Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kernel-config default profileNAME

Στο τελος εκει που λεει ΝΑΜΕ γραφω κατι συγκεκριμενο η το αφηνω οπως ειναι; και αν το κανω μονιμο και θελησω να το επαναφερω στις αρχικες συχνοτητες απλα κανω απεγκατασταση το kernel;ευχαριστω.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο τελος εκει που λεει ΝΑΜΕ γραφω κατι συγκεκριμενο η το αφηνω οπως ειναι; και αν το κανω μονιμο και θελησω να το επαναφερω στις αρχικες συχνοτητες απλα κανω απεγκατασταση το kernel;ευχαριστω.

Βασικά εξαρτάτε ποιο kernel τρέχεις ..

Το profileNAME το αλλάζεις όλο με το όνομα του profile που θες να τρέχει στην εκκίνηση πχ ideal , default etc .. για να φτιάξεις δικό σου profile κοίτα εδώ .

οσο αφορα το e-radio δειτε στο τελος της σελιδας οπου γραφει 'ακου ανα ποιοτητα'

και ταξινομει τους σταθμους ανα format. οσοι εκπεμπουν σε windows media και οχι σε mpeg δεν παιζουν στον media player και σε μενα τουλαχιστον ποτε δεν παιζανε ακομα και με etxra decoders support.

Ο μονος τροπος που εχω βρει για αυτους τους σταθμους ειναι το kmplayer.

οσο αφορα το e-radio δειτε στο τελος της σελιδας οπου γραφει 'ακου ανα ποιοτητα'

και ταξινομει τους σταθμους ανα format. οσοι εκπεμπουν σε windows media και οχι σε mpeg δεν παιζουν στον media player και σε μενα τουλαχιστον ποτε δεν παιζανε ακομα και με etxra decoders support.

Ο μονος τροπος που εχω βρει για αυτους τους σταθμους ειναι το kmplayer.

φιλε δεν ξερω αν ειμαι τρελος:p η αν δεν θυμαμαι καλα αλλα μερικες βδομαδες πριν παίζανε τα παντα κανονικα......

οπως επισης το ξαναλεω εχω παιξει facebook games στο ν97 με τον σκαιφαιρ που στο ν900 δεν καταφερα να τρεξω ποτε!!!!!!

Τελικά το πήρα απόφαση κι εγώ. Ήμουν επιφυλακτικός, μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα από το να το "clockareis" στα 250-850mhz.

Ναί, η διαφορά είναι αισθητή και σίγουρα αξίζει τον κόπο. Με ελάχιστο διάβασμα, κόπο και χρόνο, όχι περισσότερο από 5 λεπτά, έτοιμο. Για τον φίλο που ρώτησε εδώ: http://talk.maemo.org/showpost.php?p=595582&postcount=774

Πολύ θετικό το γεγονός οτι μετά από κάθε bootaρισμα επανέρχεται στις "μαμίσιες" συχνότητες. Αν το ήξερα θα το χα δοκιμάσει νωρίτερα:rolleyes:

Καμια ποιο ελληνικη περιγραφη δεν μπορει να γινει; τοσα παιδια δεν ξερουν οπως εγω καλα αγγλικα και το λαθος καραδοκει

Καμια ποιο ελληνικη περιγραφη δεν μπορει να γινει; τοσα παιδια δεν ξερουν οπως εγω καλα αγγλικα και το λαθος καραδοκει

οντως καραδοκει.κυριως σε κατι ασχετους σαν και μενα.αφου <επαιξα> με το overclocking 2 μερες αποφασισα να μη το ζορισω αλλο και εκανα απεγκατασταση ενος μερους απο τα τρια (αν θυμαμαι καλα)του kernel απο τον app. Manager αντι να το διαγραψω με το DeInstall κτλ.Μολις εκλεισα το κινητο αυτο ηταν.δεν ξανανοιξε.μαλλον εκανα ζημια τον επεξεργαστη.στην νοκια μου ειπαν οτι εχει χοντρο κολλημα και θα το στειλουν στο επισκευαστικο κεντρο στην Τσεχια.γυρω στον 1 μηνα δηλαδη.το πηρα και πηγα σε ιδιωτικο σερβις κι ο θεος βοηθος.αυτα.προσεχετε πολυ.

οντως καραδοκει.κυριως σε κατι ασχετους σαν και μενα.αφου <επαιξα> με το overclocking 2 μερες αποφασισα να μη το ζορισω αλλο και εκανα απεγκατασταση ενος μερους απο τα τρια (αν θυμαμαι καλα)του kernel απο τον app. Manager αντι να το διαγραψω με το DeInstall κτλ.Μολις εκλεισα το κινητο αυτο ηταν.δεν ξανανοιξε.μαλλον εκανα ζημια τον επεξεργαστη.στην νοκια μου ειπαν οτι εχει χοντρο κολλημα και θα το στειλουν στο επισκευαστικο κεντρο στην Τσεχια.γυρω στον 1 μηνα δηλαδη.το πηρα και πηγα σε ιδιωτικο σερβις κι ο θεος βοηθος.αυτα.προσεχετε πολυ.

Μλκιες σου είπαν !!

Απλά επειδή όπως λες διέγραψες το kernel έπρεπε να flasharis το “original kernel” της ΝΟΚΙΑ .

PS:Καλό είναι πάντα να διαβάζουμε τα readme faq κτλ πριν προβούμε σε αλλαγές .

Deinstallation

Do not try to deinstall the package in Application Manager! It does not work.

For all kernels the safest method for deinstallation is the following

Edited by LuckyStriker

Μλκιες σου είπαν !!

Απλά επειδή όπως λες διέγραψες το kernel έπρεπε να flasharis το “original kernel” της ΝΟΚΙΑ .

PS:Καλό είναι πάντα να διαβάζουμε τα readme faq κτλ πριν προβούμε σε αλλαγές .

Deinstallation

Do not try to deinstall the package in Application Manager! It does not work.

For all kernels the safest method for deinstallation is the following

στην κατασταση που ειναι τωρα (με το που το ανοιγω γραφει ΝΟΚΙΑ και κλεινει) τι μπορω να το κανω;

Δοκιμασε αυτο που λεει ο φιλος παραπανω(να το φλασαρεις)

υπαρχει μεσα στο φορουμ ολη η διαδικασια βημα-βημα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3037012#post3037012

δοκιμασε το πριν το πας στο σερβις

Edited by chocbhed_6630

@geoflo

Σου απάντησαν ήδη οι @chocbhed_6630 και @LuckyStriker για το τι μπορείς να κάνεις ώστε να επαναφέρεις την συσκευή. Διάβασε τα links που σου έδωσαν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχω κάνει overclock στα 850. Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το κινητό εάν βλέπω ταινίες που διαρκούν 2+ ώρες με το mplayer? Επίσης θα μπορώ να έχω ενεργοποιημένη την εφαρμογή transmission ή θα κάψω το μηχάνημα με τα παραπάνω δεδομένα; Edited by thanoslam

εχω κάνει overclock στα 850. Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το κινητό εάν βλέπω ταινίες που διαρκούν 2+ ώρες με το mplayer? Επίσης θα μπορώ να έχω ενεργοποιημένη την εφαρμογή transmission ή θα κάψω το μηχάνημα με τα παραπάνω δεδομένα;

Από την στιγμή που έχεις κάνει overclock κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα .

You are fully responsible for any damage / problems caused by overclocking. Not anyone else.

Από την στιγμή που έχεις κάνει overclock κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα .

You are fully responsible for any damage / problems caused by overclocking. Not anyone else.

εμενα 4 μερες μετα με Overclocking ολα δουλεύουν ρολοι...

απλα με τις ζέστες μου φαινεται οτι το κινητο ΒΡΑΖΕΙ ΖΕΜΑΤΑΕΙ....

(βασικα νομιζω οτι το εκανε και πριν αυτο....)...

παιδια ειναι επικίνδυνο αυτο...?

μπορει να σκασει κανενα κινητο στην μαπα σου...?:worry:

να σκασει δεν νομιζω(τι ειναι?βραστηρας?) :-)

αλλα οτι μπορει να σου παρουσιασει προβλημα,μπορει ολα ειναι πιθανα,

μηχανημα ειναι και οταν το δουλευουμε εκτος των οριων που εχει βαλει ο κατασκευαστης παιρνουμε και το ρισκο......

παιδια I HAVE A PROBLEM !!!

πριν λιγες μερες μου ανοιγε το hotmail σε mobile mode δεν μπορεσα να κανω κατι γιατι ελεγα οτι θα ειναι απο το silverlight που ζηταει το windows live τωρα

παω σημερα να ανοιξω καποιες αλλες σελιδες "pestaola-techblog-facebook-nokian900application"

κ μου τις βγαζει σε mobile mode τι εχει γινει κ δεν μπορω να το αλλαξω ουτε καν μεσα απο τις σελιδες

με microb μπαινω

1 μηνα για 5 λεπτα δουλεια... και γω το χα παθει ανοιγε κ εκλεινε , ειχα πανικοβληθει το ιδιο και το μονο πραγμα που δε σκεφτηκα ποτε ειναι να παω στη nokia. στη χειροτερη φλασ τη συσκευη σκεφτηκα αλλα μετα απο λιγο διαβασμα το μονο που επρεπε να φλασαρω ειναι το κερνελ ... οπωε σου ειπαν τα παιδια διαβασε στο λινκ και θα τη βρεισ την ακρη ευκολα

1 μηνα για 5 λεπτα δουλεια... και γω το χα παθει ανοιγε κ εκλεινε , ειχα πανικοβληθει το ιδιο και το μονο πραγμα που δε σκεφτηκα ποτε ειναι να παω στη nokia. στη χειροτερη φλασ τη συσκευη σκεφτηκα αλλα μετα απο λιγο διαβασμα το μονο που επρεπε να φλασαρω ειναι το κερνελ ... οπωε σου ειπαν τα παιδια διαβασε στο λινκ και θα τη βρεισ την ακρη ευκολα

σημερα το πηρα απο ενα ιδιωτικο σερβις που το ειχα παει.το παλεψανε μου ειπαν τα παιδια (τους πιστευω επειδη τους ξερω)αλλα δεν το βλεπει ο υπολογιστης με τιποτα.καμμια ιδεα κανεις πριν το παω αυριο στη Νοκια;(δεν εχω Η/Υ για να το φλασαρω.το Ν900 ηταν ο υπολογιστης μου).

παιδια ποιο firmware πρεπει να κατεβασω απο το tablets.dev κτμ για να φλασαρω το ν900 μου;

Υπάρχουν όλα στο Maemo OS FAQ :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Υπάρχουν όλα στο Maemo OS FAQ :rolleyes:

το αιαβασα αλλα νομιζω οτι αναφερει παλια εκδοση.ποια ειναι αυτη που πρεπει να κατεβασω;η 10 2010 19-1 ειναι η σωστη;

σορρυ που γινομαι κουραστικος αλλα πρωτη φορα ανακατευομαι μ αυτα και θελω να ειμαι σιγουρος.ευχαριστω για την κατανοηση

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

το αιαβασα αλλα νομιζω οτι αναφερει παλια εκδοση.ποια ειναι αυτη που πρεπει να κατεβασω;η 10 2010 19-1 ειναι η σωστη;

σορρυ που γινομαι κουραστικος αλλα πρωτη φορα ανακατευομαι μ αυτα και θελω να ειμαι σιγουρος.ευχαριστω για την κατανοηση

Ναι αυτή είναι η τελευταία έκδοση firmware για το Ν900 (αναφέρεται βέβαια και στο πρώτο post του παρόντος θέματος). Στον οδηγό αναφέρεται παλιότερη έκδοση αλλά τα βήματα είναι ίδια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι αυτή είναι η τελευταία έκδοση firmware για το Ν900 (αναφέρεται βέβαια και στο πρώτο post του παρόντος θέματος). Στον οδηγό αναφέρεται παλιότερη έκδοση αλλά τα βήματα είναι ίδια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

σ ευχαριστω stendor.νομιζω οτι εχω οτι χρειαζομαι.αυριο θα το φλασαρω.ευχαριστω για την βοηθεια

σ ευχαριστω stendor.νομιζω οτι εχω οτι χρειαζομαι.αυριο θα το φλασαρω.ευχαριστω για την βοηθεια

τελικα δεν καταφερα να το φλασαρω.προσπαθησα μ ενα Turbo-X με Win 7 και δεν ανοιγε το Maemo flasher.θα το δωσω αυριο σ ενα φιλο να δοκιμασει με αλλο υπολογιστη.στενοχωρεθηκα.νομιζω οτι δε θα γινει και παλι τιποτα.μαλλον παω για νοκια με κανα δυο μηνες αναμονη.κριμα.

με το φλασαρισμα του firmware χανεις τα παντα απ το κιν ?(εφαρμογες κλπ)

εδω και ποσο καιρο οποτε παω να τραβηξω βιντεο η κολαει το κιν η κλεινει η εφαρμογη της καμερας και δε ξερω γιατι...

Edited by lucifsg