songless_bird Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Με τρωει η τσεπη μου...Το κινητο το εχει απο τοτε που βγηκε το αγορι της αδελφης μου και χτες μου τηλεφωνησε οτι στα saturn θεσσαλονικη το ειχαν 299!!! Οχι stock, οχι βιτρινας, οχι μεταχειρισμενο, αλλα του κουτιου και αρκετα κομματια!!! Στην αναμονη τοσο καλως συσκευων με symbian και meego, θα αξιζε τωρα αυτη η αγορα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Στα 299 καινουργιο?!!! Ανετα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Θα περασω να παρω ενα δωρο για την κοπελα μου και αν μου γυαλισει μπορει να φυγω και με ενα δωρο για εμενα...Και εκει που ελεγα οτι κρατηθηκα ακομη και στη θεα του Ε7... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Με τρωει η τσεπη μου...Το κινητο το εχει απο τοτε που βγηκε το αγορι της αδελφης μου και χτες μου τηλεφωνησε οτι στα saturn θεσσαλονικη το ειχαν 299!!! Οχι stock, οχι βιτρινας, οχι μεταχειρισμενο, αλλα του κουτιου και αρκετα κομματια!!! Στην αναμονη τοσο καλως συσκευων με symbian και meego, θα αξιζε τωρα αυτη η αγορα; Aν αξίζει λέει!; Εγώ δύο θα έπερνα,στη θέση σου!! Θα πάω να δώ αν έχω χρόνο σήμερα και στο saturn στο Γέρακα,αν έχουν την ίδια προσφορά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παντως στο Saturn Καλλιθεας που πηγα χθες το ειχαν 500 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Συγκεκριμενα μιλαω γαι το saturn στη Πυλαια Θεσσαλονικης που εχει 2-3 εβδομαδες που ανοιξε και εχει συνεχεια προσφορες. Το κινητο το ειδε στην τιμη αυτη το Σαββατο. Δεν πηγα ακομη. Θα παω αυριο το πρωι και αν βρω την προσφορα θα ενημερωσω. ΥΓ. Ναλιστα μου εκανε εντυπωση, γιατι ρωτησε αν ειναι τιμη με συνδεση σε καποιο προγραμμα και του απαντησαν οτι ειναι τιμη συσκευης σκετη...ΘΑ δουμε. Edited December 14, 2010 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Στο N900 υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις εξωτερικό USB stick όπως ΘΑ γίνεται στο νέο Nokia E7? Επίσης, η διαδικασία πραγματοποιήσης κλήσεων, είναι εύκολη ή ισχύει ό,τι άκουσα, ότι είναι λίγο σπαστικό μέχρι να καλέσεις έναν αριθμό ή ακόμα και μία επαφή σου? Και κάτι τελευταίο, υπάρχουν στο πληκτρολόγιο, τυπωμένοι οι ελληνικοί χαρακτήρες ή όχι? Ελληνικά γράφει? Ευχαριστώ πολύ παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Στο N900 υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις εξωτερικό USB stick όπως ΘΑ γίνεται στο νέο Nokia E7? Επίσης, η διαδικασία πραγματοποιήσης κλήσεων, είναι εύκολη ή ισχύει ό,τι άκουσα, ότι είναι λίγο σπαστικό μέχρι να καλέσεις έναν αριθμό ή ακόμα και μία επαφή σου? Και κάτι τελευταίο, υπάρχουν στο πληκτρολόγιο, τυπωμένοι οι ελληνικοί χαρακτήρες ή όχι? Ελληνικά γράφει? Ευχαριστώ πολύ παίδες. Υπάρχει αλλά πρέπει να περάσεις μια εφαρμογή για να γίνει αυτό. Για πιο πολλές πληροφορίες διάβασε το Εφαρμογές και εργαλεία για Maemο 5 (Απορίες - Ερωτήσεις). Εμένα μια χαρά μου φαινόταν η διαδικασία κλήσης επαφών για όσο χρησιμοποιούσα το Ν900. Όσες επαφές καλούσα πιο συχνά τις είχα σε 1 από τις 4 επιφάνειες εργασίες Ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν υπάρχουν και για να έχεις Ελληνικά στο Ν900 διάβασε το πρώτο post από το θέμα Μετάφραση του Μaemo στα Ελληνικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Ακυρο εφαγα στο saturn :( Ηταν προσφορα για λιγα κομματια το Σαββατο. Τουλαχιστον βρηκα ευκαιρια να παιξω με το Ν8. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Άλλαξα τη σύνδεσή μου από WIND σε Cosmote. Υπάρχουν κάπου οι ρυθμίσεις για το fAPN και το fMMS για Cosmote; Γιατί όσο και να τις ψάχνω δεν μπορώ να τις βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής: θέλω να κάνω τις ρυθμίσεις για το "mail for exchange" για mail στο yahoo.com & mail στην otenet.gr Αναζητώ domain, server, port κοκ Μπορώ στο mail for exchange να έχω δύο διαφορετικά mailboxes? Ή υπάρχει περιορισμός? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Λοιπον...Θα αναστατωσω λιγο παλι το forum και μαλλον μονο οι Θεσσαλονικης θα ειναι οι τυχεροι. Εστειλα ατομο στο saturn σταυρουπολη και το Ν900 υπαρχει στην τιμη 297€!!! Δυστυχως δεν θα το παρω γιατι μετα απο μερικες ανακοινωσεις της nokia για την επομενη χρονια με αφηνει σε προσμονη για νεα συσκευη. Οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη παντως μπορει να πεταχτει μεχρι σταυρουπολη. Σε ερωτηση μου γιατι δεν υπαρχει και στο καταστημα πυλαιας η απαντηση ηταν οτι εχουν αλλες αποθηκες, αλλα τιμολογια και γενικα ειναι αλλα καταστηματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Στο saturn στο Γέρακα πάντως, το είχαν 500+ €. Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Στο saturn στο Γέρακα πάντως, το είχαν 500+ €. Επειδη ο,τι λεω θελω να ειναι τεκμηριωμενο :p Αγνωστο μεχρι ποτε θα υπαρχει σε αυτη τη τιμη. Λεει χωρα κατασκευης κορεα. Αυτα με ελληνικο product code ποια χωρα κατασκευης εχουν; Edited December 17, 2010 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 297...!!!! JEZUS!!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παιδια, φανταζομαι καποιοι απο εσας θα εχουν μπει στα ant1web/megatv κλπ για να δουν κανενα επεισοδιο... επειδη μπαινω ΠΑΝΤΑ με wifi και οχι με 3G παρατηρω πως ειναι λιγο σπασμωδική η αναπαραγωγη (ειδικά στο Ant1web). Λογικα φταιει το οτι μπαινω με wifi, σωστα?? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Τα τελευταία μηνύματα των @anapospastos, @artzas, @thePRODIGY, @LuckyStriker, @songless_bird και @liogr τα οποία αφορούν γενικά σχόλια σχετικά με το Ν900 μεταφέρθηκαν στο θέμα [ΣΥΖΗΤΗΣΗ] Nokia Ν900 (Γενικός Σχολιασμός). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Παιδια? Οverclocking και PR1.3 Yπαρχει θεμα ή προχωράω? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Παιδια? Οverclocking και PR1.3 Yπαρχει θεμα ή προχωράω? Κανένα θέμα. Enhanced kernel, settings και ένα gui για να ρυθμίσεις τις συχνότητες, εκτός κι αν προτιμάς μέσω xterminal. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Κανένα θέμα. Enhanced kernel, settings και ένα gui για να ρυθμίσεις τις συχνότητες, εκτός κι αν προτιμάς μέσω xterminal. καλυτερα να το κανω μεσω xterm. σε ευχαριστω πολυ αγορι μου για την βοηθεια. καποια στιγμη θα το προσπαθησω!:) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelas22 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Καλησπερα.. Γνωριζει καποιος πως να βρουμε ή να κανουμε αλλαγη κωδικου ασφαλειας;;; Εχω βαλει τους κλασικους (12345,00000) αλλα δεν ειναι κανενας απ αυτους..Τον εχω ξεχασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Καλησπερα.. Γνωριζει καποιος πως να βρουμε ή να κανουμε αλλαγη κωδικου ασφαλειας;;; Εχω βαλει τους κλασικους (12345,00000) αλλα δεν ειναι κανενας απ αυτους..Τον εχω ξεχασει... Aν έχεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ότι η συσκευή σου είναι αγορασμένη pm me. Χωρίς παρεξήγηση. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Προσπαθω να δω απο απο το Ν900 κοινοχρηστο φακελο που εχω στο pc. Πως μπορω να το κανω; Το N900 ασυρματα πανω στο router και το pc με lan. Δοκιμασα να βαλω το Tinysmb και wizard mounter αλλα τιποτα. Το pc εχει XP. Με το tinysmb βλεπω απο το pc το Ν900 αλλα δεν εχω προσβαση σε αυτο και το Ν900 δεν βλεπει το pc. Οταν εκανα με το laptop προσωρινο δικτυο ad-hoc με το wifi για να μοιραζω internet απο το vodafone mobile μπορουσα να δω τον κοινοχρηστο φακελο που ειχα στο laptop. Καμια βοηθεια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 αν χρησιμοποιεις power kernel, τοτε διαβασε αυτο. http://wiki.maemo.org/Kernel_Power#CIFS_Support πολυ απλο πραγματικά. το χρησιμοποιω σε windows 7 και xp. Ο χρηστης των windows πιστευω πρεπει να εχει password, με κενο password εγω δεν το εχω καταφερει. αν δεν εχεις power kernel ισως βοηθησει καποιος αλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomoy Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ Ν900 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ,ΑΘΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ??///// --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited December 30, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts