Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ'ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει δλδ περίπτωση να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους srt η συσκευή? Και να υποστηρίζεται και απο Nokia Pc Suite?

Εγώ έχω την έκδοση 7.1.51.0 του pc suite και μου έβγαλε μήνυμα ασυμβατότητας. Ίσως να δουλεύει με κάποια άλλη έκδοση. Πάντως το ovi suite είναι πολύ καλό.

Λέγεται ότι θα υποστηρίξει υπότιτλους srt με μελλοντική αναβάθμιση αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα. Προς το παρόν δεν τους αναγνωρίζει.

Παιδιά γιατί δεν μου κάνει εγκατάσταση το ovi store????μου λέει αρχείο κατεστραμμένο.

Μου το είχε κάνει και εμένα προχθές αλλά χθες κατέβασα μία εφαρμογή και συγκεκριμένα το battery monitor με επιτυχία. Ίσως κάνουν αναβαθμίσεις (χθες παρατήρησα μια μικρή αλλαγή στο interface) ή απλά έχει πρόβλημα ο server. Ξαναδοκίμασε αργότερα.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προς το παρόν δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους srt.

Ενα προγραμμα για γρηγορη ενσωματωση υποτιτλων σε αρχεια mkv. (5 λεπτα μεσο ορο) http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το παρήγγειλα και εγώ εχθές από τον ARMAOS TELECOM. Έχω ήδη πουλήσει το Innov8 που είχα οπότε περιμένω με αγωνία..

Μόλις δοκίμασα τον 1TB MyBook αλλά δεν τον αναγνωρίζει σωστά. Άργησε να τον ανιχνεύσει αλλά μόλις τον είδε μου έγραψε ότι δεν υποστηρίζεται πλήρως και ορισμένες λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες. Μόλις μου άνοιξε την Διαχείριση Αρχείων μου έδειχνε δίσκο G αλλά δεν είχε τίποτα μέσα (κατεστραμμένη μνήμη μου έγραφε) και η μόνη επιλογή που μου έδινε ήταν μορφοποίηση.

Δεν έχω μαζί μυ τους άλλους δύο σκληρούς 320GB και 500GB Lacie που έχω αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα τους δοκιμάσω. Και το My Book που δοκίμασα και οι άλλοι δύο είναι με εξωτερική τροφοδοσία. Να αναγνωρίζει μεγαλύτερους αυτοτροφοδοτούμενος σκληρούς το βλέπω αδύνατο.

Ωραίος. Περιμένουμε και για τις επόμενες δοκιμές. Σε γενικές γραμμές τι λέει σαν τηλ???

Οι δίσκοι σου είναι σε fat32 ή ntfs?

Κανέναν δίσκο μου δεν έχω φορμάρει ούτε έχω κοιτάξει ποτέ. Από που το βλέπουμε αν είναι fat32 ή ntfs (κατά 90% θα είναι fat32)

Ωραίος. Περιμένουμε και για τις επόμενες δοκιμές. Σε γενικές γραμμές τι λέει σαν τηλ???

Το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό. Όλες αυτές τις μέρες που το χρησιμοποιώ δεν έχω ανακαλύψει απολύτως τίποτα που αξίζει να το αναφέρω ως αρνητικό. Είναι γρήγορο, με απολύτως κανένα κόλλημα, με καλή αυτονομία και μια οθόνη που κάθε φορά που την κοιτάω σκέφτομαι πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η Nokia. Eίναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών και σίγουρα θέτει νέα στάνταρ.

Ελα καμπανια απο πλαισιο......Ερχεταιιιιιι αντε

Καμπάνια παρουσίασης όλη τη τελευταία βδομάδα του Νοέμβρη....

Οπότε κολλάει με τους υπόλοιπους από διάθεση μέσα στον Δεκέμβρη.

Καμπάνια παρουσίασης όλη τη τελευταία βδομάδα του Νοέμβρη....

Οπότε κολλάει με τους υπόλοιπους από διάθεση μέσα στον Δεκέμβρη.

Αφου η επισημη ημερομηνια απο νοκια ειναι 29 νοεμβρη πως να το εχουν αυτοι νωριτερα?

Αφου η επισημη ημερομηνια απο νοκια ειναι 29 νοεμβρη πως να το εχουν αυτοι νωριτερα?

Για καμπάνια παρουσίασης πρόκειται φίλε μου. Έχουν δηλαδή από μια συσκευή Ν8 σε κάθε μαγαζί του ΠΛΑΙΣΙΟ να το δείχνουν. Όπως ακριβώς γίνεται ήδη με τα καταστήματα της ΝΟΚΙΑ. Κανείς δε μπορεί να αγοράσει ακόμη το τηλέφωνο παρά μόνο την άλλη εβδομάδα που αρχίζει στις 29.

Δεν είναι σίγουρο για 29, γιατί δεν ξέρουν τι ώρα θα πάνε τα κομμάτια στα Nokia Care και μπορεί να χρειαστεί λίγη χαρτοδουλειά πρίν "βγούν" προς πώληση, ενώ αν δε κάνω λάθος το μεσημέρι κλείνουν. Εμένα πάντως για 30 μου είπαν.

Δεν είναι σίγουρο για 29, γιατί δεν ξέρουν τι ώρα θα πάνε τα κομμάτια στα Nokia Care και μπορεί να χρειαστεί λίγη χαρτοδουλειά πρίν "βγούν" προς πώληση, ενώ αν δε κάνω λάθος το μεσημέρι κλείνουν. Εμένα πάντως για 30 μου είπαν.

ναι οκ μαζι σου δεν ξερω αν θα ειναι 29 στα νοκια care γτ ειναι και δευτερα....

αλλα για να δουμε.Ασ ελπισουμε αν οχι δευτερα τριτη να ειναι σιγουρα για να παμε επιτελους να το παρουμε.

λοιπόν μετά από μια βδομάδα χρήσης, να πω και κάτι αρνητικό...στο ραδιόφωνο όταν αλλάζω γρήγορα τους σταθμούς, σε κάποιο σημείο κολλάει. Δηλαδή σταματάει η μουσική και δε μπορώ να κλείσω την εφαρμογή. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό;

λοιπόν μετά από μια βδομάδα χρήσης, να πω και κάτι αρνητικό...στο ραδιόφωνο όταν αλλάζω γρήγορα τους σταθμούς, σε κάποιο σημείο κολλάει. Δηλαδή σταματάει η μουσική και δε μπορώ να κλείσω την εφαρμογή. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό;

το κλασικό πρόβλημα του 5800... ημαρτον συνεχιζει στο Ν8;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, γίνονται trademark. Όπως η παροιμιώδης αστοχία της VW με τα παράθυρα. :p

Ελπίζω μονο να μη σταματήσει να δουλέυει το RDS στο επόμενο update :p

Καμια φορα γινεται και στο δικο μου vivaz. Αρα ειναι προβλημα symbian.

αλλη μια βδομαδα εμεινε μαγκες!!! το σαββατο ημουν στο ΣΕΦ και μου το εδειξε ενα παλικαρι που το ειχε, απο παραεισαγωγη. ειναι παρα μα παρα πολυ ωραιο. α επισης εμαθα οτι δεν θα εμφανιστει στα μαγαζια στις 29/11 αλλα στις 1/12, και πιθανοτατα το πορτοκαλι και το μπλε να μην ερθουν ποτε στην ελλαδα απο τη νοκια

Χθες δοκίμασα το fm transmitter στο ηχοσύστημα του σπιτιού και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Το άφησα στην προεπιλεγμένη συχνότητα 90,00 η οποία δεν είναι όμως κενή αλλά τίγκα στα παράσιτα. Μόλις το έφερα κοντά στην κεραία τα σκέπασε όλα και ακουγόταν πεντακάθαρα η μουσική.

το ovi store σας το κανει install???

Έχω την εντύπωση ότι το κατάστημα είναι προεγκατεστημένο σε όλες τις συσκευές οπότε, δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό.

Και μια και μιλάμε για το ovi store, έχω την εντύπωση ότι κάθε μέρα αυξάνονται οι εφαρμογές του αφού στις ίδιες κατηγορίες που μπαίνω βλέπω καθημερινά καινούριες προσθήκες. Πολύ καλό αυτό για την πορεία του καταστήματος. Και μία είδηση σχετικά με τον αριθμό των download που γίνονται καθημερινά από αυτό, εδώ.

Edited by mirrorofsorrow

Σχετικα με μια ερωτηση που ειχε γινει λιγες μερες πριν το tv out του Ν95 δουλευει στο n8. μη περιμενετε φυσικα την ποιοτητα του hdmi. Αυτο το ειδα απο καπου δε το δοκιμασα ο ιδιος
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Το επιβεβαιώνω, το δοκίμασα με το καλώδιο που έχω από το Ν82 και λειτουργεί μια χαρά.

Δοκίμασα επίσης σύνδεση του Ν8 μέσω της εξόδου HDMI και λειτουργεί άψογα. Βλέπεις κανονικά την οθόνη της συσκευής στην τηλεόραση με την ανάλυση της οθόνης της συσκευής. Όταν παίζει ταινία, μαυρίζει η οθόνη της συσκευής αλλά όχι και τα χειριστήρια (μπάρα προόδου, φωνή, πίσω, μπροστά στοπ και παύση) αλλά εδώ έχω την εντύπωση ότι η ανάλυση είναι αυτή του αρχείου χωρίς να είμαι σίγουρος μιας και η εικόνα του αρχείου ήταν πάρα πολύ καλή. Θα το δοκιμάσω σύντομα και με 720p αρχείο όπου η διαφορά θα είναι ορατή και θα ενημερώσω.

Μόλις το δοκίμασα. Απίστευτο. Βασικά δεν σου αφήνει την αίσθηση ότι θα δείς κάτι καινούργιο στο μενού, είναι μια symbian συσκευή, άλλα με πολύ προχωρημένα χαρακτηριστικά. Τέλεια απόκριση και ταχύτητα. Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα το πάρω.

Επίσης όσον αφορά το λογισμικό, η έκδοση που φοράνε τώρα είναι η γνωστή 11.012.

Αλλιώς την λένε και PR1, το γράφει πάνω πάνω στο *#0000#. Σε 15 μέρες θα βγεί η PR1.01 με διορθώσεις σε bug και Φεβρουάριο θα βγάλουνε την επόμενη major αναβάθμιση. Μία από τις αλλαγές που θα έχει η μεγάλη είναι το scroll στις αρχικές οθόνες να γίνεται με συνεχόμενες εικόνες και όχι απότομα, δηλαδή θα κινουνται παράλληλα και η πρώην και η νην!:p

Edited by madcorny
:ninja:

Μία από τις αλλαγές που θα έχει η μεγάλη είναι το scroll στις αρχικές οθόνες να γίνεται με συνεχόμενες εικόνες και όχι απότομα, δηλαδή θα κινουνται παράλληλα και η πρώην και η νην!:p

Αυτό φίλε μου που το διάβασες????Μπορείς να ποστάρεις την πηγή??

Δεν υπάρχει επίσημη πηγή αλλά το έχουμε διαβάσει σε διάφορα φόρουμ από αξιόπιστα μέλη και σε blog, ενώ έχουμε δει και το σχετικό βίντεο που μας έδωσε και μία γεύση από τον νέο browser.

Καλημέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το πρόβλημα του ν8 πήρα σήμερα σε 2 nokia care ρώτησα για το πρόβλημα και μου είπαν δεν γνωρίζουμε κάτι μου έδωσαν ένα τηλ να πάρω το οποιο είναι εξυπηρέτηση καταναλωτών τις nokia 0080044144300 πήρα λοιπόν τηλ πριν λίγο μίλησα με έναν κύριο ο οποιος με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στην συσκευή μάλιστα μου είπε ότι άμα ύπαρξη μπορώ να το επιστρέψω μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες και να μην έχω μιλήσει πάνω από 30 λεπτά του λέω μα μπορεί να το κάνει σε 1 μηνα μπορεί σε 2 τι θα κάνω μου λέει το κινητό έχει 2 χρονια εγγύηση και θα επισκευαστεί και του λέω μετά και αν δεν επισκευάζεται τι γίνετε μου λέει αλλάζουμε όλη την κεντρική πλακέτα από μέσα και μονο το εξωτερικό κάλυμμα θα είναι το δικό σας κάποια άλλη ανακοίνωση δεν έχουμε μου είπε ακόμαΜάλιστα του ανέφερα και για το άτομο που υπάρχει στο facebook που έχει το group τις nokia ελλάδας,και ότι από εκεί το έμαθα το πρόβλημα αυτό και μου είπε ότι δεν το γνωρίζουμε το group αυτό και αλλα τέτοια και ότι ο καθένας ότι θέλει λέει στο interneto.Aρα υπάρχει πλήρη αγνοια εδώ στην ελλάδα για το πρόβλημα και μας βλέπω να ταλαιπωρούμαστε άμα μας συμβεί αυτό

spacer.png

Από την στιγμή που η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τι διαφορετικό περίμενες να σου πει; Το ότι αντικαθίσταται στο πλαίσιο του DOA και επισκευάζεται σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, είναι η πολιτική που ακολουθείται για όλου του είδους τις βλάβες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...