Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Έχω ένα update για όσους χρησιμοποιούν UC.

Στα setting έχει μια επιλογή για να απενεργοποιείς το animation με τη μπάλα κατά την εκκίνηση τελικά.

Είναι menu>settings>browser settings>animation, αυτό το κάνετε turn off.

Τώρα συμβαίνει το εξής, αν ανοίξετε το UC από την κεντρική σελίδα η απλώς με tap του εικονίδιου του browser, η μπάλα με το animation όντως δεν υπάρχει (μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα υπάρχει ακόμα).

Όταν όμως πάτε να ανοίξετε ένα link από εφαρμογές τύπου tapatalk η από άλλη εφαρμογή, τότε το animation είναι εκεί :(

Μάλλον είναι bug, για δοκιμάστε το κ όσοι έχετε UC κ πείτε γνώμες.

Έστειλα bug report στους devs.

me > you

Gello mod δοκιμάστε και τα λέμε

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

τρέχει σε 4.4.4 kitkat?

Βρήκα πως βάζεις στο yandex adblock. Εγκατάσταση από play store adblock fast και ύστερα ενεργοποίηση μέσα από το μενού του yandex

Βρήκα πως βάζεις στο yandex adblock. Εγκατάσταση από play store adblock fast και ύστερα ενεργοποίηση μέσα από το μενού του yandex

Στο ταμπλετ μου lenovo ,δεν υποστηρίζει το adblock fast έχει όμως το yantex b (beta) που έχει ένα adblock στο κουμπί με τις ρυθμίσεις. Θα το δουλέψω μερικές μέρες και θα δείξει.

Θα ήταν ωραίο να είχε ένα animation όταν ανοίγεις νέα tabs στο background να σου δείχνει ότι άνοιξε ένα καινούργιο.

Live to ride, ride to live

Gello mod δοκιμάστε και τα λέμε

Έχω gello mod μερικές μέρες για δοκιμή και δε νομίζω να τον αλλάξω ξανά είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα.

Έχω gello mod μερικές μέρες για δοκιμή και δε νομίζω να τον αλλάξω ξανά είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα.

Ακόμη Δεν είδες τίποτα, σιγά σιγά θα μπούνε και τα άλλα για να γίνει πλήρης

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πάντως ως προς το yandex, ωραίο αλλά σε ταχύτητα είναι πάνω κάτω το ίδιο τον uc, ακόμα και με τη καθυστέρηση του uc, τη πρώτη φορά που ανοίγει.

Στα θετικά, μπορείς να κάνεις pin όσα bookmarks θες και βρίσκονται εκεί στην αρχική. Βγάζεις οποίο θες, βάζεις οποίο θες. Όχι σαν το uc, που σου βάζει αυτός τα δικά του και δεν μπορείς να τα αλλάξεις.

Λίγο καλύτερο text wrap ο yandex, και με το adblock όλα καλά.

Είμαι σε δίλημμα. Αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι καλά και δεν περνάνε διαφημίσεις μάλλον πάει για να γίνει ο βασικός.

Ετοιμάζεται να ανέβει στο play store o gello browser. Είναι στη φάση της αλλαγής ονόματος. Στο forum των xda υπάρχει link με ανοιχτό group στο Google Plus κ όσοι θέλετε μπορείτε να τον βοηθήσετε στην ονοματοδοσία. Έχει κάτι σαν poll..

Είναι ωραίος τυπάκος ο dev.

me > you

Από ότι καταλαβαίνω είναι παρόμοια φάση με τον tugabrowser που χρησιμοποιω ε;

Sent from 1+3

1+7 Pro

Θα συμφωνησω, απο τους καλυτερους browser που έχω δοκιμάσει ο gello mod. Υπερπληρης και γρηγορος!

Ακόμα όχι αλλά είναι στην λιστα με αυτα που δουλεύει ο dev οποτε τσεκαρε το σε λιγο καιρό.

Ναι είναι πάρα πολύ γρήγορος.

Έχει στα σκαριά την ονοματοδοσία ο dev για να ανέβει Play Store, το συγχρονισμό με Chrome και native ad block.

me > you

Είπαμε σιγά σιγά προστίθενται, τα έχουμε ζητήσει ήδη

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπάρχει κάποιος browser όπου κατά την έξοδο θα κάνει εκκαθάριση ιστορικού ,cookies,cache, όπως ο dolphin π.χ.?

UC σίγουρα. Κ άλλοι πολλοί φαντάζομαι, αυτόν θυμάμαι τώρα σίγουρα..

Σε ευχαριστώ ,θα το δοκιμάσω αφού λέτε ότι είναι και πολύ καλός. Αν και με καλύπτει ο dolphin με flash player,adblock ,private mode και εκκαθάριση θέλω να δοκιμάσω και κάποιον άλλο.

Πάντως χαίρομαι. Αυτή τη στιγμή δοκιμάσω 2 καινούριους browsers (yandex, gello) και στη πραγματικότητα δεν θέλω να αφήσω τον UC. Μακάρι να είχαμε μόνο τέτοια διλήμματα... :)

Yantex (beta)-menu -settings - save history -το ξετσεκαρουμε και δεν κρατάει τίποτα για να σβήσει κατά την έξοδο.

Ωραία θα το δοκιμάσω γιατί ο UC δεν το κάνει αυτόματα κατά την έξοδο μόνο χειροκίνητα από ότι είδα.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο