gerost Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Επιτέλους βρέθηκε μία μέτρια λύση για το lag μεταξύ των εναλλαγών της homescreen. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Εδώ είναι και ολόκληρο το άρθρο του mynokiablog αλλά, αυτό δεν είναι λύση. Απενεργοποιώντας τα εφέ σε ολόκληρο το σύστημα, είναι γνωστό ότι το UI είναι ελαφρώς ταχύτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 @geroust μια λυση υπαρχει για το lag μεταξύ των εναλλαγών της homescreen, να μην το αγορασουμε μεχρι να το φτιαξουνε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 το φοβερό σε αυτό το video είναι πως ο τύπος έχει ανοικτές πάρα πολλές εφαρμογές και το τηλέφωνο ανταποκρίνεται άψογα! Βέβαια δε το έχει βάλει να κάνει κάποια εργασία σημαντική αλλά εκεί που αναπαράγει video έχει ήδη από πίσω browser με flash περιεχόμενο! Τώρα τι θέλουμε να μας πεις καλέ μας κάτοχε του Ν8... α) Δοκίμασες τον FM transmitter σε μία "γεμάτη" συχνότητα να δεις αν κάνει παρεμβολλές ο σταθμός που έχει "πίασει" (παράνομα κι αυτός βέβαια) τη συχνότητα; β) έχεις κάποιο πακέτο δεδομένων να μας πεις ταχύτητες που έχεις στο internet με το κινητό; γ) το e-mail είναι push ή κάνει check κάθε 5 πχ λεπτά όταν το ρύθμισες; δ) δοκίμασε μια εφαρμογή 3rd edition να την κάνεις sign και να την περάσεις στο κινητό σου. Πολλά ζητάω αλλά θέλω να δω αν παίζουν εφαρμογές όπως πχ field test :O μιας και είμαι μηχανικός τηλεπικοινωνιών :p Συμβουλή : βάλε το patch για 30 fps video recording + uncompressed 12MP photos! Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα. Στο video δεν έχω καταλάβει σημαντική διαφορά αλλά στις εικόνες είναι αρκετή. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ένα ακόμα αναλυτικό πολυσέλιδο review αυτή την φορά από το ολλανδικό allaboutphones. Μεταφρασμένο μέσω του google translate. http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=nl&tl=en&u=http://www.allaboutphones.nl/reviews/251/Nokia-N800.html&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhi3NqY65JliQzaH77wdT8JGtoADXQ Ακολουθεί και το βίντεο της συγκεκριμένης παρουσίασης. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=AVhGRjaaFEU]YouTube - Nokia N8-00 videopreview[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Συμβουλή : βάλε το patch για 30 fps video recording + uncompressed 12MP photos! Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα. Στο video δεν έχω καταλάβει σημαντική διαφορά αλλά στις εικόνες είναι αρκετή. :confused:Που μπορουμε να το βρουμε αυτο? το εχει κυκλοφορησει ο hyperX?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Δες το άρθρο εδώ. Σε αυτό το άρθρο περιέχονται και τα λινκ για να κατεβάσεις το sis αρχείο. Edited October 18, 2010 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) ιδου οι 4 θηκες που πηρα (καθε μια με πανακι καθαρισμου οθονης και screen protector). Μπορει να μην εχω ακομα το κινητο αλλα μπορω να δω τις διαστασεις του. Περιμενω να ρθει και το κινητο να τις δοκιμασω. feels like iphone (απο μια φορα που επιασα ενα στα χερια μου). η photo απο το n95. πατηστε για μεγεθυνση http://b.imagehost.org/t/0207/18102010050.jpg Συμβουλή : βάλε το patch για 30 fps video recording + uncompressed 12MP photos! Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα. Στο video δεν έχω καταλάβει σημαντική διαφορά αλλά στις εικόνες είναι αρκετή. :confused:Που μπορουμε να το βρουμε αυτο? το εχει κυκλοφορησει ο hyperX?:X απο οτι εχω διαβασει καπου το mod για το video εχει ακομα bugs και εχει επικοινωνησει με τη Nokia. Aυτο γα τις photo λειτουργει κανονικα. Edited October 18, 2010 by aristotelhs2060 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αφηνουν απροστατευτο το τμημα της καμερα ομως αυτες οι θηκες.. [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 στην ιταλια εχει κυκλοφορησει? βλεπω πολλα στο ebay το ιταλικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 απο οτι εχω διαβασει καπου το mod για το video εχει ακομα bugs και εχει επικοινωνησει με τη Nokia. Aυτο γα τις photo λειτουργει κανονικα. Αυτό που διορθώνει το εν λόγω mod είναι η ποιότητα της φωτογραφίας, ανεβάζοντας το μέγεθος των αρχείων περίπου στα 11-12MB. Επίσης δίνει τη δυνατότητα να καταγράψει βίντεο 720p στα 30fps και όχι στα 25fps. Αυτό που έχει bugs ακόμα είναι η βιντεοσκόπηση με συνεχόμενο auto-focus. Γι' αυτό και δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική έκδοση του mod. Αφηνουν απροστατευτο το τμημα της καμερα ομως αυτες οι θηκες.. Ναι, δυστυχώς. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και θήκες σαν αυτή και αυτή. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Αφηνουν απροστατευτο το τμημα της καμερα ομως αυτες οι θηκες.. ναι και κοστιζουν 1.5 ευρω. επισης ειναι ντιζαινατες και απο καλο υλικο απο οτι βλεπω. επισης κανουν το πισω μερος σχεδον επιπεδο λογικα. Μαλλον στις nokia θα καταληξω απλα ειπα να σας τις δειξω. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 το φοβερό σε αυτό το video είναι πως ο τύπος έχει ανοικτές πάρα πολλές εφαρμογές και το τηλέφωνο ανταποκρίνεται άψογα! Βέβαια δε το έχει βάλει να κάνει κάποια εργασία σημαντική αλλά εκεί που αναπαράγει video έχει ήδη από πίσω browser με flash περιεχόμενο! Τώρα τι θέλουμε να μας πεις καλέ μας κάτοχε του Ν8... α) Δοκίμασες τον FM transmitter σε μία "γεμάτη" συχνότητα να δεις αν κάνει παρεμβολλές ο σταθμός που έχει "πίασει" (παράνομα κι αυτός βέβαια) τη συχνότητα; β) έχεις κάποιο πακέτο δεδομένων να μας πεις ταχύτητες που έχεις στο internet με το κινητό; γ) το e-mail είναι push ή κάνει check κάθε 5 πχ λεπτά όταν το ρύθμισες; δ) δοκίμασε μια εφαρμογή 3rd edition να την κάνεις sign και να την περάσεις στο κινητό σου. Πολλά ζητάω αλλά θέλω να δω αν παίζουν εφαρμογές όπως πχ field test :O μιας και είμαι μηχανικός τηλεπικοινωνιών :p Συμβουλή : βάλε το patch για 30 fps video recording + uncompressed 12MP photos! Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα. Στο video δεν έχω καταλάβει σημαντική διαφορά αλλά στις εικόνες είναι αρκετή. α) Δοκιμασα τρις συχνοτητες, απο τις οποιες, η 92,6 ακουγεται χωρις χιονια. Δυστηχως μερικες συχνότητες κάνουν χιονια. είναι θέμα τύχης νομίζω. β) Έχω ένα πακετο με 700ΜΒ την εβδομαδα. Οι ταχυτητες, στο κεντρο της πολης που ζω, είναι αρκετα καλες. Εχω δει και 2.5 ΜΒps down. γ) το ημειλ, εχει και τις δυο επιλογές. εχει να θεσεις και εσυ συχνότητα, εχει και την επιλογή retrieval frequency: soonest που ειναι το push. δ) δεν ειμαι καν familiar με το sign. Δοκίμασα να περάσω signed εφαρμογες, και δουλεβουν μια χαρα (με μερικές εξαιρέσεις). Παντως αυτό που παρατηρω, είναι οτι στο OVI store, οι εφαρμόγες που γινοντε απο 3rd edition verified για το N8, αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Γενικά η συσκευή αποκρίνετε με ευφράδεια, αν και δεν το περίμενα. ΒέΒαια εαν κλεισεις το application του μενού, τοτε αργει να το ξανα ανοιξει αν πατισεις το μενου. Κατα τη γνώμη μου υπαρχουν μικρες ατελειες στο ιντερφεις, που πιστευω θα διορθοθουν στο επομενο firmware, οπως web browser απο οτι διαβάζω. Η εφαρμογή πανοραμα εινε εκπληκτική, εαν και νομίζω οτι πανω απο 3 φωτογραφιες, δεν τις καταφέρνει και κολλάει. και το image viewer της νοκια στο οβι ειναι υπερπαραγωγή.. χαχαχα... Το σκαιπ, δοκίμασα και πραγματίκα δουλευει αψογα, ισως καλύτερα και απο το 3gs. Ψιλο απογοήτευση το youtube k facebook applications, ελπιζω οτι θα φτιαξει το UI σε επομενη εκδοση. Λόγω του οτι δέν κάνω ιδιαιτερη χρήση ακόμη, μου εχει κάνει εντύπωση η μπαταρία που κραταει εως και 4, ζόρι 5 μερες. Μονο με to internet για μέιλ, χωρίς screen saver και προς το τέλος με energy saver on. Τέλος και ο βιντεο πλειερ, δεν νομιζω να εχω δει κατι αντιστοιχο σε κινητό. Μονο που εχει native υποστήριξη για divx xvid wmv κλπ, και για την ταχυτητα που τρέχει, είναι πολύ μπροστα... αυτά... :D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Εδώ είναι και ολόκληρο το άρθρο του mynokiablog αλλά, αυτό δεν είναι λύση. Απενεργοποιώντας τα εφέ σε ολόκληρο το σύστημα, είναι γνωστό ότι το UI είναι ελαφρώς ταχύτερο. Το ανέφερα ότι δεν είναι λύση, αλλά μέχρι να βγεί κάποιο update κάνει την δουλεία του και το UI γίνει ΠΟΛΥ και όχι ελαφρώς πιο γρήγορο. Μακάρι να το διορθώσουν σε μελλοντική αναβάθμιση..:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 μην το σκεφτεσαι κα μη ρωτας,ανεβαζε οτι νομιζεις εσυ και γραφε οποτε μπορεις τι σου εχει κανει εντυπωση,θετικο η αρνητικο αν επιτρεπετε,απο που το πηρες? Απο Σουηδία, με σύνδεση, η συσκευή κοστιζε 4795 σουηδικές κορόνες που ειναι 4,795.00 SEK = 516.332 EUR. Εμενα μου φάνηκε στην τσέπη σαν, να το πήρα περιπου 450 ευρο. Εδώ είναι και φωτό απτο κινητο by the way, που δείχνει την τιμή. :ninja: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Απο Σουηδία, με σύνδεση, η συσκευή κοστιζε 4795 σουηδικές κορόνες που ειναι 4,795.00 SEK = 516.332 EUR. Εμενα μου φάνηκε στην τσέπη σαν, να το πήρα περιπου 450 ευρο. Εδώ είναι και φωτό απτο κινητο by the way, που δείχνει την τιμή. :ninja: Μεγειά φίλε μου και ...καλοτάξιδο. :p :lol:0 Μία χάρη για μένα αν σου είναι εύκολο. Δες σε παρακαλώ αν στη σύνταξη κειμένου (π.χ. στα μηνύματα) με χρήση του qwerty ή του T9 πληκτρολογίου αν είναι εφικτή η επιλογή και αντιγραφή/αποκοπή/επικόλληση κειμένου. Δοκίμασε να επιλέξεις κείμενο με το δάχτυλο (πατώντας και κρατώντας το δάχτυλό σου κατά μήκος του κειμένου) και μετά πάτησε ή πάτησε και κράτησε το δάχτυλό σου πάνω στο επιλεγμένο κείμενο. Σου βγάζει επιλογές για αντιγραφή κλπ; Ευχαριστώ. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Μεγειά φίλε μου και ...καλοτάξιδο. :p :lol:0 Μία χάρη για μένα αν σου είναι εύκολο. Δες σε παρακαλώ αν στη σύνταξη κειμένου (π.χ. στα μηνύματα) με χρήση του qwerty ή του T9 πληκτρολογίου αν είναι εφικτή η επιλογή και αντιγραφή/αποκοπή/επικόλληση κειμένου. Δοκίμασε να επιλέξεις κείμενο με το δάχτυλο (πατώντας και κρατώντας το δάχτυλό σου κατά μήκος του κειμένου) και μετά πάτησε ή πάτησε και κράτησε το δάχτυλό σου πάνω στο επιλεγμένο κείμενο. Σου βγάζει επιλογές για αντιγραφή κλπ; Ευχαριστώ. :) Κανονικα. Δεν το ήξερα κιολας να σου πω, αλλα γινεται. Οταν εισάγεις κειμενο, μπρορεις να κανεις select, με το δαχτυλο, και πατωντας options, εχει cut, copy, paste. και με τ9 κ χωρις. Επίσης δεν γνωρίζω εαν υπάρχει, αλλα αυτο ειναι ενα ενδιαφέρον blog που εχει πολλα συγριτικα του Ν8 με αλλα smartphones και γενικά πολυ υλικό. http://dailymobile.se/ Επίσης, επειδή μόλις το έψαξα, η Telia Σουηδίας. εκανε επίσημα την πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία του Ν8. Εδώ ειναι και το μεταφρασμένο άρθρο. Edited October 18, 2010 by M4C Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων χρησιμοποιούμε το κουμπί "Τροποποίηση" :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Ένα ακόμα άρθρο που απαριθμεί τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα της συσκευής. Nokia N8, The Initial List Of Fourteen Wins And Fails Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Επιτέλους βρέθηκε μία μέτρια λύση για το lag μεταξύ των εναλλαγών της homescreen. Εδώ είναι και ολόκληρο το άρθρο του mynokiablog αλλά, αυτό δεν είναι λύση. Απενεργοποιώντας τα εφέ σε ολόκληρο το σύστημα, είναι γνωστό ότι το UI είναι ελαφρώς ταχύτερο. ρε παιδια τι ειναι παλι τουτο??? ειναι δυνατον η αποκριση της οθονης να ειναι τοσο αργη επειδη ειναι ενεργοποιημενα τα εφε? δηλαδη με λιγα λογια η συσκευη σερνεται? εγω πιστευα οτι αυτο ηταν μια ηλιθια ρυθμιση που ειχαν επιλεξει οι developers επειδη ετσι νομιζαν οτι θα ειναι ποιο ωραιο το feeling η κατι τετοιο και περιμενα πως και πως να βγει update η mod που να σου επιτρεπει να το απενεργοποιησεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Κανονικα. Δεν το ήξερα κιολας να σου πω, αλλα γινεται. Οταν εισάγεις κειμενο, μπρορεις να κανεις select, με το δαχτυλο, και πατωντας options, εχει cut, copy, paste. και με τ9 κ χωρις. Πολύ ωραία. Δες ακόμα σε παρακαλώ αν υπάρχει το bug που έχει αναφερθεί με τις αναφορές παράδοσης μηνυμάτων. Συγκεκριμένα έχει γίνει θέμα το ότι προσπαθώντας να μπεις στις αναφορές παράδοσης, κλείνει η εφαρμογή των μηνυμάτων. Ισχύει αυτό στη συσκευή σου; Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δλδ θα το φτιαξουν το lag εν καιρω σε update η μπα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδιά δεν είναι lag αλλά επιλογή να εμφανίζονται οι homescreens αφού ολοκληρωθεί η κίνηση του χεριού. Δεν πρόκειται να το δούμε ούτε να διορθώνεται ούτε να αλλάζει γιατί πολύ απλά έτσι σχεδιάστηκε να λειτουργεί από την αρχή.Οι τύποι πιστεύουν ότι απενεργοποιώντας τα εφέ γίνεται πιο γρήγορα η εμφάνισή τους. Φυσικά και δεν τίθεται πρόβλημα ταχύτητας. Φαίνεται άλλωστε και από τα εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Παιδιά δεν είναι lag αλλά επιλογή να εμφανίζονται οι homescreens αφού ολοκληρωθεί η κίνηση του χεριού. Δεν πρόκειται να το δούμε ούτε να διορθώνεται ούτε να αλλάζει γιατί πολύ απλά έτσι σχεδιάστηκε να λειτουργεί από την αρχή.Οι τύποι πιστεύουν ότι απενεργοποιώντας τα εφέ γίνεται πιο γρήγορα η εμφάνισή τους. Φυσικά και δεν τίθεται πρόβλημα ταχύτητας. Φαίνεται άλλωστε και από τα εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν. Ναι οκ να το δεχτω εγω ετσι. γτ τοτε βγαζοντας το θεμα γινεται πιο γρηγορο και δεν μενει οπως εχει αφου ετσι ειναι σχεδιασμενο να λειτουργει?δεν ειναι κουλο αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δίνει την ψευδαίσθηση ότι γίνεται πιο γρήγορη η εμφάνιση των homescreens γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να γίνει πλέον το effect αλλά εμφανίζονται ακαριαία. Δεν είναι όμως πιο γρήγορο γιατί και πάλι θα πρέπει το χέρι να ολοκληρώσει την κίνηση από την μία πλευρά της οθόνης στην άλλη ώστε να εμφανίσει η συσκευή την κατάλληλη homescreen. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δίνει την ψευδαίσθηση ότι γίνεται πιο γρήγορη η εμφάνιση των homescreens γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να γίνει πλέον το effect αλλά εμφανίζονται ακαριαία. Δεν είναι όμως πιο γρήγορο γιατί και πάλι θα πρέπει το χέρι να ολοκληρώσει την κίνηση από την μία πλευρά της οθόνης στην άλλη ώστε να εμφανίσει η συσκευή την κατάλληλη homescreen. οκ για να το λες εσυ κατι θα ξερεις. thanks για την επεξηγηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts