Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα δεν προκειται να το παρω ειχα μια αμυδρη ελπιδα αλλα θα περιμενω αναγκαστικα μαζι με τους αλλους

Και αμα για καποιο λογο δεν σου παιρνει το αποτυπωμα πως το καλο το ανοιγεις ? Ευχαριστψ δεν θα παρω

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τις άσεμνες εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by Itchrist86

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο techneasy που πηρα σημερα τηλ μου ειπαν το πολυ αυτη η την επομενη εβδομαδα θα το εχουν αλλα μονο γκρι και ασημι.

Θα ειναι ελληνικο τονισαν οτι δεν κανου παραεισαγωγες

509 ευρω το δινουν τωρα οποτε αν περιμενουμε μπορει να πεσει και αλλο η τιμη.

Ε μπορει να το τσιμπησουμε απο κει τοτε :P . Αλλα αυτοι απο που θα το βρουν εφοσον δεν ειναι και παραεισαγωγης ? Εδω η Νοκια θα το εχει στα ραφια της 25 οι αλλοι απο που και μαλιστα ελληνικο και οχι παρα εισαγωγης ?

Φιλικά Σπύρος

Κριμα , τα νοκια που δίνουν εχουν μεσα την αγγλική γλωσσά μέχρι λέει να κυκλοφορήσει το πρώτο ελληνικό update ελα ? :S

Όποτε περιμένουμε την καλή νοκια να το κυκλοφορήσει πφ

σοβαρα? εγω οταν τους ειχα ρωτησει πριν κανα δεκαημερο ηταν σιγουροι οτι ειχε ελληνικα. Τοτε δεν ηξεραν οτι ειναι παραεισαγωγη? τι κανει η εταιρια για να πουλησει. Δε ξερω τι ποσοστα κέρδους ελπιζει να βγαλει παντως κρινοντας απο την παραεισαγωγη (φτηνοτερη τιμη εξω απο Ελλαδα) και το γεγονος οτι τσιμπαει τη τιμη μαλλον εχουν μεγαλες προσδοκιες.

Eγω περιμενω παλι τα Multirama. αν δεν εχει και εκεινο ελληνικα τοτε ποιο. Κατι μου λεει πως οποιοι το χουν φερει ήδη ή το φέρνουν αυτη τη βδομαδα είναι παραεισαγωγης.

το product code παντως αλλαζει με nemesis λογικα. Αυτα ειναι ευκολα για καποιους για αλλους δυσκολα αλλα το θεμα ειναι οτι δε χρειαζεται κανεις να μπαινει σε τετοιες διαδικασιες οταν η τιμη είναι ιδια. Oποτε υπομονή.

Edited by aristotelhs2060
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Και αμα για καποιο λογο δεν σου παιρνει το αποτυπωμα πως το καλο το ανοιγεις ? Ευχαριστψ δεν θα παρω

Για το fingerprint scanner λες? Σιγά μην έχει και scanner η οθόνη!!!!!!! :lol::lol:

Δες καλύτερα το video... Μια σκέτη μ:X:X:X:Xα είναι.

πουλησα το galaxy s και πλεον το περιμενω κι εγω επισημα μαζι με ολους για να το αγορασω....ακομα δεν μπορω να κατασταλλαξω ομως μαυρο η ασημι????οεο??

Οριστε τι μου απαντησαν : Η εισαγωγη ειναι δικη μας, τα Ν8 εχουν αγγλικο μενου (μεχρι να βγει το 1ο ελληνικο update) και καλυπτεστε κανονικα απο εγγυηση στην ελλάδα.

Στην διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο.

Φιλικά Σπύρος

οταν ερθει η ωρα και παμε να το αγορασουμε πως θα μπορουμε να δουμε αν ειναι ελληνικο η παραεισαγωγη?

Διάβασε αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Οριστε τι μου απαντησαν : Η εισαγωγη ειναι δικη μας, τα Ν8 εχουν αγγλικο μενου (μεχρι να βγει το 1ο ελληνικο update) και καλυπτεστε κανονικα απο εγγυηση στην ελλάδα.

To πρωτο ελληνικο firmware υπαρχει ηδη. Δες εδω.

http://b.imagehost.org/t/0075/Untitled_4.jpg

το screenshot ειναι απο εμενα. Kαι λογικα αυτο το ειναι κα το ελληνικο product code (μεσα στην παρενθεση). Βασικα ισως να ειναι καποιο απο τα λιγο πιο πανω που λενε balkans gr. Το πιο σιγουρο θα ταν να ρωτησει κανεις ποιο ειναι το product code αλλα δε νομιζω οτι χρειαζεται. Τα πράγματα μιλανε απο μονα τους. Χαιρομαι που ακυρωσα την παραγγελια εγκαιρως.

Αλλωστε ενας φιλος εδω μεσα το πηρε και ειχε ελληνικα. ιστοριες για αγριους... Aπο ποτε τα updates προσθετουν και γλωσσες?

και αν χτυπα ξυλο καποιος την πατησει σας δινω το full txt με ολα τα product codes του Ν8 για να ξερετε απο που ηρθε κιολας

http://hotfile.com/dl/80016108/328f126/n8_product_codes.txt.html

Διάβασε αυτό.

Βασικα το πιο σιγουρο νομιζω απο ολα αυτα ειναι να δουμε αυτη τη ταινια που λεει Nokia sealed οποτε αν δεν υπαρχει δεν πληρωνουμε καν γιατι αμα πληρωσουμε και μετα τοτε αρχιζουν τα τραβαλα. Σκεφτομαι σωστα?

Όντως, το ελληνικό product code είναι και μάλιστα για το πράσινο N8. Αν αναγράφουμε όλα στη πρώτη σελίδα του θέματος.

Το πιο άμεσο φυσικά και είναι η ταινία, αλλά και ένα τηλεφώνημα σε Nokia Care το ίδιο είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Με τη διαφορα οτι το nokia care αν το αγορασεις και μετα μαλλον σε αφηνει στη τυχη σου ή πληρωνεις για να βαζεις μετα απο καθε update ελληνικα και να χεις και υποστηριξη software. Καλα..

Το εχει παρει παιδι απο εδω ? Που ειναι Ελλαδα ? δεν μιλαω για το ατομο που το πηρε εξωτερικο αυτον τον θυμαμαι

Φιλικά Σπύρος

Παραμύθια...

Δεν υπάρχει 1ο και 2ο update ή έχει ελληνικό firmware και product code ή είναι παραεισαγωγή και δεν έχει ελληνικά.

Δώστε 500+€ για να πάρετε παραεισαγωγή ή να κάθεσετε να αλλάζετε product codes ή να φλασάρετε με phoenix για να μη χάνετε τα ελληνικά σε κάθε update με Nokia Software Updater...

Aκόμα και στην περίπτωση που έχει ηδη ανοιχτεί το κουτί και έχουν φλασάρει με ελληνικό firmware απο το μαγαζί πάλι είναι απαράδεκτο γιατί

1. Κανείς δε θέλει να δώσει 500άρα και να πάρει ανοιγμένη συσκευασία

2. Άνοιγμα και φλασάρισμα σημαίνει οτι δεν έγινε σωστά η πρώτη φόρτιση πρίν ανοίξεις το κινητό.

3. Αν το πούλαγαν πχ 400€ ΝΑΙ εκεί το συζητάμε αλλα οχι και να δώσω παραπάνω/τα ίδια και να πάρω παραεισαγωγή

Edited by Spyr0s

Κάπου είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που ότι το το Ν8 υποστηρίζει μέσω του OTG συσκευές που χρειάζονται μέχρι 200 mA για να λειτουργήσουν και λογικό μου φαίνεται για κινητό μιλάμε.

Σε αυτές τις συσκευές ΔΕΝ περιλαμβάνονται σε καμία περίπτωση οι 2.5" εξωτερικοί σκληροί που παίρνουν τροφοδοσία από το usb. Αυτοί οι σκληροί θέλουν τροφοδοσία τουλάχιστον 400-450 mA για να λειτουργήσουν σωστά. Οπότε μην περιμένετε να χρησιμοποιήσετε 2.5" σκληρούς χωρίς τροφοδοσία με το Ν8, σε καμία περίπτωση. Εδώ ακόμα και τα περισσότερα car cd player επειδή έχουν τροφοδοτικά της πλάκας δεν υποστηρίζουν τέτοιους σκληρούς, μην περιμένετε θαύματα από ένα κινητό. Τα απλά usb stick από την άλλη νομίζω απαιτούν γύρω στα 100 mA, οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτά.

ναι , αλλα μπορεις να εχεις μια μικρη εξωτερικη μπαταρια, οπως αυτη που ειχε παλια το e shop ή αυτη http://www.bmac.gr/product_info.php?products_id=402 και με ενα διπλο καλωδιο USB πχ http://www.msystems.gr/index.php?product=10319 να κανεις δουλεια σου.

επιπλεον , φανταζομαι να την "βλεπει" και το Ν8 ( σε αντιθεση με το Ν97 μινι το οποιο ετοιμαζεται για συνταξιοδοτηση στον πατο της θαλασσας :lol:), ωστε να μην αγωνιουμε αν μας αφησει στα κρυα του λουτρου

φιλε αριστοτελη ενδιαφερον το προγραματακι απο το screenshot.

μπορεις να μας πεις την χρηση του?

ψαχνει επισημα firmware για νοκια συσκευες, τα κατεβαζει και μετα με καποιο αλλο προγραμμα μπορεις να flashaρεις?

δειχνει απλα πληροφοριες?

φανταζομαι θα ενδιαφερει αρκετους απο εμας εδω οποτε αν και λιγο offtopic ελπιζω να μην σβηστει η απαντηση

φιλε αριστοτελη ενδιαφερον το προγραματακι απο το screenshot.

μπορεις να μας πεις την χρηση του?

ψαχνει επισημα firmware για νοκια συσκευες, τα κατεβαζει και μετα με καποιο αλλο προγραμμα μπορεις να flashaρεις?

δειχνει απλα πληροφοριες?

φανταζομαι θα ενδιαφερει αρκετους απο εμας εδω οποτε αν και λιγο offtopic ελπιζω να μην σβηστει η απαντηση

με αυτο το προγραμμα κατεβαζεις official firmware της Nokia. Εγω πριν δυο τρεις μερες το βρηκα και το κατεβασα. Με αυτο κατεβαζεις τα αρχεια του firmware (μπορεις να επιλεξεις εκδοση firmware, γλωσσα- Product code) , τα περνας σε καταλληλα ονομασμενο φακελο σε συγκεκριμμενη διαδρομη στο phoenix και μετα κανεις τη διαδικασια flashing με το phoenix.

Μπορω να κανω ενα thread με τις οδηγιες που εφτιαξα και για μενα (για να θυμαμαι) αλλα δε νομιζω να μεινει γιατι κατεβασα το Phoenix 2010.24.008.43820 ραγισμενο. Επισης δε το δοκιμασα (αν και δε θα υπαρχει ουδεν προβλημα) ακομα γιατι στο N95 μου εχω το τελευταιο ελληνικο firmware και το n8 το περιμενω και ελπιζω με ελληνικα.

Σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το play τους εστειλα μαιλ κανοντας τους καποιες ερωτησεις και πρατουμε αναλογως . Οι υπολοιποι θα το εχουν απο 25 Νοεμβρη ;
εχω κανει κι εγω αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα, λιγο πιο ακριβοι αλλα :ειναι οκ...:)

Kαι εγω εχω αγορασει απο εκει γιατι αυτο που ηθελα τοτε δεν υπηρχε αλλου. Μια χαρα εξυπηρετηση κτλ. Στο θεμα μας ομως πεφτει παραεισαγωγη.

2. Άνοιγμα και φλασάρισμα σημαίνει οτι δεν έγινε σωστά η πρώτη φόρτιση πρίν ανοίξεις το κινητό.

Και ποια είναι αυτή?

Στο θέμα της παραεισαγωγής όμως...

1) λευκή αυτοκόλλητη ταινία στην θέση της ταινίας που βάζει η νοκια σημαίνει ότι μπήκε χέρι.

2) Επίσης το manual αν είναι ελληνικό σε φωτοτυπία.

3) Το product code. Το κακό είναι με το N8 δεν μπορείς να το δεις πίσω από την μπαταρία όπως με τα παλαιότερα αλλά αν θυμάμαι σε ένα screenshot αν ενεργοποιήσεις το τηλέφωνο, μπορείς να το δεις βάζοντας *#0000#

Edited by mpapad

Το ειδα χθες το βραδυ στο nokia care στην Κηφισια (απο την βιτρινα)

Το μαυρο δειχνει αρκετα συμπαθητικο, οχι πολυ μαυρο (σαν του blackberry) αλλα αρκετα "γουστοζικο", και η καμερα δεν εξεχει τοσο πολυ....

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Δεν μπορουμε να βρουμε μεσω του imei αν ειναι ελληνικο η οχι ? χρειαζεται καταναγκην το product code ?

Φιλικά Σπύρος

Πως βρισκουμε το product code στο Ν8? Με *#0000# δεν φαινεται..

Και που το ξέρεις? Εχεις Ν8?

Για αυτή τη φωτό λέω...

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17285&d=1286452538

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...