araditsas Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Εγώ τελικά έβαλα την PVSTAR+ επειδή είδα ότι έχει τα περισσότερα downloads και reviews. Τα Youtube Background Audio, PV STAR+, Freedi, NextVid τα έχεις δοκιμάσει και κατέληξες ότι το Viral είναι το καλύτερο ή απλά έτυχε να την εγκαταστήσεις και σου άρεσε; Ναι τα έχω δοκιμάσει αλλά αν διακρίνω ειρωνεία για πες μου εσύ που ξέρεις τι περισσότερο έχει αυτό που δουλεύεις εσύ από το βιραλ σε τι είναι καλύτερο για να μάθουμε όλοι. Αν κάνω λάθος για την λέξη ειρωνεία την παίρνω πίσω και ζητώ συγνώμη αλλά εξίσου λίγο απότομος και δεν μου άρεσε. Μπορείς να προτείνεις μια εφαρμογή και είναι στην κρίση του καθενός ποια τον βολεύει Με Το βιραλ μπορείς να αντικαταστησεις την YouTube εφαρμογή έχεις τον λογαριασμό σου τα αγαπημένα σου και όλα Edited May 14, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ναι τα έχω δοκιμάσει αλλά αν διακρίνω ειρωνεία για πες μου εσύ που ξέρεις τι περισσότερο έχει αυτό που δουλεύεις εσύ από το βιραλ σε τι είναι καλύτερο για να μάθουμε όλοι. Αν κάνω λάθος για την λέξη ειρωνεία την παίρνω πίσω και ζητώ συγνώμη αλλά εξίσου λίγο απότομος και δεν μου άρεσε. Μπορείς να προτείνεις μια εφαρμογή και είναι στην κρίση του καθενός ποια τον βολεύει Με Το βιραλ μπορείς να αντικαταστησεις την YouTube εφαρμογή έχεις τον λογαριασμό σου τα αγαπημένα σου και όλα Όχι, φίλε, δε σε ειρωνεύτηκα. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να το γράψω καλύτερα για αποφυγή αυτής της παρεξήγησης. Είναι ένα αρνητικό του γραπτού λόγου αυτό, ότι ο καθένας τον ερμηνεύει διαφορετικά κάποιες φορές. :) Απλά επειδή είναι πολλές οι εφαρμογές αυτού του είδους και βαριέμαι να τις δοκιμάζω μία μία εγώ, είπα μήπως τις δοκίμασες εσύ. Πάντως, θα δοκιμάσω και το Viral και θα σου πω. Στο PVSTAR+ δε μου άρεσε που εμφάνιζε δύο ειδοποιήσεις την ώρα της αναπαραγωγής ακόμη κι αν την έκλεινα αλλά κατά τ' άλλα και σ' αυτή μπορώ να συνδεθώ με το λογαριασμό μου κλπ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Με συγχωρείς. Είσαι myφίλος. Χάχα. Όντος ο γραπτός λόγος είναι παρεξυγησημος. Συγνώμη και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Με συγχωρείς. Είσαι myφίλος. Χάχα. Όντος ο γραπτός λόγος είναι παρεξυγησημος. Συγνώμη και πάλι Εγώ σου ζητάω συγγνώμη που δε σε άκουσα από την αρχή να βάλω κατευθείαν το Viral. Τελικά είναι όντως το καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ. Το PVSTAR+ πήρε πόδι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Εγώ σου ζητάω συγγνώμη που δε σε άκουσα από την αρχή να βάλω κατευθείαν το Viral. Τελικά είναι όντως το καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ. Το PVSTAR+ πήρε πόδι. μπορεις να μου πεις εντυπωσεις απο το viral;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 μπορεις να μου πεις εντυπωσεις απο το viral;; Μια δοκιμή θα σε πείσει εγώ εχω αφαιρέσει την εφαρμογή του youtube και είμαι μόνο με τη viral τα κάνω όλα από αυτήν και υπόψιν δουλεύω πολύ το youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μια δοκιμή θα σε πείσει εγώ εχω αφαιρέσει την εφαρμογή του youtube και είμαι μόνο με τη viral τα κάνω όλα από αυτήν και υπόψιν δουλεύω πολύ το youtube. οκ θα τη δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Για πρόχειρο video editing , κυρίως cut & merge, υπάρχει κάποιο προτεινόμενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Για πρόχειρο video editing , κυρίως cut & merge, υπάρχει κάποιο προτεινόμενο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvid&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goseet.VidTrim&hl=el Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Υπάρχει εφαρμογή που να βρίσκει τους στίχους και να δουλεύει μαζί με το poweramp και δεύτερον οι στίχοι να τρέχουν μαζί με το τραγούδι; Edited May 22, 2014 by Nikos4p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Για κοιτά το musicXmatch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Επειδή πρόκειται να πάρω κινητό με λειτουργικό android, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα δημιουργίας μουσικής. Όχι αναπαραγωγής αλλά όπως το Garageband (https://www.apple.com/ios/garageband). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το είχα σε ένα iphone παλιότερα και με είχε βολέψει πολύ και θέλω να ξέρω (επειδή μου είναι αδύνατον να ξαναπάρω iphone) αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο android. Σε αυτό το θέμα που κοίταξα πάντως, δεν βρήκα τίποτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 Edited June 4, 2014 by aggelosrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ισως να λανθανω αλλα κοιτα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camelweb.ijinglepro&hl=el Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Όχι. Μάλλον αυτό είναι. Και ακούγεται καλά!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamestar.pianoperfect&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 δωρεαν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamestar.pianoperfect&hl=el με πληρωμή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikrosonic.RD3 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.uloops.android_full Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Το Walk Band πλάκα έχει και κάτι μπορείς να κάνεις.Σαν το Garageband όμως δεν βρεις τίποτε.Σε αυτό η απλ είναι έτη μπροστά. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Το Walk Band πλάκα έχει και κάτι μπορείς να κάνεις.Σαν το Garageband όμως δεν βρεις τίποτε.Σε αυτό η απλ είναι έτη μπροστά. Αυτό να σου πω το φοβάμαι και αν πάρω κάνα ipod π.χ για πιο φθηνά, για το Garageband θα το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Έχω ένα αρχείο βίντεο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:Format : Matroska Format version : Version 4 / Version 2 File size : 4.37 GiB Duration : 1h 39mn Overall bit rate : 6 267 Kbps Encoded date : UTC 2014-06-04 21:06:52 Writing application : mkvmerge v6.8.0 Writing library : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.1 Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4.1 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 5 frames Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 1h 39mn Bit rate : 4 758 Kbps Width : 1 280 pixels Height : 688 pixels Display aspect ratio : 1.85:1 Frame rate : 23.976 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.225 Stream size : 3.23 GiB (74%) Writing library : x264 core 142 r2431 ac76440 Language : English Default : Yes Forced : No Audio ID : 2 Format : DTS Format/Info : Digital Theater Systems Codec ID : A_DTS Duration : 1h 39mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 1 510 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 24 bits Compression mode : Lossy Stream size : 1.05 GiB (24%) Language : English Default : Yes Forced : No Το ανοίγω με το MX Player αλλά δεν παίζει ούτε ήχο ούτε υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Υπότιτλους δεν βλέπω ενσωματωμένους, αν βάλεις εξωτερικούς θα παίξουν λογικά. Όσο για τον ήχο αν δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που θυμάμαι ο mxplayer δεν υποστηρίζει dts ήχο, όπως και οι περισσότεροι media players. Σε παλιότερες εκδόσεις του υπήρχε ένας εξωτερικός custom codec ο οποίος παρείχε και υποστήριξη σε dts, αλλά δεν ξέρω πλέον αν υπάρχει, θα το ψάξω και θα σου πω. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ναι έβαλα εξαιρετικούς και έπαιξαν, με τον ήχο δεν γίνεται τίποτα δηλαδή; Ποιον άλλον player να δοκιμάσω; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο bs player παίζει ήχο κ εικόνα Αλλά δεν διαβάζει σρτ υπότιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ναι έβαλα εξαιρετικούς και έπαιξαν, με τον ήχο δεν γίνεται τίποτα δηλαδή; Ποιον άλλον player να δοκιμάσω; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο bs player παίζει ήχο κ εικόνα Αλλά δεν διαβάζει σρτ υπότιτλους Αν και παίζει .srt υπότιτλους ο Bs για τον Mx και dts μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Όσο για τον ήχο αν δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που θυμάμαι ο mxplayer δεν υποστηρίζει dts ήχο, όπως και οι περισσότεροι media players. Σε παλιότερες εκδόσεις του υπήρχε ένας εξωτερικός custom codec ο οποίος παρείχε και υποστήριξη σε dts, αλλά δεν ξέρω πλέον αν υπάρχει, θα το ψάξω και θα σου πω. Με τον ήχο δεν γίνεται τίποτα δηλαδή; Extra αποκωδικοποιητής για dts ήχο http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 EDIT: Συγγνώμη αλλά είδα ότι έβαλε το link από πάνω ο Sofos_5.... Edited June 7, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 έχετε καμία πρόταση για εφαρμογή που να κατεβάζει μουσική από σάιτ; π.χ. θέλω να κατεβάσω εκπομπές της ελληνοφρένειας που είναι σε μορφή flash. γενικά δεν βρήκα κατι αντίστοιχο του flashgot που κατεβάζει τα πάντα στο pc... Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 έχετε καμία πρόταση για εφαρμογή που να κατεβάζει μουσική από σάιτ; π.χ. θέλω να κατεβάσω εκπομπές της ελληνοφρένειας που είναι σε μορφή flash. γενικά δεν βρήκα κατι αντίστοιχο του flashgot που κατεβάζει τα πάντα στο pc... Συγκεκριμένα για την ελληνοφρένεια πάντως υπάρχει εφαρμογή στο μαρκετ που μπορείς να κατεβάζεις τις εκπομπές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Συγκεκριμένα για την ελληνοφρένεια πάντως υπάρχει εφαρμογή στο μαρκετ που μπορείς να κατεβάζεις τις εκπομπές! χαχαχα κορυφαίο! τέλος πάντων η αγαπημένη μου αλεπού έδωσε πάλι την λύση. εγκατέστησα Firefox και flash video downloader plugin και έκανα την δουλειά μου. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts