. αν μπορει καπιως να με βοηθηση στο να περασω την εξτριμ θα ημουν ευγνομων.καλοβραδυ και ευχαριστω.

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol:

Καλησπερα σε ολα τα παιδια .εχω το κινητο αρκετο καιρο και αποφασισα να το πειραξω και εγω λιγο. ειναι με την ελληνικη ρομ αγορασμενο απο πλαισιο. του εβαλα HSPL2 kai μετα πηγα να του φορτωσο το Έκδοση Extreme WWE (Αγγλική) αλλα και Omega Έκδοση WWE (Αγγλική) αλλα δυστιχος κολαει δεν την περνη. τελικα καταφερα να βαλω την Alpha v1.1 ELL WM6.5 (Ελληνική) με Radio 2.10.50.28_2 δεν εχω δει τεραστιες διαφορες αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα σταθερη και γρηγορη. αν μπορει καπιως να με βοηθηση στο να περασω την εξτριμ θα ημουν ευγνομων.καλοβραδυ και ευχαριστω.

που κολαει???πεσ μας λιγο τι κανεις ακριβως...

Samsung Galaxy S8 plus.....

που κολαει???πεσ μας λιγο τι κανεις ακριβως...

καλημερα σας. ακολουθω κανωνικα της οδηγιες και αφου τελειωση το φορτωμα του προγραμματος (φτανει δηλ 100 % ) κανει επανεκκίνηση και στην συνεχεια αφου βγει η εικονα του λιονταριου και λεει οτι σεταρετε το κινητο σαν πρωτη φορα βαζω και το πιν της καρτας ξανακανη επανακινηση και κολαει μολις ανιξει στην λευκη οθονη με το σημα της htc ( το αφισα γυρω στα 20 λεπτα ετσι). και στα δυο ομεγα.σας ευχαριστο για την βοηθεια. ο αλφα 1.1 παντως μεχρι τωρα ειναι πολυ σταθερος.

HTC HD2

καλημερα σας. ακολουθω κανωνικα της οδηγιες και αφου τελειωση το φορτωμα του προγραμματος (φτανει δηλ 100 % ) κανει επανεκκίνηση και στην συνεχεια αφου βγει η εικονα του λιονταριου και λεει οτι σεταρετε το κινητο σαν πρωτη φορα βαζω και το πιν της καρτας ξανακανη επανακινηση και κολαει μολις ανιξει στην λευκη οθονη με το σημα της htc ( το αφισα γυρω στα 20 λεπτα ετσι). και στα δυο ομεγα.σας ευχαριστο για την βοηθεια. ο αλφα 1.1 παντως μεχρι τωρα ειναι πολυ σταθερος.

Καλήμερα,

δεν κάνεις κάτι λάθος, μπορείς να δοκιμάσεις χωρίς να βάλεις pin στην συσκευή και μετά να μας ενημερώσεις?

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλημερα σας. ακολουθω κανωνικα της οδηγιες και αφου τελειωση το φορτωμα του προγραμματος (φτανει δηλ 100 % )

Καλημέρα

Σε αυτό το σημείο είναι καλύτερα να γίνετε ένα hard reset για να "κάθονται" σωστότερα οι ρόμ.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα

Σε αυτό το σημείο είναι καλύτερα να γίνετε ένα hard reset για να "κάθονται" σωστότερα οι ρόμ.

Καλημερα

Δεν έχει καταφέρει να κάνει boot ώστε να μπορεί να κάνει hard reset.

Το πρόβλημα είναι λίγο πιο πριν.

Εγώ στις δικές μου ρομ σας προτείνω να κάνετε Task29 και μετά να φλασσαρετε την Ρομ και με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται hard reset μετά το φλασσαρισμα

καλημερα σας,

νομίζω ότι το πρόβλημα το έχει επειδή έχει ενεργό το pin.

το πρόβλημα με το pin το έχει το cookie's το οποίο είναι μέσα στην ρομ του γιάννη και γι'αυτό δεν ξεκινάει. είναι bug του cookie home tab και τρωει κολλημα.

βαλε την κάρτα sim σε ένα άλλο τηλ, βγαλε το pin και μετά βαλε την sim στο hd2, κανε task29, περνα radio και μετα την omega rom και θα παιξει μια χαρα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλημερα

Δεν έχει καταφέρει να κάνει boot ώστε να μπορεί να κάνει hard reset.

Το πρόβλημα είναι λίγο πιο πριν.

Έχω συνηθίσει μόλις φορτωθεί η ρόμ και σβήσει η οθόνη να βγάζω μπαταρία και να ξεκινάω με hard reset από τα πλήκτρα:)

Έβαλα χθες βράδυ την Omega 2.4, όλα δουλεύαν ρολόι μέχρι που πήγα απο τις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης να αλλάξω theme, καθώς τα δοκίμαζα σαν μπερδεύτηκαν μεταξύ τους, και τώρα στην οθόνη των windows όταν κάνω scrol τα εικονίδια ειναι σαν να μου βάφουν την οθόνη, αφήνουν ίχνη.

Τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά, με soft reset δεν άλλαξε κάτι μάλλον θέλει κάτι πιο hard:lol:

Έχω συνηθίσει μόλις φορτωθεί η ρόμ και σβήσει η οθόνη να βγάζω μπαταρία και να ξεκινάω με hard reset από τα πλήκτρα:)

Έβαλα χθες βράδυ την Omega 2.4, όλα δουλεύαν ρολόι μέχρι που πήγα απο τις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης να αλλάξω theme, καθώς τα δοκίμαζα σαν μπερδεύτηκαν μεταξύ τους, και τώρα στην οθόνη των windows όταν κάνω scrol τα εικονίδια ειναι σαν να μου βάφουν την οθόνη, αφήνουν ίχνη.

Τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά, με soft reset δεν άλλαξε κάτι μάλλον θέλει κάτι πιο hard:lol:

τι εννοεις βαφονται???βλεπεις γραμμες μπλε στην οθονη??

Samsung Galaxy S8 plus.....

σας ευχαριστω ολους για την αμεση ενημερωση. δυστιχος ειμαι στη δουλεια μου και δεν μπορω να το κανω το σαββατοκυριακο .μολις το κανω θα σας ενημερωσο απευθειας. και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους

HTC HD2

τι εννοεις βαφονται???βλεπεις γραμμες μπλε στην οθονη??

Κάθε εικονίδιο όπως κυλάει προς τα πάνω αφήνει ίχνη μόνιμα, αν αλλάζετε θέμα και δεν υπάρχει πρόβλημα τότε θα είναι τυχαίο περιστατικό.

Υπόψιν ότι δεν έβαλα την extreme

Κάθε εικονίδιο όπως κυλάει προς τα πάνω αφήνει ίχνη μόνιμα, αν αλλάζετε θέμα και δεν υπάρχει πρόβλημα τότε θα είναι τυχαίο περιστατικό.

Υπόψιν ότι δεν έβαλα την extreme

Ευχαριστώ όλους που με ενημερώνετε για τα προβλήματα και μπορώ να τα διορθώσω.

Και τα 3 είναι από το XDA_UC.

Το πρωτο που μπλοκάρει το connection setup

Το δεύτερο που δεν κάνει boot όταν έχεις pin

το τρίτο φτιάχνει ένα theme, το cook και όταν το ενεργοποιήσεις χαλάει τα εικονίδια και το start menu.

Έχω γράψει στο XDA_UC να μου πουν αν υπάρχει λύση,

Μέχρι τότε θα το απενεργοποιήσω για να δουλεύει σωστά η συσκευή μας.

Θα ανεβάσω την έκδοση χωρίς το XDA_UC και θα σας ενημερώσω για να την κατεβάσετε.

Ευχαριστώ όλους που με ενημερώνετε για τα προβλήματα και μπορώ να τα διορθώσω.

το τρίτο φτιάχνει ένα theme, το cook και όταν το ενεργοποιήσεις χαλάει τα εικονίδια και το start menu.

Αυτό το theme το cook το έκανε όντος.

Οκ περιμένουμε νεότερα.....:)

Γιαννη θα διορθωσεις και το προβλημα με το πληκτρο που δεν απανταει στην κληση ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Νέα έκδοση:

Omega v2.5 WWE WM6.5.x

Fixed:

Left hard button (Τώρα απαντάει σε εισερχόμενη κλήση)

Προσθήκη προγραμμάτων:

ConnectionSetup_3_1_19202627_00

Microsoft Facebook 1.2 (1.1.0.17)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627072

O!market

http://www.freewarepocketpc.net/omarket/

SciLor's LeoCameraAnyKey v0.2.5 (Use the volume keys to take a photo with your HD2)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=693433

Removed:

UC

XDA_UC

long_send.lnk (Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα που θα ανοίγει όταν πατάτε συνέχεια το αριστερό Hard Button από :Control ->Personal -> Buttons

Download:

http://rapidshare.com/files/395590536/indie_-Omega-_v2.5_XT_WWE_MF.rar

Γιαννη θα διορθωσεις και το προβλημα με το πληκτρο που δεν απανταει στην κληση ?

Αντώνη διορθώθηκε και αυτό :)

Πως το ανακάλυψες, φοβερός:):lol:

Σου έβαλα και τα προγράμματα που είπες, δες αν δουλεύουν σωστά!

Αυτό το theme το cook το έκανε όντος.

Οκ περιμένουμε νεότερα.....:)

σας ευχαριστω ολους για την αμεση ενημερωση. δυστιχος ειμαι στη δουλεια μου και δεν μπορω να το κανω το σαββατοκυριακο .μολις το κανω θα σας ενημερωσο απευθειας. και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους

Δοκιμάστε την νέα έκδοση και ενημερώστε με,

πιστεύω ότι όλα είναι οκ τώρα :)

Αντώνη διορθώθηκε και αυτό :)

Πως το ανακάλυψες, φοβερός:):lol:

Σου έβαλα και τα προγράμματα που είπες, δες αν δουλεύουν σωστά!

Δοκιμάστε την νέα έκδοση και ενημερώστε με,

πιστεύω ότι όλα είναι οκ τώρα :)

σε ευχαριστω για μια φορα ακομα .ακολουθισα της οδηγιες και πραγματικα σε 10 λεπτα ηταν ολα οκ.το μονο που θελω να σε ρωτησω οτι το κηνιτο στην αρχικο μενου δεν εχει το ιδιο εμφανισιακο μενου με της εικονες που δεινεις στο σκριιν αλλα εχει το κανονικο εμφανισιακο μενου των ελληνικων. μιπως γινεται με καποιον αλλο τροπο? ενωο το ρολοι να ειναι διπλα απο τον καιρο και ουτο καθεξις. τωρα θα το δοκιμασω και θα μπο αυριο να πω εντιποσεις.καλο βραδυ:)

HTC HD2

σε ευχαριστω για μια φορα ακομα .ακολουθισα της οδηγιες και πραγματικα σε 10 λεπτα ηταν ολα οκ.το μονο που θελω να σε ρωτησω οτι το κηνιτο στην αρχικο μενου δεν εχει το ιδιο εμφανισιακο μενου με της εικονες που δεινεις στο σκριιν αλλα εχει το κανονικο εμφανισιακο μενου των ελληνικων. μιπως γινεται με καποιον αλλο τροπο? ενωο το ρολοι να ειναι διπλα απο τον καιρο και ουτο καθεξις. τωρα θα το δοκιμασω και θα μπο αυριο να πω εντιποσεις.καλο βραδυ:)

Έτσι είναι, και μετά από μερικά φλασαρίσματα θα σου φαίνεται αστείο:)

Όσο για την εμφάνιση που βλέπεις δεν είναι από ελληνική ρόμ, εσύ πια ρόμ έβαλες;

Έτσι είναι, και μετά από μερικά φλασαρίσματα θα σου φαίνεται αστείο:)

Όσο για την εμφάνιση που βλέπεις δεν είναι από ελληνική ρόμ, εσύ πια ρόμ έβαλες;

εβαλα αυτη Νέα έκδοση:

Omega v2.5 WWE WM6.5.x

περιμενα να ειναι ιδια με της φοτο αλλα δεν ειναι. βρηκα κατι ενοχλιτικο το οποιο ειναι οτι τα τηλ που εχω στο τηλεφωνο ειναι νελληνικα και δεν μπορεις απο τη πλαινη ραμπα στης επαφες να της σειρης γρηγορα για αναζητιση και το ξυπνητηρι απο την αρχικη οθονη του μενου δεν ανοιγει τελος χρισιμοποιω το τηλ και σαν ρουτερ δινο δηλ ιντερνετ σε ενα λαπτοπ με το προγραμμα ρουτερ wifi αλλα ενω δειχνει οτι ανοιγει το προγραμμα και το τηλ γινετε ρουτερ δεν το βλεπει το λαπτοπ....ευχαριστο και περιμενω βοιθεια.καλο βραδυ σε ολους

Edited by koulis1grk

HTC HD2

εβαλα αυτη Νέα έκδοση:

Omega v2.5 WWE WM6.5.x

περιμενα να ειναι ιδια με της φοτο αλλα δεν ειναι. βρηκα κατι ενοχλιτικο το οποιο ειναι οτι τα τηλ που εχω στο τηλεφωνο ειναι νελληνικα και δεν μπορεις απο τη πλαινη ραμπα στης επαφες να της σειρης γρηγορα για αναζητιση και το ξυπνητηρι απο την αρχικη οθονη του μενου δεν ανοιγει τελος χρισιμοποιω το τηλ και σαν ρουτερ δινο δηλ ιντερνετ σε ενα λαπτοπ με το προγραμμα ρουτερ wifi αλλα ενω δειχνει οτι ανοιγει το προγραμμα και το τηλ γινετε ρουτερ δεν το βλεπει το λαπτοπ....ευχαριστο και περιμενω βοιθεια.καλο βραδυ σε ολους

Για να αλλάξεις την γλωσσά στα Ελληνικά βάλε το πιο κάτω cab,

indie-Allagi_glosas_se_Ellinika_0408.cab

Θα έχεις και την μπάρα επαφών στα Ελληνικά.

Οι περισσότερες φώτο είναι από την Omega Extreme (έχεις βάλει την απλή εκδοσή),

αν θέλεις δοκίμασε την :):)

Το wifi ρουτερ δεν το έχω χρησιμοποιήσει πότε, αν μπορεί κάποιος άλλος να βοηθήσει?

Για να αλλάξεις την γλωσσά στα Ελληνικά βάλε το πιο κάτω cab,

indie-Allagi_glosas_se_Ellinika_0408.cab

Θα έχεις και την μπάρα επαφών στα Ελληνικά.

Οι περισσότερες φώτο είναι από την Omega Extreme (έχεις βάλει την απλή εκδοσή),

αν θέλεις δοκίμασε την :):)

Το wifi ρουτερ δεν το έχω χρησιμοποιήσει πότε, αν μπορεί κάποιος άλλος να βοηθήσει?

καλημερα

εχω βαλει αυτη

indie :: Omega :: series v2.5 WWE Extreme

Η έκδοση αυτή είναι βασισμένη στην δική μου φιλοσοφία

http://rapidshare.com/files/39559809...2.5_WWE_MF.rar

πατωντας μας βγαζει αυτο

http://rapidshare.com/files/395598092/indie_-Omega-_v2.5_WWE_MF.rar | 155680 KB

οποτε νομιζω οτι την εξτριμε εβαλα αλλα δεν πρεπει να ειναι τελικα σωστη η τοποθετηση της εκει

ευχαριστω για την βοιθεια

HTC HD2

εβαλα αυτη Νέα έκδοση:

Omega v2.5 WWE WM6.5.x

Καλημέρα

Το έψαξα λίγο για αυτά που αναφέρεις και:

1) Για να έχεις την ρόμ που βλέπεις κατέβασε την από εδώ://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3200471#post3200471

Τις κατέβασα ξανά και είδα οτι δεν είναι στο πρώτο ποστ

2) Στην ρόμ που έχεις όντως η μπάρα είναι στα ελληνικά αλλά όταν πατάς στα γράμματα ψάχνει αγγλικά (το είχα δει αλλά ξέχασα να το αναφέρω)

3) Αυτό δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, θα σου πει κάποιος που ασχολείται

Καλημέρα

Το έψαξα λίγο για αυτά που αναφέρεις και:

Για να έχεις την ρόμ που βλέπεις κατέβασε την από εδώ://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3200471#post3200471

Τις κατέβασα ξανά και είδα οτι δεν είναι στο πρώτο ποστ

Ενημερώθηκε το πρωτο ποστ, μπορείτε να κατεβάζεται από εκεί την Omega 2.5

Με τα νέα link στο πρωτο ποστ δουλεύει η μπάρα επαφών στα Ελληνικά όταν αλλάξεις την γλωσσά σε Ελληνικά.

Ενημερώθηκε το πρωτο ποστ, μπορείτε να κατεβάζεται από εκεί την Omega 2.5

Με τα νέα link στο πρωτο ποστ δουλεύει η μπάρα επαφών στα Ελληνικά όταν αλλάξεις την γλωσσά σε Ελληνικά.

Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που κάνεις:)

Όντως η μπάρα με τα Ελληνικά είναι ΟΚ, τώρα το στήνω (είχα μπερδευτεί λίγο με τις βέρσιον) προς το παρών ολα λειτουργούν τελεια:)

Αυτό που προσέχω τώρα που γύρισα σε Ελληνικά είναι ότι δεν έχω έγχρωμα σαββατοκύριακα στο ημερολόγιο:lol: