aftergr Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Google it son Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παίδες το Lenovo camera Καλό, αλλά Κάθε φορά που εκκινω το.τηλέφωνο, βαράει τον cpu 100% και μένει εκεί μέχρι να μπω να το κάνω kill Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καμιά εφαρμογή για camera? apk gia την lenovo camera που μπορώ να βρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καμιά εφαρμογή για camera? apk gia την lenovo camera που μπορώ να βρω? Lgcamera από store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Υπάρχει player που να παίζει 2 subs ταυτόχρονα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καποια εφαρμογη που να φτιαχνεισ βιντεακια για ινσταγκραμ.?? Δηλαδη μικρα σε χρονο και η να μπορεισ να προσθεσεισ εσυ μουσικη ειτε να κανεισ το βιντεο να τρεχει γρηγορα δλδ. Time lapse νομιζω λεγεται.. η να πηγαινει σε αργη κινηση. Πιστευω οι γνωστεσ θα καταλαβω τι θελετε να κανω.. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καποια εφαρμογη που να φτιαχνεισ βιντεακια για ινσταγκραμ.?? Δηλαδη μικρα σε χρονο και η να μπορεισ να προσθεσεισ εσυ μουσικη ειτε να κανεισ το βιντεο να τρεχει γρηγορα δλδ. Time lapse νομιζω λεγεται.. η να πηγαινει σε αργη κινηση. Πιστευω οι γνωστεσ θα καταλαβω τι θελετε να κανω.. Ευχαριστω. Time-lapse λέγεται και slow motion. Σε αυτό το τομέα πάσχει πολύ το Android. Κοίτα ίσως το magisto. Μην έχεις και πολλές ελπίδες. Τα κινητά της HTC έχουν την εφαρμογή zoe που κάνει πραγματικά ακριβώς αυτό. Αν βρεις το apk στο Internet κάπου.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Υπάρχει επίσημα διαθέσιμο το Zoe σε όλους: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.zero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Υπάρχει επίσημα διαθέσιμο το Zoe σε όλους: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.zero Δεν με αφήνει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Υπάρχει επίσημα διαθέσιμο το Zoe σε όλους: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.zero Δεν με αφήνει Σε Note 3 με αφήνει.. Ίσως να δοκιμάσεις να το περάσεις manually το apk. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Για καθαρό time lapse πάντως συνιστώ το Lapse it, με σωστές ρυθμίσεις και καλή κάμερα δίνει τρομερά αποτελέσματα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Ευχαριστω ρε σεισ.. Το πρωτο(htc) δεν μπορω να το εγκαταστησω και το δευτερο(lapse it) δεν το κατανοω πωσ δουλευει. Αν εχει κανεισ καποια αλλη ιδεα ασ την ριξει. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Time-lapse λέγεται και slow motion. Σε αυτό το τομέα πάσχει πολύ το Android. Κοίτα ίσως το magisto. Μην έχεις και πολλές ελπίδες. Τα κινητά της HTC έχουν την εφαρμογή zoe που κάνει πραγματικά ακριβώς αυτό. Αν βρεις το apk στο Internet κάπου.... π.χ εδώ http://www.androidpolice.com/2014/08/14/htc-zoe-app-expands-to-non-htc-devices-so-you-can-make-and-share-pretty-videos-apk-download/ Κάτι ανάλογο λένε ότι κάνει και το νέο Google Photos http://www.androidpolice.com/2014/08/14/htc-zoe-app-expands-to-non-htc-devices-so-you-can-make-and-share-pretty-videos-apk-download/ Edited October 24, 2014 by jkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Time-lapse λέγεται και slow motion. Σε αυτό το τομέα πάσχει πολύ το Android. Κοίτα ίσως το magisto. Μην έχεις και πολλές ελπίδες. Τα κινητά της HTC έχουν την εφαρμογή zoe που κάνει πραγματικά ακριβώς αυτό. Αν βρεις το apk στο Internet κάπου.... Άλλο το Time-lapse και άλλο το Slow motion...!!! Εδώ Slow motion με την camera της LG G2 στα 120 FPS..!!! δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...!! και το πρόγραμμα Lapse It • Time Lapse • Pro το time-lapse το ρυθμίζεις πόσες Photo θέλεις να ''χτυπά'' ανά δευτερόλεπτα οπού το μετατρέπει σε ''γρήγορο'' video. Για να έχεις καλό αποτέλεσμα θέλει να είναι σταθερή η Camera (τρίποδα) και πρέπει να την αφήσεις τουλάχιστον 30' για να πάρεις 1' αποτέλεσμα....!!! Edited October 24, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Με το Id fixer, πως το διορθωνω αυτό; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που να μπορεί να παίζει τραγούδια στο tv box μου από το ftp δίκτυο που έχω κάνει με το pc ,και να έχει equalizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που να μπορεί να παίζει τραγούδια στο tv box μου από το ftp δίκτυο που έχω κάνει με το pc ,και να έχει equalizer. Για equalizer δύσκολο.... Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast.license (αλλά αναφέρουμε ποιο μηχάνημα, μοντέλο....... έχεις, για να δούμε εάν μπορούμε να βοηθήσουμε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Για equalizer δύσκολο.... Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast.license (αλλά αναφέρουμε ποιο μηχάνημα, μοντέλο....... έχεις, για να δούμε εάν μπορούμε να βοηθήσουμε!) έχω το cs968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 έχω το cs968 Το allcast θα δουλεψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Άλλο το Time-lapse και άλλο το Slow motion...!!! Εδώ Slow motion με την camera της LG G2 στα 120 FPS..!!! δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...!! και το πρόγραμμα Lapse It • Time Lapse • Pro το time-lapse το ρυθμίζεις πόσες Photo θέλεις να ''χτυπά'' ανά δευτερόλεπτα οπού το μετατρέπει σε ''γρήγορο'' video. Για να έχεις καλό αποτέλεσμα θέλει να είναι σταθερή η Camera (τρίποδα) και πρέπει να την αφήσεις τουλάχιστον 30' για να πάρεις 1' αποτέλεσμα....!!! Ναι βρε, το ξέρω. Ανέφερα τις ονομασίες, δεν τα τσουβαλιασα μαζί. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ναι βρε, το ξέρω. Ανέφερα τις ονομασίες, δεν τα τσουβαλιασα μαζί. Μια χαρά τα τσουβάλιασες.....!!!:lol: Αυτά έγραψες, όχι τίποτα άλλο ...να μην υπάρχει παραπληροφόρηση....;) Time-lapse λέγεται και slow motion. Σε αυτό το τομέα πάσχει πολύ το Android. Κοίτα ίσως το magisto. Μην έχεις και πολλές ελπίδες. Τα κινητά της HTC έχουν την εφαρμογή zoe που κάνει πραγματικά ακριβώς αυτό. Αν βρεις το apk στο Internet κάπου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Μια χαρά τα τσουβάλιασες.....!!!:lol: Αυτά έγραψες, όχι τίποτα άλλο ...να μην υπάρχει παραπληροφόρηση....;) Επειδή μπερδευτηκαμε. Έγραψε ο φίλος για δύο στυλ video. Εγώ έγραψα την ονομασία του καθενός (το ένα το είχε πετύχει και το άλλο δεν το ήξερε, και του έγραψα slow motion.). Μετά τα έβαλα μαζί στον τομέα που πάσχει το Android, γιατί ισχύει αυτό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Επειδή μπερδευτηκαμε. Έγραψε ο φίλος για δύο στυλ video. Εγώ έγραψα την ονομασία του καθενός (το ένα το είχε πετύχει και το άλλο δεν το ήξερε, και του έγραψα slow motion.). Μετά τα έβαλα μαζί στον τομέα που πάσχει το Android, γιατί ισχύει αυτό. Δεν είναι μόνο αυτό.....! Η παραπληροφορησει είναι και για το οτι η Android είναι πολύ πίσω:lol: Τα παρακάτω επιχειρήματα, ΔΕΝ σε πείθουν ...? και τα δυο είναι με LG G2 και τρέχει Android φυσικά...!! Εδώ Slow motion με την camera της LG G2 στα 120 FPS..!!! δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...!! και το πρόγραμμα Lapse It • Time Lapse • Pro το time-lapse το ρυθμίζεις πόσες Photo θέλεις να ''χτυπά'' ανά δευτερόλεπτα οπού το μετατρέπει σε ''γρήγορο'' video. Για να έχεις καλό αποτέλεσμα θέλει να είναι σταθερή η Camera (τρίποδα) και πρέπει να την αφήσεις τουλάχιστον 30' για να πάρεις 1' αποτέλεσμα....!!! Edited October 26, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Καλησπέρα. έχω ένα samsung galaxy S4 και θέλω να τραβάω νυχτερινές φωτογραφίες όπως κάνω και με μια κανονική φωτογραφική Ξέρεις κάποιος το τρόπο ή κάποια εφαρμογή που να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια έκθεσης? Εχω δοκιμάσει το "Long Exposure" και το "Camera FV-5 lite" αλλά δεν κάνουν τη δουλειά ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Έχω ψάξει και εγώ και δεν έχω βρει τίποτα...... Ούτε σε εμένα δούλεψε το fv-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts