Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Πατάς πάνω δεξιά στις τρεις κάθετες τελείες, μετά ρυθμίσεις και Αρχική σελίδα και γράφεις εκεί την σελίδα που θες να την κάνει Αρχική

Εγώ στις ρυθμίσεις γιατί δεν βρίσκω την αρχική σελίδα;

Εγώ στις ρυθμίσεις γιατί δεν βρίσκω την αρχική σελίδα;

Στις ρυθμίσεις του Chrome ψάχνεις;

Ναι την έκδοση 43 έχω και δεν υπάρχει!

Κάτι δεν κάνεις καλά!!!!

[ATTACH]62963[/ATTACH] [ATTACH]62964[/ATTACH] [ATTACH]62965[/ATTACH] [ATTACH]62966[/ATTACH]

Είχε αναφερθεί παλαιότερα ότι σε κάποιες rom σε διάφορα κινητά υπάρχει κανονικά και σε άλλες όχι δηλ. κάθε rom επηρεάζει το αν θα υπάρχει αρχική σελίδα και home button στον chrome.

Υ.Γ Σε μένα δεν υπάρχει σε stock rom kitkat 4.4.4

Έχω ένα θέμα με τον dolphin. Μπερδεύει τα avatars των bookmarks. Π.χ. στο πρώτο θέμα έχει βάλει το avatar του newsit. Διορθώνεται με κάποιον τρόπο;

Καλος και αστραπιαιος ο dolphin αλλα και ενεργοβορος. Σε περιπου ισης διαρκειας χρηση, o dolphin εμφανιζει ποσοστο χρησης μπαταριας 12%, ενω ο Habit browser εμφανιζει ποσοστο χρησης 7%.

Λεπτομερειες βεβαια, απλως μου εκανε εντυπωση η σημαντικη διαφορα στην καταναλωση, αφου στην ταχυτητα ο Habit υπολειπεται λιγο του dolphin.

Τι προτεινεται για οσο το δυνατον μικροτερη καταναλωση δεδομενων και οχι και τοσο καλο σημα δικτυου

Τι προτεινεται για οσο το δυνατον μικροτερη καταναλωση δεδομενων και οχι και τοσο καλο σημα δικτυου

Κοίταξε τον Opera Mini.

Και ο καινούριος έχει την ίδια δυνατότητα και είναι σημαντικά ανώτερος συνολικά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 2 weeks later...
αντιστοιχος/καλυτερος του opera mini ποιος ειναι?

ενδιαφερομαι κυριως για πλοηγηση σε 2g

Εγώ και με 2G με chrome σερφάρω. Το edge της wind κουτσά στραβά κάνει την δουλειά του.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ και με 2G με chrome σερφάρω. Το edge της wind κουτσά στραβά κάνει την δουλειά του.

To edge της Wind όντως ειν αρκετά γρήγορο ακόμη και σε επαρχία. Αλλά αν θες να φορτώσεις μια βαριά σελίδα για ανάγνωση, το opera mini είναι μονόδρομος, ή έστω opera mobile με ανοιχτό το turbo.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, έβαλα τον Opera και τον Opera Max στο note 3. Ήθελα να ρωτήσω εάν όντως έχεις οικονομία στα data και εάν πρέπει να έχεις και τον Max ή εάν φτάνει να έχεις μόνο τον Opera. Για να έχω οικονομία πρέπει να ανοίξω πχ. το facebook μέσα από τον Opera ή μπορώ να ανοίξω και την εφαρμογή.

Νίκος

Ο λιγότερο ενεργοβόρος browser.

Χρήση κυρίως από wifi.

Ποιόν πρότεινετε;

Naked Browser Pro / NB Pro ή Lightning Browser +

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Έχω τον dolphin αρκετό καιρό. Τώρα τελευταία σε ορισμένα sites δεν μου κάνει resize. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή θα πρέπει να αλλάξω Browser;;;

Ο δωρεάν που δοκιμαζω πάντως (naked) μου κλείνει συνεχώς.

Update

Και ο free lighting που δοκιμαζω μου κρασαρει ανεξήγητα.

Και τα δύο σε έκδοση android 5

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο