EchiDNA Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ααααα έτσι ε;;; Πάντως αν θέλεις μπορώ να φτιάξω τα ext από τα cab! Από κει και πέρα δεν ξέρω τίποτα!!! :lol::lol::lol: Προχώρα! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Γεια σας γεια σας γεια σας !!!! Δεν μου λες Γιαννη, οταν "μαγειρευεις" τις rom σου, φορας και το καπελο αυτο το μεγαλο που φορανε οι σεφ ? Αν οχι, βρηκα τι δωρο θα σου κανω αντι για donation. χα χα χα χα. Δοκιμασα και τις 2 ρομ σου τις τελευταιες. δεν καταφερα με τιποτα να μου περασει τις ρυθμισεις μου για την cosmote. μου εμφανιζε τις 3 ρυθμισεις της t-mobile, και 2 ρυθμισεις που ελεγε απλα internet και wap, αλλα δεν ηταν της cosmote. μπηκα στα μηνυματα να δω αν εχει ρυθμισεις για mms και δεν ειχε. κανε μια ερωτηση στον αλλο μαγειρα τον Κωστα πως δουλευει στις δικες του ρομ. Τα φτιαχνει ολα αυτοματα μολις ξεκιναει στο πρωτο boot η ρομ. κατα τα αλλα και οι δυο ρομ ειναι γρηγορες, το touch ειναι πλεον σουπερ και η ρομ με τα γραφικα εμενα μου αρεσει οπως σου ειχα πει και στις προηγουμενες. Απο εκει και περα επιμενω οτι το windows live για μενα ειναι πολυ σημαντικο. Το xdashutdown που σου προτεινει ο Γιωργος ειναι μια πολυ καλη ιδεα και τα εχεις ολα στο manila, συν του οτι γλιτωνεις και μια συντομευση ακομα στην εναρξη. Επισης θα προτεινω αντι να κυνηγαμε καθε φορα το νεοτερο built, μηπως ειναι καλυτερο να ψαχνουμε να βελτιωσουμε τα ηδη υπαρχοντα ? γιατι καποιες φορες εχεις φερει μια ρομ τοσο πολυ στα μετρα σου που ισως και να σε κουραζει να πρεπει να ξαναστησεις απο την αρχη και να δοκιμαζεις τις εφαρμογες παλι σε ενα νεο built. οτι αλλο δω θα επανελθω με νεοτερα φιλε :). Δεν καταλαβα οτι το xdashutdown ειναι ενχωματωμενο στον manila, θα παω στο xda να το δω. Μια ερωτηση: Το windows live δεν μπορείτε να το βάλετε μετά, (εχουμε και Aytoinstall και UC για αυτοματη εγκατασταση!) αν το βαλω οποιος δεν εχει λογαριασμο hotmail θα εχει χασει 5 MB απο τον χωρο αποθηκευσης του. ?? Τα νεα built πρεπει να τα παρακολουθούμε, μεγαλη βελτιωση σε ταχυτητα και αισθηση το νεώτερο built ! Αντωνη και εσυ αξιζεις μια ρομ στα μετρα σου. Να σου μαγειρψω την extreme με το windows live μεσα, θελεις και κατι αλλο (που να ειναι ευκολο, γιατι ο Γιωργος με εβαλε να κανω μουσακα! :lol::lol::lol:) Edited May 20, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Λοιπόν! co0kies home tab cht editor UC compatible τα κουμπάκια wifi toggle και bluetooth toggle send receive all bsb tweaks manila birthday clean ram papadi Hellenic calendar open market shortcut creator midomi hdwalls την taskbar που χρησιμοποιεί ο Κώστας στην ρομ του hqwallpaper patch ameba χωρίς όμως τον arkswitch (ίσως με το Χ2 task manager αν λειτουργεί σωστά) windows live αυτά θυμάμαι!!! είναι πολλά;;; :lol::lol::lol: αν θες πολύ δύσκολα προσπάθησε να την κάνεις gtx themed! Λοιπον μια που αρχισαμε με τις προτασεις να σχολιασω λιγο τα παραπανω. εγκρινω και επαυξανω. ολα ειναι ταιριαστα και χρησιμοποιουνται κατα κορον απο τους περισσοτερους εδω μεσα οποτε θα ειναι σουπερ. Γιωργο εκει που λες "τα κουμπάκια wifi toggle και bluetooth toggle" εννοεις το HD2 connexions? αν οχι τοτε σας το δινω εγω. ειναι τελειο και εχει ετοιμα shortcuts στην εναρξη για soft reset, wifi on/off, bt on/off, phone on/off, rotation, data on/off, power off, vibrate. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ααααα έτσι ε;;; Πάντως αν θέλεις μπορώ να φτιάξω τα ext από τα cab! Από κει και πέρα δεν ξέρω τίποτα!!! :lol::lol::lol: Προχώρα! Μπορεις να φτιαξεις ΕΧΤ για τα bsb tweaks manila birthday clean ram papadi Hellenic calendar open market shortcut creator midomi την taskbar που χρησιμοποιεί ο Κώστας στην ρομ του hqwallpaper patch μετα θα τα βαλω στην ρομ! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Λοιπον μια που αρχισαμε με τις προτασεις να σχολιασω λιγο τα παραπανω. εγκρινω και επαυξανω. ολα ειναι ταιριαστα και χρησιμοποιουνται κατα κορον απο τους περισσοτερους εδω μεσα οποτε θα ειναι σουπερ. Γιωργο εκει που λες "τα κουμπάκια wifi toggle και bluetooth toggle" εννοεις το HD2 connexions? αν οχι τοτε σας το δινω εγω. ειναι τελειο και εχει ετοιμα shortcuts στην εναρξη για soft reset, wifi on/off, bt on/off, phone on/off, rotation, data on/off, power off, vibrate. Κάτι τέτοιο εννοώ, απλά εγώ το κάνω με δύο cabάκια :lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Κάτι τέτοιο εννοώ, απλά εγώ το κάνω με δύο cabάκια :lol: Γιωργο μια που σε πετυχα τωρα. για τον οδηγο που εχεις φτιαξει ωστε να επαναφερουμε τις ρυθμισεις μας στο registry, εχεις γραψει οτι για να επαναφερουμε τους ηχους μας θα πρεπει να κανουμε export τα : [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds] To save your Ringtones [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Soundcategories] To save notification sounds το δοκιμασα και αυτα τα δυο επαναφερουν μονο τον ηχο κλησης. για ολα τα υπολοιπα (υπενθυμισεις, sms,mms, κ.τ.λ) πρεπει να κανουμε export το [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications] προσθεσε το εκει στον οδηγο στην πρωτη σελιδα. εσενα σου επανεφερε ολους τους ηχους σε sms, mms κ.τ.λ ? το τσεκαρες ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Γιωργο μια που σε πετυχα τωρα. για τον οδηγο που εχεις φτιαξει ωστε να επαναφερουμε τις ρυθμισεις μας στο registry, εχεις γραψει οτι για να επαναφερουμε τους ηχους μας θα πρεπει να κανουμε export τα : [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds] To save your Ringtones [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Soundcategories] To save notification sounds το δοκιμασα και αυτα τα δυο επαναφερουν μονο τον ηχο κλησης. για ολα τα υπολοιπα (υπενθυμισεις, sms,mms, κ.τ.λ) πρεπει να κανουμε export το [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Notifications] προσθεσε το εκει στον οδηγο στην πρωτη σελιδα. εσενα σου επανεφερε ολους τους ηχους σε sms, mms κ.τ.λ ? το τσεκαρες ? Μπράβο ρε Αντώνη και δεν μπορούσα να βρω τι φταίει!!! Ας ελπίσουμε ότι ο καλός μας mod Γιάννης θα το προσθέσει κι αυτό στον οδηγό!!! :lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Μπράβο ρε Αντώνη και δεν μπορούσα να βρω τι φταίει!!! Ας ελπίσουμε ότι ο καλός μας mod Γιάννης θα το προσθέσει κι αυτό στον οδηγό!!! :lol: εφαγα ολο το control panel στο registry. τα ανοιξα ολα για να δω τι γινεται γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα. λεω, δεν μπορει. θα το βρω. καποια στιγμη οταν βρω χρονο θα καθισω να κανω export και ρυθμισεις απο αλλα προγραμματα γιατι με εκνευριζει να τα στηνω απο την αρχη. για παραδειγμα τον resco explorer τον εχω ρυθμισει να μου βγαζει χρωματα αναλογα τι αρχειο ειναι και διαφορα αλλα, και καθε που κανε hard reset παλι απο την αρχη. θα κανω μια ερευνα εκει στο registry και θα βγαλω κανενα οδηγο. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Γιάννη μην ψάχνεις άδικα για το xda shutdown, είναι manila theme στην φωτογραφία μου, δεν μπορεί να μπει σε tab!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Γιάννη μην ψάχνεις άδικα για το xda shutdown, είναι manila theme στην φωτογραφία μου, δεν μπορεί να μπει σε tab!!! :) Το εβαλα το xda shutdown και δεν μου γεμισε μου αρεσε. Η ρομ σου Γιωργο ειναι ετοιμη την κανω upload EchiDNA ROM made by indie Έβγαλα τον Total commander που δεν σου αρέσει Έβαλα έχτρα τα: co0kies home tab cht editor UC compatible send receive all ameba windows live σε 20 λεπτά θα δώσω το link για download Έχω ετοιμάσει και την Alpha v2.0 WWE WM 6.5 built 21904 Βάση Rom 1.72.82124 μόλις βρω χρόνο θα την ανεβάσω. Edited May 20, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 χαχαχα Γιάννη είσαι απίστευτος! Τελικά τα cab γίνονται πολύ εύκολα ext!!! Είδες τα βίντεο στο link? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 χαχαχα Γιάννη είσαι απίστευτος! Τελικά τα cab γίνονται πολύ εύκολα ext!!! Είδες τα βίντεο στο link? Δεν το ειδα, θα το δω σιγουρα, Παντος μην τα περιμενεις ολα απο εμενα, κανε και εσυ κανενα EXT :lol::lol::lol: Η ρομ σου έτοιμη: EchiDNA ROM made by indie http://rapidshare.com/files/389665992/EchiDNA_ROM_made_by_indie.rar Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Δεν το ειδα, θα το δω σιγουρα, Παντος μην τα περιμενεις ολα απο εμενα, κανε και εσυ κανενα EXT :lol::lol::lol: Η ρομ σου έτοιμη: EchiDNA ROM made by indie http://rapidshare.com/files/389665992/EchiDNA_ROM_made_by_indie.rar :w00t::w00t::w00t: Κατεβάζω και φλασάρω asap!!! Έχω φτιάξει ήδη μερικά ext!!! :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Δεν το ειδα, θα το δω σιγουρα, Παντος μην τα περιμενεις ολα απο εμενα, κανε και εσυ κανενα EXT :lol::lol::lol: Η ρομ σου έτοιμη: EchiDNA ROM made by indie http://rapidshare.com/files/389665992/EchiDNA_ROM_made_by_indie.rar Γιαννη αυτη ειναι αγγλικη η ελληνικη και σε ποιο build βασιζεται; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Γιαννη αυτη ειναι αγγλικη η ελληνικη και σε ποιο build βασιζεται; Κωστα αυτη ειναι το δωρο μου στον Γιωργο οπως μου την ζητησε, ειναι στα Αγγλικα στο τελευταίο build Η κανονικη ειναι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3183776#post3183776 Πολύ θα ήθελα την γνώμη σου για την δουλειά μου, έχεις δοκιμάσει πολλές ρομ και σίγουρα έχεις μεγάλη πείρα και η γνώμη σου είναι πολύτιμη. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Κωστα αυτη ειναι το δωρο μου στον Γιωργο οπως μου την ζητησε, ειναι στα Αγγλικα στο τελευταίο build Η κανονικη ειναι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3183776#post3183776 Πολύ θα ήθελα την γνώμη σου για την δουλειά μου, έχεις δοκιμάσει πολλές ρομ και σίγουρα έχεις μεγάλη πείρα και η γνώμη σου είναι πολύτιμη. Κατεβαζω του Γιωργου ειδη γιατι εχουμε τα ιδια γουστα. Ελπιζω να ειναι 6.5.χ μην εκανα γκελα:) αν ειναι 6.5 πες μου να κατεβασω την αλλη Αξιζει να κανουμε δοκιμη, εχεις κανει πολυ κοπο φιλε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Νέα έκδοση: indie :: Alpha :: series v2.0 WWE (Αγγλική) WM 6.5.x built 21904 Βάση Rom 1.72.82124 Manila 2.5.2012 Ελεύθερος χώρος αποθήκευσης 205 MB Προστέθηκαν: Nodata In_Call_Recorder Facebook manila tab Call History tab Mail check all ΤomsAutoinstall H ROM είναι UC capable - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=366337 Αναβαθμίστηκαν: Manila 2.5.2012 Audio_Manager_Engine AdvancedNetwork Contact_Picker Contact_Utility_Engine Facebook_Engine FormatSD_0 HTCFramework HTCMessaging_Client IME_EzInput_Western Manila_Core_2_5_20121412_2 Manila_DocumentBrowser Manila_People Message_Enhancement New_Contact_Card SIM_Mgr TimeZoneAutoFix Opera Mobile 9.70 Built 35994 Notification_Enhancement Διορθώθηκαν: TouchOff (Αλλαγή από Ελληνικό σε Αγγλικό) Αριστερό Hard Button SharePoint WorkSpace MObile 2010 Κατεβάστε τα αρχεία: indie :: Alpha :: series v2.0 http://rapidshare.com/files/389691371/indie_-Alpha-_v2.0_WWE.rar Edited May 20, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Κατεβαζω του Γιωργου ειδη γιατι εχουμε τα ιδια γουστα. Ελπιζω να ειναι 6.5.χ μην εκανα γκελα:) αν ειναι 6.5 πες μου να κατεβασω την αλλη Αξίζει να κανουμε δοκιμη, εχεις κανει πολυ κοπο φιλε. Σ ευχαριστώ Κώστα, είναι 6.5.χ (μπορεί με άλλη ο Γιώργος??) Περιμένω εντυπώσεις :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Κατεβαζω του Γιωργου ειδη γιατι εχουμε τα ιδια γουστα. Ελπιζω να ειναι 6.5.χ μην εκανα γκελα:) αν ειναι 6.5 πες μου να κατεβασω την αλλη Αξιζει να κανουμε δοκιμη, εχεις κανει πολυ κοπο φιλε. Κώστα είναι πολύ καλή και γρήγορη! WM 6.5.x built 23658 Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.2012 Ram 576 MB Την στήνω ακόμα! Αλλά φαίνεται η ταχύτητα!!! :) edit: το send-receive all μου βγάζει unsigned application! Μην το διορθώσεις στην δική μου, απλά τσέκαρέτο στην κανονική έκδοση!!! Edited May 20, 2010 by EchiDNA Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Κώστα είναι πολύ καλή και γρήγορη! WM 6.5.x built 23658 Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.2012 Ram 576 MB Την στήνω ακόμα! Αλλά φαίνεται η ταχύτητα!!! :) edit: το send-receive all μου βγάζει unsigned application! Μην το διορθώσεις στην δική μου, απλά τσέκαρέτο στην κανονική έκδοση!!! Στην Alpha που δοκιμάζω τώρα δουλεύει, θα το δω και στην Omega. Είδες το software information?? To αρχειο του send-receive all αν δεν το έχετε: http://rapidshare.com/files/389690192/SendRecieveAll.exe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Κώστα είναι πολύ καλή και γρήγορη! WM 6.5.x built 23658 Βάση Rom 2.13.531.1 Manila 2.5.2012 Ram 576 MB Την στήνω ακόμα! Αλλά φαίνεται η ταχύτητα!!! :) edit: το send-receive all μου βγάζει unsigned application! Μην το διορθώσεις στην δική μου, απλά τσέκαρέτο στην κανονική έκδοση!!! Οντως δειχνει πολυ καλη, γρηγορη και στρωτη Μολις την εψαξα λιγο και αρχιζω να στηνω. Το send receive all δεν το βρηκα μεσα οποτε το βαζω μονος μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Οντως δειχνει πολυ καλη, γρηγορη και στρωτη Μολις την εψαξα λιγο και αρχιζω να στηνω. Το send receive all δεν το βρηκα μεσα οποτε το βαζω μονος μου. To ξέχασα να το βάλω Κώστα το send receive all, στην κανονική όμως υπάρχει :) Καλό βράδυ από μένα, τα λέμε αύριο! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Στην Alpha που δοκιμάζω τώρα δουλεύει, θα το δω και στην Omega. Είδες το software information?? To αρχειο του send-receive all αν δεν το έχετε: http://rapidshare.com/files/389690192/SendRecieveAll.exe Μέσα στον φάκελο των windows υπάρχει, αλλά όταν το τρέχω από εκεί μου ανοίγει το outlook email!!! :wacko: Κάποιο λάθος στην συντόμευση είναι λοιπόν! Καληνύχτα Γιάννη! Οντως δειχνει πολυ καλη, γρηγορη και στρωτη Μολις την εψαξα λιγο και αρχιζω να στηνω. Το send receive all δεν το βρηκα μεσα οποτε το βαζω μονος μου. Υπάρχει Κώστα, αν πας να προσθέσεις συντόμευση από το co0kie θα το βρεις! Edited May 20, 2010 by EchiDNA Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Μέσα στον φάκελο των windows υπάρχει, αλλά όταν το τρέχω από εκεί μου ανοίγει το outlook email!!! :wacko: Κάποιο λάθος στην συντόμευση είναι λοιπόν! Καληνύχτα Γιάννη! Και στην Omega δουλεύει άρα στην δίκη σου κάτι έκανα με το shortcut :O Κανε μόνος σου shortcut στο start menu :):) Αν δεν έχεις ρυθμίσει κανένα λογαριασμό ανοίγει το Ουtlook. Μόλις ρυθμίσεις έστω έναν, αρχίζει και κατεβάζει κανονικά, Καληνύχτα Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 για το autoinstall πρεπει να εxω φτιαξει και αρχειο SDConfig.txt μεσα στην καρτα ? διαβασα στα πεταχτα λιγο στο xda αλλα...i am confused...:d :d :d :d Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts