Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Κι εμένα το χει κανονικά, τελευταία έκδοση από play store.

57f0e42879474.png

Εγώ τον κατέβασα και στο desktop και τακτοποιώ από εκεί και τους σελιδοδείκτες του κινητού σε φακέλους κλπ.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

δες την εικονα παραπανω.

βλεπεις το import???

αν ναι, απο κει.

αν οχι, δε ξερω

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Σε εμένα δεν υπάρχει το "import bookmarks..." και τα bookmarks παραμένουν άδεια.

Τα settings ξεκινούν από το enable syncing (έχω κάνει ήδη login, και στο desktop έχει συγχρονίσει κανονικά με τον chrome)

Εγώ έχω τον default της Samsung (s6) και πραγματικά δεν τον αλλάζω με κανέναν, αυτός να δείτε πως σπέρνει

καποτε ολοι εβαζαν τον dolphin. Σε καποια κινητα ομως "κολλουσε" και δεν φορτωναν καθολου οι σελιδες.

Αλλος βρισκει σφαιρατο τον stock, αλλος τον chrome, αλλος την opera, αλλος uc, αλλος yandex, κλπ.

Επιλογες πολλες..

Επιλογές πολλές και όταν τις δοκιμάσεις όλες καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ο γιαντεξ είναι γρηγορότερος και με πολύ καλή διαχείριση μνήμης και δεδομένων και έχει σχεδόν τα πάντα από όλους(σίγουρα τα περισσότερα)

Διακρίνω κάποιες υπερβολές σχετικά με yandex.

Οι επιλογές που έχει είναι εξαιρετικά περιορισμένες εν συγκρίσει με UC πχ.

Μόνο κ μόνο που δεν έχει native ad block αλλά βασίζεται σε 3d party app είναι αρκετά μεγάλο μειονέκτημα.

Δε θέλω να στέλνω τα data μου πχ στο δημιουργό του block this,προκειμένου να χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κ να κόβω τις διαφημίσεις και απλώς κ μόνο να βασίζομαι στην καλή του πίστη για το εάν κ πως θα τα χρησιμοποιήσει.

Γενικά είδα αρκετά settings να λείπουν και δεν ξέρω πως έγινε τόσο over rated browser.

Γρήγορος είναι οκ, όχι τίποτα τρελό που να σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα όμως.

me > you

Διακρίνω κάποιες υπερβολές σχετικά με yandex.

Οι επιλογές που έχει είναι εξαιρετικά περιορισμένες εν συγκρίσει με UC πχ.

Μόνο κ μόνο που δεν έχει native ad block αλλά βασίζεται σε 3d party app είναι αρκετά μεγάλο μειονέκτημα.

Δε θέλω να στέλνω τα data μου πχ στο δημιουργό του block this,προκειμένου να χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κ να κόβω τις διαφημίσεις και απλώς κ μόνο να βασίζομαι στην καλή του πίστη για το εάν κ πως θα τα χρησιμοποιήσει.

Γενικά είδα αρκετά settings να λείπουν και δεν ξέρω πως έγινε τόσο over rated browser.

Γρήγορος είναι οκ, όχι τίποτα τρελό που να σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα όμως.

Είτε είναι ενσωματωμένο το ad block είτε όχι πάλι στέλνεις δεδομένα σε κάποιους, τους οποίους δεν τους ξέρεις κιόλας. Και ποιος σου λέει εσένα ότι ο uc δεν πουλάει τα στοιχεία του ad block τους στην x (άσχετη) εταιρία έτσι ώστε να στηρίζεται οικονομικά;

Και εγώ θεωρώ τον uc φοβερό, αλλά κανένας δεν βγάζει κάποιον browser για τη ψυχή της μάνας του. Λεφτά θέλουν να βγάλουν όλοι. Και για αυτό και τους "κυκλοφορούν" σαν apps.

Προσωπικά με ενδιαφέρει να μην περνάνε διαφημίσεις. Εκτός ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ περιπτώσεων, και οι δύο κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους σε αυτό. Και αυτό μετράει στη τελική, για αυτόν που δεν θέλει διαφημίσεις στον browser του.

Live to ride, ride to live

Edited by rtifosi

Είμαι ανεκτικός στα δεδομένα γενικά. Δε μπορείς να κάνεις κ αλλιώς αν χρησιμοποιείς όλα αυτά που κουβεντιάζουμε, αλλά, άλλη σοβαρότητα έχει μια εταιρία όπως του UC που ανέφερες,με πολυσχιδή δράση στην τεχνολογία και στο developing κ άλλη φερεγγυότητα έχει ένας μόνος του, κάπου στη Γερμανία, στο δωμάτιο του σπιτιού του, που φτιάχνει μια εφαρμογή από την οποία περνάνε όλα τα δεδομένα των χρηστών που τη χρησιμοποιούν. Δε λέω ότι ο ένας είναι αθώος κ ο άλλος ένοχος. Λέω ότι εφόσον υπάρχουν browsers με ενσωματωμένο adblock γιατί να πρέπει να κάνω τη δουλειά αυτή με επιπλέον εφαρμογή?!

Ρητορικό το ερώτημα αφού ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει.

Παρατήρησα απλά ο από κάτω να διαβάζει τους διθυράμβους του από πάνω, να χτίζεται έτσι ένα hype για κάτι το οποίο ον δουλεύει μεν καλά, είναι αρκετά φτωχό εν συγκρίσει με τον ανταγωνισμό δε.

me > you

Πολύ σπαστικό που περιμένεις να ανοίξει ο uc. Είναι πολύ καλός συμφωνώ αλλά είναι αργός και όχι στο μπροουσινγκ αλλά μέχρι να ανοίξει η εφαρμογή.

Μόλις αυτό το φτιάξουν θα επιστρέψω μέχρι τότε χρειάζομαι κάτι γρήγορο και αυτό είναι ο yandex.

στο δικο μου ανοίγει πριν καν πατήσω το εικονίδιο.

πλακα κάνω. και σε μενα αργει καπως! δε με ενοχλει ομως

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Εμένα πάντως στα στατιστικά ο Yandex δείχνει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας σε ίδιες σελίδες και ίδια ώρα ενεργός σε σχέση με τον Dolphin .Redmi note 3 pro.

Tελικα αυτος ο yandex ειναι καλυτερος και απο τον chrome?

Για εμένα ναι αλλά δεν είναι δύσκολο να δοκιμάσεις. Μόνο έτσι θα ξέρεις.

Εγώ έχω καταλήξει ότι οι δυο καλύτεροι browsers είναι ο habit και ο yandex, αλλά γενικά πάντα κάτι θα λείπει από οποιονδήποτε browser για να είναι τέλειος

Υπάρχει στο yandex τρόπος οι καρτέλες να παρουσιάζονται σαν τον uc ή τον chrome και όχι σαν λίστα;

Για εμένα ναι αλλά δεν είναι δύσκολο να δοκιμάσεις. Μόνο έτσι θα ξέρεις.

Τον κατεβαζεις κανονικα απο το google store?

Έχω 2 βδομάδες που χρησιμοποιώ τόν Apus καί έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Πάει σφαίρα και καταναλώνει ελάχιστα!!

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tελικα αυτος ο yandex ειναι καλυτερος και απο τον chrome?

όλοι είναι καλύτεροι απ τον chrome :p

ΑΝ, λέω ΑΝ, έβαζε ο chrome ad block, που δεν θα γίνει ΠΟΤΕ, θα έκλεινε πολλά σπίτια.

Δεν νομίζω να υπάρχει κακός browser, νταξ μερικές εξαιρέσεις υπάρχουν. Απλά ο ένας κάνει κάτι που δεν κάνει ο άλλος και ο καθένας βολεύεται με κάτι συγκεκριμένο απο τον κάθε browser. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα, πάντα θα λείπει κάτι απο τον εκάστοτε browser (για τον καθένα μας-θα συμπληρώσω εγώ), ώστε να μην είναι ο τέλειος browser.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο