Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκοπεύω να βάλω τις αναβαθμίσεις μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Απλά το μόνο μου θέμα είναι ότι όταν ενεργοποιώ τα extras και τα extras-devels ο app manager καθυστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό να μου εμφανίσει τα Updates είτε την λίστα των προγραμμάτων και εκεί μπορώ να πω πως κολλάω κάπως στο να τα βάλω.

βαλε το Faster Application Manager.

ειναι πολυ πιο γρηγορος

καλημέρα, έχει βρει κάποιος τρόπο να κατεβάζει μόνο τα headers από τα email? έψαξα στο maemo και από ότι φαίνεται δεν πρέπει να γίνεται κάτι...ρωτάω και εδώ μήπως κάτι μου ξέφυγε..
cypherth

Είναι οκ τώρα, μόλις τσέκαρa]

σε εμενα παντως δε κανει τιποτα

συμβαινει σε ολους αυτο η πρεπει να κανω κατι?σας ευχαριστω

εχω ενα προβλημα με το ραδιο μου (γενικα οποιο ραδιο κ να δοκιμασω) αυτο μετα απο λιγα λεπτα κολλαει απο μονο του ξαφνικα.αν ψαξω εκεινη την ωρα για wifi ξανακολαει.οπως και αν ανοιξω καποιο προγραμμα.οχι παντα αλλα τις περισοτερες φορες κ πρεπει να το κλεισω κ μετα με λιγη τυχη να επανεκινησω την εφαρμογη.εχετε τιποτα κατα νου????

μπορει να με βοηθησει κανεις σχετικα με το app.manager?

Δοκίμασε με τον fapman.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

μπορει να με βοηθησει κανεις σχετικα με το app.manager?

λιγο πιο πανω απαντησα.

αυτο που λεει και ο anapostastos: faster app manage

λιγο πιο πανω απαντησα.

αυτο που λεει και ο anapostastos: faster app manage

απο εκει κανει αυτοματες ενημερωσεις?βασικα ηθελα να ξερω αν συμβαινει κ εσας το ιδιο.

απο εκει κανει αυτοματες ενημερωσεις?βασικα ηθελα να ξερω αν συμβαινει κ εσας το ιδιο.

κ επισης μου λεει οτι δε βρισκει το πακετο για f app manager

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Δοκιμασε να το κατεβασεις απο τον browser του κινητου απο εδω

http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_extras_free_armel/fapman/0.6.8.1-1/

κατεβασε το .deb αρχειο και ανοιξε το κανονικα..

Ισως να χρειαστει να κατεβασεις (αν δε λειτουργησει ουτε ετσι) και μερικα απο τα αρχεια που ανεφερει στο "depends"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Δοκιμασε να το κατεβασεις απο τον browser του κινητου απο εδω

http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_extras_free_armel/fapman/0.6.8.1-1/

κατεβασε το .deb αρχειο και ανοιξε το κανονικα..

Ισως να χρειαστει να κατεβασεις (αν δε λειτουργησει ουτε ετσι) και μερικα απο τα αρχεια που ανεφερει στο "depends"

σε εσενα φιλε μου δουλευει το app manager.η συμβαινει μονο σε μενα?

Σχετικα με το CSSU update της κοινοτητας, εχω μια απορια...αραγε μεσα στην βδομαδα που θα βγει νεο Update θα εμφανιστει αυτοματα στο κινητο?

Και γενικα...ολες οι εκαστοτε αναβαθμισεις εφαρμογων , θα εμφανιζονται αυτοματα?

για να δουμε....

@kost_bal @paidi_8auma

Ναι και στους δύο. Κάτι κάνεις λάθος Κώστα αν σου δουλεύει κανονικά ο fapman.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

σε εσενα φιλε μου δουλευει το app manager.η συμβαινει μονο σε μενα?

Κανονικα μου δουλευουν ολα! δοκιμασες να το κατεβασεις ετσι οπως σου ειπα;

Σχετικα με το CSSU update της κοινοτητας, εχω μια απορια...αραγε μεσα στην βδομαδα που θα βγει νεο Update θα εμφανιστει αυτοματα στο κινητο?

Και γενικα...ολες οι εκαστοτε αναβαθμισεις εφαρμογων , θα εμφανιζονται αυτοματα?

για να δουμε....

Λογικα θα εμφανηστει κανονικα το Update..οπως σε ολα τα υπολοιπα δηλαδη..δεν αλλαζει κατι, οπως συμβαινει και στα υπολοιπα repos, ετσιθα γινει και εδω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

τους φακελους "extras" και "extras devel" τους εχεις βαλει?

καπου εκει κρυβεται το fap.

Eδώ εχει ολους τους σημαντικους φακελους. για τσεκαρε.

αν δεν εχεις καποιον απο αυτους , καλο θα ειναι να τους βαλεις. μπαινεις στο app manager του κινητου σου και πας εκει που λεει "application catalogues" , και τους δημιουργεις.

σιγουρα θα εμφανιστει στη λιστα με τις διαθεσιμες εφαρμογες το faster app manager.

Edited by paidi_8auma

Κανονικα μου δουλευουν ολα! δοκιμασες να το κατεβασεις ετσι οπως σου ειπα;

το προσπαθω.αν κ δυσκολευομαι

Λοιπον απο τον browser του Ν900 πατα ΕΔΩ

Μολις σου ζητηθει πατα ανοιγμα με app manager (ή κατι τετοιο δε θυμαμαι..2 επιλογες θα σου εμφανησει μολις το πατησεις)

Αν κανει κανονικα εγκατασταση ανοιξε το απο το μενου...αν οχι πες μας τι σου λεει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Λογικα θα εμφανηστει κανονικα το Update..οπως σε ολα τα υπολοιπα δηλαδη..δεν αλλαζει κατι, οπως συμβαινει και στα υπολοιπα repos, ετσιθα γινει και εδω..

Σε ευχαριστω για την απαντηση αδερφε. Ναι, ετσι οπως το λες εχει μια λογικη.

Ρωταω γιατι "καιγομαι" μιας και σε λιγες μερες θα βγει αναβαθμισουλα...βεβαια μπορω να το κανω και χειροκινητα μεσω του xterm..anyway!

Nιωθω λιγο σαν πειραματοζωο..αλλα δεν πειραζει το ηξερα απο την αρχη το ""ρισκο"".

Και μονο ομως που εχει βελτιωθει το scrolling...αξιζει!!

Λοιπον απο τον browser του Ν900 πατα ΕΔΩ

Μολις σου ζητηθει πατα ανοιγμα με app manager (ή κατι τετοιο δε θυμαμαι..2 επιλογες θα σου εμφανησει μολις το πατησεις)

Αν κανει κανονικα εγκατασταση ανοιξε το απο το μενου...αν οχι πες μας τι σου λεει..

θα το ψαξω λιγο κ θα σας πω αυριο παιδια.σας ευχαριστω

@kost_bal @paidi_8auma

Ναι και στους δύο. Κάτι κάνεις λάθος Κώστα αν σου δουλεύει κανονικά ο fapman.

A, μολις τωρα την ειδα την απαντηση σου!

για να δουμε...γιατι εδω και μιαμιση :p μερα, δεν εχω δει αναβαθμισεις γενικα.

ξερω , ξερω αυτο δεν λεει τιποτα...μιαμιση μερα ειναι.απλα ειμαι λιγο "nervous" για το αν τα εκανα ολα σωστα στο install του SSU :O

Μολις εκανα το Community SSU update εχουν φτιαξει πολλα bug αλλα portrait mode που λενε οτι εχει δεν το βλεπω..... (εκανα και reboot)

Oσοι εχετε βαλει το CSSU , για πηγαιντε στο app manager και πατηστε check for updates. Λογικα θα σας βγαλει 2 αναβαθμισεις.

Τη νεοτερη εκδοση του CSSU και το CSSU enabler (install this to receive Community SW updates)

βεβαια...το εκανα χειροκινητα...δεν ξερω αν θα επρεπε να μου ειχε εμφανιστει απο μονο του...

edit: επισης , γενικα οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση στο software της κοινοτητας, ας μας πειτε αν αντιμετωπιζετε τα 2 εως τωρα σοβαρα "bugs".

1) To διπλο ανοιγμα στο Browser

2) To προβημα με τα attachments οταν στελνουμε email.

Edited by paidi_8auma

Oσοι εχετε βαλει το CSSU , για πηγαιντε στο app manager και πατηστε check for updates. Λογικα θα σας βγαλει 2 αναβαθμισεις.

Τη νεοτερη εκδοση του CSSU και το CSSU enabler (install this to receive Community SW updates)

βεβαια...το εκανα χειροκινητα...δεν ξερω αν θα επρεπε να μου ειχε εμφανιστει απο μονο του...

edit: επισης , γενικα οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση στο software της κοινοτητας, ας μας πειτε αν αντιμετωπιζετε τα 2 εως τωρα σοβαρα "bugs".

1) To διπλο ανοιγμα στο Browser

2) To προβημα με τα attachments οταν στελνουμε email.

το διπλο ανοιγμα στο browser δεν συμβαινει(τουλαχιστον σε εμενα) αλλα οπως ειπα δεν βλεπω και portrait mode και εχω κανει και το update

To θεμα με το ανοιγμα δυο σελιδων οταν ανοιγουμε τον browser απο καποιο shortcut, λυθηκε μετα το τελευταιο update του CSSU.

Το Bug με τα attachments των emails παραμενει. Προχωραει καλα το πργαγμα :)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλημερα σε ολους. Επειδη απειχα τους τελευταιους δυο μηνες θα εκτιμουσα αν μου εξηγουσε καποιος σχετικα με το cssu. Ειναι καποιο update απο την κοινοτητα; κι αν ναι πως θα το κανω; ευχαριστω.