ioathe Δημ. May 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Γιαννη και Γιωργο συγνωμη αλλα τωρα με τις Πανελλήνιες τρέχω και δεν φτάνω, και δεν καταφερα καν να περάσω και να δοκιμάσω την test rom. πιστεύω αύριο να περάσω την δεύτερη v2.1 test για να βοηθήσω κι'εγώ :). πάντως βλέπω ότι όσο πάει και γίνεται πολύ σούπερ η ρομ. νομίζω ότι τα περιθώρια βελτίωσης δεν είναι και παρά πολλά γιατί πλέον έχει φθάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο, και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα μιλάμε απλά και μόνο για...μικρό-διορθώσεις !!!! ξέχασα να σας πω ότι έφτιαξα κι'εγώ δική μου ρομ όπως θα δείτε στην φωτό παρακάτω !!!! αλλά μόνο στο....όνομα :) χα χα χα χα !!!! χθες και σήμερα ψαχουλεψα απιστευτα την registry και εκανα αρκετα export και αρκετα μικρο-πειραγματα. οπως θα δείτε παρακάτω στην 2η φωτό, εχω αλλάξει και το όνομα του πληκτρολογίου ώστε να θυμάμαι ότι αυτό πρέπει να ανοίγω όταν γράφω sms :). Καλημέρα σ ολους @Αντώνη Οτι καλό βρεις απο ρυθμίσεις registry, μας το λες:):) Περιμενω την γνωμη σου οταν μπορεσεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή :) @ Γιώργο το Restart Manila.mscr δεν δουλεύει, εσύ το δοκίμασες, σου δούλεψε? Καλημέρα Γιάννη και Αντώνη! Το restart manila δεν μου δουλεύει ως έχει και σκέφτηκα ότι ίσως ήθελε μαγείρεμα για να δουλέψει, γι' ατό έδωσα ολόκληρο τον φάκελο με τα προγράμματα, μήπως κάτι είναι στημένο εκεί μέσα και δεν μπορώ να το βρω! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) Να σου ζήσει! Και μην αγχώνεσαι, θα τα καταφέρουμε (για λίγο) χωρίς εσένα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) Καλημερα !!!! Να σας ζησει Γιαννη !!!! ευχομαι παντα υγεια και τα καλυτερα για το κοριτσακι σας. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Nα σας ζησει και ολα να πανε οπως τα επιθυμειτε :) Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) Τυχερε χαζομπαμπα!! Αυτα ειναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!:):D Να σας ζησει και να ειναι παντα γερο και τυχερο!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Να σας ζησει Γιαννη. Αυτο ειναι το καλυτερο μγειρεμα. Αφοσιοσου στο μωρακι και στην γυναικα σου και επανερχσαι μετα κανα μηνα:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) Να σας ζησει Γιαννη! Αυτο πραγματικα ηταν το καλυτερο νεο! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) Μεγαλε,να σας ζησει!!! Ευχομαι τα καλυτερα για 'σενα και την οικογενεια σου!!! Ξερεις, μεχρι τωρα, ειχες να μαγειρευεις καλες ROM'S. Απο 'δω και περα, εχεις το δυσκολοτερο μαγειρεμα, ενος καλου ανθρωπου για την κοινωνια!!! Ευχομαι τα καλυτερα μεσα απ'την καρδια μου!!! Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Να σας ζησει το κοριτσακι φιλε μου, ευχομαι να ειναι υγιεις και καλοτυχο!:D Ε αναμεσα στις πανες, το γαλα και τα υπολοιπα ξενυχτια (που ευχομαι να ειναι λιγα) ασε το laptop ανοιχτο και συνεχισε το μαγειρεμα ΛΟΛ:O Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 να σου ζησει και να κανεις μια ρομ με το ονομα του!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) Γιαννη να σας ζησει φιλε μου το μωρο!!να εισαστε καλα να το βλεπετε να μεγαλωνει ευτυχισμενο και τυχερο στην ζωη του :) οσο για τις ρομ και τα τηλεφωνα ?? να πανε να γμθουν μπροστα σε τετοια γεγονοτα:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Γιαννη να σας ζησει φιλε μου το μωρο!!να εισαστε καλα να το βλεπετε να μεγαλωνει ευτυχισμενο και τυχερο στην ζωη του :) οσο για τις ρομ και τα τηλεφωνα ?? να πανε να γμθουν μπροστα σε τετοια γεγονοτα:) Γεια σου Ζαχαρακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Να σας ζήσει φίλε Γιάννη, καλά ξενύχτια, υγεία για όλους σας. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Καλήμερα στην παρέα, πέρασα για λίγο από το σπίτι και ειδα τα μηνύματά σας, Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!!!:) Με συγκινήσατε πολύ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Καλήμερα στην παρέα, πέρασα για λίγο από το σπίτι και ειδα τα μηνύματά σας, Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!!!:) Με συγκινήσατε πολύ. Γιάννη συγχαρητήρια και για την προαγωγή!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 να σου ζήσει η διαδάδοχος γερό να είναι και να μεγαλώσει σαν τα ψηλά βουνά . τυχερέ με την πρώτη κορίτσι ;) Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Καλήμερα σ' όλους Ανανεωσα τα 4 πρωτα post. Μόλις με αφήσει η μπέμπα θα ανεβάσω την Omega 2.1 WM6.5.x 23569 Alpha 3.0 WM6.5 21905 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) να το χαίρεσαι να σας ζήσει και να της πανε ολα καλα στη ζωη της ;) Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Διόρθωσα το πρόβλημα με το GPS στην Alpha ELL με νέα έκδοση Alpha v1.1 ELL http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 να το χαίρεσαι να σας ζήσει και να της πανε ολα καλα στη ζωη της ;) Σ ευχαριστώ πολύ Κώστα! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Καλήμερα σ' όλους χτες γέννησε η γυναίκα μου το πρώτο μας παιδάκι (κοριτσάκι) και θα με χάσετε λίγο από την παρέα :) να σου ζησει ! σου ευχομαι οτι καλυτερο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Σε λίγο ανεβάζω νέα εκδοσή Omega v2.2 να σου ζησει ! σου ευχομαι οτι καλυτερο ! Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Νέα έκδοση (βασισμένη στην test ROM Omega 2.1): Omega v2.2 WWE WM6.5.x (Αγγλική) Έκδοση Λειτουργικού 5.2.23569 (23569.5.5.0) Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.20121412.2 Ram 576 MB 200MB Ελεύθερο χώρο αποθήκευσης Ελληνικό πληκτρολόγιο H ΡΟΜ έγινε και XDA_UC capable: XDA_UC V2.RC1, Automated & Silent User & Cook, Configuration Service Περισσότερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3166693#post3166693 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Γιάννη θέλω να την δοκιμάσω... αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω! Μου έπεσε πολύ δουλειά αυτές τις μέρες!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts